canım ben eşime kıyak yaptım bu sene.yılbaşı,sevgililer günü,doğum günü,evlilik yıldönümü için hediye aldırmadım oğlumu eksiklerini tamamlarız diye fazla yüklenmek istemedim
saglık ocagında şeker yüklemesi yapıldıgını yeni öğrendim . aslında aç karna hastaneye gitmekten daha kolay geliyo kulaga saglık ocagı hem yakın hem bedava:)slm arkadaşlar bende bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı yaptırdım,şeker yüklemesini de yaparız dedi ama benim doktorum diğer kontrolümde onu yapacağız dediği için ben sağlık ocağında yaptırdım,özele gidiyoum da ben orada ekstradan ücret mi alıorlar bilginiz var mı?
canım çok geçmiş olsun,daha önce hiç böyle bişey duymadım ama gönlünü ferah tut inşallah büyüme devam etmez mutlaka vardır bi çaresi.allah yardımcınız olsun
saglık ocagında şeker yüklemesi yapıldıgını yeni öğrendim . aslında aç karna hastaneye gitmekten daha kolay geliyo kulaga saglık ocagı hem yakın hem bedava:)
İyi geceler kızlar,
yaa ben çok endşeliyim.20. haftamda bitecek neredeyse hala oğluşumu hissedemiyorum.Normal mi bu durum?Benim durumumda olan var mı başka?
amin canım çok teşekkür ederim.. bende hiç duymamıştım daha önceki yazılar da okudum nadiren de olsa bu sıkıntıyı yaşayanlar olmuş.. dua edip pazartesiyi bekliyorum inşallah stente gerek kalmaz..
kızlar bende bu ikisi arasında karar veremiyorum. biri 539 tl 579 tl kraft marka ikiside
hangisi daha kullanışlı olur fikri olan var mı.biri kraft penta 6 diye geçiyo diğeri kraft pesto
ayy çok güzeller sağlıkla mutlu gülücükler atsın annesi bunları giyince ve her zaman
iyi günlerde sağlıkla sıhhatle giysin inşallah..
ya kızlar emzik pek önerilmeyebilirde benim içimde hep heves kaldı,biz ailecek emzikli bebeklere bayılırız,ne biz nede abimin ablamın çocukları hiç biri emzik emmedi,çok heveslenirdik hepimiz hastaneden gelince ağzına dayardık alışsın die ama töbeee hemen iterlerdi dilleriyle..o yüzden benim cimcimemin böle süslü emziklerden emmesini istiyorum ya,napıyım hoşuma gidiyo,emzikli bebeiş görünce ısırasım geliyo
evt canım bu saydığın şeyler gerçekten en önemli alacaklarımız,bende çevremdeki annelere sürekli soruyrm hangisinden kullanıysn die..ama size şunu söleyim bebek bezinden çok almayın,benim yiğenime prima almıştık çocuğu alerji yaptı,sonra değiştir allah değiştir,bebeğin cildine en uygununu bulmak gerek bunuda kullanmadan bilemeyiz o yüzden bez stoğu yapmayın bence...
tırnak makası hiç görmedim bebekler için,hem hemen gerek varmı bilmiyorum,tırnakları uzun mu olur ki?bak aklım karıştı!!!!
kızlar ya bu arada benim kramplarım sıklaştı nerdeyse her gece oluyo,hatta gecede 2 kez oluyo çok canım yanıyo,dr. mağnezyum verdi ama sanırım bi faydası olmadı,sizdede bu kadar sıkmı?
günaydınlar herkese,
pikoloman bebeklerin tırnakları çok çabuk uzuyormuş canım. bir de eğer eldiven kullanmıyacaksan bebek eliyle kolayca yüzünü çizebiliyormuş. bu yüzden tırnaklarını kesmek gerekiyor. hatta kağıt törpüler de var. uçları yuvarlatmak için. benim bir arkadaşım 2 aylık bebeğine resmen manikür yapıyor. görsen çok sevimliler. eldiven için de fazla kullanma demişti bana. çünkü bebeğin ilk etapta ağzına burnuna dokunması onları keşfetmesi önemliymiş. eldiven dokunarak öğrenme hissini köreltiyormuş bebeklerde..
günaydınlar herkese,
pikoloman bebeklerin tırnakları çok çabuk uzuyormuş canım. bir de eğer eldiven kullanmıyacaksan bebek eliyle kolayca yüzünü çizebiliyormuş. bu yüzden tırnaklarını kesmek gerekiyor. hatta kağıt törpüler de var. uçları yuvarlatmak için. benim bir arkadaşım 2 aylık bebeğine resmen manikür yapıyor. görsen çok sevimliler. eldiven için de fazla kullanma demişti bana. çünkü bebeğin ilk etapta ağzına burnuna dokunması onları keşfetmesi önemliymiş. eldiven dokunarak öğrenme hissini köreltiyormuş bebeklerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?