ben temmuz annesi olacam insaşşlh ama sizin topikte kafama takıldı lohusayken Kuran okunup namaz kılınmaz mı ilk defa duyuyorum da böle bişiyi
Cogu kiside okunabilir diyor canim vallahi ya e ne yapayim artik 1 hafta babasi okusun
Kanama devam ettıgı surece Kuran okunmaz ve namaz da kılınmaz canım aynı adet donemınde oldugu gıbı.
Ama subhaneke ettehıyyetu sallı barık tefrıcıye gıbı Kuran da gecmeyen dualar okunabılır.
Yok yok canım okunmaz kesınlıkle sen bana guven kısa bı surelıgıne babasına okuttur dedıgın gıbı.
ben sling kullanıyorum çok memnunum bir güzel uyuyor içinde
ben denedim ama bacakları çok açılıyo gibi geldi
büyük ihtimalle bezden sızıkyordur cnm..epey canın sıkılmış belli ki ama güçlü duruyorsun bravoSelam arkadaslar
Kac gundur gıremedım annemlerın gıdısıyle oglusla yalnız kalınca ufak bır sendrom atlattık ama gecıyor cok sukur..aglayıp uzulmekten helak oldum ama sırf mınıgımın rızkı ıcın sutum kesılmesın korkusuyla toparlamaya calısıyorm kendımı..
Bıraz okumaya calıstım gecmısı sıkıntılar sıkayetler hep aynı..mınıcık yavrular devasa gaz sancıları pısıkler vs vs kendılerı kadar sıkıntıları da tatlı :)
Benm de bı sorum olcak ıkı defadır oglumu emzırıyorum uyutuyorum sırtının sag tarafı belınden yukarı dogru su ıcınde kalkıyor ve yatagının carsafına kadar gecmıs bı sekılde.sızce bu neyın nesı vallahı kafam bulandı uykusuzluktan beyın fırtınası da yapamıyorum acaba bezınden mı sızıyor dıcem ama kokmuyor da :26: kızlar bı el atın su soruma
canım onu takmasını gerektirecek kadar olduğundan emin misin? çok değişir daha çok küçük çünkü..annem anlattı eskiden bazı kadınlar elleri ile yaparmış o işi ama aman ha çok tehlikeli sakın sakın, derin uyurken kafasını çevirebilirsin yatmadığı tarafa bir de yan yatma yastığı kullanabilirsin. Bence kask takmadan çözülür biz sürekli bebişlerimizle beraber olduğumuzdan ve 7/24 onlara baktığımızdan başkalarının fark etmediği şeyleri fark edebiliyoruz..sıkma canını lütfenKizlar ya illaki bir sıkıntı cıkmadan gün gecmeyecekmi nasil moralim bozuk.. Simdi de oglumun kafasinin bir tarafi yamuk resmen ben ne kadar farkli yatirsam da israrla sol tarafina yatiyordu simdi kafasi sivrilesip sol tarafi sanki düz gibi duruyor.. Ne kadar saga veya yüzü yukari yatirsam da sivrilesmis birkere yukari dogru, burda doktor bu bildiginiz motor kaski gibi sadece yüzü acik olan birsey takiyormus kafasina 1-2 ay öylece durmasi gerekiyormus yetmez gibi hava almadigi icin kafasi hep yara oluyormusbirde bu kadar saçı var bu sicakta nasil durucak cocuk
Sivrilesen kafa nasil düzelir varmi bir fikri olan
teşekkürler bilgi verdiğiniz için internettede kesin birşeyler yazmamışlar
Kizlar cok fena hemoroid oldum.napcm yaa ilac da kullanamam bi akil verin
ben sling kullanıyorum çok memnunum bir güzel uyuyor içindebacakları da anne karnı pozisyonunda
büyük ihtimalle bezden sızıkyordur cnm..epey canın sıkılmış belli ki ama güçlü duruyorsun bravo
canım onu takmasını gerektirecek kadar olduğundan emin misin? çok değişir daha çok küçük çünkü..annem anlattı eskiden bazı kadınlar elleri ile yaparmış o işi ama aman ha çok tehlikeli sakın sakın, derin uyurken kafasını çevirebilirsin yatmadığı tarafa bir de yan yatma yastığı kullanabilirsin. Bence kask takmadan çözülür biz sürekli bebişlerimizle beraber olduğumuzdan ve 7/24 onlara baktığımızdan başkalarının fark etmediği şeyleri fark edebiliyoruz..sıkma canını lütfen
Kızlar bana dua eden herkese çok teşekkür ediyorum. Rabbim dualarınızı kabul etti ve paşam bugün güzel bir uyku çekti. Bende o arada evimi temizledim güzel bir duş keyfi yaptım. Birde yarım saat uyudumİnsan olduğumu anladım. Ben bir insanmışım meme değilmişimmmm
bence bezinden sızıyodur canım ya o kadar terlemez bence sol tarafına yatur bakalım yastıkla destekle falan bide ona bak
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...8357-bebegimin-basi-yamuk-olduuuu-yardim.html
canım geçenlerde bende baktım düşündüğün kadar kötü değil bak şuraya gir oku rahatlıycaksın...
