2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

allah yardımcınız olsun canım..inşallah en kısa zamanda maaşını verirler ve bundan sonrada hep düzenli olarak alırsın..

ya kızlar emzik pek önerilmeyebilirde benim içimde hep heves kaldı,biz ailecek emzikli bebeklere bayılırız,ne biz nede abimin ablamın çocukları hiç biri emzik emmedi,çok heveslenirdik hepimiz hastaneden gelince ağzına dayardık alışsın die ama töbeee hemen iterlerdi dilleriyle..o yüzden benim cimcimemin böle süslü emziklerden emmesini istiyorum ya,napıyım hoşuma gidiyo,emzikli bebeiş görünce ısırasım geliyo

evt canım bu saydığın şeyler gerçekten en önemli alacaklarımız,bende çevremdeki annelere sürekli soruyrm hangisinden kullanıysn die..ama size şunu söleyim bebek bezinden çok almayın,benim yiğenime prima almıştık çocuğu alerji yaptı,sonra değiştir allah değiştir,bebeğin cildine en uygununu bulmak gerek bunuda kullanmadan bilemeyiz o yüzden bez stoğu yapmayın bence...
tırnak makası hiç görmedim bebekler için,hem hemen gerek varmı bilmiyorum,tırnakları uzun mu olur ki?bak aklım karıştı!!!!

Allah yardımcın olsun, bebek eşyaları gereğinden fazla pahalı. aslında Allah hepimize yardım etsin bu konuda..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
vala herkes dio aman doğuma yakın al herşeyi,sanki ne var 2 parça bişi alcan,ama yyokkkkkkkkkkkk hiç öle değil al al bitmiyo eksik,ve gerçekten çok ama çok pahalılar...hani uygununu almak istiysn oda çk adi oluyo,kıyafetde biraz ucuza kaçsakda,işte biberonu emziği bezi,havlusu,bebek arabası,yastığı yorganı bunlarda ucuza kaçamıysn...

Oh 1 ay sonra sonunda gördüm kızımı hemde neredeyse 1 saat boyunca doktorum detaylı incelemesini de yaptı 471 gram şuanda bi ay sonra şeker yüklemesi var çokkkkkk mutluyum yani ne çokkk özlemişim

gözün aydın canım.. darısı başıma inşallah..

kızıma aldıklarım bunlar teyzeleri..o kadar heyecan yapmışım ki bir üründen 2 tane sipariş vermişim..Allahtan farklı aylar için almışım..

iyi günlerde sağlıkla sıhhatle giysin inşallah..

oo güle güle kullan tatlım valla bizimkinden ses soluk yok daha o bişey demesse bende bişey demicem zaten çok sıkışığız bakalım neler olcak

canım bizde 4 yıllık evliyiz daha bu ay ilk defa tek maaşla geçindik ben işten ayrıldığım için biraz zor oldu sıkıştık biraz ama boşver dedim bir kere oluyo aldırdım gitti

Güle güle kullan canım hediyeni iyi günlerde....
Bende siparişimi verdim hahhaaaa biraz ağır gelicek eşime ama napiim 2.çocuğu deli gibi isteyen oydu bananeeeee alsın...

teşekkür ederim karagözlüm , ben fazla yüklenmedim benimkine . herkes maddi durumuna göre tabi

kız hastanede milupa mı yapıcann la havle sütü gelmeyeen annenin bebegine mama yapıyo hemşireler ama gerek yok mama verince emmez bebek emmeyincede süt gelmez hastaneye biberon götürme fikri komik geldi :)

ay çok tatlısınız :)emzik biberon hiç almayın lazım olunca dağ başında degilseniz alırsınız (çalışan anneler alsın)alınca kullanılıyo emzikler falan gerek yok
prima israf canbebe prima kadar iyi hemdaha hesaplı 2 yıl prima almak maddi açıdan zor olabilir
sebamed iyi ama pahalı yine canbebe nin şampuanı falan iyi
bebeklerin tırnakları çok uzar çünkü hergün yıkanıyolar . tırnak makası şart, ince dişli tarak kafalarında konak çıkıyo
bebeyagı yine jonshons falan alın
alacagınız şeyi ilk baştan en iyisi diye alır sonra ucuzundan alalım derseniz alerjiye davetiye çıkartırsınız . paranız ölçüsünde normal olanlardan alın derim ben :)

