Kizlar gunaydin ben de camasir islakligi olayini ciddiye aldim dun hastanedeydim doktor muayene etti ve turnusol testi yapti cok sukur temiz cikti bide ben bebeklerin hareketin solda hissediyordum meger bebeklerim sagdaymis yer degistirdiler saniyordum
Doktor da her yerde hissedersin dedi
Bu arada halq hissedemeyenler korkmasin bebegin esi öndeyse gec hissediliyormus hareket.
Guzel bir gun diliyorum
arethusacım ben alışveriş sitelerinde gezinmekten kendimi kaybettim habire biberondu tırnak makasıydı bakıp duruyom , ne zaman sevi bebenin setini görsem hemen sen aklıma geliyon daha önce bahsetmiştin burda ben ondan kullanıyorum diye . hafızama iyice yer etti yani
arethusacım ben alışveriş sitelerinde gezinmekten kendimi kaybettim habire biberondu tırnak makasıydı bakıp duruyom , ne zaman sevi bebenin setini görsem hemen sen aklıma geliyon daha önce bahsetmiştin burda ben ondan kullanıyorum diye . hafızama iyice yer etti yani
bende bundan istiyorum hepisi bir arada negzelama ben biberonumuzu aldım cam kaynatılmıyor çocuklar kırıyor atıp dediler, eski sağlıksız plastikler toplatıldı dediler bende Dr. Browns marka biberondan aldım bi küçüğü bi büyüğünü aldım gaz yapmayan doğal akışlı biberon diye geçiyor. anne lütfen sitesinde indirim çekleri de oluyor bir araştırın derim güzel indirimler yakalanıyor kızlar..
günaydınlar herkese..yazamasam da takip ediyorum hepinizi..dersim yok evdeyim bugün..ben de "kız" annesi olucam Allah izin verirse..salı günü ayrıntılı ultrasonum vardı ama 10 dk bile sürmedi.bir de özel hastane(medical park).doktor bana hiçbir açıklama yapmadı.ne elini gördüm ne yüzünü..sadece doktor sekretere sayısal veriler söyledi ,ben sorduğumda normal herşey dedi ve kendi doktoruma yönlendirdi.Başından beri problemli bir hamilelik sürecim vardı.rahimde perdeden şüpheleniyorlardı;20 haftada anlaşılır diyorlardı,buna dair de tatmin edici bir açıklamada bulunulmadı.kendi doktorum bebeğin 26 cm 315 gr olduğunu söyledi.ve benim sol böbreğimde genişleme olduğunu fakat bunun gebelerin yüzde doksanında yaşandığını, normal olduğunu fetüs basısı kaynaklı olduğunu söyledi.şuan bununla ilgili bir şikayetim yok ama;ilerleyen aylarda ne olur diye endşeliyim.ayrıca burada okuduğum kadarıyla ayrıntılıya giren arkadaşlara cd resim vs veriyorlarmış.ben sordum iki doktor da birbirine yönlendirdi ultrason resimleri ile ilgili, ama hastaneden elim boş çıktım..resim filan yok elimde .açıkcası tatmin olmadım ..yoksa çok mu pimpirikliyim
az daha unuttuyordum,doktorum,kan hapı demir hapı bunlara ilaveten ,devit 3 diye bir damla verdi(d vitamini içinmiş),bu hapın hamilelerde kullanıldığını hiç duymamıştım,sanırım bebeklerde kullanılıyor.doktoruma sordum herhangi bir problem gördüğünüz için mi bu ilacı yazdınız diye;gayet umursamaz bir tavırla "yoo bu da işte diğer vitaminler gibi işte" dedi.ameliyata girecekti açıkcası çok ilgili değildi bizimle.bu ilacı (devit 3 damla)gebeliğinde kullanan ya da kullanıldığını duyan var mı?
kızlar herşey normal de ben mi abartıyorum..canım sıkkın..doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.
günaydınlar herkese..yazamasam da takip ediyorum hepinizi..dersim yok evdeyim bugün..ben de "kız" annesi olucam Allah izin verirse..salı günü ayrıntılı ultrasonum vardı ama 10 dk bile sürmedi.bir de özel hastane(medical park).doktor bana hiçbir açıklama yapmadı.ne elini gördüm ne yüzünü..sadece doktor sekretere sayısal veriler söyledi ,ben sorduğumda normal herşey dedi ve kendi doktoruma yönlendirdi.Başından beri problemli bir hamilelik sürecim vardı.rahimde perdeden şüpheleniyorlardı;20 haftada anlaşılır diyorlardı,buna dair de tatmin edici bir açıklamada bulunulmadı.kendi doktorum bebeğin 26 cm 315 gr olduğunu söyledi.ve benim sol böbreğimde genişleme olduğunu fakat bunun gebelerin yüzde doksanında yaşandığını, normal olduğunu fetüs basısı kaynaklı olduğunu söyledi.şuan bununla ilgili bir şikayetim yok ama;ilerleyen aylarda ne olur diye endşeliyim.ayrıca burada okuduğum kadarıyla ayrıntılıya giren arkadaşlara cd resim vs veriyorlarmış.ben sordum iki doktor da birbirine yönlendirdi ultrason resimleri ile ilgili, ama hastaneden elim boş çıktım..resim filan yok elimde .açıkcası tatmin olmadım ..yoksa çok mu pimpirikliyim
az daha unuttuyordum,doktorum,kan hapı demir hapı bunlara ilaveten ,devit 3 diye bir damla verdi(d vitamini içinmiş),bu hapın hamilelerde kullanıldığını hiç duymamıştım,sanırım bebeklerde kullanılıyor.doktoruma sordum herhangi bir problem gördüğünüz için mi bu ilacı yazdınız diye;gayet umursamaz bir tavırla "yoo bu da işte diğer vitaminler gibi işte" dedi.ameliyata girecekti açıkcası çok ilgili değildi bizimle.bu ilacı (devit 3 damla)gebeliğinde kullanan ya da kullanıldığını duyan var mı?
