2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben 4 kilo aldım kızlar, doktorum iyi dedi, sizlerin kilo artışı nasıl?

bende 5 kilo aldım ama
benim doktorum hiç normal demedi bu gidişata bi dur demek lasım dedi
son ayda kilo alımım oldu onun öncesinde yoktu
belkide ondan demişte olabilir bilemedim şimdi

bana en normali 2 kilo demişti sen almıcaksın bebek alıcak demişti
2 hafta öncesi tabi bu

1- bebek hareketleri hemen her yerde hissedilebilirmiş canım, doktor muayenede bebeği aşağıda taşıyorsun demediği sürece bebek normal yerleşimdedir. telaş yapma
2- bahsettiğin agrılar rahım baglarının geirlmesinden kaynaklanıyor olabilir, bunud a doktora sor mutlaka rahimi detaylı inceler, bazen sadece bebeklerin oldugu kısma bakıyorlar ben söylüyorum gecenlerde sag arka tarafa doğru agrım vardı ultrasonla böbreklere baktı dr.
3- vajınadaki batma agrı sızı gibi şeyler de rahım büyümesinden kaynaklanıyor dıyorlar. telaşe decek bir durum yok, akıntın ya da kaşıntın yoksa.

kızlarrr sağ ayağım dize kadar ağrıyor yaaaaa bi saatir parol alsam mı acaba bitane

parolü özellikle atesın oldugu zamanlarda al canım, ayak agrısı için parol alma, masaj yap yukarı koy dinlen. bana doktor çok mecbur kalmadıkca ve atesın cıkmadıkca kullanma demişti.

İzmirli canım..bebeğin aşağıda olmasına takılma..ben de hep aşağıda hissediyorum, hatta ultrason muayenesinde de aşağıda hissettim,sordum ama doktor hayır başı göbek deliğinin yanında,sen ayaklarını hissediyorsun şuan dedi..tam anlamıyla hareketleri hissetmemen normal dedi.1-2 haftaya kadar daha net bilirsin dedi.gece ne yana yatacağımı şaşırıyorum..sırt üstü ,yüzüstü yatmaya alışkındım..söylediğin gibi sağa sola dönerken garip oluyor bazen karnım uyuşmuş gibi bazen gerilmiş gibi:)
anneler gününe bu yıl tembellik ettim,anneme kayınvalideme,eltime(kayınvalidem eltimlerle kalıyor) hediye almadım,haftasonu kardeşimin nişanı olucak,tek boş günüm bugündü..kendime ayırdım..bakalım nasıl yetiştiririm..

sağolasın böyle uzattım gergiye getirdim biraz rahatladıydım

bu sene bende düşünmüyorum bişi almayı dedim kayınvalideme de anneme de

anne adayı olarak bu sene sizden bekliyorum hediyeleri dedim :)
şakayla karışık bakalım ben bekliyorum bu sene onlardan bişi :)

bu sene bende düşünmüyorum bişi almayı dedim kayınvalideme de anneme de

anne adayı olarak bu sene sizden bekliyorum hediyeleri dedim :)
şakayla karışık bakalım ben bekliyorum bu sene onlardan bişi :)

bencede tatlım gayet mantıklı..vala ben kocişe duyurdum biraz bu sene bende anneler günü hediyesi istyrm die ama benimki öle incelikler yapamaz.....ama ben ona babalar gününde mutlaka hediye alıcam...

22+5 te bebişim 492 gr. doktorum bebeğimin çok da iri bir bebek olmayacağını bu şekilde giderse 3 kg. biraz geçeceğini söyledi:/

baloncuk patlaması gibi bir his bende de oluyor. herkesin rahminin yeriyle alakalı bir durummuş. benimde aksine göbeğim çok yukarıda. hatta doktor bile göbek deliğimin üstüne koyuyor bazen aleti ultrasonla bakmak için.

Ya sinirimden ağlayacağım.Eşimin ısrarlarına dayanamadım.Arabama sıralı sistem lpg sistemi taktırdık.Arabayı dün aldım.Ses yapmaya başlamış rolantide.Bir de arka çeki demirinin kapağı yok olmuş.Kıçı delik bir araba olmuş.
Bugün sesi halledemediler hala.Çeki demiri kapağını da olmazsa servisinden arayıp soralım var mı diyorlar.El elin eşeğini türkü çağıra çağıra arar...Suç altın kürk olmuş kimse üstüne almamış.Oradaki çalışan "abla zaten gevşekti,dün ben takmıştım onu yerine" diyor.Ben mi düşürdüm peki bunu gerizekalı!!!!!!!
Ya ben biliyordum böyle olacağını yaaa...1 yaşındaki arabayı hurdaya çevirdiler....Mok vardı sanki lpg taktıracak!!!!!

