kızlar ben geceleri uyuyamıyorum en az üc ya da dört kere uyanıyorum.tekrar uyumamda zaman alıyor neden olduğunu anlayamadım hamileliğin etkisi olabilir mi
bende bu gece üşüdüm ya, zaten uyanıp duruyorumal bende de okadar cnm malesef bende ayni seyleri yasiyorum daha once olmazdi bence hamileligin etkisi var.. birde ben inanilmaz terliyorum iki gecedir
esim sirtima havlu koyuyor ayrica ates basiyor:26:
aynı dert bende de var hemde gebeliği öğrenmeden bir hafta öncesinde başladı durup dururken uyanıyorum wc su geri yatıyorum 1 ya da 2 saat sonra tekrar uyanıyorumdaha önce deliksiz uyuyan ben bu duruma nasıl alışıcam bilemiyorum evde kalsam neysede sabahın erken saatinde okula gidip uykulu uykulu ders hiç anlatılmıyo:26:
ateş basması gece uyurken ara sıra terleme bende de mevcut
ateş basmasından dolayı da gece üstümü açıom sonuç şu an hafif seyirde grip tarzı bişiyim
merhaba kızlar geçen günde yazmıştım ama onu bulamadım. Ikinci bebeğime hamileyim 22 aylık kızım var. Kaza ile oldu. çok ağldım çok üzüldüm. şimdi daha iyiyim. Karnımdakine birşey olsun istemiyorum. Kızımda çok belirtim vardı kasıklarım çok ağrırdı. Yerleşme kanaması olmuştum. Gazım vardı. şuna bunda birşey yok çok az göğsüm sızlıyor. Ilk bebeğimde böyleydi boş gebelik oldu. şimdi yine kurt düştü içime. Hayır doktora daha 19'unda gideceğim heyecansız davrandım biraz. Ters birşey varsa zehirlenirim diye korkuyorum. Cmts betahcg 1725'di. Gidip test yaptıramıyorum kızım var. Zor olur onunla çıkamam şuan. Benim gibi belirtisi ve yerleşme kanaması olmayan varmı?
Gunaydin kizlar)uyku sorunu bende de var.aksam defalarca uyandim.nasil desem karnim mi acikio migdem mi agrio anlayamadim.migdem agrimaktan uyandim defalarca.bi ates basio ter su icinde uyaniyorum.ah ah bide gaz sorunu var tabi yaa gazim var bagirsaklar gurul gurul fokur fokur ama sanci yapio karnima;(ciksana be;(zaten bu gaz ne boyle cozemedim.tup bebek yatirdik tamam da boyle olacagini tahmin etmezdim.bildigin aygaz gibi dolasiorum
Kizlar 6+0 alti haftalikmi oluo 7 haftami bilenn varmi:)
Ben kuru öğruntu yasadim bu sabah ama ortalik inledi;( korkuyorum ogurmekten karin kaslarim zorlaniyo;(
sat 04.12.12 aşılama tarihi: 21.12.12
kilo:44
tahmini doğum tarihi :11.09.2013
ilk bebiş
ankara
merhaba felicitty arkadaşım daha önce sayfaya bilgilerimi yazmıştım gördüğün gibi fakat gözünden kaçmış herhalde....özel msj da gönderemiyorum siteyi çok bilmiyrm çünkü.bu arada ben kaprisli bişey yazdığımı düşünmüyorum,listede ismimin olmasını istedim doğal olarak,bunu gözden kaçırdığınızı farkederek hatırlattım...bu konuda 'kaprisler beni yormaya başladı' demenize gerek yok hiç.hepimiz aynı amaç,aynı duygular için burdayız,çoğumuz gebelikte acemi ve bi o kadarda heycanlıyız,ve burda birbirimize her konuda yardımcı olmaya mutluluğu hüznü paylaşmayaa çalışıyoruz.ben çok şükür kaprise girmedim,girmemde,bu topikte olduğum için ismimin görünmesini istedim,ve şu anda da tekrar rica ediyorum,birbirimizi kırmaya gerek yok hiç.umarım derdimi anlatabilmişimdir
tatlım ilk sayfayı alıntı yapmayı bilebiliyosan orda yazanı da okursun diye düşündüm,
defalarca yazdım ara sayfaları kaçırabilirim diye ,
bu kadar hiddete lüzum yok ,
bünyeye zarar....
Ben kuru öğruntu yasadim bu sabah ama ortalik inledi;( korkuyorum ogurmekten karin kaslarim zorlaniyo;(
pikoloman ,
bilgileriniz yazılmıştır,
hayırlı olsun...
cnm ben hiddet yapmıyorum ,sen kapris falan deyince üzüldüm açıkcası ...ikimizdede hamilelik gerginliği ve alınganlığı var sanırım.bu arada ara sayfalardaki yazını görmedim k.bakma iş yerinden girdiğim için sürekli aktif değilim,ara ara giriyorum,bilgilerimi 2. kez girdim eklersen sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?