kızlar herşey normal de ben mi abartıyorum..canım sıkkın..doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.
Günaydınlar.. Mis kokulu sıpacıklar nasıllar acaba..
günaydın kızlarr ve minik jelibonlarrr
ya kızlar dünden beri kafama takmamaya çalıssam da bu şeker değeri beni bayağı gerdi
hatta eve gidince ağladım baya bir eşim kızdı
2 değer fazla çıktı diye mi sıkıntı ediyorsun diye
ben yine de dikkat edeceğim şu 100 lük yapılana kadar ama inşAllah o iyi çıkar :18:
Ama inan çok kullanışlı...İyi ki bunu buldum ve aldım diyorum.Derli toplu...Hepsi çantanın içinde....Gerçi oğlum büyüyünce dış kaşıma parmağımızı klozete attı,o gitti :) bir o eksiğimiz,bir de tarağımızda birkaç diş eksiğimiz var. (O da Ege'nin marifeti..Çocuklar sırf zarar ziyan) Ama çoooook kullanışlı bir set.
Makası kullanmadım hiç,ben tırnak makasıyla kesiyorum oğlumun tırnaklarını.
İlk 6 ay biberonunuzun emziğinin 1 numara olmasına ya da yavaş akışlı olmasına dikkat et tatlım. Zaten ilk 6 ay mecbur kalmadıkça biberon verme de.....verecek olursan diyorum...Mutlaka biberon emziğinde 1 veya S yazsın. Zamanla emziğini değiştirirebilirsin zaten biberonların.Bu arada sililkon alın, kauçuk almayın.
günaydın kızlarr ve minik jelibonlarrr
ya kızlar dünden beri kafama takmamaya çalıssam da bu şeker değeri beni bayağı gerdi
hatta eve gidince ağladım baya bir eşim kızdı
2 değer fazla çıktı diye mi sıkıntı ediyorsun diye
ben yine de dikkat edeceğim şu 100 lük yapılana kadar ama inşAllah o iyi çıkar :18:
geçmiş olsun bende geçtiğimiz haftalarda aynı problemden hastaneye gitmiştim.sadece merakımdan soruyorum doktorun kan ve idrar testi yaptı mı sana
"canım her şeyin iyi çıkmış çok şükür.. gerisini kafana takma.. dr un normalde de mi böyle yoksa ameliyata girdiği için mi öyle davrandı. böbrek sorunu yaşayan bir arkadaş daha vardı burda. ben de dün nette okudum hamileelikte normalmiş doğumdan 1-2 ay sonra normale dönüyormuş.
devit 3 için arethusa bilgi vermiş. aramızda kullanan arkadaşlar da var."
doktorum,işinde iyi diye bilinen bir doktor ama biraz ketum(bilmiyorum doğru bir ifade mi) ancak sorarsam söyler ..gelişim hakkında çok net bilgiler vermez,normalse normal der.zaten muayenemiz çok uzun sürmüyor..ilk başlarda merak etmiyor ve sormuyordum doktorun söylediği ile yetiniyordum ama büyüdükçe merak eder oldum(abartmıyorum boy kilo söylemez çoğu zaman)..açıkcası ,öncesi sorunlu olduğu için sadece gebeliğn devamı ile ilgili sanırım..olsun buna da şükür diyorum..
burda sizinle paylaşınca daha moral buldum teşekkür ederim.
canım önce ultrasonla muayene etti su durumları bakımından rahim agzı açık mı kapalı mı ona baktı, sonra da muayene catalına gectim orda da ışıkla alttan muayene etti ve turnusol kağıdı dediği kağıtla oradan örnek aldı, idrar ve kan testi yapmadı canım.
Hiç istemiyorum bebişimi biberonlara teslim etmeyi ama doğum izni ile ilgili yasa hala çıkmadı Allah bi kapı açar inşallah diye dua ediyorum.. emzik için başlıkları 1 numara göndermişler yanında hediye olarak 2 numara başlıkları da göndermişler sağolsunlar :) internette videolarını da izlemiştim hoşuma gitti kullanıcılar da memnun inşallah bizde memnun kalırız canım
hep face e takılıyosunuz gelinnnnnnnnnnn şu topiğe çıldırtmayın beni............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?