2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

her ihtimale 1 er adet almak lazım..ne olur olmaz diye..walla çalışan annelerden biri de ben olacağım..düşündükçe mideme şimdiden ağrılar giriyor..nasıl bırakıp yavrumu işe gidecem bilmiyorum..

Arkadaşlar bebişlerimize biberon falan alan oldumu içinizde kaç adet almak lazım birde alırsak cam mı yok sa plastik olanlardanmı alalım alan annelerden cevap beklerim...

ewt canım bu konu benimde aklıma takılıyodu erken die sormuyordum,biberon ve emziğin çok kaliteli olması gerekmiş duyduğum kadarıyla,hangi marka almak lazım,nerden almak lazım hiç bilmiyorum ben hatta biberonun nerde satıltığı konusunda bile bilgim yok sadece geçen gün eczanede gördüm..bide ben çalıştığım için iznim bittikten sonra sütümü sağıp eve bırakmayı düşünüyorum,cimcimem annesi yokken sütünden bari mahrum olmasın,bu yüzden 2,3 tane almam gerek herhalde...tabi birde gögüs pompası gerek....offffff düşünmemiz gereken ne kadar çok şey var...

kızıma aldıklarım bunlar teyzeleri..o kadar heyecan yapmışım ki bir üründen 2 tane sipariş vermişim..Allahtan farklı aylar için almışım..

ııımmmah hepsi çok tatlı güzel günlerde giysin inş ben kısa kollu bişeyler almaya çekiniyorum yaa direk kışa gircez yaa sen almışsın mesela

kızıma aldıklarım bunlar teyzeleri..o kadar heyecan yapmışım ki bir üründen 2 tane sipariş vermişim..Allahtan farklı aylar için almışım..

yesinler cimcimenin kıyafetlerini emiii?????maşallah rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin

kızlar ya kıyafet alırken ben hep kışlık alıyorum,yanlış mı yapıyrm?sonuçda bizimkilerin 40 ı çıkana kadar ekim gelecek,bahar geldiğindede 8-9 aylık olacaklar inşlh...

her ihtimale 1 er adet almak lazım..ne olur olmaz diye..walla çalışan annelerden biri de ben olacağım..düşündükçe mideme şimdiden ağrılar giriyor..nasıl bırakıp yavrumu işe gidecem bilmiyorum..

tabi tabi almak lazım ALLAH korusun sütümüz gelmeyebilir hastanede bişde biberon mu arıcaz ayy vall çok zor kıyamam ne size nede yavrularınıza ben 2 yaşına kadar çalışmıycam eşimde bende istemiyorum çalışmayıı doya doya sevcem gönlümce büyütcem inş bebeimi ama ALLAH büyük belki bi mucize gerçekleşirde çalışmassın

Benim oğlumun ilk biberonu Bebedor'un 60 ml.yavaş akışlı biberonuydu.Gerçi emziğini hiç kullanmadık.Hastanede mama veya su verilmesi gerekirse diye hastane çantamda hazırdı.
6 aydan sonra da onda rezene çayı içti.Tabi süt için daha büyük biberonlara ihtiyacınız olacak.Ben cam kullanıyorum.Ege bey birkaç tanesini düşürüp çöpe yolladı ama bence en sağlıklısı...
Yani ilk etapta 60 ml'lik küçücük bir biberon işinizi görecektir.(O cam değildi benim)

ııımmmah hepsi çok tatlı güzel günlerde giysin inş ben kısa kollu bişeyler almaya çekiniyorum yaa direk kışa gircez yaa sen almışsın mesela

teşekkür ederim kızlar..daha iyileri sizin bebişlerinize olsun..walla o kısa kolluyu alırken biraz düşündüm ama içine uzun kollu badi giydiririm diye düşündüm..üstüne de hırka falan..öyle aldım heves ettim işte..ama alırken ben de hep o sıkıntıyı çekiyorum..yani küçük şeylerde kısa kollu pek almıyorum..ilk defa aldım..

