Kızlar benim de kahve lekelerim var ama yolunda gidiyor kese gelişimi falan .kızıma hamileyken de olmuştu.ama doktora görünmektedir yarar var tabi.
kızlar slm benim ilk hamileliğim 5inci haftadayım ve sağ kasığım da çok ağrı oluyor çok korkuyorm
benim gibi olan varmı aranızda
kızlar slm benim ilk hamileliğim 5inci haftadayım ve sağ kasığım da çok ağrı oluyor çok korkuyorm
benim gibi olan varmı aranızda
biz geldik ...selam herkese ...ilk yazıyorum size .
benim yaş 29
beklenen doğum tarihi 1.9.2013
tüp bebek
selammmmmmmmmmmm nasilsinizzzz yavrular yavrucaklari olacaklarrr..nasilsinizzzz herkes iyimi bakalimmmmm....yeni gelen arkaddlsaaalar hoshgeldiniz hayuirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallahhh bilimmmmmm senin adina cok sevindimmmm dualarim hepinizieeee...insallahhhh dogumlarimizi da burada yazacak paylasacazz
iyyiz canım hoşbulduk sen nasılsın nbakalıminşallah yaaa şimdiden sabırsızlanıyorum
iyiyim bitanem sen nasilsinnn....vallahi cinsiyetini ogreniote birseyler almak istiyorummmmmmmmm
Kizlar adet sancısı gibi agrim var yaa
Bu normal mı acaba
Kizlar adet sancısı gibi agrim var yaa
Bu normal mı acaba
süperimde canım bi tuhafım ne yapacağımı bilmiyom hayal dünyasında gibiyimay evet yaaaa bir büyüsünler öğrenelim alışveriş başlasın
vallahi bazen kkendimi unutyorum hamile oldugumuuu...cok guzel bir duygu allahim herkese hayirlisini versinnn...ceviz sut bal bunlari cok tuketiyorum ben sen neler yapiyorsunnn...bol bol salata marul tuketiyorummm,....abur cubur yok arada cok canim cekerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?