2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben eşime kıyak yaptım bu sene.yılbaşı,sevgililer günü,doğum günü,evlilik yıldönümü için hediye aldırmadım oğlumu eksiklerini tamamlarız diye fazla yüklenmek istemedim

:) düşünceli kadın :) bizde hediye alma olayı spontane gelişiyor . bi anda söyler gider alır geliriz . öyle kutularda akşamı bekliym romantik an olsun falan olayı yok kocacımın saolsun bende sevmem zaten

hannnımmmm efendimmm napıyonnn bulaşık yıkıyommmmm ellerini durula hadi gel nereyeeee sana hediye alıcazzz

şeklinde kuruluyo diyaloglar tabagı çanagı fırlatıp çıkarım mutfaktan koşa koşa:):)

slm arkadaşlar bende bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı yaptırdım,şeker yüklemesini de yaparız dedi ama benim doktorum diğer kontrolümde onu yapacağız dediği için ben sağlık ocağında yaptırdım,özele gidiyoum da ben orada ekstradan ücret mi alıorlar bilginiz var mı?

saglık ocagında şeker yüklemesi yapıldıgını yeni öğrendim . aslında aç karna hastaneye gitmekten daha kolay geliyo kulaga saglık ocagı hem yakın hem bedava:)

ben orada yaptırmadım yazacaktım yanlışlıkla yaptırdım yazmışım kızlar pardon:)) sanırım yine de hastanemde yaptıracağım ya

canım çok geçmiş olsun,daha önce hiç böyle bişey duymadım ama gönlünü ferah tut inşallah büyüme devam etmez mutlaka vardır bi çaresi.allah yardımcınız olsun

amin canım çok teşekkür ederim.. bende hiç duymamıştım daha önceki yazılar da okudum nadiren de olsa bu sıkıntıyı yaşayanlar olmuş.. dua edip pazartesiyi bekliyorum inşallah stente gerek kalmaz..

İyi geceler kızlar,
yaa ben çok endşeliyim.20. haftamda bitecek neredeyse hala oğluşumu hissedemiyorum.Normal mi bu durum?Benim durumumda olan var mı başka?

saglık ocagında şeker yüklemesi yapıldıgını yeni öğrendim . aslında aç karna hastaneye gitmekten daha kolay geliyo kulaga saglık ocagı hem yakın hem bedava:)

ben sağlık ocağında yaptırdım şeker yüklememi.sağlık ocağından glikoz aldırıyolar 2 liraya orda hallediyolar sonuçlar yarın çıkacak

İyi geceler kızlar,
yaa ben çok endşeliyim.20. haftamda bitecek neredeyse hala oğluşumu hissedemiyorum.Normal mi bu durum?Benim durumumda olan var mı başka?

canım bende 20.haftada tekmeleri hissetmiştim birazcık daha sabret,endişeleniyorsanda bi sağlık ocağına git orda kalp atışına bakıyolar en azından için rahatlar

kızlar bende bu ikisi arasında karar veremiyorum. biri 539 tl 579 tl kraft marka ikiside
hangisi daha kullanışlı olur fikri olan var mı.biri kraft penta 6 diye geçiyo diğeri kraft pesto

Eklentiler

• $penta 6.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $kraft pesto.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 49
amin canım çok teşekkür ederim.. bende hiç duymamıştım daha önceki yazılar da okudum nadiren de olsa bu sıkıntıyı yaşayanlar olmuş.. dua edip pazartesiyi bekliyorum inşallah stente gerek kalmaz..

canım cok gecmiş olsun
benım bır arkadasım yasamıstı bu sorunu ama onda cok fazla büyüme olmadı doğuma kadar idare etti , sonrasında tedavıye basladı
bebege bır zarar olmamaıştı zaten sorun bebekte degıl dimi
hamıleyken amelıyat olanlar oluyor Allaha emanet canım bır arkadasım da apandısıt amelıyatı olmustu hamıleyken böbreğe müdahale gerekırse de korkma olur mu
dualarım seninle.

kızlar bende bu ikisi arasında karar veremiyorum. biri 539 tl 579 tl kraft marka ikiside
hangisi daha kullanışlı olur fikri olan var mı.biri kraft penta 6 diye geçiyo diğeri kraft pesto

canım kraftlar kullanışlı olmuyor hantal oluyor dıye pek çok şikayet duyduk
biz kardesıme cybex aldık cok kullanıslı puset de monte edılebılıyor ustune
concord da cok güzel bir araba bizim ikizlerde pek seceneğimiz yok maclaren ikiz arabası var baston seklınde ama arkası yatabılıyor, bugabuu marka var fiyatı cok ucuk biz de cybexin ikiz arabasını begendık ama buda ikiz arabasının satısı yok, bız de yurtdısından getırtmeyı düşünüyoruz.

günaydın kızlar....

isim konusunda eşim SELMA LİNA ÇINAR yı beğendi...ayrıca SELMA NİSA ÇINAR yı beğendi....ya bişi sorcam nisa suresi var ya,sürede kadınlardan bahsetdiği için süre ismi nisa olmuş,yani bildiğime göre nisanın anlamı kadın demek,güzel bi anlamı yok,,nisa hakkında başka fikri olan varmı?

kızlar ya bu arada benim kramplarım sıklaştı nerdeyse her gece oluyo,hatta gecede 2 kez oluyo çok canım yanıyo,dr. mağnezyum verdi ama sanırım bi faydası olmadı,sizdede bu kadar sıkmı?

kızlar ya bu arada benim kramplarım sıklaştı nerdeyse her gece oluyo,hatta gecede 2 kez oluyo çok canım yanıyo,dr. mağnezyum verdi ama sanırım bi faydası olmadı,sizdede bu kadar sıkmı?

günaydınlar herkese,

pikoloman bebeklerin tırnakları çok çabuk uzuyormuş canım. bir de eğer eldiven kullanmıyacaksan bebek eliyle kolayca yüzünü çizebiliyormuş. bu yüzden tırnaklarını kesmek gerekiyor. hatta kağıt törpüler de var. uçları yuvarlatmak için. benim bir arkadaşım 2 aylık bebeğine resmen manikür yapıyor. görsen çok sevimliler. eldiven için de fazla kullanma demişti bana. çünkü bebeğin ilk etapta ağzına burnuna dokunması onları keşfetmesi önemliymiş. eldiven dokunarak öğrenme hissini köreltiyormuş bebeklerde..

kalsiyum canım suda eriyenlerinden al 2-3 gün kullan geçiyo :) benim parmaklarım ayrılıyo kramp girince çok fena oluyorum kalsiyum verdi drum

hımmmmmm çok ilginç ,kağıt törpü.hergün yeni bişi öğreniyrm ya..iyi hoş güzel de,ben bu malzemeleri nerden alıcam onu bilmiyorum,eczanede mi satılır?yoksa bebek kıyafetleri falan satılan yerlerdede bunlardan bulabilirmym ki?amannn ne kadan da cahil hissediyo insan kendini eeeee ilk bebek olunca

hay agzına saglık :) ben burun pompası almıştım ogluma burunları çok tıkanıyo spreyden rahattı onuda anlartsana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…