2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kalsiyum canım suda eriyenlerinden al 2-3 gün kullan geçiyo :) benim parmaklarım ayrılıyo kramp girince çok fena oluyorum kalsiyum verdi drum

canım sağlık ocağındaki dr. kalsiyum eksikliğinden oluyo dedi,bol bol süt iç dedi...kendi dr.umda mağnezyum eksikliği dedi magvital diye bişi verdi suda eriyo,ama hala geçmediiiiiiiiii ya....

bulunduğun şehirde e-bebek yada onun gibi bir bebek eşyaları satan dükkan varsa oralardan bulabilirsin. eczanelerde de vardır belki tam bilmiyorum. eczaneyle tüm muhabbetim şu hamilelikte vitamin haplarını almak üzere oluştu benim çünkü. yalnız e-bebek gibi yerlerden alacaksan da iyice takip etmek gerekiyor indirime girdiği/girceği zamanları.. bide internette de var bu bebek bakım ürünlerinden. ama epeyce karışık bir konu.. ben araştırıp araştırp bunu alcam onu alcam deyip sonunda hiçbişi almadan oturuyorum öyle :)

rukissy, enbitane+, pikoloman, bihterhan, caydemledim, ciceklara Burada olan olmayan herkese tatlı hamişlere günaydınnn çok şükür bugünde beraberiz her zaman beraber olalım canlarım benim

Günaydın güzel anneler :)

Bugün bir kez daha düşündüm ve ne kadar şanslı olduğumu farkettim. Forumda gezinirken eşi azospermi olanların ya da bebeği olmayan bayanların yazdıklarını okudum;
bir bebek için ne kadar savaş verdiklerini gördüm. Hamd olsun Rabbim bize aratmadan nasip etti, onun tekmeleriyle uyumak, uyanmak bile ne kadar mutlu edici birşey :)) Rabbime şükürler olsun eşimden ve benden izler taşıyacak bir yavru nasip etti bize, ne kdr şükretsek azdır..

Kizlar gunaydin ben de camasir islakligi olayini ciddiye aldim dun hastanedeydim doktor muayene etti ve turnusol testi yapti cok sukur temiz cikti bide ben bebeklerin hareketin solda hissediyordum meger bebeklerim sagdaymis yer degistirdiler saniyordum
Doktor da her yerde hissedersin dedi
Bu arada halq hissedemeyenler korkmasin bebegin esi öndeyse gec hissediliyormus hareket.
Guzel bir gun diliyorum

hay agzına saglık :) ben burun pompası almıştım ogluma burunları çok tıkanıyo spreyden rahattı onuda anlartsana :)

amaninnnn burun pompasıdamı var o nsl oluyoki,yaaa ben bunları hiçççç bilmiyrm,ben not alıyım teker teker

:)) arkadaşlar hani yazıyorum ama şimdi bende etraftan duyduğum gördüğümü yazıyorum, insanın kendi bebeğiyle tecrübe etmesi eminim çok daha farklı çok daha doğru olacaktır bu eşyaları. burun aspiratörüne gelince henüz onla ilgili bi araştırma yapmadığımı farkettim şimdi bende.. hemen bu konuya da eğilmeliyim :)))

gözün aydın şirinem maşallah herşey yolunda sonuna kadar böyle gider inşallah ......................

canım bebek giysileri satan mağazalarda rahatlıkla bulabilirsin..

Önce herkese günaydın.Gününüz mutlu geçsin....

kız hastanede milupa mı yapıcann la havle sütü gelmeyeen annenin bebegine mama yapıyo hemşireler ama gerek yok mama verince emmez bebek emmeyincede süt gelmez hastaneye biberon götürme fikri komik geldi :)

çaydemlecimcim :) biberon fikri sana komik gelmesin.Benim oğlum da benim mememden önce biberonla beslendi.Doğumdan sonra ısınsın diye 3 saat küveze götürülmüş.O arada hazır mama yapılmış, bendeki biberona koyulmuş, onunla beslenmiş.Hemşire kalan mamayı da verdi bize biberonda...Emzir, sütün gelmezse arada mamadan ver dedi.Ama biz emziğinden çekinip kaşıkla verdik.
Yani lazım olmaz deme, hastane verir deme...Ne olur ne olmaz.küçük bir biberon koysun arkadaşlar çantalarına.

Bu arada....kızlar siz niye burun aspiratörünü ayrı, tırnak makasını ayrı, ateş ölçeri ayrı ayrı alacağım diye arıyorsunuz ki.Sevi bebenin kişisel bakım setini alın, kurtulun bu uğraşlardan.
Sette:
Tırnak makası
Makas
Fırça
Konak tarağı
Burun aspiratörü
Diş kaşıma parmağı ve ateşölçer var.Ben çok rahat ettim.Çantalı çok hoş bir set.Şiddetle tavsiye ederim.

Son düzenleme:

inşallah bende idare edebilirim canım çok sağol.

kızlar ya bu arada benim kramplarım sıklaştı nerdeyse her gece oluyo,hatta gecede 2 kez oluyo çok canım yanıyo,dr. mağnezyum verdi ama sanırım bi faydası olmadı,sizdede bu kadar sıkmı?

canım magnezyumu bende 10 gündür kullanıyorum ama kramplarım aynı şekilde devam ediyor sanki artıyor hatta, gecenin bir yarısı gerilmeye çalışırken özellikle sağ bacağımda alt baldırıma kramp giriyor iki büklüm ovalamaya çalışıyorum rahatlıyor biraz da olsa kalkabilirsem sallıyorum da bacağımı o da iyi geliyor canım..

ahhhhhhhh ahhhhh canım gerçekten rabbim kimseye aratmasın,çok zor,benimde aşılmayla oldu,eşimde varikosel vardı ameliyat oldu,sonra morfoloji bozukluğu vardı,bende kist vardı,bi ara polikistik over da var dediler,yumurta rezervinde azalma vardı,adetlerim kesilmeye başlamıştı erken menepoz dediler...amannnnnnnnnnn evlendiğimizden beri hastanelerde süründük durduk ama sonunda rabbim cimcimemizi nasip etti...rabbim bebek için çabalayanlara şifa sabır versin

canım ılk cocugunu kac sene once sezeryanla dogurdun
yengemde umranıyedekı fatıh seme hastanesıne gıdıo ılk cocugu 3 yasına gırecek bır ay sonra
oda normal ıstıyo ıkıncısını ama doktorlar genelde onermıyo sezeryandan sonra normal dogumu
ılkını semada dogurdu maltepede ıkncıde de orayı tercıh edecek ama sezeryan sonrası normal dogumu destekleyen ıcıne sınen bır doktor bulamadı sen hangı doktora gıdıyorsun?

kızlar bende bu ikisi arasında karar veremiyorum. biri 539 tl 579 tl kraft marka ikiside
hangisi daha kullanışlı olur fikri olan var mı.biri kraft penta 6 diye geçiyo diğeri kraft pesto

bence ilk resimdeki 4 tekerlekli olan 3 tekerleklilerde denge problemi oluyormuş kullanımı zormuş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…