gelinine bakmıyoruz zaten cücüüüm abisi var onun kafamızı kırar çok çektirir bize:18::18:
kızlar dr kilosu az sık sık mama ver diyeli iki gündür yani veriyoruz
aama çok kötü ki miray beni emmek istemiyo
ne cabuk farkediyolar allahım inanılmaz
aventin anne memesine yakın olan biberounu almıştm
daha zor akan bişey var mı
çay kaşığyla mı versem?
Selam arkadaslar
Kac gundur gıremedım annemlerın gıdısıyle oglusla yalnız kalınca ufak bır sendrom atlattık ama gecıyor cok sukur..aglayıp uzulmekten helak oldum ama sırf mınıgımın rızkı ıcın sutum kesılmesın korkusuyla toparlamaya calısıyorm kendımı..
Bıraz okumaya calıstım gecmısı sıkıntılar sıkayetler hep aynı..mınıcık yavrular devasa gaz sancıları pısıkler vs vs kendılerı kadar sıkıntıları da tatlı :)
Benm de bı sorum olcak ıkı defadır oglumu emzırıyorum uyutuyorum sırtının sag tarafı belınden yukarı dogru su ıcınde kalkıyor ve yatagının carsafına kadar gecmıs bı sekılde.sızce bu neyın nesı vallahı kafam bulandı uykusuzluktan beyın fırtınası da yapamıyorum acaba bezınden mı sızıyor dıcem ama kokmuyor da :26: kızlar bı el atın su soruma
Eki Görüntüle 755119 Eki Görüntüle 755118 Eki Görüntüle 755117
Kızlar masaj işe yaramayınca daha doğrusu benim oğlan masaja izin vermeyip her seferinde yaygarayı basınca Amazondan böyle bişey aldım. Bebeğin gazı olunca poposuna önce zeytinyağına batırıp bunu koyuyorum. Pssssss diye gazı çıkıyor. Mucize gibi birşey. Çocuk hemen rahatlıyor gülücükler saçmaya başlıyor. Sonrada emip uyuyor. Emerkende pıtpıt çıkarmaya devam ediyor. Son günlerde kurtarıcım oldu. Orda varmıdır bilmiyorum ama bi araştırın isterseniz. İsmi "The Windi" paketin içinde 10 adet var. Plastik birşey ve uç kısmı yani popoya giren kısmı çok yumuşak. Hiç rahatsız etmiyor bebişi. Kullandıktan sonra sabunla güzelce yıkıyorum sorada sterilize aletine koyup sterilize ediyorum. Buharda yada kaynatarakta sterilize edilebilir. Sonra tekrar kullanabiliyorum. Gazdan hepimiz muzdaripiz malum. Bilginiz olsun.
Cogu kiside okunabilir diyor canim vallahi ya e ne yapayim artik 1 hafta babasi okusun
Devit kullaniyor musun?Eger kullanmiyorsan bu yuzden cok terliyor olabilir vitamini eksik etme, havada sicak tabi benimkide cok terliyor tabi o derece degil.
