Cıkk! Duphalac kargolayacağım
Kırmızı eti tüketirken yanında mutlaka yeşilliklerden oluşan salata yememiz gerekiyormuş bu salatadaki yeşillikler etteki demir emilimini arttırıyormuş.
arkadasım eczanede bır bılezık oldugunu duymustum hatta 2 sene önce hamıle bır arkdas takıyordu . gunde 7 kes kustugunu fakat bu bılezıkten sonra artık kusmadını söyledı.bılezık 2 kolunda takılıydı plastık tı ama bılegın ıc tarafında bır metal top vardı oda bılegındekı damarlara baskı yapıyormus. o yuzden kusmuyorum demıstı. 1 gunde etkısını görmus. bı arastırın belkı vardır eczanelerde bu tarz seyler
inşallah anneninkisi gibi olmaz.Bende aynı durumda olduğum için seni cok iyi anlıyorum.Kendini hasta gibi hissetmek bir yana insan endişeleniyor bebeğimi besleyemiyorum , güzel gelişemiyecek vs diye.Çünkü bildiğin bende yiyemiyorum herşeyden nefret ediyorum.Ama bana doktor dediki ilk zamanlar bebek senden beslenmez dedi sadece genetik yapısı oluşuyor dedi.Bunu duymak beni azda olsa rahatlatmıştı.Ama yinede kusmak istemiyorum ben
kızlar başım fena durumda ağrım var.ağrı kesici olarak parolum var.içersem bişey olur mu ki?offff henüz belli değil durumum biliyorsunuz bu cuma herşey belli olacak.ama bugun kötü durumdayım .kullannanız oldumu acaba
15 aymı anacım o hafta olmasın
enemm beynim durdu acliktan bacim
duzelttimm
oy datlım açmı koydular seni kim aç koydu seni hımm? mide bulnatısındamı yiyemiyosun kendini aç bırakma kuru ekmekte olsa ye canım zira kuru ekmekle peynir iyi geliyo bulantıya
haslanmis patates salatasi istedi cnm onu bekliyodum kaynasin diyeay sorma sekerim bulanti degilde boyle nasil desem hic olmamisti daha once
gurulduyo bugun hep bi eksime bi hafif kramp mi desem elma yedimmi geciyo
onlarida yiyim valla sekerim.
slm kızlar benimde şuan karnım kocaman oldu sanki 4-5 aylık gibi benim gibi olanlar varmı hareket edemiyorum şişkinlikten çok halsizim bide varmı bu durumda olan
afiyet bak şeker olsun canım bende çok severim patetes salatasını, patatesleri doğradın soydun öyle kaynattın inş. hayır çabuk olması açısından
canım ben de ne yazıkki halsizim hemde öyle böyle değil geçen hafta aralıksız yattım kumamdayı kaldırcak halim yoktu portakal suyu biraz enerji veriyor ben hergün içiyorum 1 bardak belki arı sütü alcam hala halsizlik var birde mide bulantılarım zirvede benim
ben portakal suyunu pek içemiyorum potakal yıyorum benim halim yok evde işler bana bakıyo ben onlara az önce utuyu zorla yaptım bide benim kimsem de yok etrafta yalnız zor oluyo hele yemek yapmak ölduruyo beni
kızlar mide bulantısı olan arkadaşlar bunlarıda deneyin isterseniz bende azda olsa işe yarıyor
limon (çok işe yarıyor)
limon kolanyası kokluyorum
az tuzlu ayran
çorba
ceviz
birde mercimekli köfte kızlar bana iyi geldi çok ilginç belki ama krakerlerden artık bıktım umarım işinize yarar
afiyet bak şeker olsun canım bende çok severim patetes salatasını, patatesleri doğradın soydun öyle kaynattın inş. hayır çabuk olması açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?