2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kırmızı eti tüketirken yanında mutlaka yeşilliklerden oluşan salata yememiz gerekiyormuş bu salatadaki yeşillikler etteki demir emilimini arttırıyormuş.

Kırmızı eti tüketirken yanında mutlaka yeşilliklerden oluşan salata yememiz gerekiyormuş bu salatadaki yeşillikler etteki demir emilimini arttırıyormuş.

haklısın canım birde aklınızda olsun bayanlar demir emilimini en çok artıran şey C vitaminidir o yüzden ete sıktığınız iki damla limon çok faydalı olacaktır fakat yanında ayran içmemek şartı ile çünkü kalsiyumla demiri bir arada alırsanız demirin emilimi gerçekleşmez

Merhabalar güzel anne adayları,

Bebeğini kaybeden arkadaşlara bol sabır diliyorum, umarım en kısa zamanda tekrar bu güzel haberi alma sevincini tekrar yaşarsınız.

Eylül annesi olacağım kısmetse..

Benimde kasıklarımda ağrım var ama doktorum normal olduğunu söyledi. Hafif hafif kahverengi lekenmeler olmaya başladı doktorum bu konuda da olabilir diye uyarmıştı çok şükür. bunun dışında kanım düşükmüş bir sonraki randevuda kan hapına başlayacağım, kan değerlerim düşükmüş çünkü..

şimdilik şişkinlik dışında bir sıkıntım yok çok şükür. inşallah böyle de devam eder..

Teşekkürler araştırıyım bir isminifalan bilseydik iyiydi..hatırlarsan veya bulursan yaz olurmu.

Mide bulantısı gibi değil. Ne yersem yiyim kusuyorum ben hafif yemekle ilgili bir durumda değil. bir yudum su içsem onu bile kustum.Kusmak darmadagın ediyor insanı bende seni çooook iyi anlıyorum dünden özellikle akşamdan beri iyiyim ben çok şükür yedim yedim çıkarmadım yine gelicek diye korkuyorum ama umarım olmaz en azından bukadar yogun olmaz inşaaallah.kısa sürede seninde geçer umarım

Gecen gun benımde cook agrıdı. kullanmadım hiçbir ilaç bence sizde kullanmayın 3 aya kadar hiçbirşey. dayanmaya çalışın.. sanırım sizin durum riskli oyüzden hiçmi hiç kullanmayın derim. Bu arada çok agrının bebege zararı olurmuş diye okumuştum nette ama nekadar dogru bilmiyorum.

zaman gecsin istiyorum bir an once 13. 15. haftalara gelelim istiyorum hayirlisiyla

Son düzenleme:
oy datlım açmı koydular seni kim aç koydu seni hımm? mide bulnatısındamı yiyemiyosun kendini aç bırakma kuru ekmekte olsa ye canım zira kuru ekmekle peynir iyi geliyo bulantıya

haslanmis patates salatasi istedi cnm onu bekliyodum kaynasin diye ay sorma sekerim bulanti degilde boyle nasil desem hic olmamisti daha once
gurulduyo bugun hep bi eksime bi hafif kramp mi desem elma yedimmi geciyo
onlarida yiyim valla sekerim.

haslanmis patates salatasi istedi cnm onu bekliyodum kaynasin diye ay sorma sekerim bulanti degilde boyle nasil desem hic olmamisti daha once
gurulduyo bugun hep bi eksime bi hafif kramp mi desem elma yedimmi geciyo
onlarida yiyim valla sekerim.

afiyet bak şeker olsun canım bende çok severim patetes salatasını, patatesleri doğradın soydun öyle kaynattın inş. hayır çabuk olması açısından

slm kızlar benimde şuan karnım kocaman oldu sanki 4-5 aylık gibi benim gibi olanlar varmı hareket edemiyorum şişkinlikten çok halsizim bide varmı bu durumda olan

canım ben de ne yazıkki halsizim hemde öyle böyle değil geçen hafta aralıksız yattım kumamdayı kaldırcak halim yoktu portakal suyu biraz enerji veriyor ben hergün içiyorum 1 bardak belki arı sütü alcam hala halsizlik var birde mide bulantılarım zirvede benim

afiyet bak şeker olsun canım bende çok severim patetes salatasını, patatesleri doğradın soydun öyle kaynattın inş. hayır çabuk olması açısından

valla yapmadim neden diye sor !! unuttum bi dahaki sefere artik halbuki cabuk olur evet...
bende cok severim

kizlar hepinize cok cok ama cok tesekkur ederim..Icime su serpiyorsunuz..Iyiki varsiniz..