Ay yok artik daha neler ogrenicem :) bizim burda var midir acep hicbir sakincasi yokmuymus.Seni bize misafirlige cagirsam hadi sen Turkiyeye gel gelirken bundan getir.Ne dua ederiz sana
Olabilir bencede dilinin ortasında var sadece başka bı yerde yokhaaa bende dedimm oruçmu tutuyor yoksaamm
bence sizin kız siz uyurken gizlice bişiler yiyor onun kalıntılarıdır
pamukçuk ağız içine dağılır bildiğim kadarıyla sizinki sadece dilindeyse
inşallah değildir ama sen kontrol et sürekli
hem emmeside iyimiş inşallah çoğalmaz
bende sadece anne şutu veriyorum ve dediklerinin hapsi var CNm normal yaniKizlar sizin bebeklerinizin de kakasinin rengi degisiyor mu bazen sari bazen sarı yeşil bazen turuncu gibi oluyor sadece anne sütü veriyorum 31 gunluguz
Sagol CNm sorma insanın bütün düzeni bozuluyor birde bas ağrılarım oluyor saat badi uyandığımda bende gündüz uyuyamam fün gece 2 saatlik uyku ile dürüyorum ikindi vakti uyuyayım dedim yarım saat anca uyayabildimgeçmiş olsun canım neyse ki kısa sürede hallolmuş. bebişinin uyuyor olması da iyi olmuş birde ağlarken bulsan için yanardı daha çok. uykusuzluk insanı sersem gibi yapıyor gerçekten çok dikkatli olmak lazım bu dönemlerde böyle dalgınlıklar çok normal aslında. ben gece uyuyamazsam uyku işi bitmiştir benim için öğleden sonra ne kadar uğraşırsam da uyuyamıyorum çünkü.
teşekkür ederim CNN ama anahtarı üzerindeydi eşimde anahtar vardı açamadık arkasında olduğu için iyi fikirmis sizinki ama ben anahtar unutmuyorum kaza ile kabandi anahtar uzerindeykenrananacığım sana da geçmiş olsun, yedek anahtar bırakın bi yakınınıza varsa..senin macera tam bizim başımıza gelecek türdenmiş biz senede 5-6 defa çilingir çağırırızanahtar bırakıyoruz yakında güvendiğimiz birine artık
tebrik ederim CNm nice 40'li günlere aylara senelere inşallahKızlar bizim kırkımız çıktı bu aradabu günümüze şükürler olsun geçen sene bu zamanlar acı içinde bebek hasreti çekiyordum şimdi oğluşum yanımda
CNm sağmaya devam et gecer benimde var süt dolumda daha bı acı veriyor şahsımda küçülüyorsaolun kızlar baya bi sağdım ama içerde hala bi top gibi bişi var ağrı var aman yaa emzirmekte meselee
geçmiş olsun canım ben ilk defa duyuyorum aslında ama yinede cevapsız bırakmak istemedimm..düzelir inş.
aynen öyle cnm cok şükür geldi gectiyatakta yerleri değiştik eşimle gece kalkıp kalkıp bakıyor bebesine:)derin nefes alsa kusup boğulacak sanıyor.bende diyorum ama biran önce 3-4 aylık olsa diye.en azından şu akşam huzursuzlukları falan biter.
annem çok becerikli bir hatun zaten onun yüzünden kendime güvenim yok ya:)neyse herkes doğuştan anne olmuyor ya.ilk birkaç
gün zorlanır alışırım diye umuyorum...
ayyy korku filmi gibi.çok geçmiş olsun canım.daha dikkatli ol bundan sonra...
eşim ve kayınvalidem hiç avutamıyor çocuğu.kayınvalidem oğlunu nasıl büyütmüş bilmem.daha bebeği doğru tutmayı bile bilmiyor.annem gidince bebek tek benim elime kalacak.bizim kızda akşam 7-8 gibi bir başlıyor huzursuzlanmaya gece 12-1 e kadar devam ediyor uyumadan sürekli ağlıyor ıkınıyor sıkılıyor kollarım kopuyor.bazen çok çaresiz hissediyorum kendimi.o yüzden korkuyorum ama allah ona göre sabrınıda vericek inşallah.
amanın biz 1 tane ile baş edemezken sen 3 tane ile nasıl başa çıkıyorsun.herhalde anne kayınvalide falan yanında kalıyordur.allah yardımcın olsun...
