2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benımde dırek bel ve kasık agrım baslamsıtı kese olusurken. 2 hafta sonra kontrole gıttımızde bır problem yoktu. kasık agrıl olursa belım agrımıyor yada belım agırıyorsa kasıgım agırmıyordu.

suanda gectı o agrım. ılk kese olusurken olmustu sanırım. kasık agrım arada oluyor . bır cok ınsan normal demıs.

slm kızlar benimde şuan karnım kocaman oldu sanki 4-5 aylık gibi benim gibi olanlar varmı hareket edemiyorum şişkinlikten çok halsizim bide varmı bu durumda olan

cogul gebelik durumun var mı? hiç göbegin yokken bir anda mı göbek oldu? herkesin bünyesi baska oluyomus hakkaten.

slm kızlar benimde şuan karnım kocaman oldu sanki 4-5 aylık gibi benim gibi olanlar varmı hareket edemiyorum şişkinlikten çok halsizim bide varmı bu durumda olan

Ben de! Ben de! Ben deee!!!
Benim ilk doğumdan zaten karnım kalmıştı ama bu kadar şiş durmuyordu. Dünden beri kendime bakıyorum 5 aylık gibiyim hatta 5 aylık gibi nefes almakta zorlanıyorum. Gerçi gazdan da şişiyoruz, ödemden de...

Tatlım, bel ve kasık ağrısı seni korkutmasın. Kontrolde doktorum beni uyardı."İlk 4 ay bel ağrısı ve kasık ağrısı olur.Bu sizi telaşlandırmasın" dedi. Hatta bir sitede okudum. Menstruasyon döngüsü devam ediyormuş gibi regl tarihin geldiğinde aynı regl olacak gibi ağrıların olabilirmiş.

slm eylül anneleri bende tup bebek yontemıyle hamıle kaldım keseyı gorcegım gun hastanede kanamam oldu ben bı panık dusuk yapıyorum dedım doktor baktı cok sukur kesemı gordum ama öldum öldüm dirildım yanı hemen progestan verdı sımdı gnde 2 tane vuruluyrm sukur kanamamda yok ama kasık agrım var sol kasıg agrıyor oda benı korkutmaya basladı pazartesı kalp atısı ıcın gıdıcem kalp atısı ne zmn duyuluyor kızlar kımı doktorla 10.15 gun sonra cagıryomus bnmkı 1 hafta sonra cagırdı rabbım meleklerımızı korusun

benıde bır hafta sonra cağırdı cnm. cuma randevum var. açıkcası ağrılardan korkmuyorum araştırdım normal. ama ınsan telaş edıyo. kalp atışlarını duymadan rahat edemeyeceğım sanırım bende 6.haftamdayım

aynen banada öle gelıyo hepten pimpiriklı oldum cıktım resmen kendı kendımı olumsuz etklılemeye basladım ınş.şu kalp atıslarını duydugumuzda ıcımız rahatlar su 3 aylık donemı atlatsam rahatlıcam sankı psıkolojık olarak=)

ben hergün yarım litre süt içiyorum canım,kabızlıgı ortadan kaldırıyo.öğlen yada akşam ayran içiyorum yada yogurt tüketiyorum.kabız olmadım hiç tavsiye ederim.
hemde bebğime kalsiyum sağlıyo.

Son düzenleme:

maşallah okadarını içebiliyorsan bana biraz falza geldi ama çünkü kalsiyomu bu kadar fazla almak kansızlığı tetikleyebilir, birde canım aslında bebeklerimiz zaten kalsiyumu alıyor fakat bizim stoklar azalıyor, o yüzdendirki gebelerde doğumdan sonra genelde diş çürükleri fazla olur

gecen hafta tahlil yaptırdım kansızlıkla ilgili bişi cıkmadı.probiyotik yoğurtlar var,meyveli falan, istersen ondan kullanabilirsin.arkadaşalrın da dediği gibi kayısı ye üzerine 1 bardak su iç.belki çalışır bağırsakların.

ben zaten kabız değilimki ordan öyle gibimi duruyorum

Canım hiç birşeyi kafana takma olumsuz şeyleri duymamaya çalış tabi bunu demek kolay ama uygulamaya çalış lütfen. Ben ilk çocuğuma hamileyken düşük tehlikem vardı aynı şeyleri banada dediler ilaçlar iğneler herşeyi kullandım hatta bunların dışında bebeğe yapılan zeka testlerinde çocuğumun alınma kararı bile çıktı düşün yaşadıklarımı 4 aylık hamileyim ve bebeğimi benden koparmak istediler ben izin vermedim inanmadım 8 aylık hamileyken bana kanser teshisi koydular ama yine yanlış teshisti. Senden ricam inan ki düşünme söylenenleri sen rahat ol bana bebeğim tutunacak çünkü ben onu tutuyorum hiç bırakmıycam de dua et. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…