kalsiyum canım suda eriyenlerinden al 2-3 gün kullan geçiyo :) benim parmaklarım ayrılıyo kramp girince çok fena oluyorum kalsiyum verdi drum
hay agzına saglık :) ben burun pompası almıştım ogluma burunları çok tıkanıyo spreyden rahattı onuda anlartsana :)
hımmmmmm çok ilginç ,kağıt törpü.hergün yeni bişi öğreniyrm ya..iyi hoş güzel de,ben bu malzemeleri nerden alıcam onu bilmiyorum,eczanede mi satılır?yoksa bebek kıyafetleri falan satılan yerlerdede bunlardan bulabilirmym ki?amannn ne kadan da cahil hissediyo insan kendini eeeee ilk bebek olunca
hay agzına saglık :) ben burun pompası almıştım ogluma burunları çok tıkanıyo spreyden rahattı onuda anlartsana :)
amaninnnn burun pompasıdamı var o nsl oluyoki,yaaa ben bunları hiçççç bilmiyrm,ben not alıyım teker teker
kızlar bugün doktor kontrolum vardı kızımı gördüm ellerini yumruk yapmıştı sallıyodu poposunun üstüne oturmuş gibiydi :) kız oldugu kesinleşti . ayın 28inde maltepe fatihh üniversitesinde ayrıntılı ultrasonum var hastanenin servisi götürüp getircek. dogumu da maltepe de yapıcam inş. sezeryan sonrası vajinal dogum olacak inş. kzım 21 +2 günlük 412 gram . satla ultrason günü birbirini tutuyo .gelişimi güzl dedi 1,5 kg almışım doktorum herşey normal dedi çok şükür. ıslaklık içn hafif bi mantar geçiriyosun dedi fitil verdi 1kerekullanıcakmışım. önümüzdeki ayın 8inde şeker yüklemesi kan falan vericem. elbise diktirmek için kumaşlar aldım kendime askılı hamilelik tarzı elbiselerim olacak :) aynısından kızıma da tabi :)
hımmmmmm çok ilginç ,kağıt törpü.hergün yeni bişi öğreniyrm ya..iyi hoş güzel de,ben bu malzemeleri nerden alıcam onu bilmiyorum,eczanede mi satılır?yoksa bebek kıyafetleri falan satılan yerlerdede bunlardan bulabilirmym ki?amannn ne kadan da cahil hissediyo insan kendini eeeee ilk bebek olunca
kız hastanede milupa mı yapıcann la havle sütü gelmeyeen annenin bebegine mama yapıyo hemşireler ama gerek yok mama verince emmez bebek emmeyincede süt gelmez hastaneye biberon götürme fikri komik geldi :)
ben sezeryanla dogum yaptım . sütüm gelmedi en başta hemşireler mama yapıp getirdiler sponsor olan biberon firmaları oluyor kullandıgımız biberonu da bize verdiler . sen götürsende almıyolar diye biliyorum ben ama devlet hastanesiyse dogum yapacagınız yer götürün taş atıpta kolunuz incinmeyecek ya . 5 gün aç kalmış bebek olayı çok saçma yav hiçmi anlamamışlar gerçekten sık memeyi süt gelmiyosa mama ver off offf . madem götüreceksiniz kaynar suyla dezenfkte edin öyle götürün . yada hastanede uygulama nasıl onu ögrenin. benim bildiğim tüm özellerde biberon mama hastaneden oluyo :) beleş yanee:)
ben bugün ayrıntılarıyla sordum . siz sadece bebegin anakucagını getiriyorsunuz biz hastane çıkışını kundaktır battaniyedir herşeyini veriyoruz dediler . ben doğum yaparken odamız süslenecek bostancı sahilinde adalar manzaralı odada kalıcaz oğlumu yanıma alabilecegim:) annem ve eşimde benimle olacaklar :)
canım cok gecmiş olsun
benım bır arkadasım yasamıstı bu sorunu ama onda cok fazla büyüme olmadı doğuma kadar idare etti , sonrasında tedavıye basladı
bebege bır zarar olmamaıştı zaten sorun bebekte degıl dimi
hamıleyken amelıyat olanlar oluyor Allaha emanet canım bır arkadasım da apandısıt amelıyatı olmustu hamıleyken böbreğe müdahale gerekırse de korkma olur mu
dualarım seninle.
kızlar ya bu arada benim kramplarım sıklaştı nerdeyse her gece oluyo,hatta gecede 2 kez oluyo çok canım yanıyo,dr. mağnezyum verdi ama sanırım bi faydası olmadı,sizdede bu kadar sıkmı?
Günaydınlar.. Mis kokulu sıpacıklar nasıllar acaba..
herkesleree günaydın güzel annelerr
çok mutlu ve huzurlu birgün geçirelim inşallah:)
Günaydın güzel anneler :)
Bugün bir kez daha düşündüm ve ne kadar şanslı olduğumu farkettim. Forumda gezinirken eşi azospermi olanların ya da bebeği olmayan bayanların yazdıklarını okudum;
bir bebek için ne kadar savaş verdiklerini gördüm. Hamd olsun Rabbim bize aratmadan nasip etti, onun tekmeleriyle uyumak, uyanmak bile ne kadar mutlu edici birşey :)) Rabbime şükürler olsun eşimden ve benden izler taşıyacak bir yavru nasip etti bize, ne kdr şükretsek azdır..
kızlar bugün doktor kontrolum vardı kızımı gördüm ellerini yumruk yapmıştı sallıyodu poposunun üstüne oturmuş gibiydi :) kız oldugu kesinleşti . ayın 28inde maltepe fatihh üniversitesinde ayrıntılı ultrasonum var hastanenin servisi götürüp getircek. dogumu da maltepe de yapıcam inş. sezeryan sonrası vajinal dogum olacak inş. kzım 21 +2 günlük 412 gram . satla ultrason günü birbirini tutuyo .gelişimi güzl dedi 1,5 kg almışım doktorum herşey normal dedi çok şükür. ıslaklık içn hafif bi mantar geçiriyosun dedi fitil verdi 1kerekullanıcakmışım. önümüzdeki ayın 8inde şeker yüklemesi kan falan vericem. elbise diktirmek için kumaşlar aldım kendime askılı hamilelik tarzı elbiselerim olacak :) aynısından kızıma da tabi :)
kızlar bende bu ikisi arasında karar veremiyorum. biri 539 tl 579 tl kraft marka ikiside
hangisi daha kullanışlı olur fikri olan var mı.biri kraft penta 6 diye geçiyo diğeri kraft pesto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?