2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet bende bunu demek istemiştim ama bu sevgisizlik olarak yanlışp anlaşılıyor. ben öğrencilerimi bile kendi evladım gibi seviyordum. kendi çocuğumu neden sevmeyeyim.

ama duyduğum sözler kadar devasa bi sevgi yok sanırım. ilahi bi duygu mucizevi bi duygu gibi sözler duyunca çok başka bişi yaşayacam sanıyordum. öyle bişi yok. bi arkadaşım zamanla olduğunu söyledi. belki zamanla öyle bi duyguya dönüşüyordur ama ilk anda böyle bişi yaşamadım. sanırım beklentimi yüksek tuttum ben şimdiki hissim yetersiz geliyor.

inanmıyorum nasıl bulmuşlar hemen yazını .

ben doğum hikayami yazamadım ama bende hastane ile ilgili sıkıntı yaşadım. ben çok takmadım ama annemin çok morali bozuldu kadın çöktü resmen .

esra çok geçmiş olsun.

bişi daha sormam lazım. kaka lekesi bebeği kıyafetlerinden çıkmıyor. siz nasıl çıkartıyorsunuz. annem çamaşır suyuna bastıralım dedi. yaptırmadım tabi. nasıl çıkar? aynen duruyor sarı sarı.

ben sadece ekeli yerlere kosla sürüyorum ve hemen makineye atıyorum.hiçbir şey kalmıyo.dalinin bebekler için sıvı deterjanını kullanıyorum ama tek başına hiçbir lekeyi çıkarmıyo.sadece kokusu güzel.

Ben kullanmak istedim ama olmadı bizim kız almadı tiksindi ama komşum kullandı yara uçları olmadıgı için hemde yara yapmadığı için sende kullanabilirsin ama eğer yara ise onunlada acır
CNm benim uyurken kes ben 4 defa kestim çabuk üzüyor bizim kızın tırnakları ve yüzünü çiziyor eldivende tutturamadim o yüzden sık sık kesiyorum dikkat et ucundan ucundan kes birsey olmaz

Herkes merak ediyor CNm ama eskidi kadar aktif olamadığımız için bazen gözden kacabiliyor veya yokluğunu anlamayabiliyoruz mesela iki gün girmesem gecmisi okuyamiyorum kimin olup olmadıgını da bilemiyorum biz iyiyiz sende iyisindir inşallah
ben geldim canlar
ara ara girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor artık
üff yine mızıklanıyor benimki
hoş geldin cnm çok yogundun Rabbim yardımcın olsun zor tatlım insanın küçüğü ile uğraşmak Ana kendini de işletme ara ara kendinden haber ver
maşallah subhanallah çok tatlı oğluşun güle güle büyüten cnm
Allah damadıma bak sen hele o saclara seni yaradana kurban ne tatlı biseysin sen öyle yerim totonu senin
CNm dün yazını gördüm memnun kalmadın mı o hastaneden ben iyi diye duymuştum hatta ben bile gitmeyi düşündüm ama bana uzak oldugundan vazgeçtim
Benim anlamadığım senin yazını nerden bulmuşlar ya vede nasıl haklı olduklarını düşünüp tehdit eder gibi mahkemeye veririz yasal işlem baslatiruz gibi laflar söylemişler

herkes evladını sever canından bir parça sadece sorumlulukları fazla oldugundan bazı anneler kaldiramayabilirler ilk hastanede ağrılarımdan bende pek birsey anlamadım hatta eve geldim kalabalık falan ama herkes çekilip kizimla başbaşayiz kalınca anladım yüzüne bakıp bakıp ağlatdım Allahım ya birsey olursa kızıma artık kendimi hiç düşünmüyorum öncelik kızım o yüzden size tavsiyem yavrularinizla sadece kendiniz ilgilenmeniz ve tek kalmanız baskasından yardım almadan o sorumluluğu taşımanız sanırım benim güveneceğim kimsenin olmayışı bu kadar çabuk kabullenmeme sebep oldu yüzüne baktığım heran Rabbime binlerce kez şükrediyorum ki bu evladı bana nasip etti inanılmaz birsey bu Bir mucize