Aylatirsin CNm cok ciddi birsey değil zaten bu saatten sonra da yükselmez hemen. Her yeni doğan cocukta olabiliyor bizimde 12'ydi eksperinde kendiliğinden kaybolduinşallah atlatırız şu sarılığı gözlerini sarı sarı gördükçe içim gidiyor çok üzülüyorum bakamıyorum diye hastaneye de götürmek istemiyorum kan alıyorlar canını yakıyorlar bebeğimin ilk ölçtürdüğümüzde 13.6 çıkmıştı 2 gün sonra 12 ye düşmüş doktor normal düşüş başlamış dedi ama aradan 1 hafta geçmesine rağmen sarı olunca tedirgin oluyorum
ve aleykum selam CNm iyiyiz sen nasıldın âmin inşallah cümlemize kullanmıyorum ama kullanışlı birsey şimdi kullanılır mı ki bebeklerimiz daha cok küçük yaslm kızlar nasılsınız bakalım bugün. inş hepimiz rahat huzurlu bi gün
geçiririz. kızlar siz kanguru kullanıyor musunuz
Sagolasin tatlim ya aynen cnm valla bazen birsey almaya gidiyorum unutup geri geliyorum acaba ben neye gelmiştim diye çabucak bı atlarsak dü sıkıntılı günleri Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımıza da Saglik durluk akıl versin inşallahOyy canim benim cok gecmis olsun allah korumus yine iyi 15 dk icinde gelmis adam,nasil korktugunu tahmin edebiliyorum uykusuzluk yorgunluk gercekten insani bitiriyor kac gündür deli gibi 5 dk önce biraktigim seyin yerini hatirlayamiyorum akil fikir kalmadı
Hoş geldin CNm izme kendini bak oglunla başbaşayiz kaldınız tadını çıkar bak sen üzülürsen oda üzülür onlar herseyi hissediyorlar Rabbim yardımcın olsun alisirsin gün geçtikçeSelam arkadaslar
CNm benim bak ben kızım dönmedin diye arkasına yastık dayiyirum ve yan bı sekilde yatırıyorum dönebilir sende yastık koy ve istediğin tarafa yatir belkim faydası olur yüz üstü yatırıncada donüyor mü senin yaramazKizlar ya illaki bir sıkıntı cıkmadan gün gecmeyecekmi nasil moralim bozuk.. Simdi de oglumun kafasinin bir tarafi yamuk resmen ben ne kadar farkli yatirsam da israrla sol tarafina yatiyordu simdi kafasi sivrilesip sol tarafi sanki düz gibi duruyor.. Ne kadar saga veya yüzü yukari yatirsam da sivrilesmis birkere yukari dogru, burda doktor bu bildiginiz motor kaski gibi sadece yüzü acik olan birsey takiyormus kafasina 1-2 ay öylece durmasi gerekiyormus yetmez gibi hava almadigi icin kafasi hep yara oluyormusbirde bu kadar saçı var bu sicakta nasil durucak cocuk
CNm benim asrımı iken hayiz lohusalik iken ayet tamamlanmaz diye biliyorum ben sadece fatiha süresini dua niyetine okuyabilirsin o kadar okumamak en güzeli temiz iken ayetleri ağzımıza alalımCogu kiside okunabilir diyor canim vallahi ya e ne yapayim artik 1 hafta babasi okusun
Allah iyiliğini verdin CNm cok güldüm kahkaha ile ya Rabbim de seni güldürsün sevindim duaların kabul olmasına inşallah böyle gider sende biraz rahat edersinKızlar bana dua eden herkese çok teşekkür ediyorum. Rabbim dualarınızı kabul etti ve paşam bugün güzel bir uyku çekti. Bende o arada evimi temizledim güzel bir duş keyfi yaptım. Birde yarım saat uyudumİnsan olduğumu anladım. Ben bir insanmışım meme değilmişimmmm
aman canm ya geçmiş olsun bizim kızın poposu hala geçmedii yarın doktora gidicez bakalımCanim dün cok fenaydi yumurtaliklarinin etrafi-alti, poposu kipkirmizi bir haldeydi arastirdim biraz bu almanlar bebegin poposunu bildigimiz sivi yag siliyorlarmis bebegin kakasinda ki, idrarindaki zarar veren asidin tene bir zarari olmuyormus ozaman dünden beri bu sekilde temizleyip ardindan bepanthen krem sürdüm cok sükür sabah baktim hic birsey kalmamis.. Bu yag isini bir süre deneyecegim bakalim be kadar faydali
Havalar cok sicak birde saclari hem cok sıkı hemde uzun iki dk sapka taksam ter icinde kaliyor kafasi kestirmeye de kiyamam hayatta bende diyordum bunlarin nazari degmez bilmedikleri icin diye artik bol bol okuyup üfleyim ne yapayim
Oyy canim benim cok gecmis olsun allah korumus yine iyi 15 dk icinde gelmis adam,nasil korktugunu tahmin edebiliyorum uykusuzluk yorgunluk gercekten insani bitiriyor kac gündür deli gibi 5 dk önce biraktigim seyin yerini hatirlayamiyorum akil fikir kalmadi inan..
