maşallah çok tatlı bişi bu annesi
ay o tarz cümleler kullananlardan biride benim ama yok canım ya asıl bebeğim bana karşı bişi hissetmiyor (önce o başlattı) oyüzden sevgimi sorguladım durdum yetrince ilgilenmiyormuyum sanki babası benden daha çok seviyor diye olmadık şeyler aklıma getirdim..kendimi suçlu hissettim hep tabiki içim sızlıyor onun için (kaldıki sizlerin bebişleri için bile içim acayip sızlıyo hüngür hüngür ağlıyorum kendi kızıma nasıl sızlamasın)
ama çevremdekilerden duyduklarımdan sonra öyle doğa üstü bi ilgi sevgi ne bilim bişiler yaşamam lazım sandım oy ifade edemedim kendimi
kuzucuk çok yakışıklısın se maşallah
ayy resmen sakıncalı piyadeyim kızlar yaa topiğin birinde doğumda yaşadıklarımı yazmıştım, hastanenin bana çektirdiklerini vs. hastane yasal yollarla sildirmiş yazıyınedeni de hastane personelinin onurunu zedeleyici çirkin yazı vs. yuh diyorum artık..Onlar yapıyorlar ben yazınca suç oluyor-ne hakaret var ne bişi, doğum hikayemin aynısı yazı...
esra çok geçmiş olsun.
bişi daha sormam lazım. kaka lekesi bebeği kıyafetlerinden çıkmıyor. siz nasıl çıkartıyorsunuz. annem çamaşır suyuna bastıralım dedi. yaptırmadım tabi. nasıl çıkar? aynen duruyor sarı sarı.
Ben kullanmak istedim ama olmadı bizim kız almadı tiksindi ama komşum kullandı yara uçları olmadıgı için hemde yara yapmadığı için sende kullanabilirsin ama eğer yara ise onunlada acırkızlar aranızda silikon göğüs ucu kullanan oldu mu ? göğüslerim yara içinde oğlum sol göğsümü emmek istemiyor tutamıyor ucunu süt dolduğu içinde çok gergin sütüm akıyor kendiliğinden emmediği için pompa yapamıyorum daha kötü acıyor napsam nolur yardım edinnnn
CNm benim uyurken kes ben 4 defa kestim çabuk üzüyor bizim kızın tırnakları ve yüzünü çiziyor eldivende tutturamadim o yüzden sık sık kesiyorum dikkat et ucundan ucundan kes birsey olmazKIzlar ya ben oğlumun tırnaklarını kesmeye korkuyorum keseniniz varmı hiç..
bide ellerini hep yumruk yapıp duruyo açamıyorumki
artık kendiliğinden kırılmıyolarda kesmek zorundayım
şu sıcakta eldivenle dolaşmasına kıyamıyorum
Herkes merak ediyor CNm ama eskidi kadar aktif olamadığımız için bazen gözden kacabiliyor veya yokluğunu anlamayabiliyoruz mesela iki gün girmesem gecmisi okuyamiyorum kimin olup olmadıgını da bilemiyorum biz iyiyiz sende iyisindir inşallahevet uzun zaman oldu benim için zor ve yoğun bir dönemdi burayı takip edecek hiç fırsatım yoktu o yüzden görmedim yazını birkaçkez özel mesajlarıma bakabildim sadece mikailesra merak edip mesaj atmış ona cevap yazmıştım bende onun dışında da kimse merak etmedi diye üzülmüştümneyse herkes iyidir umarım ben yeni yeni toparlanıyorum sanırım doğum yapmayan kalmamıştır
hoş geldin cnm çok yogundun Rabbim yardımcın olsun zor tatlım insanın küçüğü ile uğraşmak Ana kendini de işletme ara ara kendinden haber verben geldim canlar
ara ara girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor artık
üff yine mızıklanıyor benimki
maşallah subhanallah çok tatlı oğluşun güle güle büyüten cnm
Allah damadıma bak sen hele o saclara seni yaradana kurban ne tatlı biseysin sen öyle yerim totonu senin
CNm dün yazını gördüm memnun kalmadın mı o hastaneden ben iyi diye duymuştum hatta ben bile gitmeyi düşündüm ama bana uzak oldugundan vazgeçtimayy resmen sakıncalı piyadeyim kızlar yaa topiğin birinde doğumda yaşadıklarımı yazmıştım, hastanenin bana çektirdiklerini vs. hastane yasal yollarla sildirmiş yazıyınedeni de hastane personelinin onurunu zedeleyici çirkin yazı vs. yuh diyorum artık..Onlar yapıyorlar ben yazınca suç oluyor-ne hakaret var ne bişi, doğum hikayemin aynısı yazı...
