2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Katılıyorum, tansiyon düşüklüğü belirtileri. Ben hamile kalmadan önce arada oluyordu özellikle toplu taşımada. Hamileliğimde bir kez minübüste oldu. üzerimde ne varsa cıkardım o soguk havada. mutlaka hareket etmeden oturmak, hava almak ve sakin kalmak gerekiyor. ama sık sık olursa mutlaka doktora bildirmek lazım.

kızlarrr ; doktor bana da demir hapı verdi ama araögünlerde avuç içi kadar kuru üzüm yememi söyledi bende dün tam 2 kilooo üzüm aldım ha bideeeeee sabahları 1 kasıkcık tahin pekmez yiyiorum

evet golgencim kuru üzüm kaynanam onuda demiştik bak ben aldıydım evde duruyoo çok güzel söledin çokfaydalıymış kan yapma açısından bol bol yiyin kızlar
bu arada benim kayınvalidem de yarı doktor sayılır kendileri

Kızlar bu renkli dopler hakkında ne düşünüyorsunuz
doktorum bana muhakkak onu yaptırmamı söyledi
inşallah randevumuzu şimdiden aldık 23 Ocağa yer kalmıyormuş
Profesör dr. Murat Yayla yapacak inşallah
duyanınız var mı bu doktoru

Kuzucuğum epeydir girmiyordum bugün daha yeni girdim hastaydım o yüzden
nasılsın canım iyimisin bebişler nasıl?

geçmişler olsun.Şimdi daha iyisindir umarım.Bnm göbiş çıktı biraz:) çalışmaya devam.eşimin sınavlarından dolayı gidemedim cinsiyetlerini öğrenmeye.meraktan çatlıycm ama o da diyo ki şimdi gidip öğrenirsek sürekli isim düşünür dururum sınavda:)))
sınavlar bitince birlikte gidelim dedi.Bakalım yılbaşından hemen sonra gitmek istiyorum.Hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da inşallh.Sen isim düşünüyormusun?

Aaa canım ciddi misin bana hiç böyle bir şey söylemedi
öbür geldiğinde damar yoluyla vereceğim sana dedi
Ama o kadarda söyledim içemediğimi:26:neden bana o ilacı vermediki

13 haftam bitecek ben hala folik asit içiyorum normalmi bilmiyorum başka doktora daha gideceğim.

canım takvimine göre 13 bitmiş 14. haftandan gidiyorsun normal şartlarda folik asiti bıraktırtıyolar ama doktorun iç dediyse vardır belki bir bildiği ama içim rahat etsin dersen başak doktorada gidebilirsin tabiki hem bebişinide görmüş olursunn

Yani en azından kendi haline bırakmamış sebze falan demiş tamama ben yiyiyorum iyide beslendiğimi düşünüyorum ama ben sormadan sötlemiyor deli etti benii bugün.

Canım çıkar tabi benimki çoktan çıktı hamiş kıyafetleri giyiniyorum
sağlıklı olsunlarda bence cinsiyet önemli değil tabi insan merak ediyor
yani ona göre hayal kurmak istiyo insan
ayın kaçında gideceksin tam olarak

evet canım inşallah bir daha olmaz çünkü ilk kez başıma geldiği için çok panik oldum

Canım nerede başak doktor.ben ümraniyedeyim.

13 haftam bitecek ben hala folik asit içiyorum normalmi bilmiyorum başka doktora daha gideceğim.

cnm bana en baştan vermedi hamileik öncesi 3 ya önceden kullandırmıştı bana , sonrasında direkt vitamin hapına geçtim falik asite gerk yok zaten vitamin hapının içinde var ayrıca bol sebze ve et ye dedi

cuma günü bana da demir hapı verdi ama sordu -surup mu , hap mı , ampul mu istersin dedi, ben hap istedim ama daha başlamadım umarım içebilirim , istersen sen doktroruna danış değiştirebilir

banada 14. haftada doktorum erkeğe benzettim dedi ama ben daha hiç bişey almadım. bu hafta tekrar gidicem 3lü test için ozaman kesin sonucu alırız.hakkımızda hayırlısı inşallah

Gözün aydın canım, en güzel kısmı bebeğinin sağlıklı olması gelişimi de iyiymiş maşallah
Bizim babamız da kel, çocuğumun sacları bana benzesin diye tuturdu hatta cinsiyet öğrenmeden önce kız olursa sacları babasına oğlan olursa annesine benzesin diyordu. Böylece kızı kel olcakmış kimse istemeye felan gelmeyecekmiş:)) Hayallere bak...
Maşallah minik prensine Hayırlı evlat olur inşallah..

Vayy bee bana hiç öyle sormadı
eşime arattırıp sordurtacağım hemennn
teşekkür ederim canım

banada 14. haftada doktorum erkeğe benzettim dedi ama ben daha hiç bişey almadım. bu hafta tekrar gidicem 3lü test için ozaman kesin sonucu alırız.hakkımızda hayırlısı inşallah

Canım doktorun üçlü testi neden istediki?
inşallah temiz çıkar sonuçların

canım sen ilacın adını not al MALTOFER 20X5 ML yazıyor üzerinde. ufak ampuller halinde ampulü kırıp içiyosun üstelik tadı da vişneli gibi bişey.mutlaka sor.demir takviyesi önemli çünkü

canım sen ilacın adını not al MALTOFER 20X5 ML yazıyor üzerinde. ufak ampuller halinde ampulü kırıp içiyosun üstelik tadı da vişneli gibi bişey.mutlaka sor.demir takviyesi önemli çünkü

Çok sağol canım hemen not alıyorum
ya zaten kemiklerim felan ağrıyor hep bebek bendekini alıyo ee bende vücuduma takviye yapmayınca
bu ağrılar boşuna olmuyo
ayy canım vişne çektii ekşi ekşiiiMemem şişmese iyi valla

canım ilk bebeğinmi bu. ilk çocuğun kız olması harika birşey tabi erkek de güzel bi duygudur mutlaka ama. kız bambaşka.bende sırf eşim için istiyorum erkek çocuğu bizdede aynı sorun var daha kesinleşmeden arkadaşdır kuzendir kimse kalmadı herkese yaydı eşim. tabiki hakkımızda hayırlısı. ben kızımın bisürü kız kardeşi olsun isterdim. doğurması biraz kolay olsaydı tabii:)

Yani en azından kendi haline bırakmamış sebze falan demiş tamama ben yiyiyorum iyide beslendiğimi düşünüyorum ama ben sormadan sötlemiyor deli etti benii bugün.

Kendini bu konuda hiç sıkma benim de doktorum her seferinde hafızasını resetliyor :)
Her gittiğimde çoğu şeyi ben hatırlatıyorum ki özellikle her seferinde ilk gebeliğin miydi diye mutlaka sorar :)
Ama ben tecrübesine çok güveniyorum o yüzden değiştirmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…