2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben denedim ama bacakları çok açılıyo gibi geldi

Her model ayni olmaya biliyor bazan mesela benim ki 3500 kg dan sonra uygun oglum suan 5 kilo gayet rahat oluyor.. Nasil bir tane kullaniyorsun bilmiyorum ama belki kemerlerinden falan ayarlanabiliyordur
denedim bi kere sonrada incelemedim pek bi bakayım bakalım benim oğluşda 5 kilo civarı

benim oğlumun yüzündekiler bunu gibi kafasında da var
uzman tv de izledim normal diyor

Eklentiler

• $sivilce.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 155
Selam arkadaslar
Kac gundur gıremedım annemlerın gıdısıyle oglusla yalnız kalınca ufak bır sendrom atlattık ama gecıyor cok sukur..aglayıp uzulmekten helak oldum ama sırf mınıgımın rızkı ıcın sutum kesılmesın korkusuyla toparlamaya calısıyorm kendımı..
Bıraz okumaya calıstım gecmısı sıkıntılar sıkayetler hep aynı..mınıcık yavrular devasa gaz sancıları pısıkler vs vs kendılerı kadar sıkıntıları da tatlı :)

Benm de bı sorum olcak ıkı defadır oglumu emzırıyorum uyutuyorum sırtının sag tarafı belınden yukarı dogru su ıcınde kalkıyor ve yatagının carsafına kadar gecmıs bı sekılde.sızce bu neyın nesı vallahı kafam bulandı uykusuzluktan beyın fırtınası da yapamıyorum acaba bezınden mı sızıyor dıcem ama kokmuyor da :26: kızlar bı el atın su soruma

Canım 40 gunun dolmadıysa ve kanaman devam edıyorsa ayetelkursı Kuran dan bır ayet oldugu ıcın okumamalısın.bebısın yanında cevsen,felak nas veya nazar ayetının yazılı oldugu kucuk kartelalar tasıyabılırsn varsa.
Allah tum yavruları nazardan korusun ıns cocukların sebepsz aglama durumları huzursuzlukları hep nazardan korkunun ecele faydası yok dıkkat edelım ıns

Canim ya ben elimi oglumun vücuduna koyup veya ogluma bakarak icimden okuyordum hep, sesli okumadigim halde yanlismi? Tövbe bismillah birde okadar günaha girmeyeyim simdi

Canim ya ben elimi oglumun vücuduna koyup veya ogluma bakarak icimden okuyordum hep, sesli okumadigim halde yanlismi? Tövbe bismillah birde okadar günaha girmeyeyim simdi

Yok canım seslı veya sessız hıcbır sekılde okunmaz dıkkat et ıns.zaten 40ınız cıkmak uzeredır sonra bool bol okursun :)

Kizlar ya illaki bir sıkıntı cıkmadan gün gecmeyecekmi nasil moralim bozuk.. Simdi de oglumun kafasinin bir tarafi yamuk resmen ben ne kadar farkli yatirsam da israrla sol tarafina yatiyordu simdi kafasi sivrilesip sol tarafi sanki düz gibi duruyor.. Ne kadar saga veya yüzü yukari yatirsam da sivrilesmis birkere yukari dogru, burda doktor bu bildiginiz motor kaski gibi sadece yüzü acik olan birsey takiyormus kafasina 1-2 ay öylece durmasi gerekiyormus yetmez gibi hava almadigi icin kafasi hep yara oluyormus birde bu kadar saçı var bu sicakta nasil durucak cocuk
Sivrilesen kafa nasil düzelir varmi bir fikri olan

bence bezinden sızıyodur canım ya o kadar terlemez bence sol tarafına yatur bakalım yastıkla destekle falan bide ona bak

http://www.kadinlarkulubu.com/prema...8357-bebegimin-basi-yamuk-olduuuu-yardim.html
canım geçenlerde bende baktım düşündüğün kadar kötü değil bak şuraya gir oku rahatlıycaksın...
gelinine bakmıyoruz zaten cücüüüm abisi var onun kafamızı kırar çok çektirir bize:18::18:

Son düzenleme:

Okudum simdi herkes düzeliyor yazmis ama bazilarin da daha da kötü olmus.. Birde en erken 1 yasindan sonra düzelmeye baslamis hep

Kızlar bana dua eden herkese çok teşekkür ediyorum. Rabbim dualarınızı kabul etti ve paşam bugün güzel bir uyku çekti. Bende o arada evimi temizledim güzel bir duş keyfi yaptım. Birde yarım saat uyudum İnsan olduğumu anladım. Ben bir insanmışım meme değilmişimmmm

ay ilahi güldürdün beni hakikaten bazen unutuyoruz insanlığımızı :)

Kizlar az once migrosa gittim.prims premium care bezlerde bi alana ikincisi yuzde kirk indirimli.tanesi 21.50 lira.begendikte de tanesi 20 lira haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…