2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcın olsun..allahtan gelene yapacak bişey yok sadece sabır diliyorum sana maşallah sübhanallah oğluna boyu da kilosu da çok çok iyi..benimki 4 ayda 1 cm uzamış sadece dişler bizi mahvetti 16 dişi var kaldı 4 diş çok erken çıktı yaa:44:

mefisebrk bi mesajında yazmışsın benim tariflerimi yapınca mutlu oluyorum diye ben senin ne tariflerini uyguluyırum ohooo:) ama ben pek girip de yazamıyorum arkadaşlar ama hergün en az 1 kere bakarım ne yazdınız diye:) tavuksuyuna kabak çorbanı oğlum çok sevdi,enginar çorbasını da

Ateş 39 olunca hastaneye gittik. Boğaz enfeksiyonu imiş. Doktor dedi ki diş en fazla yarım derece yükseltir ateşini dedi aşı da en fazla 3 gun ateş yapar diğerleri enfeksiyon dedi aklinizda olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok gecmis olsun burcucum allah sana sabır ve kolaylık versin oğluna da şifa versin inşallah.

Kızlar kızımın kabizligi geri geldi.yine ikiniyor yine devamlı gazlı.galiba omerin yogurtlarini yedirdim humeyraya anlamadan,bir arada yaptım yogurtlari demiştim ya.sanırım karıştırdım.simdi sadece laktozsuz sut vererek gerçekten karıştırdım mi yoksa laktozsuz sut de mi yaramıyor onu anlamaya çalışıyorum.inşallah yanlış vermişimdir,yoksa baska bir doktor aricam.

Oğlum da sabah 6dan 9a üç saat utumayarak beni deli etti.en sonunda sinirlenip yatağına bıraktım biraz oynadıktan sonra uyumus,cok şaşırdım.bakalım annem bana gelince kendi başlarına uyutmaya calisicam,yalnızken yapamam.

Yılmadım diyosun😄uyurmu bu eşkiyalar sence.bende gündüz 2 uykusunuda bahçede arabasında uyutuyorum akşamda sallıyorum 3 gün gece de 2 kere uyandı yaşından sonra dedim tamam ama yok ben diyeti bozdum 3 gündür eskiye döndük dr deneyelim önce sen boz dedi ama geçmedi sanırım alerjisi yada aşının etkisi anlayamıyorum.bide arabada uyuması güzelde kışın ne olucak evemi alıcam arabayı diyorum ama bakalım görücez uzun plan yapmayalım en iyisi diyorum sonra.

Geçmiş olsun. Bizimkinin ateşi dediğin gibi yarım derece civarı yüksek oluyor. Bir kere çok ateşi oldu, o da aşıdan sonrasıydı. Takip edeceğim yine.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimki de bir kere sabah 5te uyanıp 9 a kadar uyumamıştı, sinirlerim yıpranmıştı resmen. Keşke yatağında uyuduğunu ben de görsem. Çocuğun eli ayağı durmuyor.
Bugün devam sütü verdim bakalım neler olacak.

Ben de arabasında çok uyutuyorum. Gece çıktığım bile oldu. Dediğin gibi uzun plan yapmamak lazım. Heran değişebilirler :)

Yaman da fena uyumuyor sanırım karnı ağrıyoor karın ağrısı için ne vermeliyim acaba.bende süt ürünlerine başladım bende pek iyi değilim karın ağrısı gaz bendede var belkide benimde alerjim var hamileyken çok inek sütü tükettim ve gazım oluyordu hiç testte yaptırmadım sonuçta genetik de olabiliyormuş laktoz alerjisi.off ya ne zormuş bu alerji işi napıcamı şaşırdım tam çocuk düzeldi diyorum.geçen 3 gün hasta oldum bulantı falan hiçbirşey yiyemedim sadece su işte o 3 gece uyudu yaman.

Kızlar su an omeri yer yatağına bıraktım isik kapalı yatakta surunup duruyor başını kaldırmıyor cok enteresan yatağın dışına halıya çıkmıyor henüz ağlamadi merakla bekliyorum.yazıcam size.ben de odada onunla yatıyorum su an.

Son düzenleme:
Inanamıyorum kızlar uyudu.ama ben hala ısrarla elimde yastigim,sallamak icin bekliyorum.şaka mi? Rüya mi? Benim doğduğu günden bugüne devamlı saatlerce sallanarak uyuyan baska hicbir sekilde uyutamadigim oglum kendi kendine mi uyudu? Hala kalkacak diye bekliyorum.masallah deyin ne olur,iki bebeği aynı anda sallayarak cok zorlandığım gunler oldu.rüya olmasın allahım ne olur...

Herkese merhabalar

Bende haziran annesiyim ve bebegim 20 gunluk oldu. Burdan sute ihtiyaci olan anneler varsa seve seve sut gonderebilirim. Sutum cok fazla ve bosuna gitsin istemiyorum. Istanbul pendikte yaziyorum. Isteyen anneler bana yazarsa sevinirim.

Maşallah canım. İnşallah kızın da en kısa zamanda kendisi uyur ve rahat edersin. Gece uyandı mı

Maşallah ömere çok merak ettim kendi kendine uyuyunca gece uyandımı inşallah hep öyle olur sallamadan uyutmak lüks bizim için

Öğlen uykusuna yatırmak epey zor oldu arkadaşlar,12de odaya girdim omerle,uyudugunda saat 13.45ti. Ama 12de tam uykusu gelmemişti.ben biraz zorladim.yer yatağı olduğu icin haliyle kalktı,sıraladı,etrafta oyuncak yoktu ama sağolsun kızım kapıya gelip omere seslenerek omerin henüz gelmemiş uykusunu hepten kaçırdı :) 13.30ta tam uykusu geldi 15 dkda daldı.az evvel uyandibir iki kere gobegine pat pat yapip pispis dedim hemen Geri daldi.

