2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim de kahve lekelerim var ama yolunda gidiyor kese gelişimi falan .kızıma hamileyken de olmuştu.ama doktora görünmektedir yarar var tabi.

Kızlar benim de kahve lekelerim var ama yolunda gidiyor kese gelişimi falan .kızıma hamileyken de olmuştu.ama doktora görünmektedir yarar var tabi.

canım benimde hala devam ediyor insan korkuyor ama doktor korkulcak birşey yok dedi progesteron içiyorum ilk hamileliğinde kaçıncı aya kadar geldi kahverengi lekelenmeler

kızlar ben başka bi doktora gitiim
oda hiçbi sorun olmadıını kalp dahi gödüğünü ama suanda bana dinletemediğinii söyledi
6 haftayla uyumlu dedi önümüzdeki bir hafta sonra gel dedi
geriden geliyo hesaba göre hep bi tedirginlik var içimde
şimdi ikide kaldım ne olucak bilmiyorum hersey bi umut bekliyorum
dengem bozuldu nasıl davranıcamı bilmiyorum
dilerim hersey güsel gider......

kızlar slm benim ilk hamileliğim 5inci haftadayım ve sağ kasığım da çok ağrı oluyor çok korkuyorm
benim gibi olan varmı aranızda

6 haftalığım. kahverengi lekelenmem oldu dün. bu gün doktora gittim hemen. progestan verdi. ilişkiyi yasakladı ve yatıp dinlenmen gerekiyor dedi. kalp atışı yeni başlamış dedi ekranda kalp atışını gördük ama dinleyemedik yeni olduğu için. bir sonraki randevum haftaya pazartesi....

bende kontrole gittim bu gün
çok şükür herşey yolundaymış bebeğim 21 mm olmuş
progestanı günde 1 taneye düşür dedi
10 gun sonra da tamamen bırakırsın dedi
bende tedirgin oluyordum hiç bulantım yok diye ama bi problem yokmuş çok şükür

kızlar slm benim ilk hamileliğim 5inci haftadayım ve sağ kasığım da çok ağrı oluyor çok korkuyorm
benim gibi olan varmı aranızda

Benimde 5. 6. Haftalarda rahmimde agri bayagi oluyordu hatta bacaklarimdan cikacak saniyordum ama rahim buyudugunde icin rahat olsun normal boyle olmasi..
Mojeli canim gozunaydin..

selammmmmmmmmmmm nasilsinizzzz yavrular yavrucaklari olacaklarrr..nasilsinizzzz herkes iyimi bakalimmmmm....yeni gelen arkaddlsaaalar hoshgeldiniz hayuirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallahhh bilimmmmmm senin adina cok sevindimmmm dualarim hepinizieeee...insallahhhh dogumlarimizi da burada yazacak paylasacazz

kızlar selam uyu uyu kalkamıyorum yaaa ya birde ben sütü hiç sevmem ama içmem şart biliyorum.:26:kakaolu muzlu fln içsem yararı olur mu

iyyiz canım hoşbulduk sen nasılsın nbakalıminşallah yaaa şimdiden sabırsızlanıyorum

süperimde canım bi tuhafım ne yapacağımı bilmiyom hayal dünyasında gibiyimay evet yaaaa bir büyüsünler öğrenelim alışveriş başlasın

vallahi bazen kkendimi unutyorum hamile oldugumuuu...cok guzel bir duygu allahim herkese hayirlisini versinnn...ceviz sut bal bunlari cok tuketiyorum ben sen neler yapiyorsunnn...bol bol salata marul tuketiyorummm,....abur cubur yok arada cok canim cekerse

evet ya çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın:26:canım ben öğreneli 2 gün oldu adetim geçmişti 10 gün ama benim arada gecikir o yüzden hiç aklıma bile gelmedi hamiş olabileceğim ama meğersem minnoşum benimleymişo yüzden henüz yeme konusunda yeni yeni dikkat ediyorum ceviz çok iyiymiş bu günlerde yarın gidip alcam hemen.süt hiç sevmem o konusa napcam bilmiyombenim canım genelde tuzlu şeyler istiyo ama özellikle bişey yok daha başlamadı aşermeabur cuburda çekirdek yiyorumya tuzlu yaa içimi bastırıyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…