Kızlar lütfen bana dua edin. Kafayı yemek üzereyim. Çok güçlü bir bayanım ama galiba bu çocuğu kaldıramıyorum. Sürekli pozitif olmaya çalışıyorum iyimser bakıyorum ama yok bu sıpa öldüreck beni. Hiç uyumuyor sürekli sallayayım yada gezdireyim istiyor. Evde dolaşmaktan belime kollarıma ağrılar girdi. Bide memede durmak istiyor. Uyku diye bişey kalmadı. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Dün gece bebek kucağımda uyuyakalmışım. Allahtan eşim sahura kalkarken geldi bebeği kaldırdı ya ona bişey olsaydı vicdan azabından ölürdüm 33 günlük olduk düzelir derken gittikçe kötüleşiyor durumumuz. Allahtan sabır ve güç diliyorum bol bol dua ediyorum. Kanamam bitsede biraz kuran okuyup rahatlasam. Lütfen sizde bana dua edin. Şuan bile ayağımda sallıyorum ve sürekli ağlıyor. Herşey düzelecek geçecek bunlar biliyorum ama o zamana kadar biraz daha sabıra ihtiyacım var.

Canım Allah yardımcın olsun ilk çocugumda bende senin gibi hissetmiştim ama inan bana geçiyor. 40 gün geçince düzelir deniyor ya hani evet düzeliyor çünkü abdestli oluyoruz ve rahat rahat dua edebiliyoruz ben buna çok inanıyorum. Sen yinede bol bol dua et etrafındada nazar duası bilen varsa üzerine okut. Ayrıca bebeğin uyuyunca hemen sende uyu uykusuzluk insanı cok kötü hissettiriyo..

canım ya bebeklerimizin aylık boy kilo gelişimini takip edeceğiimiz bi topik açsak nasıl olur

Bem anlamam tatlişko yaaa ama süper olur,arkadaşlardan anlayan veya vakit ayırabilen varsa yapmasını isteyelim
KEEEEEP huuhuu duy sesimizi bize bi topik al kardeeeşşş

erkeklere yumuşak davranmıycaksın tepene çıkıyolar ,güya ''tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır'' diye deyim varya bu erkeklere geçerli değil
ben kızgın olduğum zmaan eşim daha çok yapar patlarım birdenbire hemen alttan alır
YAŞASIIN KÖTÜLÜKK

Paylaşım için çok teşekkürler çok mutlu oldum.
Ricaederim ne mutlu bana

canım kaç kilo bebişin

3400 doğduk 1 aylıkken tartıldığımızda 4700 olmuştu yani 1300gr almış boyuda 1 cm uzamıştı 53cm:)

40 ın çıksında sende o zaman ona totonu dönüp yat bebişim
biz olmasak bu dünya 2dk.da darmaduman olur boşveeerr kendisi bilir

reklam gibi olacak ama geçenlerde birinden duydum mucize buldum diyordu
bimde ve a1001de ASPİRİN diye bi sprey varmış maliyetide çok ucuz 3 tl sanırsam herşeyde kullanılıyor
onu lekeli yere sıkıyomuşsun (soldurmuyor korkmadan kullan dedi)biraz elinde ovalayıp cuuuuup makineye hiç bişi kalmıyor diyodu ben daha denmedim ama:26: güvendiğim bi arkadaş..

geçicek tatlım biraz daha sabır allahım yardımcın olsun,
kıymetimizi bilecek hayırlı ewlatlar olsunlar inşallah..
yardım isteyeceğin annen kız kardeşin,görümce falan yokmu birazda olsa rahatlarsın

Canım uyusa bende zaten kafamı koyduğum gibi uyuyacağım. inanın bana saat tuttum. 30 dk içinde tam 6 kez uyandı ağladı salladım yattı. Sallamayı kesince ağlıyor. Sallayınca yatıyor. e bende insanım sürekli sallayamam ki Evim pislik içinde eşim halime üzüldü sabah işe giderken pantolonunu katlayıp dolaba koydu

Bugün bir taktik deneyeceğim bakalım işe yaracak mı. Sallamayacağım uyumak istedikçe uyandıracağım. madem o beni uyutmuyor bende uyutmayacağım uyanık tutacağım taki yorgunluktan kendi kendine uyuyana kadar umarım işe yarar. Uyanık tutmaya çalıştıkça basıyor çığlığı sabırrrrr Allahım sabırrrrr

geçicek tatlım biraz daha sabır allahım yardımcın olsun,
kıymetimizi bilecek hayırlı ewlatlar olsunlar inşallah..
yardım isteyeceğin annen kız kardeşin,görümce falan yokmu birazda olsa rahatlarsın

Kimsem yok Kv var aynı binada oturuyoz. ramazandan önce bazen alırdı 2 saat falan bakardı bende o arada uyurdum. Şimdi oruçlu oruçlu ona çok vermek istemiyorum çok yoruluyor. Yemekleri falan o yapıyor Allahtan yemek derdi yok

Bu zorlu günler geçecek yeterki sağlıklı olsunlar. Biz annelerde biraz güçlü olmalıyız.