Iste kadiniz ya hani..hani illa tedirgin oluruz ya herseye..sanirim biraz da bu ..

Annem en basindan beri adet gununu 20 gun gecmeden gitme demisti..Tabi nerde bende o sabir..:) Simdide oyle surekli gitme diyor..Her zaman ultrasona mi girilir ?Var iste ogrendin..otur hamile gibi davran diyor..Yavas hareket et ,bolca uyu falan..
Anneleri dinlemek bazen cok daha iyi galiba..Bazen diyorum ah anacim guzel anacim devir sizin devir degil artik hersey oluyor tipta..Cevabi pat diye yapistiriyor ''cocuga birsey oldugunda,doktor sizi tatmin etmediginde anne diye kosarsiniz,kocakari ilaci ,yontemi dediginiz seyleri yapmamizi istersiniz''diyo..En basta laf dinleyin diyo..

Ne diyim diyorum oda hakli galiba ..
Su gunleri hepimiz sag salim atlatabilseydik..Bebislerimizin tekmeledigi gunlere gelebilseydik..:) ah ahhh
Allah herkese guc kuvvet versin..

kızlar mide bulantısı olan arkadaşlar bunlarıda deneyin isterseniz bende azda olsa işe yarıyor
limon (çok işe yarıyor)
limon kolanyası kokluyorum
az tuzlu ayran
çorba
ceviz
birde mercimekli köfte kızlar bana iyi geldi çok ilginç belki ama krakerlerden artık bıktım umarım işinize yarar

ben portakal suyunu pek içemiyorum potakal yıyorum benim halim yok evde işler bana bakıyo ben onlara az önce utuyu zorla yaptım bide benim kimsem de yok etrafta yalnız zor oluyo hele yemek yapmak ölduruyo beni

Merhaba kızlar allah kısmet ederse bende eylül annesi olacağım bendede mide bulantıları çok fazla.umarım herkesin en kısa zamanda geçer bulantıları gerçekten çok zor özellikle çalışırken daha zor.

ben portakal suyunu pek içemiyorum potakal yıyorum benim halim yok evde işler bana bakıyo ben onlara az önce utuyu zorla yaptım bide benim kimsem de yok etrafta yalnız zor oluyo hele yemek yapmak ölduruyo beni

valla canım benim evde öyle saldım gitti hiç halim yok eşimle hafta sonu biraz yaptık yine dağıldı boşver sende yavrular gelene kadar katlancaz

yaaaaaaa ben yemek yemeyi unuttum açlıktan ölüyorum ama lokma yiyemiyorum. Bana da tuzlu ayran iyi geliyor. Birde yiyebildiğim marol, salatalık , domates iki gündürde canım domatesli bulgur pilavı çekiyor :26: dün eşim yaptı sağolsun ama hala gözümün önünde bulgur pilavı dün eşim yaparken kokusu midemi bulandırdı klozetle bütünleştim ama sonra oturup bir kaç kaşıkta olsa yiyebildim fazlası yok ama o iki kaşık bile gözlerimin açılmasına sebep oldu haaaaaa bi de portakal suyu bana da iyi geliyor ama kustuktan sonra o acımsı tat gidiyo Bu arada enterasandır marol, salatalık ve domatesi ayrı ayrı yiyebiliyorum salat yiyemiyorum

Ayy, ben de 2 gün önce gözümde tüttü ve bakıcı annemize yaptırdım patates salatası.Bayılırım....
Dün akşamdan beri de zeytinyağlı yaprak sarması aşeriyorum. İnşallah akşama 2-3 tane yiyip nefsimi körelteceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…