2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben temmuz annesi olacam insaşşlh ama sizin topikte kafama takıldı lohusayken Kuran okunup namaz kılınmaz mı ilk defa duyuyorum da böle bişiyi

Kanama devam ettıgı surece Kuran okunmaz ve namaz da kılınmaz canım aynı adet donemınde oldugu gıbı.
Ama subhaneke ettehıyyetu sallı barık tefrıcıye gıbı Kuran da gecmeyen dualar okunabılır.

Cogu kiside okunabilir diyor canim vallahi ya e ne yapayim artik 1 hafta babasi okusun

Yok yok canım okunmaz kesınlıkle sen bana guven kısa bı surelıgıne babasına okuttur dedıgın gıbı.

teşekkürler bilgi verdiğiniz için internettede kesin birşeyler yazmamışlar

ben denedim ama bacakları çok açılıyo gibi geldi
ben sling kullanıyorum çok memnunum bir güzel uyuyor içinde bacakları da anne karnı pozisyonunda

büyük ihtimalle bezden sızıkyordur cnm..epey canın sıkılmış belli ki ama güçlü duruyorsun bravo

canım onu takmasını gerektirecek kadar olduğundan emin misin? çok değişir daha çok küçük çünkü..annem anlattı eskiden bazı kadınlar elleri ile yaparmış o işi ama aman ha çok tehlikeli sakın sakın, derin uyurken kafasını çevirebilirsin yatmadığı tarafa bir de yan yatma yastığı kullanabilirsin. Bence kask takmadan çözülür biz sürekli bebişlerimizle beraber olduğumuzdan ve 7/24 onlara baktığımızdan başkalarının fark etmediği şeyleri fark edebiliyoruz..sıkma canını lütfen

Kızlar masaj işe yaramayınca daha doğrusu benim oğlan masaja izin vermeyip her seferinde yaygarayı basınca Amazondan böyle bişey aldım. Bebeğin gazı olunca poposuna önce zeytinyağına batırıp bunu koyuyorum. Pssssss diye gazı çıkıyor. Mucize gibi birşey. Çocuk hemen rahatlıyor gülücükler saçmaya başlıyor. Sonrada emip uyuyor. Emerkende pıtpıt çıkarmaya devam ediyor. Son günlerde kurtarıcım oldu. Orda varmıdır bilmiyorum ama bi araştırın isterseniz. İsmi "The Windi" paketin içinde 10 adet var. Plastik birşey ve uç kısmı yani popoya giren kısmı çok yumuşak. Hiç rahatsız etmiyor bebişi. Kullandıktan sonra sabunla güzelce yıkıyorum sorada sterilize aletine koyup sterilize ediyorum. Buharda yada kaynatarakta sterilize edilebilir. Sonra tekrar kullanabiliyorum. Gazdan hepimiz muzdaripiz malum. Bilginiz olsun.

teşekkürler bilgi verdiğiniz için internettede kesin birşeyler yazmamışlar

Rıca ederım canım hayırlı dogumlar dılıyorm sana daa

Kizlar cok fena hemoroid oldum.napcm yaa ilac da kullanamam bi akil verin

Bende de oyle bı durum var gıbı gıbı ama basndaym sanırım dr a sormk lazm vardır mutlaka kullanılabılcek bı ılac vs

Neden sızar kı o kadar nasıl olur anlamadım baya baya su ıcınde kalmıs oluyo yavrucak ve beze bakıyorm sırt kısmı kuru.akıp gıdıyo o zaman baska acıklaması yok nasıl koyverıyosa oglum artık

O gucu tamamen esımden alıyorum canım ya gun ıcınde yanımda olabılıyor ve tam destek sagolsun yoksa bende ıs yok valla esım olmasa psıkopata baglardm ıkı gunde

Ay ılahı yaa kac gundur ılk defa bı lafa bu kadar guldum :) Allahta senı guldursun ınsss

Izlemeye alıyorum oglumu buyuk ıhtımal dedgın gıbı ama bakalm nasıl becerıyo o kadar ıslatmayı :)
Canım sana bısy sorcm yanlıs hatrlamıyosam sendın hemoroıd baslangıbı gıbı bısy var falan dıyen gecen gun okudum ama kafam dumanlıydı soramadım bı care buldun mu bende de aynı senın tarıf ettıgın sekılde durum

NUBY PP Biberon 150 ml. | annelutfen.com
Medela Calma 150 ml Biberon GittiGidiyor'da 87613560

bu ikisini şiddetle tavsiye ederim
anne göğsünü daha iyi kavramasını bile sağlıyor bence dr brawn u bende kullandım ama ondan sonra göğsü tutturmak çok zor oldu. ama nuby de çekmezse süt gelmiyor medela da biberonu sallasan bile süt gelmiyor yani bebeğin çekmesi şart. videoları da var nette bi araştır istersen. anne göğsünde ki hareketi yapmış oluyorlar.

