ben denedim ama bacakları çok açılıyo gibi geldiBen kullaniyorum canim disari cikarken alisveriste falan esim tasiyor hem oglumuzu misil misil uyuyor kucagin da her yere koskoca cocuk arabasi yerine böyle cok daha rahat oluyor
Kucakta durmak istedigi zamanlar da ben takiyorum evin icinde yemegimi ve bir cok isimi yapabiliyorum bu sayede
ben denedim ama bacakları çok açılıyo gibi geldi
denedim bi kere sonrada incelemedim pek bi bakayım bakalım benim oğluşda 5 kilo civarıHer model ayni olmaya biliyor bazan mesela benim ki 3500 kg dan sonra uygun oglum suan 5 kilo gayet rahat oluyor.. Nasil bir tane kullaniyorsun bilmiyorum ama belki kemerlerinden falan ayarlanabiliyordur
benim oğlumun yüzündekiler bunu gibi kafasında da varEki Görüntüle 754883 cnm bak netten indirdim bebek isiliği böyle oluyor
macera atlatmışsınız canım, geçmiş olsun ben olsam ben de çok fena yapardım eşimi ama dediğin gibi o da üzülmüştür eminim
aynı şey bana da dr.browns un geniş ağızlısı ile oldu, ondan alma canım, biz silikon ilaç kaşıkları ile verdik bir günde aldı yine memeyi
ben kullanıyorum çok rahat oluyor. kızım kangurunun içinde uyuyor ben de rahat ediyorum.slm kızlar nasılsınız bakalım bugün. inş hepimiz rahat huzurlu bi gün geçiririz. kızlar siz kanguru kullanıyor musunuz
normal tabi cnm her bebekte olur isilik ama önlemi almak lazımbenim oğlumun yüzündekiler bunu gibi kafasında da var
uzman tv de izledim normal diyor
Canım 40 gunun dolmadıysa ve kanaman devam edıyorsa ayetelkursı Kuran dan bır ayet oldugu ıcın okumamalısın.bebısın yanında cevsen,felak nas veya nazar ayetının yazılı oldugu kucuk kartelalar tasıyabılırsn varsa.
Allah tum yavruları nazardan korusun ıns cocukların sebepsz aglama durumları huzursuzlukları hep nazardan korkunun ecele faydası yok dıkkat edelım ıns
Canim ya ben elimi oglumun vücuduna koyup veya ogluma bakarak icimden okuyordum hep, sesli okumadigim halde yanlismi? Tövbe bismillah birde okadar günaha girmeyeyim simdi
Yok canım seslı veya sessız hıcbır sekılde okunmaz dıkkat et ıns.zaten 40ınız cıkmak uzeredır sonra bool bol okursun :)
Selam arkadaslar
Kac gundur gıremedım annemlerın gıdısıyle oglusla yalnız kalınca ufak bır sendrom atlattık ama gecıyor cok sukur..aglayıp uzulmekten helak oldum ama sırf mınıgımın rızkı ıcın sutum kesılmesın korkusuyla toparlamaya calısıyorm kendımı..
Bıraz okumaya calıstım gecmısı sıkıntılar sıkayetler hep aynı..mınıcık yavrular devasa gaz sancıları pısıkler vs vs kendılerı kadar sıkıntıları da tatlı :)
Benm de bı sorum olcak ıkı defadır oglumu emzırıyorum uyutuyorum sırtının sag tarafı belınden yukarı dogru su ıcınde kalkıyor ve yatagının carsafına kadar gecmıs bı sekılde.sızce bu neyın nesı vallahı kafam bulandı uykusuzluktan beyın fırtınası da yapamıyorum acaba bezınden mı sızıyor dıcem ama kokmuyor da :26: kızlar bı el atın su soruma
Kizlar ya illaki bir sıkıntı cıkmadan gün gecmeyecekmi nasil moralim bozuk.. Simdi de oglumun kafasinin bir tarafi yamuk resmen ben ne kadar farkli yatirsam da israrla sol tarafina yatiyordu simdi kafasi sivrilesip sol tarafi sanki düz gibi duruyor.. Ne kadar saga veya yüzü yukari yatirsam da sivrilesmis birkere yukari dogru, burda doktor bu bildiginiz motor kaski gibi sadece yüzü acik olan birsey takiyormus kafasina 1-2 ay öylece durmasi gerekiyormus yetmez gibi hava almadigi icin kafasi hep yara oluyormusbirde bu kadar saçı var bu sicakta nasil durucak cocuk
Sivrilesen kafa nasil düzelir varmi bir fikri olan
Tamam canim tesekkür ederim bundan sonra nas felak okurum sadece bir hafta sonra cikicak kirkimiz insallah
Canım uzgunum ama nas felak ta okuyamıyosun.sadece bebısın uzerınde tasıyabılırsın en fazla
Canım uzgunum ama nas felak ta okuyamıyosun.sadece bebısın uzerınde tasıyabılırsın en fazla
bence bezinden sızıyodur canım ya o kadar terlemez bence sol tarafına yatur bakalım yastıkla destekle falan bide ona bak
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...8357-bebegimin-basi-yamuk-olduuuu-yardim.html
canım geçenlerde bende baktım düşündüğün kadar kötü değil bak şuraya gir oku rahatlıycaksın...
gelinine bakmıyoruz zaten cücüüüm abisi var onun kafamızı kırar çok çektirir bize:18::18:
ay ilahi güldürdün beni hakikaten bazen unutuyoruz insanlığımızı :)Kızlar bana dua eden herkese çok teşekkür ediyorum. Rabbim dualarınızı kabul etti ve paşam bugün güzel bir uyku çekti. Bende o arada evimi temizledim güzel bir duş keyfi yaptım. Birde yarım saat uyudumİnsan olduğumu anladım. Ben bir insanmışım meme değilmişimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?