kızlar bugün doktor kontrolum vardı kızımı gördüm ellerini yumruk yapmıştı sallıyodu poposunun üstüne oturmuş gibiydi :) kız oldugu kesinleşti . ayın 28inde maltepe fatihh üniversitesinde ayrıntılı ultrasonum var hastanenin servisi götürüp getircek. dogumu da maltepe de yapıcam inş. sezeryan sonrası vajinal dogum olacak inş. kzım 21 +2 günlük 412 gram . satla ultrason günü birbirini tutuyo .gelişimi güzl dedi 1,5 kg almışım doktorum herşey normal dedi çok şükür. ıslaklık içn hafif bi mantar geçiriyosun dedi fitil verdi 1kerekullanıcakmışım. önümüzdeki ayın 8inde şeker yüklemesi kan falan vericem. elbise diktirmek için kumaşlar aldım kendime askılı hamilelik tarzı elbiselerim olacak :) aynısından kızıma da tabi :)

kız hastanede milupa mı yapıcann la havle sütü gelmeyeen annenin bebegine mama yapıyo hemşireler ama gerek yok mama verince emmez bebek emmeyincede süt gelmez hastaneye biberon götürme fikri komik geldi :)

valla ben çevremdeki bütün annelerden duydum bunu süt gelmesse yapılan mamayı neyle içircen bebeğe bence mantıklı ee sütün gelmeyince de açmı kalsın bebecik yeni doğmuş bebeğede herhalde katı bi mama yapılmaz mantıken ayrıca internette de hastane çantasında yer alması gerekenler arasında biberon var

cok zor bu işlerr

yok canım ya ben bu gün gittim sağlık ocağına,ebe eczaneye gönderdi beni glikoz almak için (fiyatı da 2 tl bu arada) içmeden öncede uyardı tadı biraz kötü idare edicen artık diye,ama bana tadı iyi geldi ya bildiğim pudra şekerli su bi kerede içtim.yarın sonucumu alıcam bakalım

canım ben eşime kıyak yaptım bu sene.yılbaşı,sevgililer günü,doğum günü,evlilik yıldönümü için hediye aldırmadım oğlumu eksiklerini tamamlarız diye fazla yüklenmek istemedim

Canim sAna katiliyorum
Mamadan korkmayin kizlar kzkardesim dogum yapti emzirmeye calisiyor cocuk susmuyor aman biberon vermeyin bida emmez dediler
Zorla sutun gelir dediler cocuk 5. Gun acliktan sarilik oldu hemsireler siz hic mi anlamadiniz bu bebek ac verilen mamalari hemen bitiriyor dediler
Kesinlikle biberon ve mamada goturulmeli basimiza ne gelecegini bilemeyiz

benim eşimde 3 vardiya çalışıyo.gece vardiyasına giderken arkasından ağlayasım geliyo bazen alışamadım hala

ben sezeryanla dogum yaptım . sütüm gelmedi en başta hemşireler mama yapıp getirdiler sponsor olan biberon firmaları oluyor kullandıgımız biberonu da bize verdiler . sen götürsende almıyolar diye biliyorum ben ama devlet hastanesiyse dogum yapacagınız yer götürün taş atıpta kolunuz incinmeyecek ya . 5 gün aç kalmış bebek olayı çok saçma yav hiçmi anlamamışlar gerçekten sık memeyi süt gelmiyosa mama ver off offf . madem götüreceksiniz kaynar suyla dezenfkte edin öyle götürün . yada hastanede uygulama nasıl onu ögrenin. benim bildiğim tüm özellerde biberon mama hastaneden oluyo :) beleş yanee:)
ben bugün ayrıntılarıyla sordum . siz sadece bebegin anakucagını getiriyorsunuz biz hastane çıkışını kundaktır battaniyedir herşeyini veriyoruz dediler . ben doğum yaparken odamız süslenecek bostancı sahilinde adalar manzaralı odada kalıcaz oğlumu yanıma alabilecegim:) annem ve eşimde benimle olacaklar :)

benim eşimde 3 vardiya çalışıyo.gece vardiyasına giderken arkasından ağlayasım geliyo bazen alışamadım hala

benimkide 3 vardiya sabah vardiyasına aşıgım :) gece vardiyası çok zor oluyo duvarlar üstüme üstüme geliyo hele ilk zamanlar ama bütün gün benimle oluyo işe gitmiyo ya bambaşka bi zevki var kocişle bi hafta geçirmenin :)
evde hi düzen olmuyo dimi bacım evde erkek olunca iş bitmiyoo

canım çok geçmiş olsun,daha önce hiç böyle bişey duymadım ama gönlünü ferah tut inşallah büyüme devam etmez mutlaka vardır bi çaresi.allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…