2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Yelek fln giydiriyor msn.bugun bi foruma gidesim var ama bi turlu karar veremedm ne giydirecegime.gecenlerde gittim buz gibiydi klimalar dan

geçmiş olsun canım neyse ki kısa sürede hallolmuş. bebişinin uyuyor olması da iyi olmuş birde ağlarken bulsan için yanardı daha çok. uykusuzluk insanı sersem gibi yapıyor gerçekten çok dikkatli olmak lazım bu dönemlerde böyle dalgınlıklar çok normal aslında. ben gece uyuyamazsam uyku işi bitmiştir benim için öğleden sonra ne kadar uğraşırsam da uyuyamıyorum çünkü.

cnm bak netten indirdim bebek isiliği böyle oluyor

macera atlatmışsınız canım, geçmiş olsun ben olsam ben de çok fena yapardım eşimi ama dediğin gibi o da üzülmüştür eminim
dr browns geniş ağızlı alıyorum o zaman
sağolun kızlar hemen alayım
aynı şey bana da dr.browns un geniş ağızlısı ile oldu, ondan alma canım, biz silikon ilaç kaşıkları ile verdik bir günde aldı yine memeyi

rananacığım sana da geçmiş olsun, yedek anahtar bırakın bi yakınınıza varsa..senin macera tam bizim başımıza gelecek türdenmiş biz senede 5-6 defa çilingir çağırırızanahtar bırakıyoruz yakında güvendiğimiz birine artık

Yelek fln giydiriyor msn.bugun bi foruma gidesim var ama bi turlu karar veremedm ne giydirecegime.gecenlerde gittim buz gibiydi klimalar dan

yelek değil de battaniyesini al yanına üzerine örtersin şapkada tak olmazsa. ben daha avm lere başlayamadım 40ımızın çıkmasını bekliyorum :)

Kızlar bizim kırkımız çıktı bu arada bu günümüze şükürler olsun geçen sene bu zamanlar acı içinde bebek hasreti çekiyordum şimdi oğluşum yanımda

Son düzenleme:
Mrb hazirn anneleri bende haziran annesiyim bebegm 19 gunluk size bisey danismk istiyorm aranzda yasayn varmi yada tanidk biru varsa oda olur bebegmn norml kontrolu yapilrkn cocuk doktoru kuyruk sokumunun tam birlesmedigni soyledi zamanla kapanr onemli degl ama siz yinede bir ay sonra bir beyin cerrahna gostern dedi cok tedirgnim spina bifida diye bir rahtsxlik var aslinda bizumki ona benzemiyoda korkuyorm yonede aranzda boyle bisey yasayn oldumu aslibda 2012mayis annelerndn biri ayni seyi yasams ona sordm cvp atmams galiba artk aktf degl yardmci olabilrsenz sevinirm

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnm, beklemeden ikinci bir doktor görüşü alın bence,inşallah herşey yolundadır da içiniz rahatlar

Cnm sicak kompres yapip bol bol sag... eger gecmezsede vakit kaybetmeden dr. Gorun.bnmde oyle olmustu.mastit dedi doktor.antibiyotik verdi. Ihmal edilirse apseye donusebiliomus.o da emzirmeyi kesmeye kdr gidebiliomus.dikkatet tatlm.gecmis olsun.

saolun kızlar baya bi sağdım ama içerde hala bi top gibi bişi var ağrı var aman yaa emzirmekte meselee

geçmiş olsun canım ben ilk defa duyuyorum aslında ama yinede cevapsız bırakmak istemedimm..düzelir inş.

yatakta yerleri değiştik eşimle gece kalkıp kalkıp bakıyor bebesine:)derin nefes alsa kusup boğulacak sanıyor.bende diyorum ama biran önce 3-4 aylık olsa diye.en azından şu akşam huzursuzlukları falan biter.
annem çok becerikli bir hatun zaten onun yüzünden kendime güvenim yok ya:)neyse herkes doğuştan anne olmuyor ya.ilk birkaç gün zorlanır alışırım diye umuyorum...
ayyy korku filmi gibi.çok geçmiş olsun canım.daha dikkatli ol bundan sonra...
eşim ve kayınvalidem hiç avutamıyor çocuğu.kayınvalidem oğlunu nasıl büyütmüş bilmem.daha bebeği doğru tutmayı bile bilmiyor.annem gidince bebek tek benim elime kalacak.bizim kızda akşam 7-8 gibi bir başlıyor huzursuzlanmaya gece 12-1 e kadar devam ediyor uyumadan sürekli ağlıyor ıkınıyor sıkılıyor kollarım kopuyor.bazen çok çaresiz hissediyorum kendimi.o yüzden korkuyorum ama allah ona göre sabrınıda vericek inşallah.

amanın biz 1 tane ile baş edemezken sen 3 tane ile nasıl başa çıkıyorsun.herhalde anne kayınvalide falan yanında kalıyordur.allah yardımcın olsun...

inşallah atlatırız şu sarılığı gözlerini sarı sarı gördükçe içim gidiyor çok üzülüyorum bakamıyorum diye hastaneye de götürmek istemiyorum kan alıyorlar canını yakıyorlar bebeğimin ilk ölçtürdüğümüzde 13.6 çıkmıştı 2 gün sonra 12 ye düşmüş doktor normal düşüş başlamış dedi ama aradan 1 hafta geçmesine rağmen sarı olunca tedirgin oluyorum

