2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle kucağına gelsin minik....Aramıza da hoşgeldin.

Canım Ateş ölçme yöntemiyle ben yumurtlama zamanımı yakaladım. Yumurtladıktan sonra ateşin normal seyrinden daha yüksekte devam ediyo. Regli olacağın zaman yine düşüyo ama gebeysen yüksek devam ediyo. Her sabah 7:30da ölçerim ben yataktan kalkmadan, doğru sonuç için en az 3 saat kesintisiz uyku sonrası ölçüm yapmak gerekiyo. Normal ateşim 36.2 - 36. 4 iken ben 36.8 le gebe kaldım ve bu son 2 güne kadar hep böyle devam etti. Ama son 2 günde 36.5e düştü... İşte o anda işgillendim ve yanılmadım. Her saat ölçmene gerek yok. Sabahları yataktan kalkmadan dijital bir ölçer ile dil atından ölçüm yap, en doğru sonuç o.

rabbim sağlıklıca kucagına almayı nasıp etsın canım.
bende 4 haftalkken ögrendım. suan 6. haftam bıttı 7 ye gırdık. bulantılarım vs hiç bır sey yoktu. son 4 gundur var genelde kayaklarda 6 haftadan sonra baslar dıyor. ondanmıdır ne ama olmaması ıcın cok mucadele etım. kendıme telkınde bulundum bulanmıcak kusmıcam dıye. bugun kendıme kahvaltı hazırlarken banyoya nasıl kostugumu bılmıyorum. son 4 gundur tek kızarmıs sekılde ekmek yıyebılen gerı döndugumde yaktıgım son ekmeklerı yanık bır sekılde yemeye gayret ettım o derece yani. insallah senın olmaz bulanttın. olmayan cok arkadasım var.

neden atesınızı ölcuyorsunuz arkadaslar . bana böyle bırsey söylemedı dr

Amin,

Aslında SAT'a göre artık nerdeyse 6 haftalık doktor 1 aylık dedi.

Yok birşeyim çok şükür.

İştahım yok sadece çok açım ama yemek istemiyorum

Bende eylül annesi olucam cnm inş,benim bulantım ara ara oluyo ama kusma derecesi kadar değil.
bende sadece folik asit kullanıyorum,kalp atışlarını duyarsın inş 15 gün sonra cnm

ya kızlar sız doktorlarınızdan telefon numarasını ıstedınız mı... ben ssklılara bakan ozel hastaneye gıdıyorum. telefonunu ıstemek ıstıyorum acık birşey olursa dıye ama verır mıkı

ya kızlar sız doktorlarınızdan telefon numarasını ıstedınız mı... ben ssklılara bakan ozel hastaneye gıdıyorum. telefonunu ıstemek ıstıyorum acık birşey olursa dıye ama verır mıkı
6 yıldır aynı doktora gidiyorum
istemeden kendi vermişti, bence verir
vermezsede bu önemli bir nokta
acil bir durumda danışman gerekebilir

Son düzenleme:

bendede kıst çıktı cnm 4,5 cm:26:

Amin,

Aslında SAT'a göre artık nerdeyse 6 haftalık doktor 1 aylık dedi.

Yok birşeyim çok şükür.

İştahım yok sadece çok açım ama yemek istemiyorum

benımde aynı ödedı dr canım sat a göre suan 8 haftalık oluyor .ama ultrasondakı göruntuden galıba sata göre 6 haftaık olmam gerekırken 4 hafta demıstı . bende dedıgınden devam edıyorum.. sat degılde yumurtlamanın baslama tarıhı oluyor dedıgı tarıh. hesplayınca .

slm kızlar benimde şuan karnım kocaman oldu sanki 4-5 aylık gibi benim gibi olanlar varmı hareket edemiyorum şişkinlikten çok halsizim bide varmı bu durumda olan

slm kızlar ben henüz keseyi ve bebeği görmeye gidemedim. Burası sıkıntılı bir bölge olduğu için gitmek kolay olmuyor.
Olumsuz bir durum varsa eğer hissedilirmi acaba?
Bel ve kasık ağrısı olumsuz bir belirtimi?

Demek istediğim bu ates sistemi ne kadar doğru
Cunku ben kalp atısını gördüğümüz gün sabah atesımı ölçtüğüde atesım 35.5 tu
Hatta kan testımı tekrarladıgımız zamanlarda da atesım hıc 36,5 gecmedı
Dr zaten atesın yukselirse ara bır sorun vardır dedı
Dün de ölçtüm 36,5 şu an durumu bilmiyorum bebeği görmedim bir haftadır umarım bir se yoktur ama bebeğin iyi oldugunu gördüğümüz zamanlarda da atesım hiç artmadı dedıgım gibi kan testi günü de ölçtüm
Bence herkeste genel gecer değil buna baglamak yanlış olur o halde her atesı düşenin bebegıme bir şey oldu diye korkması gerekmez mi
Sahsen simdi korktum ben ölçtüm şimdi 36.0

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…