2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

elif hanıma gidiyorum ümraniye sema hastanesinde benim doktorum zaten orada sadece eli hanım var çok tatlı bi bayan içimi çok rahatlatıyo :) oğlum 4 yaşına girdiğinde dogurcam kızımı inş. 4 yıl sonra normal dogum yapmış olucam yani
benim oğlum 4,230gramdı 8cm açılmayla sezeryana aldılar çatım geniş kızım büyük ihtimalle 4kg ın altında olucak o yüzden normal istiyorum elif hanım olur dedi

canım benım iç çamaşırım baya bır nemli olmuştu ıslaklık mı nem mi anlayamamıştım sonra peçete koydum tam malum yer cıkısına çünkü idrar da kaçırıyor olabilirm diye sonra bir cay kasıgı kadar ıslanmıştı ama yıne de anlayamadım peçete kaymıs da olabilirdi, doktorum su kaçağı genelde çok miktarda gelir camasırından pantolonun bacakların ıslanır dedi ama takıp edelim bir daha olursa test yapalım demişti, ben de takıp ettim, etek giydim yattım olmadı ama içim rahat etmedi bir de bebek hareketini az hıssetmıstım korktum doktorum da gel hemen dedi, öyle işte canım . ben de sordum o pedi ama bana hastanede bakmamız lazım dediği için hastanede yaptılar o testi . doktor da sonra bu tarz akıntılar olabilir ama takıp etmek ve farkı anlamak önemli ihmal etmeyelim dedi.
telaşlanma cnaım seni çok iyi anlıyorum ama testini yaptır ihmal etme bol su iç ben 3-4 litre içiyorum günde.

gözün aydın şirinem maşallah herşey yolunda sonuna kadar böyle gider inşallah ......................

:) inşaallah canım mevlam kimseyi evlatlarıyla sınamasın oğlumun kolları üşümüş içim acıdı ..diyorum Allahım bişey olsa nasıl dayanırım . annelik herşey demek mevlam isteeyn dileyen herkese versin

eee kızlar benim kızımı hangi şanslı oglan istiyo sanem sidanın kakalı doktor olacak oğlu istede ilk sırayı aldı :)

kızlar hepinize gecikmeli de olsa günaydın...kızımla çok yoğunuz...annem burada demiştim ya iki gündür kızımın cicilerini yıkayıp ütülemekle meşgulüz...annem 10 gün kadar kalacak yanımda bir daha da doğuma gelir nasipse...işlerimizin çoğunu halledelim diyor...dün çarşıya çıktık kızıma nevresim takımı,bambu havlu takımı ve yastık yorgan aldık...ama her şey ateş pahası...allahtan annem birçok şeyi almış ta masraftan kurtulduk epey...ama kızıma feda olsun...aslında ben her şeyi son zaman almak taraftarıydım ama sanırım yavaş yavaş almak daha mantıklı gelmeye başladı bu fiyatları görünce...bu arada ben vajinal bölgemde acı hissediyorum sizce bu normal mi?

Tünaydın hanımlarrr

dün kardeşimi askere uğurladım çok zor anlardı hayırlısıyla tez zamanda gelsin inş.

bu arada dünden beri karnımın sağ tarafında bi acıma var heleki minigim hareket edince sanki içerden karnım bıçakla kesiliyo gibi oluyo.göbefimin diger yerlerinde hareket hissedince agrım yok ama sağ tarafta fena bi acı oluyo.inş kötü bişi yoktur.
dün sabah tetanozda oldum dün pek agrı yoktu ama bugün ateşim çıktı baya böyle aranızda ateşlenen oldumu acaba?

bence üzüntüden dolayı olmuştur ağrıların...çünkü bir kaç gündür strestesin...bu arada allah kavuştursun,umarım sağ salim döner evine kardeşin...tetenoz aşısında ben de ilk gün hiçbir şey anlamadım ikinci gün çok fazla ateş ve ağrı yaptı hatta üçüncü gün bile sürmüştü endişelenme yani...

Merhabalar

bu akşam ayrıntılım var, herşey güzel çıkar umarım

benimde ilki sezeryandı
normal deneyeceğim hayırlısıyla

Canım Allah kavuştursun, sağ salim tezkere aldığı günleri görün inşallah...Sayılı gün çabuk geçer, üzme kendini...
Karnındaki ağrılar da normal.Ufaklık yer değiştirirken, kordonunu düzeltirken, rahim büyürken bıçak saplanmaları, kasılma gibi sancılar, ağrılar...hepsi normal...
Aşı ateş de yapabiliyor.Ben de her vurulduğumda ateşim yükseliyordu.Bir tane parol al ateşin de düşer, ağrın varsa da geçer.

ben 4 kilo aldım kızlar, doktorum iyi dedi, sizlerin kilo artışı nasıl?

geçen hafta 5,5 kg daydım
doktorum iyi dedi
15 kg ya kadar ok demişti zaten ama 5. ayda kg artışı çok oluyormuş
ben çok aldığımı söyledim, artışını bilemem ama görünüş itibariyle iyisin dedi
bi karnım aşırı çıktı zaten
9 aylık gibiyim

stella senin ikinci de kız mı olacaktı?

offff arkadaşlar ya bugün canım çok sıkılıyo benim anneler günüde geşdi çattı neler aldınız anneelere ben daha hiç bişey almadım parada yok zaten napcaz bilmiyorum

ya arkadaşlar bikaç sorum olcak sizlere
1. ben bebeğimi hala aşağıda hissediyorum göbek deliğimin 4 5 parmak altında tam bikini bölgesinin başlangıcında çok nabidr göbek deliği etrafında hissediyorum
2.böyle yatarken falan sağa sola dönüyoruz ya o zamanlar karnım bir garip oluyo ya agrıyoda diemem ama değişik işte dediğim o bölgelerde oluyo
3. bide bazen oturduğumda afedersiniz vajinam da sanki böyle baloncuk patlıyo gibi oluyo sizlerde de oluyo mu ki ya ?

offff arkadaşlar ya bugün canım çok sıkılıyo benim anneler günüde geşdi çattı neler aldınız anneelere ben daha hiç bişey almadım parada yok zaten napcaz bilmiyorum

hanımlar huhu cvp yok mu şu sıkılgan hamiş kadına

hanımlar huhu cvp yok mu şu sıkılgan hamiş kadına

canım bende hala aşağıda hissediyrm dr. normal dedi.

anneler gününede daha bişi almadım vala almasam olurmu diyede düşünmüyo değilim,vala eşimin mesayisi yok bu sıralar,ee bebek masraflarıda eklenince zor oldu,belkide almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…