Son düzenleme:

canım gazımı var acaba bak şu parmak masajını dene çok rahatlatıyor
bizimkide aynı yavrum 40tan sonra değşti hiç gaz sorunumuz yoktu dediğin gibi 30 dkda ben deyim 5 sen de 6 kere uyanıyor
gidip karnına iki masaj yapıyorum içindeki kötülüklerden kurtulduktan sonra ağzı açık uyuya kalıyor hemen

sana tavsiyem sen bebişi k.valideye ver yemekleri sen yap
bizde k.v ile yakınız ben oruç tutmadığım için bari onların yemeğini hazırlıyımda sewap kazanıym diyorum
akşam6da gidiyorum ewine yemeğini yapıyorum masalarını hazırlıyorum o sırada onlar bebişle ilgileniyorlar
beraber yemeğimizi yiyoruz sonra babamız gelince ewimize dönüyoruz,
bende biraz rahatlıyorum.. sürekli bebekle ilgilenmek sıkkınlık verebilir,biraz farklı şeylerle uğraş bebişini özle
birgün böyle dene bakalım..

Evet bende öyle düşündüm bugün yemekleri ben yapacağım. Umarım beğenirler 1 ayda elimin ayarı kaçtı. Beynimin ayarı hepten kaçtı

anlatmıştın denedim ama bizimki nefret ediyor. Ben masaja başlayınca karnını taş gibi yapıp ağlıyor. Gece çok ıkındı masaj yapayım dedim inatlaştım zorla yaptım bir kere pırtladı yavrum ama çok ağladı. Sabah baktım göbeğinden iltihap akmış hep canı yanıyormuş yavrumun

annem hep söyler zaten sen bebeğin acıktığını hissetmiyor musun diye benimde göğüslerim sızlıyor zamanı gelince. ama bu süt ve ter kokusu karışmıyor mu vayyy evlere şenlik

canm ben beyazsa çamaşır suyunu sulandırıp lekenin üstüne sürüyorum sonrada yıkıyorum çıkıyoo renklileride anında sade suda elimle çitileyip sonrahemen yıkıyorum yoksa çıkmıyoo

canm ya allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorumm ben bugün anca banyo yapabildim düşün üstelik olumu bile yıkadımm ama banyoyu açıp on defa puseti salladım allahtan hava sıcakk

ahh canım ya dün akşam bardak taştı zaten o alttan alıyoo ama alıp başını yine gidiyo ben evde yine yalnız gıcık oluyom küstüm konuşmuyorum zaten onunlaaaahh şu olay bi bitse ben ona neler edicemdeee bitmedi gittiii
sabahh sporu yapıyoruz:27:Eki Görüntüle 754446
nerdesinizz fistuuuklarrrEki Görüntüle 754447 [/QUOTE

bu ne yaaa yirim ben onuuu maşallhhhbakışları çok fenaaaaa çapkınn

kızlar gaz için 2 gündür az biraz çare olacak bişey yapıyorum. tavsiyem sizde yapın emzirmeden önce bebği hamur gibi yoğuruyorum tabiri caizse sağa çeviriyorum bacağını karnına itiyorum sola çeviriyorum karnına itiyorum sırtüstü yatırım bacakları ve kollarıyla baya bi spor yaptırıyorum.iki bacağını karnına itip 5 6 saniye tutuyorum bunu 4 5 kez tekrarlıyorum o sırada küçük küçük pırtlar geliyo. ama gaz içerde hareketlenmiş oluyo tabi sonra hemen emziriyorum sıcak sütte içeriye girince bi güzel pırtlatıyoruz yada portlatıyoruz diiym :))

kızlar ya bu janhson bebe yağı bebeişim karnını fena kabarttı. karnımız kabarcıklar içinde kaldı bepantol plus sürüyorum 2 gündür anca geçmeye başladı.bize dokundu anlayacağınız sizinde başınıza gelirse aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…