evet bende bunu demek istemiştim ama bu sevgisizlik olarak yanlışp anlaşılıyor. ben öğrencilerimi bile kendi evladım gibi seviyordum. kendi çocuğumu neden sevmeyeyim.
ama duyduğum sözler kadar devasa bi sevgi yok sanırım. ilahi bi duygu mucizevi bi duygu gibi sözler duyunca çok başka bişi yaşayacam sanıyordum. öyle bişi yok. bi arkadaşım zamanla olduğunu söyledi. belki zamanla öyle bi duyguya dönüşüyordur ama ilk anda böyle bişi yaşamadım. sanırım beklentimi yüksek tuttum ben şimdiki hissim yetersiz geliyor.
Canım Allah yardımcın olsun ilk çocugumda bende senin gibi hissetmiştim ama inan bana geçiyor. 40 gün geçince düzelir deniyor ya hani evet düzeliyor çünkü abdestli oluyoruz ve rahat rahat dua edebiliyoruz ben buna çok inanıyorum. Sen yinede bol bol dua et etrafındada nazar duası bilen varsa üzerine okut. Ayrıca bebeğin uyuyunca hemen sende uyu uykusuzluk insanı cok kötü hissettiriyo..Kızlar lütfen bana dua edin. Kafayı yemek üzereyim. Çok güçlü bir bayanım ama galiba bu çocuğu kaldıramıyorum. Sürekli pozitif olmaya çalışıyorum iyimser bakıyorum ama yok bu sıpa öldüreck beni. Hiç uyumuyor sürekli sallayayım yada gezdireyim istiyor. Evde dolaşmaktan belime kollarıma ağrılar girdi. Bide memede durmak istiyor. Uyku diye bişey kalmadı. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Dün gece bebek kucağımda uyuyakalmışım. Allahtan eşim sahura kalkarken geldi bebeği kaldırdı ya ona bişey olsaydı vicdan azabından ölürdüm33 günlük olduk düzelir derken gittikçe kötüleşiyor durumumuz. Allahtan sabır ve güç diliyorum bol bol dua ediyorum. Kanamam bitsede biraz kuran okuyup rahatlasam. Lütfen sizde bana dua edin. Şuan bile ayağımda sallıyorum ve sürekli ağlıyor. Herşey düzelecek geçecek bunlar biliyorum ama o zamana kadar biraz daha sabıra ihtiyacım var.
canım ya bebeklerimizin aylık boy kilo gelişimini takip edeceğiimiz bi topik açsak nasıl olur
bugün gerçekten kendimi çok mutsuz ve perişan hissettimm iki gündür banyo yapamıyorum kocamı bekliyorum oda yemeğini yiyip dışarı çıkıyo sürekli ona çok sinirliyim yardıma ihtiyacım var ama kimsenin umrunda değil oğlum çok sıkılıyo onu dışarıya bile çıkartamıyorumm onun için üzülüyorumm kızımın gazı hiç bitmiyo çoğu zaman ağlıyo ve kucakta totosuda pişti şimdii onada çare bulamıyorumm bunlar için ağladım bugün yetersizlik hissettim bi andaa banyo yapmak istiyorum yaa ev berbat halde temizlik yapmam gerekk şimdi yine kocamı bekliyorum saat 2 de geliyo sonra bebe uyanıyo ben yatıyom saat 3 kızımda sabah 6da kalkıyoo ben ne zaman uyucam yaa...kanamamda bitmedi onada çok sinir oluyorumm offf..sanırım ben kocamı terkedip annemin evine gidicemmtam olarak terk etmesemde anneme gitmek isiyomm bennn
Ricaederim ne mutlu banaPaylaşım için çok teşekkürler çok mutlu oldum.
