2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
minikuss cok tesekkurler cok faydalı oldu kesinlikle, ama bu kdr cok marka modelle don basa yapmak istemiorum. Surem cok az ya bugaboo bee, ya orbit ya da concord neo alacagım sanirim.

O zaman careler tükenmez :) bahsettiğin arabalar için yapılmış bazı yorumları mesaj olarak gönderdim, istersen bir bak faydalı olabilir.

haaarikaaa bir resim arkadaşımmm.. çookk beyendim :) MAŞŞALLAHHH Rabbim sağlık sıhhat versin hepimizen bebişlerine.. bi çok özel dr.da her ay kontrolünde böle 4d ulturason resimleri veriyolar ve harika bi arşiv çıkıyo ortaya.. ne yazık ki benim dr. da yok bursada bile ulturasonlar böleyken istanbul da bu kadar az olması uyuz bi durum :)
Sen hangi hastaneye gidiyodun bu arada

evet yaaa şu resmin güzelliğine bak 4. Ayımda gittim inanın kolunu bacağını göremedim ultrasyonda çok eski külüstür bişeydi (((bende bebeğimin böle resmi olsun istiyorum yaaaaa

bende bu arabadan almak istiyorum çok hafif ve kullanışlı olması benim için önemli tek başıma katlayabilirim bile elimle ilk oğlumun arabası sağlam görünüşlü ama çok ağır ve hantaldı bagaja da zor sığıyordu ve o sağlam görünüşüne rahmen kırılı verdi pişman oldum aldığıma sadece ilkine kullana bildim sağlam ve kullanışlı birşey almak lazım ki diğerlerine de kullanabilelim bir kere iyi para verip uzun süre kullanmak en mantıklısı....

bende mamas papas beğendim e bebekte ama sola modelini.birde joker maxi toysda bebe comfort loala modeli.concord neo da güzel ama kampanya olursa alabilirim.biraz daha pahalı diğerlerine göre...

benimde eşimin amcaları orda,acaba söylesek getirirlermi ki:26:

bende ağrı şikayetiyle gitmiştim.nerdeyse geceleri ağrıdan uyuyamıyordumbenimkide fibroadenom çıktı.ama bitmedi tam temizleyemediler.irili ufaklı hala var.takip ediliyor işte ultrasonlarla.büyüyüp büyümediği:26:

bi sordur bakalım tatlım,tatile gelecekleri zaman getirirler ne var ki sanki...

kızlar biyerde okumuştum bebegın 7 yada 8 haftalık fln ultrason fotografnda bebek yuvarlaksa kız fasulye gbıyse goruntu erkek oluyomus szce dogruluk payı varmıdır bnm fasulye gbı merak ettm :)

yanılma payın var canım Kurt Cobain ile Courtney Love, kızlarını ultrason görüntülerinde küçük bir fasulyeye benzettikleri için bean(ingilizce fasulye) adını koymuşlardır.çokk şirin bi fikirama ben koymazdım.

canım ben 7. haftam da ve 12. haftamda gittim.ilk gittiğimde gonca hanıma gittim tüm testlerim yapıldı ikinci gittiğimde ikili test zamanı geldiği için banu hanıma gittim (yani doç olan doktor) ikili testi o yapıyor çoook tatlı bir kadın tatlı dilli ben doç diye yaşlı olacağını düşünmüştüm baya genç fit bir hatun çıktı beklediğimden ne muayeneye ne de testlere para vermedim.ikili teste bile normal doğum ücretsiz sezeryan 350 isteğe bağlı sezeryan yapmıyorlar diye biliyorum

bende kilotlu çorap giyiyorum etek altına, kalınlardan. ama gene soğuk oluyor. etek çok yakışmıor bana birde. yazın hamile olaydık bol bol elbise giyerdik :)

süüüper foto süüüper

Son düzenleme:
benim 3lü testim iyi çıktı kızlar, artık 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona gidecez oğlumla

gözün aydın gask
ihtimal kaç çıkmıştı trisomy 21 için?
yani down sendromlu için kaça kaç çıktı sende?
kaç için iyi dedi doktor onu merak ettiğim için soruyorum?

canım araştırman için teşekkürler, eşimle akşamdan bu yana inceliyoruz :)) şimdilik graco symbioya yakınız gibi. gerçi canlı halini de örmek lazım...

Umarım işine yarar canım, eğer bunların içinden beğenemezseniz diğerlerini de gönderirim. Evet haklısın canlı hali çok önemli benimde internetten beğendiğim ama görün
ce vazgeçtiğim bir araba olmuştu.

gözün aydın gask
ihtimal kaç çıkmıştı trisomy 21 için?
yani down sendromlu için kaça kaç çıktı sende?
kaç için iyi dedi doktor onu merak ettiğim için soruyorum?

sonuçlarım 1:1000, 1:4000 gibi şeyler çıktı, ve sonuçta low risk (düşük risk) yazıyordu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…