2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kizlar oglum kabiz oldu ne yapabilirim? Bir cay kasigi zeytinyag verdim ama o da fayda etmedi yavrumun iyice duzeni bozuldu

Üzülme der Mevlana ve devam eder, bir yanda korku bir yanda ümit varsa iki kanatlı olursun, tek kanatla uçulmaz zaten.
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye
kederlenirsin? (Hz. Mevlana)

paylaşmak istedim sadece...

ayy ınls gecer ya bende dusnuyorum obegımden oglum cıkınca sonecek o zamnda acırmıkı ama sımdı oglum kasıldıkca artıyr agrıınsl artmaz yaaaaaa
nasılgectı ekii kasıntın
ne kadrda kusukcsun sennnallah kolaylıkversın hepımızedee vaktı gelınce bır skeılde gelecektı cnm hemen negatıf dusunme lutfenn

yaramazlık yapma oğlum diyorummm
pışıııııkkkk diyorrr

subhanallah aynne öle demiiiis annesııııı

telf..acma artık bosver esını arasınlar o yorum yapsın enı aramıyor esımın akrabalrı esımı aryrlarkı elımde olmadıgınıda bılıyorlar bosver takma vaktını st beklıyor ınsl o gelınce hepsı olucak stresden uzak dur takam s...ettt(pardonama )
su ınsanların ne dıceklerı her zaman surece gore degısıorr ınsanı bunaltıyor tatlımmm

Kiizlar bebrgim emmiyo ne yapmam lazim cok cnm sikkn hic almiyo memeyi biberon veriyorum sagiyorum sutu ama yetmiyo mama veriyorum genelde ne yapmam gerek emmesi icin

slm kızlar,

herkesin bi derdi var benimkide göğüslerim.felaket yara oldu çok acıyo emzirirken.eşim sağıp biberonla verelim dio ama memeyi unutur bir daha almaz diye korkuyorum.acıya acıya emziriyorum.gerçi allahım başka dert vermesin.bunlarda gececek.

kızlar oğlumun gözünde çapaklanma var demiştim
dün uykudan sonra gözü tamamen kapanmıştı acamaıodu kuzum
acile gittik doktor göz pınarı tıkalı olabilir masaj yap dedi mikrobada cok acıkmış gözler
bizimkinin ellerde devamlı gözlerde

neyse antibiyotiikli bi damla verdi kullanıyoruz bakalım inşşlh geçer biran önce
içim gidiyo gözü kapandımı

Ölmeyi kendince cikis yolu olarak görmüs sanirim kimbilir nasil bir bunalima girdi ki bu noktaya kadar gelmis.. Ama o 2 yavruya yazik günah henüz 3 aylik üstüne birde hasta anbe kokusundan mahrum yavrucaklar.. Babalarini hic düsünemiyorum bile allah yardimcisi olsun.. Dün bu haberi duydugum da ogluma baktikca aglayasim geldi bir an oglumun bensiz kaldigini düsûndûm de rabbim göstermesin..
Dedigin gibi belki o cocuklar ilerde tedavi olabilicek bir caresi cikicak ama doktorlar cok kesin konusmuslar bildigim kadariyla tamamen umutsuzluga düsmüs kadin.. Allah affetsin insallah

Ne olsun dünürüm oglumdu, bebegi görmeye gelenlerdi falan derken kendimden bile haberim yok bu aralar tek basima hepsine yetismeye calisiyorum oglusum pisik olmustu tam tamamen gecti dedim bugün baktim yine olmus poposu aciyor sanirim bu yüzden geceden beri hep huysuz, acik birakiyorum poposunu hava alsin diye hic affetmiyor hem cis hem kaka neresi gelirse batiriyor bugün pipisinin hedefi perdem oldu, biran önce iyilessin diye cözüm ariyorum.. Sen nasilsin kizim nasil gecen gün fotografini gördüm bir türlü yazamamistim masallah ne kadar güzel öyle hele dudaklari yerim ben onu cok tatli kizin annesi öp benim icin onu..