Devit kullaniyor musun?Eger kullanmiyorsan bu yuzden cok terliyor olabilir vitamini eksik etme, havada sicak tabi benimkide cok terliyor tabi o derece degil.

Ay yok artik daha neler ogrenicem :) bizim burda var midir acep hicbir sakincasi yokmuymus.Seni bize misafirlige cagirsam hadi sen Turkiyeye gel gelirken bundan getir.Ne dua ederiz sana

Devit kullaniyor musun?Eger kullanmiyorsan bu yuzden cok terliyor olabilir vitamini eksik etme, havada sicak tabi benimkide cok terliyor tabi o derece degil.

Daha 15 gunumuz yenı doldugu ıcın yenı bugun basladık ona canım.acaba cok mu kalın gıydırıyorum dıye dusunmuyorum degıl orası ayrı ama bızım kı ter gıbı degıl bıldıgın ıslaklık canım carsafına kadar su ıcınde kalmıs oluyor

Ay yok artik daha neler ogrenicem :) bizim burda var midir acep hicbir sakincasi yokmuymus.Seni bize misafirlige cagirsam hadi sen Turkiyeye gel gelirken bundan getir.Ne dua ederiz sana

Gelicem ama daha bebişin pasaportu çıkmadı. İnşallah Eylül sonu yada Ekim. O zamana kadar gaz sorunu kalmaz zaten inşallah. Orda bir araştırın derim ben belki benzeri bişey vardır. Bir sakıncası yokmuş araştırdım zaten poposuna giren kısım çok kısa ve yumuşak. Oğlum hissetmiyor bile. Anında sırıtmaya başlıyor:))

Olabilir bencede dilinin ortasında var sadece başka bı yerde yok

Kizlar sizin bebeklerinizin de kakasinin rengi degisiyor mu bazen sari bazen sarı yeşil bazen turuncu gibi oluyor sadece anne sütü veriyorum 31 gunluguz
bende sadece anne şutu veriyorum ve dediklerinin hapsi var CNm normal yani

Sagol CNm sorma insanın bütün düzeni bozuluyor birde bas ağrılarım oluyor saat badi uyandığımda bende gündüz uyuyamam fün gece 2 saatlik uyku ile dürüyorum ikindi vakti uyuyayım dedim yarım saat anca uyayabildim

teşekkür ederim CNN ama anahtarı üzerindeydi eşimde anahtar vardı açamadık arkasında olduğu için iyi fikirmis sizinki ama ben anahtar unutmuyorum kaza ile kabandi anahtar uzerindeyken
Kızlar bizim kırkımız çıktı bu arada bu günümüze şükürler olsun geçen sene bu zamanlar acı içinde bebek hasreti çekiyordum şimdi oğluşum yanımda
tebrik ederim CNm nice 40'li günlere aylara senelere inşallah
CNm sağmaya devam et gecer benimde var süt dolumda daha bı acı veriyor şahsımda küçülüyor

aynen öyle cnm cok şükür geldi gecti
Sende üzülme hepimiz acemiyiz usta bir anne olacağız bizde Allah izin verirse günler geçiyor bak ramazan gireli 1 hafta oldu bile bı bakarız ki yasımıza girmişiz
Aylatirsin CNm cok ciddi birsey değil zaten bu saatten sonra da yükselmez hemen. Her yeni doğan cocukta olabiliyor bizimde 12'ydi eksperinde kendiliğinden kayboldu
slm kızlar nasılsınız bakalım bugün. inş hepimiz rahat huzurlu bi gün
geçiririz. kızlar siz kanguru kullanıyor musunuz
ve aleykum selam CNm iyiyiz sen nasıldın âmin inşallah cümlemize kullanmıyorum ama kullanışlı birsey şimdi kullanılır mı ki bebeklerimiz daha cok küçük ya