amin canım..ama istanbul şartlarında kirada tek maaşla biraz zor..aslında ben de isterim en az 2 yıl çalışmamak..devlet memuru olsam daha kolay..izin rapor falan idare ederim de..özel de olunca 2 yıl çalışmayınca tekrar iş arama süreci falan..bilmiyorum herşey çok karışık..Allah hakkımızda hayırlısını versin..

olsun annesi heves edip almışsın yeri bulunur onun olmassa sadece taytını giydirirsin onun kurdelesini yerim ya ayy içim kıpır kıpır oluyo yaa zaman daha hızlı geçsin su gibi aksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebişlerimiz dünyamızaaaaaa gelsinnnnnnnnnnnnnnn

ay aynenn yaa..ben de kıyafetlere baktıkça içim eriyor,içinde hayal ediyorum kızımı..zaman geçsin hemen diyorum..Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder yavrularımızı..

Arkadaşlar kısa kollu almayınnn...Aldıklarınız da uzun kolluların altında kalacak hep, öyle düşünün.Ben hiç kısa kollu body giydirmedim Ege'ye ama bu sefer Güney giyse bile üstüne mutlaka tulum veya uzun kollu zıbın ve patikli alt giyecek.

biberon neysede ben emzik kullanmayı düşünmüyorum yaa hem bebeğimi kandırıyomuş gibime gelir evdeyim sonuçta annesini emsin cokh cokh hemde agız-çene gelişimi açısından emzik pek önerilmiyormuş ama durum ne gösterir bilemem tabi çok huysuz bir bebeğim olursa bilemiyorum düşünmek zorunda kalabilirim

ben de birkaç gündür biberon emzik ve diğer bakım ürünlerine bakıyorum. internetten araştırdıkm biraz, küçük bebeği olan arkadaşlara sordum biraz da. sonunda aventin cam yavaş akışlı biberonlarından almaya karar verdim. emziği de chicco ve avent önerdiler ama mecbur kalmadıkça kullanmamak lazımmış emzik (bu arada alınan emziğin damaklı olması ve parçalı olmaması da önemliymiş). sonra diğer eşyalarda da az az karar vermeye başladım.şöyleki:
tarak, fırça bebedordan,
tırnak makası (tutacak kısmı olan çıt çıt bi model) bebedordan,
şampuan, sabun, pişik kremi sebamedden,
ateşölçer arzumdan
bebek bezi primadan,
ıslak mendil unibaby den
almaya karar verdim. henüz almış değilim ama edindiğim bilgiler bu yönde şimdilik. burda da bunları kullanıp memnun olan/olmayan arkadaşlar fikir verirlerse çok sevinirim gerçekten.

Son düzenleme:

bide bebişlerimizin cicileri için özel deterjan ve yumuşatıcı en azından ilk 6 ay

bide bebişlerimizin cicileri için özel deterjan ve yumuşatıcı en azından ilk 6 ay

onunla ilgili de kadınlar kulubunde sanırım 2012 nisan anneleri başlığı altında bir anket görmüştüm: "Bebek Deterjanı Olarak En Memnun Kaldığınız Ürün?" tarzı bişi anket sonuçlarında en çok dalin sıvı ve dalan roxy en çok tercih edilmiş ama açıkçası başka da bir araştırma soruşturma yapmadım henüz bu konuda:))

mesaj alındı canım..bundan sonra anneler kendini tutacak ve ilk aylar için kısa kollu kıyafet alınmayacak
heveslerimizi 9 ay ve sonrası için saklıyoruz..

bizde senin sayende öğrenmiş olduk bende şimdilik almayacağım ayrıntılı bir geçsin ondan sonra yavaş yavaş almaya başlayacam..zaten maddi olarak bayagı kötü durumdayız...4 aydır maaş alamıyorum..ne yapacam bilmiyorum..doğuma kadar alsam bari...:18::18::18::18:

Allah yardımcın olsun, bebek eşyaları gereğinden fazla pahalı. aslında Allah hepimize yardım etsin bu konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…