eee yutamıyon napıyon hiç mi yutmuyondemiri geçtim ama kan ilacını bari yutmaya çalış
Günaydınnnnn hanımlarrrr nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir?
Başına gelen varmı kızlar bilmiyorum ama geçen gün minibüste ayakta duruyordum birden bir ateş bastı 2 dakikaın içinde elim ayağım boşaldı midem ağzıma geldi oyle panik oldum ki acaba bişey mi oldu diye bu kar kışta şıpır şıpır terlemeye başladım. ha kustum kusucam derken oturan bi beyi kaldırdım oturdum 5 dk sonra kendime geldim( ilk kez oldu bi r daha da olmadı . evham yapmak istemedim bişey mi oldu diye üzerine gitmedim doktora da sormadım .. oluyor mu boyle hamileliğimde hiç mide bulantısı da geçirmediğim içn korkuyorum açıkçası
Arkadaşlar folik asidi kaçıncı haftaya kadar içtiniz yada hala içen varmı.
Yok valla yutamıyorum ne zaman teşebbüs etsem kusuyorum
AMa çok sert o ilaçlarda kaya gbi mübarek
bende pekmez içiyorum onun yerine
acaba karşılarmıki pekmez:26:
hani doğal ya daha iyi bence
gunaydin annisler,sendromlu bir pazartesi ise basladik.cuma cabuk gelir umarim.sigara konusu gundem haliba bugun.ben bebegimi ogrenince sigarayi biraktim.10 yildir ismisligim vardi.bir anda biraktim pat diye.iki yakin arkadasim azaltmadilar bile.dogum yaptilar bir tanesinin bebegi haftada bir hasta oluyor bronsiti var.ve genital organinda problem vardi ameliyat oldu.bunlari moralini bozmak icin soylemiyorum.sadece bilmeni istedim.saglikli doganlarda vardir bilemicem sadece bildigimi soyluyorum.hic birakamicam diyorsan nacizane tavsiyem sigaranin markasini degistir ve kendine saatler koy.5 saate bir tane gibi..insallah icenler birakir.
birde pasif icicilik olayina dikkat edin arkadaslar.eslerinize yada arkadaslariniza misafirlere falan izin vermeyin.ben vermiyorum acikcasi .
kizlar alinganlik olayi ne boyutta sizde.bende tavan yaptibu yuzden anti sosyal olmak uzereyim.esim mudahae ediyor gorusmek isteyen arkadaslara gitmicem deyince kapatma kendini diyor.bilemedim napim. alinganim bir taraftan bebegimi uzmek istemiyorum.alindigim seylere de bir kac ornek vereyim.mesela 16. haftada cinsiyet ogrendim.ilk bebegim zaten.hep sey diyorlar daha degisir kendini kaptirma.ki bebegimin cinsel organinin fotosu var net bi sekilde.sonra aksamlari yuruyus yapicaz esimle diyorum,son 2 ay olurmusmus yuruyus.erkenmis..yok bebek dogduktan sonrakendime bakamazmisim.simdi son demlerimi yasiyormusmusum.anlamiyorum ne ilgisi var.normalde makyajimi toplamda 2 dakikada yaparim.bir fon kac dakikani alir..ne bilim iste,,bunlari yakinlarinizdan duymak iticigeliyor:18:
canım doktorum bana 3. aya girince bıraktırdı. artık gerek yok dedi. mide bulantıların geçtiğine göre folik asit ihtiyacını yediğin içtiğin besinlerden karşılaya bilirsin dedi.
taktiğini deneyeyim dedim ama çöp kovası terste kalıyooo olmuyoo aslında pc terste zaten bu iş yerinde düz olan bişey yokki
bende en iyisi koltuğuma kaykılarak oturayım dedim bu seferde doğuracak gibi bacaklarımı yana açmam gerekti ay komik oldu hemen karşımdada adam oturuyooo çok düzensiz burası yaa 32. haftaya ne kadar kaldıııııı
canım karşılarmı bilmem ama sen sıksık sulandır iç pekmezi napıcan hiç bişey yapmamaktansa pekmez içmek elbetteki iyidir
banada kaynanacım köyden pekmez gönderdi 1 lt pekmezi yidim içtim eskiden böle ilaçlarmı varmış herkez pekmez filan yermiş
kız merveeee gözümü korkuttun bende öle hap içebilen biri değilimdir pek antibiyotikler kadar büyükler mi kiii :44:
merveciğim merhaba eylül topiğine gelmiyon hiç yaw.Özledik seni nasıl geçiyor günlerin şekerr?
Canım ben folik asiti 12. haftaya kadar içtim. sonra PRevit diye bir ilaç verdi onunda içinde folik asit ve onun gibi bir sürü vitamin vardı. 15. haftada previte devam et diyerek birde demir ilacı verdi. bu ikisine devam edilcek dedi. 20. haftada kontrole gidicez bakalım o zaman bıraktırır belki bi tanesini
taktiğini deneyeyim dedim ama çöp kovası terste kalıyooo olmuyoo aslında pc terste zaten bu iş yerinde düz olan bişey yokki
bende en iyisi koltuğuma kaykılarak oturayım dedim bu seferde doğuracak gibi bacaklarımı yana açmam gerekti ay komik oldu hemen karşımdada adam oturuyooo çok düzensiz burası yaa 32. haftaya ne kadar kaldıııııı
canım karşılarmı bilmem ama sen sıksık sulandır iç pekmezi napıcan hiç bişey yapmamaktansa pekmez içmek elbetteki iyidir
banada kaynanacım köyden pekmez gönderdi 1 lt pekmezi yidim içtim eskiden böle ilaçlarmı varmış herkez pekmez filan yermiş
kız merveeee gözümü korkuttun bende öle hap içebilen biri değilimdir pek antibiyotikler kadar büyükler mi kiii :44:
arkadaslar gunaydın hayırlı bır gun olmasını dılerım.benım haftamdakı arkadaslar arsa bır sorum olacak detaylı ultrasona ne zamn gıreceksınız ben 20,haftamda yanı 5 aylıkken gırecegım ama kalp rahatsızlıkları daha sonrakı haftalarda cozuluyor dıye duydum.ama doktor o zman gel dedı.bırde tetenoz asısını doktora sormayı unuttum vurulmalımıyım saglık ocagına sormadım ne zman oldugunuda doktoruma sormadıgım ıcın.20,haftada da doktora gıdınce sorarım ama gecmı kalırım asıya bılgısı olan arkadaslar varmı.
kızlar herkes vitamin kullanıyor mu bana doktorum vitamin filan vermedi 3. ay kontrolümde tabii 4. ay kontrolümde başka doktora gittim kan ilacı verdi ama kendi doktorum 5. ayda başlarız dediği için almadım kan ilacını 5. ay kontrolümde kendi doktorum yazar bana sanırım
illaki içmek gerekiyor mu vitamin filan :44::44::44:
CCanım doktorum bana vitamin ilacı felan vermedi
bi kan ilacı ile demir hapı verdi onlarıda yutamıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?