Hayirlisiyla kalp atislarinida duyarsin insallah. Bencede sat 7 haftalik olmasina ragmen seninkide daha kucuktur. Benim oyuzden 1hafta fazladan beklemistik belki bebek olusurda kalp atisinida duyariz diye. Ama yine olmayinca almak zrunda kalindi cunku daha fazla beklemem beni riske sokacaktii neyse hayirlisi boyleymis diyelim,...bebişim 7 haftalık sanırım ama doktor sat baz aldı. bence daha küçük. doktora gittiğimde 5 haftalık dedi keseyi gördü daha çok küçük olduğundan 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi...
Bebişi kaybettik, tutunamadı yavrucak
Bebişi kaybettik, tutunamadı yavrucak
Merhaba kizlar...
Ben bu sabah yine doktora gittim..Dun Bebisimin kalp atislarini tam duyamamistim heyecandan..Esimde cok gorup duymak istiyordu..O nedenle bugun burda dun gittigim yere degilde, baska bir doktora gittik..Ultrasonda bakti..Kalp atislarini bugun duyduk ..Esimde bende cok sevindik..6+6 gunlukmus..Ben anlamadim..Hesap yapinca SAT 15 Aralik'a denk geliyor.Oysa benim SAT 13 aralik..Obur yandan bi kere gec dollenme olmus olmasi lazim..isin icinden cikamadim..
Fakat moralimi bozan birkac sey oldu..Doktor belin agriyor mu diye sordu..Evet dedim..Bel agrim bu aralar cok..
Doktor,bebek dusebilir dedi..o an icimden bir parca koptu gitti,gozlerimde yaslar goz kapagimi kapatsam duscekti..
10 gun yat dinlen..yurume bile,ayaga hic kalkma dedi..Hatta hastanede yatmami bazi anlizlerin yapilmasi gerektigini soyledi..
Yonlendirdigi hastane ve doktor da dun gittigim yer.
Tamam dunki doktor bana progestan yaninda da E vitamini kapsulu verdi..Bunlari 10 gun kullan ,dedi..Bebek iyi dedi ama..hic oyle yat sakin kalkma falan demedi..Gel hastenede de yat demedi.
Esim metanetli olmami ve guzel seyler dusunmemi soyluyor ama gel gorki benim gozler surekli aglamakli..Icimden surekli dua ediyorum...Ama yinede moralim bozuldu ..
Simdi is yerindeyim..kucuk bir isim var ..Ondan sonra 10 gun yatcam evde..Tabi gerektiginde destek atmak sartiyla yattigim yerden..
Kizlar sizde dua edin ne olur..( Allah herkesin ,her bekleyenin,her boyle seyle karsilasanin yuzunu guldursun..Bebegine guc kuvvet saglik versin..Elimize almayida nasip etsin Rabbim...
Merhaba kizlar...
Ben bu sabah yine doktora gittim..Dun Bebisimin kalp atislarini tam duyamamistim heyecandan..Esimde cok gorup duymak istiyordu..O nedenle bugun burda dun gittigim yere degilde, baska bir doktora gittik..Ultrasonda bakti..Kalp atislarini bugun duyduk ..Esimde bende cok sevindik..6+6 gunlukmus..Ben anlamadim..Hesap yapinca SAT 15 Aralik'a denk geliyor.Oysa benim SAT 13 aralik..Obur yandan bi kere gec dollenme olmus olmasi lazim..isin icinden cikamadim..
Fakat moralimi bozan birkac sey oldu..Doktor belin agriyor mu diye sordu..Evet dedim..Bel agrim bu aralar cok..
Doktor,bebek dusebilir dedi..o an icimden bir parca koptu gitti,gozlerimde yaslar goz kapagimi kapatsam duscekti..
10 gun yat dinlen..yurume bile,ayaga hic kalkma dedi..Hatta hastanede yatmami bazi anlizlerin yapilmasi gerektigini soyledi..
Tamam dunki doktor bana progestan yaninda da E vitamini kapsulu verdi..Bunlari 10 gun kullan ,dedi..Bebek iyi dedi ama..hic oyle yat sakin kalkma falan demedi..Gel hastenede de yat demedi.
Esim metanetli olmami ve guzel seyler dusunmemi soyluyor ama gel gorki benim gozler surekli aglamakli..Icimden surekli dua ediyorum...Ama yinede moralim bozuldu ..
Simdi is yerindeyim..kucuk bir isim var ..Ondan sonra 10 gun yatcam evde..Tabi gerektiginde destek atmak sartiyla yattigim yerden..
Kizlar sizde dua edin ne olur..( Allah herkesin ,her bekleyenin,her boyle seyle karsilasanin yuzunu guldursun..Bebegine guc kuvvet saglik versin..Elimize almayida nasip etsin Rabbim...
Merhaba kizlar...