Aman ne bileyim iste bunlar nazari bilmediklerinden birsey olmaz saniyordum ben hep bundan sonra daha dikkat etmeye calisirim ama bu sac varken oglusta biraz zor.. Göz göre göre cocugu nazara yediriceksin kazi saclari diyen cokta ailede iste ben kiyamiyorum simdilik kendim
Sürekli ayetelkursi yi okuyorum zaten kanamam hala bitmedigi icin anneme sürekli yasin falan okutturuyorum
Burda bepanthen disinda krem falan vermiyorlar doktor yazmadan apothekeden canim ya onunda 1-2 gün icinde faydasi oluyor.. Bi bakiyorum hic birsey yokbebek
Poposu gibi 2 saat sonra bir aciyorum tamamen kipkirmizi oluyor son 1 haftadir islakmendille temizliyordum artik almanlarin yaptigi gibi yag ile yada dm de falan satilan yagli mendil ile temizlerim yikayamadigim zamanla
Canim cok gecmis olsun allah korumus nasil korkmustur kim bilir kiyamam bende suan kücük cocuklari olan misafiri bu yüzden hic kabul etmek istemiyorum inan
Gecmis olsun hayatim ben 1 defa gece 1 defa gündüz kesin sagiyorum gündüzleri okadar dolmuyor ama gece 3 saatte ikiside tamamen dolu oluyor zaten onun acisini hissedip hemen uyaniyorum sagip birazini ogluma biberonla veriyorum geri kalanini da buzluga atiyorum, sagmak icin gögsünün tamamen dolmasini bekleme emzirdikten sonra günde 2-3 defa sag bence
Gözünüz aydin darisi basimiza insallah bizimde 6 gün sonra cikiyor kirkimiz
NURGU: oglusun cok şirin masallah canim allah bagislasin söyle ona capkin capkin bakmis ordan gelinime göz koymasin da kime isterse baksin :)
canm bebeğin terliyor yüksek ihtimalle normal bu havalarda korkmana gerek yok ama doktora gittiğinde söle mutlaka oğlumda çok terler bebekken de öleydi doktorumuz bikaç kantahlili yapmıştı bişi çıkmadı genetik olabilir demişti gerçketende öle...sende korkma yania...Selam arkadaslar
ya bende aynı durum varr benmkide iki yan basık ortadan sivrildi sanki yok ya kalmaz böle zannetmem canım yaaa...Kizlar ya illaki bir sıkıntı cıkmadan gün gecmeyecekmi nasil moralim bozuk.. Simdi de oglumun kafasinin bir tarafi yamuk resmen ben ne kadar farkli yatirsam da israrla sol tarafina yatiyordu simdi kafasi sivrilesip sol tarafi sanki düz gibi duruyor.. Ne kadar saga veya yüzü yukari yatirsam da sivrilesmis birkere yukari dogru, burda doktor bu bildiginiz motor kaski gibi sadece yüzü acik olan birsey takiyormus kafasina 1-2 ay öylece durmasi gerekiyormus yetmez gibi hava almadigi icin kafasi hep yara oluyormusbirde bu kadar saçı var bu sicakta nasil durucak cocuk
canm kanaman bitmeden okuyamassında kılamassında...ben temmuz annesi olacam insaşşlh ama sizin topikte kafama takıldı lohusayken Kuran okunup namaz kılınmaz mı ilk defa duyuyorum da böle bişiyi
Canım sana bısy sorcm yanlıs hatrlamıyosam sendın hemoroıd baslangıbı gıbı bısy var falan dıyen gecen gun okudum ama kafam dumanlıydı soramadım bı care buldun mu bende de aynı senın tarıf ettıgın sekılde durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?