2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben geceleri uyuyamıyorum en az üc ya da dört kere uyanıyorum.tekrar uyumamda zaman alıyor neden olduğunu anlayamadım hamileliğin etkisi olabilir mi

al bendende o kadar sabahta eşimi uyandırıyorum uyu uyuyabilirsen kalkıyorum kahvaltı hazırlamak zaten zor geliyo şimdi kalkıp hazırlamam lazım hatta:18:

al bende de okadar cnm malesef bende ayni seyleri yasiyorum daha once olmazdi bence hamileligin etkisi var.. birde ben inanilmaz terliyorum iki gecedir
esim sirtima havlu koyuyor ayrica ates basiyor:26:
bende bu gece üşüdüm ya, zaten uyanıp duruyorum

şimdiden Allah alıştırıyor herhalde, çok erken ama. Allahtan ben evdeyim rapor aldım

gunaydinnn kizlarrr nasilsinizzz bugunn listeyi kim yapiyor...bnmde ismim yok

ateş basması gece uyurken ara sıra terleme bende de mevcut
ateş basmasından dolayı da gece üstümü açıom sonuç şu an hafif seyirde grip tarzı bişiyim

geçmiş olsun dikkat et canım kendine bi hasta olsak iyileşmemizde zor olur:26: bu arada bende aynı durumdayım eşim artık yoruldu yeleğini giy çorabını giy demekten.

canım üzme kendini benim komşum geldi dün bende yerleşme kanaması olduğunu söyledim ona oda korkma benim oğlumdada olmuştu ama kızımda olmadı dedi ve kızı şu anda 2 yaşında gayet sağlıklı bazen oluyor bazen olamaya biliyor şimdi bünyen alıştı ya belki onlada alakası olabilir içini ferah tut ama yinede tedbir olarak keseyi görme gününde git görki için rahatlasın tatalım allah meleklerimizi korusun

Gunaydin kizlar)uyku sorunu bende de var.aksam defalarca uyandim.nasil desem karnim mi acikio migdem mi agrio anlayamadim.migdem agrimaktan uyandim defalarca.bi ates basio ter su icinde uyaniyorum.ah ah bide gaz sorunu var tabiyaa gazim var bagirsaklar gurul gurul fokur fokur ama sanci yapio karnima;(ciksana be;(zaten bu gaz ne boyle cozemedim.tup bebek yatirdik tamam da boyle olacagini tahmin etmezdim.bildigin aygaz gibi dolasiorum

nası bi bağlantı kurmuşsunnnnn

gece ben de sık sık uyanıom zaten 2-3kere mutlaka wc kalkıombi de sırtüstü yatamıom e yüzüstü zaten yatmıom bi sağa bi sola dnüp duruom bütün gece

günaydın bu aradaaaa

canlar ,

bende nadiren akşam bulantısı ve göğüslerde dolgunluktan başka bir belirti yok doktora da gidemedim daha bir haftam var ,

eve ulaşsam da doktora bir görünsem keseyi görsem kalp atışını duysamm

Ben kuru öğruntu yasadim bu sabah ama ortalik inledi;( korkuyorum ogurmekten karin kaslarim zorlaniyo;(

Canım öğürmekte korkma bebeğe hiç bir zararı yok sadece işte karın kasları fena oluyor hatta kusabiliyorsan kus içinde kaldıkça hep öğürürsün.

sat 04.12.12 aşılama tarihi: 21.12.12

kilo:44

tahmini doğum tarihi :11.09.2013

ilk bebiş

ankara

merhaba felicitty arkadaşım daha önce sayfaya bilgilerimi yazmıştım gördüğün gibi fakat gözünden kaçmış herhalde....özel msj da gönderemiyorum siteyi çok bilmiyrm çünkü.bu arada ben kaprisli bişey yazdığımı düşünmüyorum,listede ismimin olmasını istedim doğal olarak,bunu gözden kaçırdığınızı farkederek hatırlattım...bu konuda 'kaprisler beni yormaya başladı' demenize gerek yok hiç.hepimiz aynı amaç,aynı duygular için burdayız,çoğumuz gebelikte acemi ve bi o kadarda heycanlıyız,ve burda birbirimize her konuda yardımcı olmaya mutluluğu hüznü paylaşmayaa çalışıyoruz.ben çok şükür kaprise girmedim,girmemde,bu topikte olduğum için ismimin görünmesini istedim,ve şu anda da tekrar rica ediyorum,birbirimizi kırmaya gerek yok hiç.umarım derdimi anlatabilmişimdir

tatlım ilk sayfayı alıntı yapmayı bilebiliyosan orda yazanı da okursun diye düşündüm,

defalarca yazdım ara sayfaları kaçırabilirim diye ,

bu kadar hiddete lüzum yok ,

bünyeye zarar....

tatlım ilk sayfayı alıntı yapmayı bilebiliyosan orda yazanı da okursun diye düşündüm,

defalarca yazdım ara sayfaları kaçırabilirim diye ,

bu kadar hiddete lüzum yok ,

bünyeye zarar....

cnm ben hiddet yapmıyorum ,sen kapris falan deyince üzüldüm açıkcası ...ikimizdede hamilelik gerginliği ve alınganlığı var sanırım.bu arada ara sayfalardaki yazını görmedim k.bakma iş yerinden girdiğim için sürekli aktif değilim,ara ara giriyorum,bilgilerimi 2. kez girdim eklersen sevinirim...

demekk ki yazılanları kaçırabiliyor insan

o yüzden özellikle ilk sayfaya yazdım açıklamaları listeye bakıpta aşağıdakileri açıklamayaı gözden kaçırmışsınız,

bir de üstüne benim bilgilerimi yazdım neden girmiyolar yazınca insan kapris olarak algılayabiliyor,

neyse sorun yok,

hayırlı güzel hamileliikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…