ben 4 kilo aldım kızlar, doktorum iyi dedi, sizlerin kilo artışı nasıl?
ya arkadaşlar bikaç sorum olcak sizlere
1. ben bebeğimi hala aşağıda hissediyorum göbek deliğimin 4 5 parmak altında tam bikini bölgesinin başlangıcında çok nabidr göbek deliği etrafında hissediyorum
2.böyle yatarken falan sağa sola dönüyoruz ya o zamanlar karnım bir garip oluyo ya agrıyoda diemem ama değişik işte dediğim o bölgelerde oluyo
3. bide bazen oturduğumda afedersiniz vajinam da sanki böyle baloncuk patlıyo gibi oluyo sizlerde de oluyo mu ki ya ?
kızlarrr sağ ayağım dize kadar ağrıyor yaaaaa bi saatir parol alsam mı acaba bitane
1- bebek hareketleri hemen her yerde hissedilebilirmiş canım, doktor muayenede bebeği aşağıda taşıyorsun demediği sürece bebek normal yerleşimdedir. telaş yapma
2- bahsettiğin agrılar rahım baglarının geirlmesinden kaynaklanıyor olabilir, bunud a doktora sor mutlaka rahimi detaylı inceler, bazen sadece bebeklerin oldugu kısma bakıyorlar ben söylüyorum gecenlerde sag arka tarafa doğru agrım vardı ultrasonla böbreklere baktı dr.
3- vajınadaki batma agrı sızı gibi şeyler de rahım büyümesinden kaynaklanıyor dıyorlar. telaşe decek bir durum yok, akıntın ya da kaşıntın yoksa.
parolü özellikle atesın oldugu zamanlarda al canım, ayak agrısı için parol alma, masaj yap yukarı koy dinlen. bana doktor çok mecbur kalmadıkca ve atesın cıkmadıkca kullanma demişti.
canım bende hala aşağıda hissediyrm dr. normal dedi.
anneler gününede daha bişi almadım vala almasam olurmu diyede düşünmüyo değilim,vala eşimin mesayisi yok bu sıralar,ee bebek masraflarıda eklenince zor oldu,belkide almam
bu sene bende düşünmüyorum bişi almayı dedim kayınvalideme de anneme de
anne adayı olarak bu sene sizden bekliyorum hediyeleri dedim :)
şakayla karışık bakalım ben bekliyorum bu sene onlardan bişi :)
kızlarrrr selammmm ben hasla izmirdeyım gitremedim nezamandır inşallah hepiciğiniz ve bebişler iyidir benim oğluşum hala çok haraketli değil izmir havasıda yarmadı beyefendiye ne yapsakki acaba beyımızı hareketlendirmek için yaaaaa:)
Ya sinirimden ağlayacağım.Eşimin ısrarlarına dayanamadım.Arabama sıralı sistem lpg sistemi taktırdık.Arabayı dün aldım.Ses yapmaya başlamış rolantide.Bir de arka çeki demirinin kapağı yok olmuş.Kıçı delik bir araba olmuş.
Bugün sesi halledemediler hala.Çeki demiri kapağını da olmazsa servisinden arayıp soralım var mı diyorlar.El elin eşeğini türkü çağıra çağıra arar...Suç altın kürk olmuş kimse üstüne almamış.Oradaki çalışan "abla zaten gevşekti,dün ben takmıştım onu yerine" diyor.Ben mi düşürdüm peki bunu gerizekalı!!!!!!!
Ya ben biliyordum böyle olacağını yaaa...1 yaşındaki arabayı hurdaya çevirdiler....Mok vardı sanki lpg taktıracak!!!!!
kızlarrrr selammmm ben hasla izmirdeyım gitremedim nezamandır inşallah hepiciğiniz ve bebişler iyidir benim oğluşum hala çok haraketli değil izmir havasıda yarmadı beyefendiye ne yapsakki acaba beyımızı hareketlendirmek için yaaaaa:)
Sen nerelerdesin yaaa!!!!Sesin sedan çıkmadı herhalde alışveriş için kemeraltını,alsancağı,hatay caddesini,bostanlı pazarını falan alt üst etti dedim..
Moraller nasıl?Eşinin aklı başına geldi mi şeker?
Ya sinirimden ağlayacağım.Eşimin ısrarlarına dayanamadım.Arabama sıralı sistem lpg sistemi taktırdık.Arabayı dün aldım.Ses yapmaya başlamış rolantide.Bir de arka çeki demirinin kapağı yok olmuş.Kıçı delik bir araba olmuş.
Bugün sesi halledemediler hala.Çeki demiri kapağını da olmazsa servisinden arayıp soralım var mı diyorlar.El elin eşeğini türkü çağıra çağıra arar...Suç altın kürk olmuş kimse üstüne almamış.Oradaki çalışan "abla zaten gevşekti,dün ben takmıştım onu yerine" diyor.Ben mi düşürdüm peki bunu gerizekalı!!!!!!!
Ya ben biliyordum böyle olacağını yaaa...1 yaşındaki arabayı hurdaya çevirdiler....Mok vardı sanki lpg taktıracak!!!!!
canımmmm sen yinede bu kadar sinir yapma
bebişe zarar
Ooooofff offff...Ben de o analık izni gelişmelerini bekliyorum.O nedenle yıllık izne çıkma tarihimi belirleyemiyorum.Doğum öncesi 2 ay kalırsa 17 veya 24 haziran gibi izne çıkacağım.2012'den 30 gün iznimi kullanacağım.
Yok analık izni doğum öncesi 3 ay olursa bu mayıs sonunda izne çıkmak istiyorum.
Yok analık izni doğum öncesi 6 hafta olacaksa (böyle de bir rivayet var..doğum öncesi 6 hafta,doğum sonrası 4 ay yapalım diye de düşünmüşler) o zaman da 1 Temmuz'da izne çıkmam gerekecek.
Ya of yaaaa....Bu adamlar böyle bekletirken benim 2012 iznimi yakacak.
2013'ü zaten doğum sonrasına saklıyorum.
Şimdi arabayı getirdiler...Ses kesilmiş.Ama çeki demirinin kapağı özellikle çalınmış olabilir diyorlar...Hikaye!!!3 yıldır oturduğum sitede heryerde güvenlik kamerası var.Kim nasıl cesaret edecek ona?Hem arabanın arka tamponundaki o küçük yuvarlak kapak kimin ne işine yayar ki yaaa....
bende bundan istiyorum hepisi bir arada negzelama ben biberonumuzu aldım cam kaynatılmıyor çocuklar kırıyor atıp dediler, eski sağlıksız plastikler toplatıldı dediler bende Dr. Browns marka biberondan aldım bi küçüğü bi büyüğünü aldım gaz yapmayan doğal akışlı biberon diye geçiyor. anne lütfen sitesinde indirim çekleri de oluyor bir araştırın derim güzel indirimler yakalanıyor kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?