canım kaç kilo bebişin
aman bacım bıraksam ne kadar bırakıcam hemen kaçıyo zaten aman ya gidicem annemin yanına yoruldum valla sinir bozucu bi ilgisizliği var adamın yaa kız afedersin totosunu yırtıyoo umrunda olmuyoo ama şu kırkım bi çıksın ona bi küsiyimde aklı başına gelsinn
esra çok geçmiş olsun.
bişi daha sormam lazım. kaka lekesi bebeği kıyafetlerinden çıkmıyor. siz nasıl çıkartıyorsunuz. annem çamaşır suyuna bastıralım dedi. yaptırmadım tabi. nasıl çıkar? aynen duruyor sarı sarı.
Kızlar lütfen bana dua edin. Kafayı yemek üzereyim. Çok güçlü bir bayanım ama galiba bu çocuğu kaldıramıyorum. Sürekli pozitif olmaya çalışıyorum iyimser bakıyorum ama yok bu sıpa öldüreck beni. Hiç uyumuyor sürekli sallayayım yada gezdireyim istiyor. Evde dolaşmaktan belime kollarıma ağrılar girdi. Bide memede durmak istiyor. Uyku diye bişey kalmadı. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Dün gece bebek kucağımda uyuyakalmışım. Allahtan eşim sahura kalkarken geldi bebeği kaldırdı ya ona bişey olsaydı vicdan azabından ölürdüm33 günlük olduk düzelir derken gittikçe kötüleşiyor durumumuz. Allahtan sabır ve güç diliyorum bol bol dua ediyorum. Kanamam bitsede biraz kuran okuyup rahatlasam. Lütfen sizde bana dua edin. Şuan bile ayağımda sallıyorum ve sürekli ağlıyor. Herşey düzelecek geçecek bunlar biliyorum ama o zamana kadar biraz daha sabıra ihtiyacım var.
Canım Allah yardımcın olsun ilk çocugumda bende senin gibi hissetmiştim ama inan bana geçiyor. 40 gün geçince düzelir deniyor ya hani evet düzeliyor çünkü abdestli oluyoruz ve rahat rahat dua edebiliyoruz ben buna çok inanıyorum. Sen yinede bol bol dua et etrafındada nazar duası bilen varsa üzerine okut. Ayrıca bebeğin uyuyunca hemen sende uyu uykusuzluk insanı cok kötü hissettiriyo..
geçicek tatlım biraz daha sabır allahım yardımcın olsun,
kıymetimizi bilecek hayırlı ewlatlar olsunlar inşallah..
yardım isteyeceğin annen kız kardeşin,görümce falan yokmu birazda olsa rahatlarsın
Canım uyusa bende zaten kafamı koyduğum gibi uyuyacağım. inanın bana saat tuttum. 30 dk içinde tam 6 kez uyandı ağladı salladım yattı. Sallamayı kesince ağlıyor. Sallayınca yatıyor. e bende insanım sürekli sallayamam kiEvim pislik içinde eşim halime üzüldü sabah işe giderken pantolonunu katlayıp dolaba koydu
Bugün bir taktik deneyeceğim bakalım işe yaracak mı. Sallamayacağım uyumak istedikçe uyandıracağım. madem o beni uyutmuyor bende uyutmayacağım uyanık tutacağım taki yorgunluktan kendi kendine uyuyana kadar umarım işe yarar. Uyanık tutmaya çalıştıkça basıyor çığlığı sabırrrrr Allahım sabırrrrr
Kimsem yokKv var aynı binada oturuyoz. ramazandan önce bazen alırdı 2 saat falan bakardı bende o arada uyurdum. Şimdi oruçlu oruçlu ona çok vermek istemiyorum çok yoruluyor. Yemekleri falan o yapıyor Allahtan yemek derdi yok
Bu zorlu günler geçecek yeterki sağlıklı olsunlar. Biz annelerde biraz güçlü olmalıyız.
