canım ılk cocugunu kac sene once sezeryanla dogurdun
yengemde umranıyedekı fatıh seme hastanesıne gıdıo ılk cocugu 3 yasına gırecek bır ay sonra
oda normal ıstıyo ıkıncısını ama doktorlar genelde onermıyo sezeryandan sonra normal dogumu
ılkını semada dogurdu maltepede ıkncıde de orayı tercıh edecek ama sezeryan sonrası normal dogumu destekleyen ıcıne sınen bır doktor bulamadısen hangı doktora gıdıyorsun?
Merhaba.Arkadaşım sanırım akıntı probleminden dolayı doktora gittin.Benim sormak istediğim akıntının miktarı ve sıklığını açıkca yazarmısın.Benimde bir defa hafta sonu ve ikinci kezde dün akşam üzeri normal bir akıntı dışında su gibi ve kuruyunca leke bırakmayan bir akıntım oldu.Sanırım 5-6 damla kadar.Doktorumu telefonla aradım ve bana al-sense adında bir ped almamı söyledi.Akıntının cinsine göre renk değiştiren bir ped.Sipariş verdim bu akşam alıcam eczaneden,ama çok tedirginim nedense.23 haftlaık hamileyim.Bilgilendirirsen çok memnun olurum.Şimdiden teşekkur ederim.
gözün aydın şirinem maşallah herşey yolunda sonuna kadar böyle gider inşallah ......................
Tünaydın hanımlarrr
dün kardeşimi askere uğurladım çok zor anlardı hayırlısıyla tez zamanda gelsin inş.
bu arada dünden beri karnımın sağ tarafında bi acıma var heleki minigim hareket edince sanki içerden karnım bıçakla kesiliyo gibi oluyo.göbefimin diger yerlerinde hareket hissedince agrım yok ama sağ tarafta fena bi acı oluyo.inş kötü bişi yoktur.
dün sabah tetanozda oldum dün pek agrı yoktu ama bugün ateşim çıktı baya böyle aranızda ateşlenen oldumu acaba?
elif hanıma gidiyorum ümraniye sema hastanesinde benim doktorum zaten orada sadece eli hanım var çok tatlı bi bayan içimi çok rahatlatıyo :) oğlum 4 yaşına girdiğinde dogurcam kızımı inş. 4 yıl sonra normal dogum yapmış olucam yani
benim oğlum 4,230gramdı 8cm açılmayla sezeryana aldılar çatım geniş kızım büyük ihtimalle 4kg ın altında olucak o yüzden normal istiyorum elif hanım olur dedi
Tünaydın hanımlarrr
dün kardeşimi askere uğurladım çok zor anlardı hayırlısıyla tez zamanda gelsin inş.
bu arada dünden beri karnımın sağ tarafında bi acıma var heleki minigim hareket edince sanki içerden karnım bıçakla kesiliyo gibi oluyo.göbefimin diger yerlerinde hareket hissedince agrım yok ama sağ tarafta fena bi acı oluyo.inş kötü bişi yoktur.
dün sabah tetanozda oldum dün pek agrı yoktu ama bugün ateşim çıktı baya böyle aranızda ateşlenen oldumu acaba?
ben 4 kilo aldım kızlar, doktorum iyi dedi, sizlerin kilo artışı nasıl?
geçen hafta 5,5 kg daydım
doktorum iyi dedi
15 kg ya kadar ok demişti zaten ama 5. ayda kg artışı çok oluyormuş
ben çok aldığımı söyledim, artışını bilemem ama görünüş itibariyle iyisin dedi
bi karnım aşırı çıktı zaten
9 aylık gibiyim
stella senin ikinci de kız mı olacaktı?
offff arkadaşlar ya bugün canım çok sıkılıyo benim anneler günüde geşdi çattı neler aldınız anneelere ben daha hiç bişey almadım parada yok zaten napcaz bilmiyorum
ya arkadaşlar bikaç sorum olcak sizlere
1. ben bebeğimi hala aşağıda hissediyorum göbek deliğimin 4 5 parmak altında tam bikini bölgesinin başlangıcında çok nabidr göbek deliği etrafında hissediyorum
2.böyle yatarken falan sağa sola dönüyoruz ya o zamanlar karnım bir garip oluyo ya agrıyoda diemem ama değişik işte dediğim o bölgelerde oluyo
3. bide bazen oturduğumda afedersiniz vajinam da sanki böyle baloncuk patlıyo gibi oluyo sizlerde de oluyo mu ki ya ?
hanımlar huhu cvp yok mu şu sıkılgan hamiş kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?