2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canim benim sana da cok gecmis olsun yazik nasil acimistir cani kiyamam ben ona benim de en cok korktugum seylerden birisi cok ac oldugu zaman eli kolu hic durmuyor elini cekil memeyi agzina vereyim derken inciticem diye ödüm kopuyor..
Bazi arkadaslarlar bebegime karsi hic birsey hissetmiyorum falan diyorlar cok sasiriyorum ben gercekten gözümun icine bakip biraz aglasa sanki sucluymusum gibi vicdan azabi cekiyorum ben
Artik geceleri nasil uyurum hic bilmiyorum hep birsey olucak korkusuyla, düsününce okadar degil ama yasadigin zaman basina geldigi zaman felaket.. Rabbim korusun kuzularimizi
canım çok geçmiş olsun.allah tekrarını yaşatmasın.rabbim bizi böyle olaylardan korusun.ne kadar kötü olmuşsundur.söylenecek söz bulamıyorum valla.bebişlerimize daha çok dikkat etmeliyiz.
Amin canim benim cok saol hepimizin yavrularini korusun.. İnsallah tekrar yasamayiz özellikle yazdim buraya ki ayni seyi sizler yasamayin diye

Masallah oglusuna nede güzel yatmis öyle rahat raha:)

bende aynı olayı yaşadım bir baktımki burnından sütler gelmiş aklım çıktı artık geceleri doğru düzgün uyumuyorum desem yeri dolayısıyla sabahları hep yorgunum

slm arkadaşlar
bende daha önce hiç olmadı yalnız doğumdan galiba aşırı zorlanmadan mı oluştu nedir
henüz dr. gitmedim artık dr. yüzü görmekten orama burama bakmalarından gına geldi
basur olduğunuda bilmiyorum
dış tarafta hiç bişi yok,kabız olduğum bi gün bu kabus başladı yaklaşık 1 aydır var
ama şöyle bişi var ishalde olsam tuvalet çok acılı oluyor acaba çatlak falanmı var??
basurunda bütün özellikleri var örnğ;
tuvalette acıma sanki içten bişiler batıyo yırtılıyor gibi, sonrasında kaşınma hissi ve sabaha kadar zonklama
totomun üzerine oturmak istemiyorum,bazanda çamaşırda kan damlaları??
ne şimdi bu biri bana akıl versin lütfen??

kııııız 2013 kaysı güzeli ne yaptın?? çıkamadınmı işin içinden

Son düzenleme:

bende aynı olayı yaşadım bir baktımki burnından sütler gelmiş aklım çıktı artık geceleri doğru düzgün uyumuyorum desem yeri dolayısıyla sabahları hep yorgunum
Sana da cok gecmis olsun canim insanin basina gelince bir defa yasayinca hep olucak diye ödü kopuyor bundan sonra bende rahat bir uyku cekecegimi hic sanmiyorum

Canim gecmis olsun bende dogumdan bir hafta sonra kabizlik basladi a gecer diye okadar sulu yemek falan yedigim halde daha da kötüye gitti sonra birde üzerine her wc e gidisimde inanilmaz agri basladi inan acidan duvari yumrukluyordum baktim olmuyor hemoroid olucam hemen eczaneden hamileler icin olan ishal yapan fitilden aldim hergün sabah fitil
Koyup 5 dk sonra tuvalete gidiyorum cok hafif bir acim var suan hala ama eskisi kadar degil daha fazla ıkınıp ilerlemesin diye böyle bir sey yaptim.. Disinda hic birsey yok dedigin gibi ama öyle kasinti zonklama veya ihtiyac disinda bir acida yok bende hic
Bence bekleme hemen bir doktora git canim ne kadar ilerlerse okadar kötü

bugün dra çok kusuyor dedik normal dedi gerçi o herşeye normal diyor ama bilemedim

sağol tatlım, ama inan artık doğum son darbe oldu ya artık dr. vs bişi görmek istemiyorum
ilerlerse diyede korkmuyo da değilim
ne yapcam bilemedim??

saçlarını yesinler seniin emiiiiiii dişerimi kırdırtcanız bana yha
bu ne ya maşallah allahım esirgesin..
şimdiden jöle ,sprey stoğu yapmaya başlasanız ii olur
pek bakımlı olacak bu gidişle

Bizim joleye ihtiyacimiz yok hayatim 24 saat saclar havada duruyor zaten :)
Senin oglusunun da masallahi var canim her biri ayri güzel kuzularin

erkekiim uyandı kızlar emziriyim uykusu dağılmadan eğer yanına sızıpta kalmazsam gelirim
mucksssladık hepinizi

sağol tatlım, ama inan artık doğum son darbe oldu ya artık dr. vs bişi görmek istemiyorum
ilerlerse diyede korkmuyo da değilim
ne yapcam bilemedim??