kızlarrrr selammmm ben hasla izmirdeyım gitremedim nezamandır inşallah hepiciğiniz ve bebişler iyidir benim oğluşum hala çok haraketli değil izmir havasıda yarmadı beyefendiye ne yapsakki acaba beyımızı hareketlendirmek için yaaaaa:)

benı gören 5 aylık hamıle gıbı degılsın dıyo ama 5 kılo cıvarı aldım
ve yemem aslında eskısı gıbı
hatta bazen cok ıstahsızım bılee
ama bu 5 kıloyu nasıl aldım ben de bılmıyorum
bana doktor 12 kılo ıle tamamlan gerekıo gıbılerınden bıseyler soyledı ama nası olcak bılmıyorum
yarısında boyleyım sonrasında zaten cok alınıomusss
Allah yardımcımız olsun hepımızın ınsallah:)

Sen nerelerdesin yaaa!!!!Sesin sedan çıkmadı herhalde alışveriş için kemeraltını,alsancağı,hatay caddesini,bostanlı pazarını falan alt üst etti dedim..
Moraller nasıl?Eşinin aklı başına geldi mi şeker?

canımmmm sen yinede bu kadar sinir yapma
bebişe zarar

yavruuu sen nerdesin gerçekten de
20. haftanda bitsin de anca anca çok hissetmeye başlarsın
benimde öyle oldu 20-21 başladı benim zıpır annesini tepiklemeye ihihi :)
bu arada facede grup açtık :)
2013 Eylül Anneleri face adresine de bekliyoruz seni gel oraya sende :)

sorma tatlım memlekete geldim fellk fellik geziyommmm:)kocişte geri vites yaptııı:)ama ben hala yuz vermiyom arada iyiyim arada kötu napim böyle yaranıyorum duruma göre bakcaz artık ama o gayet iyi saygılı sevgili canımmm:) ben yıne uçuyorum gezmeleree öptumm hepiniizi ballı lokumlarım byeeeeeee:)

canım ya üzülme düzelir inş. lpg de biraz ses gelir tabi diğerleri gibi olmaz ama zamanla alışırsın..senin kociş tasarrufa başlamış..

kız nerelerdesin. izmiri gördün bizi unuttun.. gez bakalım gezz.. kocan geldimi peşinden.. ne alemdesiniz..

canımmmm sen yinede bu kadar sinir yapma
bebişe zarar

Şimdi arabayı getirdiler...Ses kesilmiş.Ama çeki demirinin kapağı özellikle çalınmış olabilir diyorlar...Hikaye!!!3 yıldır oturduğum sitede heryerde güvenlik kamerası var.Kim nasıl cesaret edecek ona?Hem arabanın arka tamponundaki o küçük yuvarlak kapak kimin ne işine yayar ki yaaa....

Son düzenleme:

bende sürekli hafta hesabı yapıp duruyorum hem yıllık izin parasını alabilmek ve tatil yapıp yatmak var hem doğum izni zamanı çakışacak mı derdi var. sanırım meclis tatile girmeden yani haziranın sonunda belli olacakmış. tabi birde süt iznimiz var. kimi anneler süt iznini de tam güne dönüştürüp haftada bir gün izin alırken kimi annelerde doğum izninden dönmeyip süt izinlerini de birleştirip bebişleri biraz daha büyütüp geliyorlarmış işe. ama tabii durum kesinleşmeden iş yeri de bir şey diyemiyor aynı şekilde bende..

geçmiş olsun canım inşallah başka sorun çıkarmaz araba dert yahu.. geçen ay arabayla anayolda giderken Göztepe kavşağında vites kolu 5te takılıydı ve koptu.. şaka gibiydi. çekici çağırdık götürüldü ve güya tamir edildi.. aradan 3 gün geçti altunizade kavşağında bu kez 3te takılı kaldı ve koptu yine.. iki kez çekici iki kez masraf yolda kalmakta cabası oldu..

bende n11'dan 345 tl lik alışveriş karşılığı 360 tl hediye çeki kazandım.100+100+100+60 şeklinde
2 hazirandan itibaren kullanmaya başlayabilirmişim.bebeğimin arabası dahil biberon tırnak makası falan herşeyini ordan alıcam kıyafetler hariç.şimdiden alacaklarımı belirliyorum ordan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…