Kizlar sizin bebeklerinizin de kakasinin rengi degisiyor mu bazen sari bazen sarı yeşil bazen turuncu gibi oluyor sadece anne sütü veriyorum 31 gunluguz

senin yediğin yiyecelere göre değişiyodur canım bizdede oluyo bazen hep sarı tonları takılıyoruz

yok çok şükür bizimki bu kadar fena değil:18:
gerçi bebişimi daha çok görmedi... senin elti bebişi kıskanıyor olmasın
allah ıslah etsin ben olsam söylerim neden böyle söylüyosun diye

Kızlar bizim kırkımız çıktı bu arada bu günümüze şükürler olsun geçen sene bu zamanlar acı içinde bebek hasreti çekiyordum şimdi oğluşum yanımda

ooohhh hadi gözünüz aydın
darısı daha nice nice 40 lara inşallh

kızlar emzirme parası alan varmı??
biz kocişle isim konusunda anlaşamadığımız için oğlumun kimliği geç çıktı
1 ay 2 günlükken çıkardık ve bununda cezası varmış tabi
bi güzel ödedik yine benim istediğim oldu tabi ama para boşuna gittii yazıık, her neyse
nüfustaki amca emzirme parası veriliyor onu alın bari cezanın acısı ordan çıksın dedi
neyse sigortayı açtırmaya gittik ordan kağıt aldık başvurduk 20* gün sonra alırsınız dediler daha almadık..

slm kızlar nasılsınız bakalım bugün. inş hepimiz rahat huzurlu bi gün geçiririz. kızlar siz kanguru kullanıyor musunuz

kızlar bebeğimin boynunun altında çenesinde küçük küçük kırmızı siviceler var acaba isilik mi aynısından poposundada olmuş yoksa pişik mi oluyor nasıl geçirebilirim bunu krem alayım diyorum ama ne marka hangi kremleri kullanıyorsunuz bunun için

Canim dün cok fenaydi yumurtaliklarinin etrafi-alti, poposu kipkirmizi bir haldeydi arastirdim biraz bu almanlar bebegin poposunu bildigimiz sivi yag siliyorlarmis bebegin kakasinda ki, idrarindaki zarar veren asidin tene bir zarari olmuyormus ozaman dünden beri bu sekilde temizleyip ardindan bepanthen krem sürdüm cok sükür sabah baktim hic birsey kalmamis.. Bu yag isini bir süre deneyecegim bakalim be kadar faydali
Havalar cok sicak birde saclari hem cok sıkı hemde uzun iki dk sapka taksam ter icinde kaliyor kafasi kestirmeye de kiyamam hayatta bende diyordum bunlarin nazari degmez bilmedikleri icin diye artik bol bol okuyup üfleyim ne yapayim

Oyy canim benim cok gecmis olsun allah korumus yine iyi 15 dk icinde gelmis adam,nasil korktugunu tahmin edebiliyorum uykusuzluk yorgunluk gercekten insani bitiriyor kac gündür deli gibi 5 dk önce biraktigim seyin yerini hatirlayamiyorum akil fikir kalmadi inan..

Aman ne bileyim iste bunlar nazari bilmediklerinden birsey olmaz saniyordum ben hep bundan sonra daha dikkat etmeye calisirim ama bu sac varken oglusta biraz zor.. Göz göre göre cocugu nazara yediriceksin kazi saclari diyen cokta ailede iste ben kiyamiyorum simdilik kendim
Sürekli ayetelkursi yi okuyorum zaten kanamam hala bitmedigi icin anneme sürekli yasin falan okutturuyorum
Burda bepanthen disinda krem falan vermiyorlar doktor yazmadan apothekeden canim ya onunda 1-2 gün icinde faydasi oluyor.. Bi bakiyorum hic birsey yokbebek
Poposu gibi 2 saat sonra bir aciyorum tamamen kipkirmizi oluyor son 1 haftadir islakmendille temizliyordum artik almanlarin yaptigi gibi yag ile yada dm de falan satilan yagli mendil ile temizlerim yikayamadigim zamanla

Canim cok gecmis olsun allah korumus nasil korkmustur kim bilir kiyamam bende suan kücük cocuklari olan misafiri bu yüzden hic kabul etmek istemiyorum inan

Gecmis olsun hayatim ben 1 defa gece 1 defa gündüz kesin sagiyorum gündüzleri okadar dolmuyor ama gece 3 saatte ikiside tamamen dolu oluyor zaten onun acisini hissedip hemen uyaniyorum sagip birazini ogluma biberonla veriyorum geri kalanini da buzluga atiyorum, sagmak icin gögsünün tamamen dolmasini bekleme emzirdikten sonra günde 2-3 defa sag bence

Gözünüz aydin darisi basimiza insallah bizimde 6 gün sonra cikiyor kirkimiz

NURGU: oglusun cok şirin masallah canim allah bagislasin söyle ona capkin capkin bakmis ordan gelinime göz koymasin da kime isterse baksin :)

slm kızlar nasılsınız bakalım bugün. inş hepimiz rahat huzurlu bi gün geçiririz. kızlar siz kanguru kullanıyor musunuz

Ben kullaniyorum canim disari cikarken alisveriste falan esim tasiyor hem oglumuzu misil misil uyuyor kucagin da her yere koskoca cocuk arabasi yerine böyle cok daha rahat oluyor
Kucakta durmak istedigi zamanlar da ben takiyorum evin icinde yemegimi ve bir cok isimi yapabiliyorum bu sayede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…