Sagolasin tatlim ya aynen cnm valla bazen birsey almaya gidiyorum unutup geri geliyorum acaba ben neye gelmiştim diye çabucak bı atlarsak dü sıkıntılı günleri Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımıza da Saglik durluk akıl versin inşallah
Hoş geldin CNm izme kendini bak oglunla başbaşayiz kaldınız tadını çıkar bak sen üzülürsen oda üzülür onlar herseyi hissediyorlar Rabbim yardımcın olsun alisirsin gün geçtikçe
Oglun o kadar terleyemez CNm bencede bı yerden sızıntı yapiyordur seninki onların idrarları zaten kokmaz fazla

CNm benim bak ben kızım dönmedin diye arkasına yastık dayiyirum ve yan bı sekilde yatırıyorum dönebilir sende yastık koy ve istediğin tarafa yatir belkim faydası olur yüz üstü yatırıncada donüyor mü senin yaramaz

Cogu kiside okunabilir diyor canim vallahi ya e ne yapayim artik 1 hafta babasi okusun
CNm benim asrımı iken hayiz lohusalik iken ayet tamamlanmaz diye biliyorum ben sadece fatiha süresini dua niyetine okuyabilirsin o kadar okumamak en güzeli temiz iken ayetleri ağzımıza alalım
Allah iyiliğini verdin CNm cok güldüm kahkaha ile ya Rabbim de seni güldürsün sevindim duaların kabul olmasına inşallah böyle gider sende biraz rahat edersin

aman canm ya geçmiş olsun bizim kızın poposu hala geçmedii yarın doktora gidicez bakalım

canm bebeğin terliyor yüksek ihtimalle normal bu havalarda korkmana gerek yok ama doktora gittiğinde söle mutlaka oğlumda çok terler bebekken de öleydi doktorumuz bikaç kantahlili yapmıştı bişi çıkmadı genetik olabilir demişti gerçketende öle...sende korkma yania...

ya bende aynı durum varr benmkide iki yan basık ortadan sivrildi sanki yok ya kalmaz böle zannetmem canım yaaa...

ben temmuz annesi olacam insaşşlh ama sizin topikte kafama takıldı lohusayken Kuran okunup namaz kılınmaz mı ilk defa duyuyorum da böle bişiyi
canm kanaman bitmeden okuyamassında kılamassında...

papatya suyu harika bişi canım tavsiye ederim papatyayı kaynat buharına oturr...

kızlar ya benm kırkımın çıkmasına 2 gün kaldı ama benm akıntım devam ediyoo yani kanama değil ama hafif renkli bol miktarda bir akıntım var anlamadım hatta biraz da koku varr kötü bişi yoktur dimi bu sefer uzun sürdü yaaa sinir bozucuu

bideee benm bi göğsümün ucu berbat olduu yine üstelik hafif kanama bile başladı artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana acil bi çözüm gerekiyoo bebeğimin ağzı için ilaç başlıcam peki ben napıyım artıkkk yaa kesip elimde taşıcam valla yaaa

aşağıya yazıyorum tatlııım okuu

cnım ya kabız olmamaya dikkat en önemlisi bu milyarlık ilaçta kullansan kabız olunca ilerliyo malesef benim dışında bişi yoktu
malesef bi kez daha kabız olunce dışında meme dedikleri şeyden oluşmuş
bol su tüketin bide şeftali yaprağının arasına zettin koyup çiğnedim yuttum
şükür şimdilik rahatım o kabarıklık duruyo ama acısız çıkıyorum wc ye
bide eczaneden yardım istedim
PROCTOLOG diye krem verdiler allah razıı olsun çok ii geldi yan etkisi yok emziriyorum dedim bişi olmaz dediler
rahatladım valla
çok zor bişimiş

bugün sözde temizlik yaptım kızda on defa uyandı zaten şimdide eve bi baktım almış başını gidiyoo peki şimdi ben bu temzliği niye yaptımmm saçlarım elektiriklendii valla ya dikeldi artık havayaaa

kızlar 1 hafta sonra falan anneme gitmeyi düşünüyorum ve uçağı tercih edicemm oğlumu ilk 4 aylıkken bindirdim problem olmamıştı bundada 50 günlük falan olucak biraz tırstım niyeyse böle erken dönemde uçakla yolculuk etmeyi düşünen varmıı acaba beklesemmi eylüle kadar yada kocamı gaza getiriyimde arabayla gidelimm kararsızımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…