2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Hosgeldin hayatim bende diyordum kayboldu iyice bebis gelince diye

sorma canım ya kızım çok yoruyor beni
şimdi kocacım işten geldi de rahat ettim çok şükür
ay bu arada geçmişi yarım yamalak okudum senin yazdıklarını göremedim
hayırdır canım bir şey mi oldu herkes geçmiş olsun demiş ?:26:

keepcim cnm zorla memeyi alır bnm biberonda dr browns ın geceleri 1 kere mama veeriorum sütüm kalmıo çnkü ama memeyide sevio memede uyuyo genelde göğüsleri temiz tutmk gerekiomuş malum yaz ayı ya çocuklar terden de almazmış wee nin organik göğüs silme havlusu var ondan dene belki etki eder ben deli gibi terliorum emzirirken fln yada normlde çocuk etkilenir die annem almştı çok memnunum yüzünü memişlere dayayıp uyuyo artık bu arada emziğinizde biziimkinden sanırım gece ışığı yanandan olsa gerek bu yakışıklıklarla çok uğraşıcaz tetesi bnm ki pipiyle oynamaya başladı olucak iş mi bu

canım hoşgeldin bu arada.
pudrayı duymamıştım hiç.şimdilik batikon dedi doktoru inşallah işe yarar.

benimki 18. günde düştü iltihap yoksa günden günden kuruyosa merak etme kordon bağı kalın olanlarınınki geç kuruduğu için geç düşermiş kuru tutmaya dikkat et

oyy böyle geç düşenleri duyunca seviniyorum.16. günümüz bugün.artık bikaç gün banyo yaptırmıycam bende.dediğin gibi bizim kızın kordonuda kalınmış.sanırım ondan geç düşecek.

canım bebekler genellikle gazı tam çıkmamışsa eger huzursuzlanıp uyanıyorlar,
yatırmadan önce bacaklarını ve totosunu havaya kaldırarak iyice bak bakim içerde kalan bişiler var mı diye

hayatım ben kızımın gazını çıkartamıyorum ya
anlamadım beceremiyorum galiba
iki kere çıkartabiliyorsam beş kere çıkartamıyorum
ben yukarıdan beceremeyince yavrum da ıkına ıkına alttan çıkartmak zorunda kalıyor
bacakları sürekli hareket halinde yazık ya

dr çağırmıştı beni takalım diye ama ben vazgeçtim

kolay dünyaya getirmedik onları rabbim korumuş cnm bnm dkkt et paşaya aman.Allah göstermesin bi daha bnmkide çok sütün önünde kalıo gür gelince süt hemen çeviriorum bnde kızarıo bozarıo kendine gelio snra uykuyla ölüm birdir derler bende saat kuruyorum sürekli bazen çok uyuyo bazen az nolur nolmaz die insan korkuo öp tosunumu yerime

Aynen canim bende suan esimi bekliyorum gelse de 1 saat uyusam veya gün icinde yapamadigim birka islerimi yapsam diye
İyisindir hersey yolundadir umarim

Saol hayatim oglum gece uykusun da bogulma tehlikesi gecirdi resmen artik emdigi sütmü yoksa uykusun da kustugundanmi bilemiyorum yüzü yukari olarak yattigi icin bogazina kacmis sanirim sesini duyup birden uyandim eller havada biryere tutunmak ister gibi mosmor olmus nefes alamiyordu yavrum ama allahima cok sükür duyup uyandim
Birkac aylik olana kadar cok dikkat gerektiriyor gerekten