sana tavsiyem sen bebişi k.valideye ver yemekleri sen yap
bizde k.v ile yakınız ben oruç tutmadığım için bari onların yemeğini hazırlıyımda sewap kazanıym diyorum
akşam6da gidiyorum ewine yemeğini yapıyorum masalarını hazırlıyorum o sırada onlar bebişle ilgileniyorlar
beraber yemeğimizi yiyoruz sonra babamız gelince ewimize dönüyoruz,
bende biraz rahatlıyorum.. sürekli bebekle ilgilenmek sıkkınlık verebilir,biraz farklı şeylerle uğraş bebişini özle
birgün böyle dene bakalım..
canım gazımı var acaba bak şu parmak masajını dene çok rahatlatıyor
bizimkide aynı yavrum 40tan sonra değşti hiç gaz sorunumuz yoktu dediğin gibi 30 dkda ben deyim 5 sen de 6 kere uyanıyor
gidip karnına iki masaj yapıyorum içindeki kötülüklerden kurtulduktan sonra ağzı açık uyuya kalıyor hemen
ooo burdayız yakışıklı bakışlara bak çapkın seni
esra çok geçmiş olsun.
Kızlar lütfen bana dua edin. Kafayı yemek üzereyim. Çok güçlü bir bayanım ama galiba bu çocuğu kaldıramıyorum. Sürekli pozitif olmaya çalışıyorum iyimser bakıyorum ama yok bu sıpa öldüreck beni. Hiç uyumuyor sürekli sallayayım yada gezdireyim istiyor. Evde dolaşmaktan belime kollarıma ağrılar girdi. Bide memede durmak istiyor. Uyku diye bişey kalmadı. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Dün gece bebek kucağımda uyuyakalmışım. Allahtan eşim sahura kalkarken geldi bebeği kaldırdı ya ona bişey olsaydı vicdan azabından ölürdüm33 günlük olduk düzelir derken gittikçe kötüleşiyor durumumuz. Allahtan sabır ve güç diliyorum bol bol dua ediyorum. Kanamam bitsede biraz kuran okuyup rahatlasam. Lütfen sizde bana dua edin. Şuan bile ayağımda sallıyorum ve sürekli ağlıyor. Herşey düzelecek geçecek bunlar biliyorum ama o zamana kadar biraz daha sabıra ihtiyacım var.
Bem anlamam tatlişko yaaa ama süper olur,arkadaşlardan anlayan veya vakit ayırabilen varsa yapmasını isteyelim
KEEEEEP huuhuu duy sesimizi bize bi topik al kardeeeşşş
erkeklere yumuşak davranmıycaksın tepene çıkıyolar ,güya ''tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır'' diye deyim varya bu erkeklere geçerli değil
ben kızgın olduğum zmaan eşim daha çok yaparpatlarım birdenbire hemen alttan alır
YAŞASIIN KÖTÜLÜKK
Ricaederim ne mutlu bana
3400 doğduk 1 aylıkken tartıldığımızda 4700 olmuştu yani 1300gr almış boyuda 1 cm uzamıştı 53cm:)
40 ın çıksında sende o zaman ona totonu dönüp yat bebişim
biz olmasak bu dünya 2dk.da darmaduman olur boşveeerr kendisi bilir
reklam gibi olacak ama geçenlerde birinden duydum mucize buldum diyordu
bimde ve a1001de ASPİRİN diye bi sprey varmış maliyetide çok ucuz 3 tl sanırsam herşeyde kullanılıyor
onu lekeli yere sıkıyomuşsun (soldurmuyor korkmadan kullan dedi)biraz elinde ovalayıp cuuuuup makineye hiç bişi kalmıyor diyodu ben daha denmedim ama:26: güvendiğim bi arkadaş..
geçicek tatlım biraz daha sabır allahım yardımcın olsun,
kıymetimizi bilecek hayırlı ewlatlar olsunlar inşallah..
yardım isteyeceğin annen kız kardeşin,görümce falan yokmu birazda olsa rahatlarsın
sabahh sporu yapıyoruz:27:Eki Görüntüle 754446
nerdesinizz fistuuuklarrrEki Görüntüle 754447 [/QUOTE
bu ne yaaa yirim ben onuuu maşallhhhbakışları çok fenaaaaa çapkınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?