yemek yedim geldim yemek yemeyenler hadi marş marş yemek yemeye aç kalmayın
slm kızlar ben henüz keseyi ve bebeği görmeye gidemedim. Burası sıkıntılı bir bölge olduğu için gitmek kolay olmuyor.
Olumsuz bir durum varsa eğer hissedilirmi acaba?
Bel ve kasık ağrısı olumsuz bir belirtimi?
slm kızlar benimde şuan karnım kocaman oldu sanki 4-5 aylık gibi benim gibi olanlar varmı hareket edemiyorum şişkinlikten çok halsizim bide varmı bu durumda olan
slm kızlar benimde şuan karnım kocaman oldu sanki 4-5 aylık gibi benim gibi olanlar varmı hareket edemiyorum şişkinlikten çok halsizim bide varmı bu durumda olan
slm kızlar ben henüz keseyi ve bebeği görmeye gidemedim. Burası sıkıntılı bir bölge olduğu için gitmek kolay olmuyor.
Olumsuz bir durum varsa eğer hissedilirmi acaba?
Bel ve kasık ağrısı olumsuz bir belirtimi?
offf off bnde kabızlık çok fena olmaya başladı het sabah kuru incir yiyorum ama fayda etmedi
napsam kiii
slm eylül anneleribende tup bebek yontemıyle hamıle kaldım keseyı gorcegım gun hastanede kanamam oldu ben bı panık dusuk yapıyorum dedım doktor baktı cok sukur kesemı gordum ama öldum öldüm dirildım yanı hemen progestan verdı sımdı gnde 2 tane vuruluyrm sukur kanamamda yok ama kasık agrım var sol kasıg agrıyor oda benı korkutmaya basladı pazartesı kalp atısı ıcın gıdıcem kalp atısı ne zmn duyuluyor kızlar kımı doktorla 10.15 gun sonra cagıryomus bnmkı 1 hafta sonra cagırdı rabbım meleklerımızı korusun
offf off bnde kabızlık çok fena olmaya başladı het sabah kuru incir yiyorum ama fayda etmedi
napsam kiii
ben hergün yarım litre süt içiyorum canım,kabızlıgı ortadan kaldırıyo.öğlen yada akşam ayran içiyorum yada yogurt tüketiyorum.kabız olmadım hiç tavsiye ederim.
hemde bebğime kalsiyum sağlıyo.
maşallah okadarını içebiliyorsan bana biraz falza geldi ama çünkü kalsiyomu bu kadar fazla almak kansızlığı tetikleyebilir, birde canım aslında bebeklerimiz zaten kalsiyumu alıyor fakat bizim stoklar azalıyor, o yüzdendirki gebelerde doğumdan sonra genelde diş çürükleri fazla olur
gecen hafta tahlil yaptırdım kansızlıkla ilgili bişi cıkmadı.probiyotik yoğurtlar var,meyveli falan, istersen ondan kullanabilirsin.arkadaşalrın da dediği gibi kayısı ye üzerine 1 bardak su iç.belki çalışır bağırsakların.
Merhaba kizlar...
Ben bu sabah yine doktora gittim..Dun Bebisimin kalp atislarini tam duyamamistim heyecandan..Esimde cok gorup duymak istiyordu..O nedenle bugun burda dun gittigim yere degilde, baska bir doktora gittik..Ultrasonda bakti..Kalp atislarini bugun duyduk ..Esimde bende cok sevindik..6+6 gunlukmus..Ben anlamadim..Hesap yapinca SAT 15 Aralik'a denk geliyor.Oysa benim SAT 13 aralik..Obur yandan bi kere gec dollenme olmus olmasi lazim..isin icinden cikamadim..
Fakat moralimi bozan birkac sey oldu..Doktor belin agriyor mu diye sordu..Evet dedim..Bel agrim bu aralar cok..
Doktor,bebek dusebilir dedi..o an icimden bir parca koptu gitti,gozlerimde yaslar goz kapagimi kapatsam duscekti..
10 gun yat dinlen..yurume bile,ayaga hic kalkma dedi..Hatta hastanede yatmami bazi anlizlerin yapilmasi gerektigini soyledi..
Yonlendirdigi hastane ve doktor da dun gittigim yer.
Tamam dunki doktor bana progestan yaninda da E vitamini kapsulu verdi..Bunlari 10 gun kullan ,dedi..Bebek iyi dedi ama..hic oyle yat sakin kalkma falan demedi..Gel hastenede de yat demedi.
Esim metanetli olmami ve guzel seyler dusunmemi soyluyor ama gel gorki benim gozler surekli aglamakli..Icimden surekli dua ediyorum...Ama yinede moralim bozuldu ..
Simdi is yerindeyim..kucuk bir isim var ..Ondan sonra 10 gun yatcam evde..Tabi gerektiginde destek atmak sartiyla yattigim yerden..
Kizlar sizde dua edin ne olur..( Allah herkesin ,her bekleyenin,her boyle seyle karsilasanin yuzunu guldursun..Bebegine guc kuvvet saglik versin..Elimize almayida nasip etsin Rabbim...
ben zaten kabız değilimki ordan öyle gibimi duruyorum
bbilim itiraf et çabuk....kaç gündür kabızsın
falla diyilim bacım ben ettim sen etme bacım, hem kabızsam napcan kız yoksa fitilmi :18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?