Aynen ne zorluklarla getirdik dünyaya insan bir defa böyle birsey yasayinca devamli diken ustünde oluyor simdi tik dese birsey hemen uyanir oldum sende cok dikkat et canim dedigin gibi gerekirse kur saatini kalip bak en önemlisi de yataginin hemen yanin da yatir
Öperim teyzesi uyanir birazdan uykusun da kendi kendine gülüp tuaf tuaf sesler cikariyor suan karsim da:) senin pasa da pipisiyle oynamaya baslis masallah nasil beceriyor onu simdiden :)

slm annişler,

umarım herkes iyidir.artık bugün bittim.oğlum uyumadı sürekli memede kalmak istedi.yoruldum çok.gecede öyle.bebekten başka uğraşım yok.memeler hep yara.emerken çok canım yanıyo.uykusuzluktan baş ağrıları başladı.
eşime bugün izmire eve gitmek istiyorum dedim olmaz dedi.hiç değilse orda bebişe bakacak çok.bizim aile zaten dört gözle bekliyo.şu zaman çabuk geçsede büyüse bebişler..
neyse benden bu kadar sizde ne var ne yok...
bol sütlü günler diliyorum

gvncım senın bebiş benmki gibi çok hıperaktıf anne karnındayken dha boyleydı sıpalar hıc durduramıyorum eller ayaklar sureklı kıpır kıpırrr =)

mikailesra
canım aynısı benım basımada geldi ağzından burnundan süt çıkmıştı aklımı kaybediyordum o an allah korusun yavruları ogunden sonra besğinde yatıramamıştm daha 1 haftadır yatırabılıyorum

ben bebedorun tırnak törpüsünü aldım bugün ilk defa törpüledim.tırnakları çok ince o yüzden kesmeyi denedim baktım canı yanacak hemen törpüye döndüm.çokta güzel oldu şimdi rahat rajhat elini yüzüne götürsün.

ayy okurken bile yüreğime iniyordu canım Allah korumuş
soğukkanlı olman iyi hemen çevirip sırtına vurmuşsun
bazıları donar kalır öyle durumlarda Allah muhafaza
çok dikkat etmek lazım çok
tırnakları çizilse içimiz gider kaldı ki boğulma tehlikesi geçirmeleri...
kızım da bugün uykudan ağlayarak uyandı yine aç tabi meme istiyor
ben de acele acele mememi açmaya çalışıyorum hiç kıyamıyorum çünkü ağlamasına
o ara kızımı kucağıma yatırırken kolu arkada kalmış yavrum bir ağladı dudağını büze büze
ay bir içim parçalandı ki anlatamam ağlaya ağlaya özür dileye dileye emzirdim resmen
öyle üzüldüm ki yüzü aklıma geldikçe gözlerim doluyor

yorgunluktan ölüyorum resmen Oğlum gece 4 ten beri huzursuz. Uyumuyor uyusa 15 dk sonra tekrar uyanıyor. Sürekli ya beşiğinde ya da ayaklarımın üzerinde sallıyorum. Sallanmaktan sersem olacak diye ödüm kopuyor ama ne yapayim sallamayınca basıyor çığlığı Şuan açtım altını masaj yapıyorum ki nefret eder. Ikınıp ıkınıp duruyor

canım çok geçmiş olsun.allah tekrarını yaşatmasın.rabbim bizi böyle olaylardan korusun.ne kadar kötü olmuşsundur.söylenecek söz bulamıyorum valla.bebişlerimize daha çok dikkat etmeliyiz.

ayyhh bizimkide bugüün altını yağlarken eli pipişine gitti tuttu bırakmıyor canıda yanıyor ama farkında değil
gülmekten bezini zor bağladım zibidim yaaa

dr çağırmıştı beni takalım diye ama ben vazgeçtim

niye vazgeçtin kii özel olmazsa tabi?? bide ilk kezmi taktırıyosun??
cahilimde bu konuda biraz o yüzden soruyorum k.bakma:26:
bizim bebiş zor olduğu için hiç korunma olmadı şimdi bizim için çok zor olacak
bi çözüm bulmak lazıım acilen eger oluyosa onumu denesem?

oyyy topiğin bi yakışıklısı daha gelmişş aman daaaa aman ,maşallah sana ne kadar güzel uyuyosunuz siz böle ya insan bakmaya doyamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…