gunaydın bu arada kızlar hepinize. tuğradanda kötü haber gelmiş cooldanda iyi haber almadım kendi burda yazmak istemedi sanırım gerçi ama. ikisine ve diğer bebeğini kaybedenlerede allah sağlıklı yeni evlatlar verecektir
bu arada biri dün akşam kanlı eti ellerlde yüzümüze veya başka yerimize sürersek bebğin orasında iz olur demiş :) kızlar inanmayın böyle şeylere bunların hepsi hurafe ben oğlumda bu tip söylemlere inat dut yedim çok nar yedim hatta çiğer yedim hepsinide elledim sonra yüzüme gözüme sürdüm bakın doğunca bişi olmucak diye ve olmadıda zaten o lekeler bir rahatsızlıktır kılcal damarların kişiden yoğun olmasından kaynaklanır ne çiğerle ilgisi var ne dutla narla nede herhangi başka dış faktörler
Canim o nasil Dr oyle bel agrisi hamilelikte olan bir sey bende de oluyor zaman zaman
Kanama n var mı ultrasonda kanama alanı mı gormuş de oyle demiş
Kafanı takma bir sey olmaz insallah
Olacağa da biz müdahale edemeyiz napalim
ya kızlar banada bırşey soyleyın. progestan kullnmayan vaar mı aranızda. bana vermedı.ilk randevumda şekerime idararıma bakıldı. kan ve şekerın normal idrarda az iltıhap var dedi. progestan vermedı. ne işe yarıyo bu. herkese verılıyomu
Merhaba
Bende katılabilir miyim aranıza Eylül annesi olacağım bende kısmetse
slm canim sen turkmenistandamisin komsuymusuz ya bende ozbekistandayim turkmenistan buradan daha geri diye duymustum bende Allah yardimcin olsun.
5. Haftaya yeni girmiştik...((( çok üzüldüm Allah yardımcın olsun yeni gebelikmiydi?
Kanamam oldu hayatım hemde çok hafif pembe ama pipiriklendim ve hemen dr.a gittim. Dr. bile yanıldı ama ateş ölçme yöntemi yanılmadı kızlar, kana baktık ve 4.5'a düşmüş...geçmiş olsun canım kanamanmı oldu ?
Sakın ha takılma, ben takılmadım, bugün iş yerime bile geldim, sorumluluklarım var. Bir şirkette satış ve dış ticaret müdürüyüm. Dün çok üzüldüm ama bugün daha iyiyim. Cuma günü ne olursa olsun metanetli ol. Hakkımızda hayırlısı olsun de hep. Benimde tek tesellim kalp atışlarını duymadan bunu yaşadım o zaman daha bi acı olurdu sanırım. Benim ilk gebeliğimdi. Bu Polyannacılık oluyo ama olsun. Bişi öğrendim HAMİLE KALABİLİYORUM... Şükürler olsun ya RAB. Lütfen sende sonuç ne olursa olsun şükret...üzülme demek boş tbiki üzülüyosundur ama inan hayırlısı bende şuan ne olduğumu bilmiyorum kanamam devam ediyo herşey cuma günü belli olucak belkide bebeğim zaten şuan benimle değil ama inan hep hayırlısı diyorum. ileriki aylarda onu hissettiğim aylarda beni bırakıp gitse çok çok üzülürüm ama şuan alışabilirim ve biliyorumki allaha şükür zor da olsa hamile kalabiliyorum.
Amin şeker, ailem çevrem sizler hepiniz ayrı ayrı desteksiniz, ananem dün beni ilk güldüren oldu. Eğer bi kadın düşük yaparsa o düşen bebeğin 1 ayağı içerde kalırmış, hemen üstüne hamilelik olurmuş. Eski kadın ama ne dese doğru çıkıyo, yine olur güzel kızım diyip durdu. İnşallah yine olur...çok üzüldüm canım allah en kısa zamanda nasip eder inşallah allah sabır versin
Amin canım, Allah sizinkileri bağışlasın, sağlıcakla kucağınıza alın...bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza allah sabır versin,geçmiş olsun...rabbim hayırlısıyla tekrar bebek nasip etsin..
Bebeklerin dileyen yüreğine sağlık arkadaşım, saolasın...üzülmemeye çalış,
ileriye bak herzaman,
sana bunları unutturacak sağlıklı hamileliğin ve bebeklerin olacak inşallah
Rabbim ol derse oluyo, gerisi hava civa... Hakkımda bu hayırlısıymış demek ki.Allah saglıklısını hayırlısını nasıp etsın canım.çok geçmi olsun . hersey bizim için nasibimizde ne var . bilmyoruz ama Allahtan hayırısını dilemekten baska caremız yok.
Saol, Allah'tan hep sağlıklısını hayırlısını diledim. Dr.umda bu sağlıksız olduğu için tutunamadı Yelizcim, daha ileriki dönemlerde belki biz sonlandırmak zorunda kalcaktık dedi. Bu gerçekten bana ilaç oldu. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize, tek duam bu...Canım çok geçmiş olsun zor bir durum hayırlısıyla daha sağlıklı gebelikler gör inşallah.
Saol canım, saol...Canim cok uzuldum cok gecmis olsun
Bana son 8 günlük hamileliği tattırdığı için minnettarım o bıcırığa... Kısmetten öte yol yok....Bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza Allah sabır versin.Geçmiş olsun...Allahım tekrar hayırlı bebekler nasip eder inş.
Ah be guzelim ..diyorum iste burdakiler doktor bile degil ama el mahkum olunca guvenmekten baska caren yok..sonucta burda da cocuklar dogup buyuyor diyorsun..sakinna goze cop batar diyorsun katlaniyorsun..
Benim kanamam yok...Progestani da dunki doktor ben korkuyorum dedim diye vermisti..Oyle soyledi bana..Kahverengi leke oluyordu ama oyle cok degil en fazla 2 damla gunde..3-4 gun olunca gitmistim dun..
Olur dedi o..Iliskiye girdiysen olur dedi..adet olcaksan olur dedi..Sonra ultrasonda bakti ..Iste o zaman kalp atisi var dedi.Iyi dedi..
Simdi bana bugun verilen ultrason kagidinda 8.9 mm gozukuyor bebek..normal mi bu..6+6 ya gore..
Bugungu doktor cok geride dedi..Neyden bahsettigini anlamadim..Zaten zor anlasiyoruz dil yuzunden..ufff.
Merhaba kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?