Maşallah canım. İnşallah kızın da en kısa zamanda kendisi uyur ve rahat edersin. Gece uyandı mı

Işte o benim de kafamı kurcalıyor canim,ikisini nasil aynı anda sallamadan uyutucam.annemle bu akşam bana geçiyoruz,hazır o bendeyken en azindan omeri beş on dkda kendi kendine uyumaya alistirsam.

Maşallah ömere çok merak ettim kendi kendine uyuyunca gece uyandımı inşallah hep öyle olur sallamadan uyutmak lüks bizim için

Evet canim gece ayni saatlerde uyandi,ama eskisinden cok daha cabuk daldi uykuya ve mamasini da bitirmeden uyudu.onceden hem mamayi bitirir hem de pesinden bir posta bagirirdi.bir anda olmaz tabii,zamanla alisacak uyaninca Geri uyumaya.vakalim by gece nasil olacak.yer degusikligi olacagi icin sik uyanacagini dusunuyorum.

Kizlar merhaba,
Cocuklari sallamadan uyutma calismalarimiz devam ediyor.evime geldim,yadirgarlar dedim ama masallah sorun cikarmadilar,ozlediler evlerini herhalde
Omer faruk gece saat 1 de masallah park yataginda on dkyi bulmadan uyudu,sabah 5te ciglik cigliga kaskati kesilmis bir bicimde uyandi,sallamicam dedim ama aliskanlik iste elim hep sallamaya gidiyor.sallamadm esimle aramiza aldik,mama icip uyudu.sabah 9 da uyandi yuvarlana yuvarlana,ben gozumu acamiyorum cocuklar yadirgamadi ben yadirgadim uyuyamadim park yatagina koydum aglamaya basladi.sallamicam oglum kendin uyuyacaksin dedim,mirmirlandi kizdi bana,ama uyudu.buyuk yastik veriyorum cocuga,hemen kafasini koyup uyku moduna geciyor siz de deneyin kizlar,yastik koyun onlerine,bakalim ne yapacaklar.benimkiler hemen ustune yatip goz kapatmaya basliyordu epeydir,ama ben mesaji yeni aldim.spontane gelissti,uyku egitimi vericem demedim,sayet aglasalardi yapamazdim sinir oluyorum dakikalarca aglayan cocuklara zira.ama humeyra oglum gibi degil,pis pis istiyor.ben hep oglum ugrastirir diyordum,tam tersi oldu,buna da elhamdulillah.annem de humeyrayi sallamadan uyutmus,meger kadin zaten hep pis pisla uyutuyormus cok nadir salliyormus

Ama henuz gece uyaninca geri uyumayi ogrenemediler,insallah o da zamanla olacak.

Sizler nasilsiniz,yazmiyorsunuz hic??

Dün akşam tam 1,5 saat uğraştım. Salladım, emzirdim , pışpışladım. En sonunda canıma tak etti, koydum bizim yatağa yattım yanına , şimdi nasıl uyursan uyu dedim. Bir kere debelendi, poposunu döndü bana gaz çıkarttı yüzüme ve uyudu :) gece de hiç uyanmadı. Sabah 6 da uyandı emzirdim uyudu. Bu yastık işini annem de söylemişti. Hadi yavrum yastığını getir diye alıştır dedi. Eşim olmasaydı çoktan uyku eğitimi vermiştim ama o kıyamıyor. Bu gece de uyurlar inşallah bu şekilde.

Biz hala hastalıkla bogusuyoruz. Şimdi de ben grip oldum yaz günü grip mi olurmuş? Kızım bugünlerde çok fena geceleri bile uyanıp nedensiz öyle agliyor ne meme ne sallanmak ne mama. Uykusuzluk diz boyu... Birde meme bağımlısı oldu sürekli ağzında bulunsun istiyor 4 saat falan yatarak emzirdim neredeyse. . Her şey tam yoluna girmişti bizimki de mama içerken kendisi uyuyordu üstelik gece de 1 ya da 2 kez uyanıp kendi geri uyuyordu. Ama şimdi her şey sil baştan üstelik hiç gücüm yokken...

Canim ben yastik olayini da bilmiyordum senden duydum simdi demek oyle bir yontem varmis benimkiler kendileri yastiklari aliyordu.
Masallah oglusuna da,ben de sinir harbiyle birakmistim bakmisstim uyuyordu.rahat olmak lazim.ben de bazen uyumayacak tekrar sallicam galiba diye endiseleniyorum sonra bir bakiyorum uyuyor.insallah disti hastalikti zirtti virtti bozulmaz.sen de inatlas canim sallama,hemen anliyorlar o kadar akilli ki cocuklar.insallah yataga koyup isigi kapatip odadan ciktigimiz ginleri de gorucez.

Cok gecmis olsun canim,yaz gribi kistan daha fena.allah sifa versin.hastaligi gecsin kizinin,tekrar eski haline doner merak etme.insan tukeniyor evet,artik yaslarina girdiler rahat edicez diye bekliyoruz ama olmuyor.allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…