Canim dedigim gibi ben careyi fitil de buldum bu sayede kabizlik kalmiyor onun disin da ne yapilir hic bilmiyorum ki nette biraz arastir istersen

Bende daha önce kabızlıktan olmuştu yıllar önce çok fenaydım.Şimdide normal doğum yaptım aşırı ıkındım sanırım:44: aynı belirtiler bendede vardı yeni yeni geçti.Hala arada yokluyor.Sana tedaviyi söylüyorum :) Magnesie Calcinee Saba Toz- bunu eczacı verdi.Toz, bunu bi bardak suya karıştırıp günde 3 defa iç dedi.Afedersin dışkıyı yumuşatarak tuvalette rahatlatıyor.Hafif ishal gibi oluyorsun.Durumun benim gibi vahim değilse günde 1 defa içersin.Dr umda onayladı bu ilacı herhangi bir sakıncası yokmuş.
Yanma ve zonklamalarla ilgilide krem verdi Procto-Glyvenol,bunu uygularsın eğer yetmezse (ki bana yetmedi) aynısının fitilini yazdı.Fitili sabah akşam kullanıyorsun.Fitilin içinde rahatlatıcı (anestezi gibi) bir madde varmış çok iyi geldi bana.Düzenli sanırım 5-6 gün kullandım.Bu arada yediğime içtiğime dikkat ettim tabi o da ayrı... Umarım işine yarar çok çektim bilirim mahveder insanı...Bunlar işime yaradı...

sağol canım ya çok fena bişimiş yaşamayan bilmiyor inan tuvaletim gelmesin diye dua ediyorum çok kötü..
kime sorsam basur başlangıcı diyolar ve senin yazdığın kremi söylediler
deniyim bari yan etkilerine bakar öyle kullanırım, dr. a gitmek istemiyorum çocuklar gibi artık bende korkar oldum
içim ürperiyor

mikailesra canım çok geçmiş olsun Allah korumuş inş. rabbim bidaha böyle bi sıkıntı yaşatmasın ayy içim gitti valla

maşallah çok tatlı bişi bu annesi

ay o tarz cümleler kullananlardan biride benim ama yok canım ya asıl bebeğim bana karşı bişi hissetmiyor (önce o başlattı) oyüzden sevgimi sorguladım durdum yetrince ilgilenmiyormuyum sanki babası benden daha çok seviyor diye olmadık şeyler aklıma getirdim..kendimi suçlu hissettim heptabiki içim sızlıyor onun için (kaldıki sizlerin bebişleri için bile içim acayip sızlıyo hüngür hüngür ağlıyorum kendi kızıma nasıl sızlamasın)
ama çevremdekilerden duyduklarımdan sonra öyle doğa üstü bi ilgi sevgi ne bilim bişiler yaşamam lazım sandım oy ifade edemedim kendimi
kuzucuk çok yakışıklısın se maşallah

günaydın merhaba cnm sana birsey soracaktım senin kızınla oğlun yaş aralığı kaç

bende 2 düşünüyorum ama yaş aralığını merak ettim oğlum 1 yaşında

canm tam 4 yaş var aralarında
kapış kapışş allah yardımcımız olsun..

canm bende seni merak etmiştimm
hayatım aynı sorun bizdede var bugün oturdum ağladoım artık sinirden bugün kimyona başladım bakalım

canm geçmiş olsun geçen günde benm kız uyurken kusmuş resmen burnundan çıkmış hepsii sesi yoktu bi anda bi çığlık attı bi baktım ağzı burnu kusmukk ödüm koptu valla...:18:
canm geçer merak etme göbek fıtığı genelde tedavi gerektirmiyoo zamanla düzelecektir ama ıkınması bitmeden geçmezz bi iki aya oda biter zatenn..

canmsın yaa üzme canını morelini düzelt bebeğini emzrmeye devam et eminim düzelecektir canmm keşke sana sütümü gönderme şansım olsaydı emin ol seve seve veriridim sütümü benm bi süt oğlum varr zatenn oğlumdayken vermiştim süt baya göndermiştimm ama dilerim senin böle ihtiyacın olmazda sen kendin emzirirsin bebeğinii

canm göğüsucu kullanmanı tavsiye ederim bende baya kullandım işe yarıyolar ama banada biraz gaz yapıyoo gibi gelmiştii...

canmm bende yakında girerim zatenn bazen çıldırcak gibi oluyorum ama ikisi birden yanımda uyudukları zaman içim kaynıyyoo koklamaya doyamıyorumm
hayatım allah yardımcın olsun en azından kocan yardımcı ve yanında dua et bende oda yok iki çocuk kendini düşünen bi koca ah ah...

allahım bağışlasın canım çok tatlı maşallah

canm geçmiş olsun sen basur olmuşsun dışta meme olmasına gerek yok içerdede olabilir bendede varda ordan biliyorumm papatyayaı kaynat buharına otur iyi geliyoo...
allahım maşallhannesi bu yakında askerede gider söliyimm elnede bi kız takar gelirse şaşırma

kııııız 2013 kaysı güzeli ne yaptın?? çıkamadınmı işin içinden
canım kayısılar bittide çocuklarrr yedi benii mutfağı gör berbatt kız hala dizimde uyuyoo bende uyumak istiyom ya...

bugün gerçekten kendimi çok mutsuz ve perişan hissettimm iki gündür banyo yapamıyorum kocamı bekliyorum oda yemeğini yiyip dışarı çıkıyo sürekli ona çok sinirliyim yardıma ihtiyacım var ama kimsenin umrunda değil oğlum çok sıkılıyo onu dışarıya bile çıkartamıyorumm onun için üzülüyorumm kızımın gazı hiç bitmiyo çoğu zaman ağlıyo ve kucakta totosuda pişti şimdii onada çare bulamıyorumm bunlar için ağladım bugün yetersizlik hissettim bi andaa banyo yapmak istiyorum yaa ev berbat halde temizlik yapmam gerekk şimdi yine kocamı bekliyorum saat 2 de geliyo sonra bebe uyanıyo ben yatıyom saat 3 kızımda sabah 6da kalkıyoo ben ne zaman uyucam yaa...kanamamda bitmedi onada çok sinir oluyorumm offf..sanırım ben kocamı terkedip annemin evine gidicemmtam olarak terk etmesemde anneme gitmek isiyomm bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…