Kızlar benim oğlum bugün 23 günlük oldu.ama sanırım gündüzle geceyi karıştırdı
butun gün 1.5 saatte bir (kurulu saat gibi ) emiyo ve uyuyor akşam 8 ile sabah 6 arasında da emmesine rağmen mızmız,uyanık,kucaga gelinc susuyo
Nasıl onun günle geceyi tersine çevirmesini sağlayacağım.
7 yaşında da kızım olduğundan gündüz de uyuyamıyorum.
ZOMBİ GİBİYİM.....

Kızlar sezerya olalı 8 gün oldu kanamam var şu an 2 gece pedi doldu pıhtı şeklinde geliyor şimdi biraz durdu normal mi ki dr normal dedi aradim bana öyle gelmedi ama aşırı aktı ne yapsam ki başka dr a mi gitsem

kaşık ya da şırıngayı denesen birkaç gün gögüsler iyileşene kadar....

gündüz uzun süre uyanık tutmayı dene, akşam da hava kararmadan yıka emzir uyusun. bende işe yarıyor genelde...

ilk doğumum da ben de hassta bezleriyle yaklaşık 10-15 gün geçirdim ilk doğum da eşim hemen gelmemişti o yüzdendi sanırım öye dediler çünkü ve kanama neredeyse 41 gün devam etti bu ikinci doğumummda ise bugün 17. günüm ve kanamam çook az eş de hemen gelmiş öyle dedi doktorlar zaten çok rahat bir doğum oldu burada ilki genel anestezi ile sezeryan 2. si ise spinal anestezi ile sezeryandı inşallah yardımcı olmuşumdur

ALLAH KOLAYLIK VERSIN

cay demı nı denedınmı eltımın ogluda öleydı de gectı sureklı cay ı pamuk la masaj yaptıydııı

Kimseyi takma banada yapıyorlar biraz ama sağolsun en yakınlarım hayırlısını diliyor Allah'ıma şükret ve hayırlısını dile gerisini boşver
canım.

bizim de bugün son günümüz ve hiç bi gelişme yok bakalım ne kadar bekleyeceğiz daha...
Hakkımızdan hayırlısı .

ALLAH KOLAYLIK VERSIN

cay demı nı denedınmı eltımın ogluda öleydı de gectı sureklı cay ı pamuk la masaj yaptıydııı
geçen söylemiştim bende bunun faydası olur annem küçükken hep bizlerede yapmış.

Minik prensesim 36. Hafta sonunda erkenden geldi.10 haziran sabahi once nisan geldi ardindan suyum... oysaki dr 1 temmuz demisti bir gun onceki kontrolde. Sezeryanla. 2550 gr 46 cm dogdu melegim.. emerken sorun oldu gogus ucu kullanuyoruz. Gece gazdan uyumuyoruz gunduz gayet yykucu ben zombi oldum iyice...sarilik yasadik bolca anne sutu ile 3. Gundegecti. Capak sorunumuz var sicaksu pamukla temizleyip damla yapiyoruz..kizim en son 2750 olmustu 15. Gunde hergun buyuyor melegim...zor gunler ama bir o kadar mutluluk verici...

biz geldik teteler oğluşum uyuyo bnde yemeğimi yedim bi bakınim dedim nasılsınız minikler nasıl 2 haftalık olduk bis
buda tostosum 2 haftada büyüdü sıpa yiyoruz deliler gibi valla acımıyoruz hiç onunda hoşuna gidio :)bu arada bi problem var aslında problemmi bilmiorum emziren annelere özellikle sorum bebeğinizde burun tıkanıklığı var mı ilac fayda etmio emerkende bazen göğüslerim çok dolu olduğunda özellikle genzine kaçıo hemen yan çeviriorm korkuorum tabi sizde sıkıntı oluyormu böle bnm obur fırt fırt çektiği için mi genzinde kalıo acaba.Buda büyüyen biziz teteler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…