2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sakin ol lütfen kendimi biraz daha suçlu hissettim şimdi. bizler her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen anne adaylarıyız ve doktorlarımıza güveniyoruz sözde yaptığı hiç hoş olmamış ama artık yapıcak bişey yok. bak sonuçta bir şekilde karşına çıktı kendine dikkat etmen gerektiği şimdi lütfen sinirlenme

ben de 17. haftadayım bende de tık yok, ilk çocukta daha geç hissediliyormuş zaten, bekliyoruz bakalım

arkadaslar
kardesım yarın almanyaya gidecek orda bugaboo arabaların daha uygun fiyatlı oldugunu arastırdık,eger karar verebilirsem alacak. Yardıma ihtiyacim var.
- evim 2.5 kat merdiven ve asansorum yok. gunduzleri annem yardımcı olacak ama tek basıma da cıkmam gerekebilir.
- Acıbadem'de oturuyorum bilenler bilir genelde yokus, rampa genelde.
- aracım var ama toplu tasıma en azından taxi kullanabilirim
- evim kucuk haliyle cok buyuk ve gereksiz olunca yenisini (baston) alabileceğim yerim yok.
- oyle bag bahce orman gezmesi yapmayız, genelde duz yolda sureceğim.

Haliyle hafif, pratık, bastona gerek kalmayacak ama minimum ozellikleri 5 baglama bandı, kolay acılıp kapanma, suspansiyon gunes gecirmeme, tam yatma, aksesuarları ve cevrilen koltugu ile aklıma bugaboo bee geliyor (biraz ust sınıf bakıorum) ama emin olamıyorum sankı cok basit pazar arabası gibi de o kadar para verilir mi? Muadili concord neo veya orbit var ama onlar da koca tekerleri ile hantal gorunuyor acıp kapayamam tek basıma tasıyamam gibi gelior.Lutfen yardım edin.

yok cnm bnm nye suçlu hissedesin bende bilgilenmiş oldum, doktorumun bana açıklama yapmamasına sinirlendim belki şu anda bebek için yapabilceğim birşey yok ama en azından bilinçlenmiş olurdum niye bazı şeyler için geç kalmış olayım ki

benim aklıma yatan ve muhtemelen alıcağım
mamas&papas urbo olucak bnmde yerim yok katlanması önemli ve her arabann bagajna sığması, bunada oto koltuğu takılblyor vede 5 noktalı kemeri var, hantal değil çok hafif kolayca taşıması benim içinde önemli ve büyüdüğündede rahatlıkla kullanbilmek
tavsiye edebilirim

Son düzenleme:

bende bugaboo ve concord neo travel systemi araştırıyorum..bnmde akrabalarım almanyada onlardan isteticem..ama sanırım concord neo ya karar vericem gibi...çünkü kullanış açısından o daha çok içime sindi...evet diğer arabalara göre biraz daha hantal gibi duruyor ama bagaj konusunda yer sıkıntım yok...taşıma olarakta biraz zorlanıcam belki ama bebişin rahatı için concord neo yu düşünüyorum ben.

kızlar ben geldimmm
geçmişi okuyamıyorum işler çok fazla
bugün çok kötü bir gün geçiriyorum akşam 6 olsun diye iple çekiyorum işyerinin havası çok bozuk burda biri var çok fena halde kokuyo ve ben bir ara çıkarıcam diye tuvalate koştum o derece rahatsızım kaçıcak delik arıyorum namaz molalarına çıkıyorum günde 20 vakit namaz olsa bugün yok demezdim

canım bekarken benim göğsümdende kist alındı baya büyüktü artık çok ağrı yapıyordu doktor alalım dedi bir kaç tanede küçük vardı fibro adenom deniyormuş bunlara süt kanallarının tıkanmasından oluyormuş benim temiz çıktı zaten doktor baştan demişti çok nadir birşey olma riski diye eğer çok büyürse kanser olma riskini arttırıyormuş sadece bir daha tekrarlamadı allaha şükür zaten evlenip oğlum doğunca hiç birşey olmadı iki göğsümüde emdi oğlum emzirince oluşma riski azalıyormuş bebeğin seni iyileştirir merak etme

urbo baktım, hatta almaya da niyetliydim ama ebebekteki satıcı dediki super araba on numara ama suspansiyon yok, arnavut kaldırımı ya da hafif bozuk yolda bebek sarsılabilir uyanır vs. ondan caydık urbodan yoksa guzel araba.

Aşağıdaki araç Buggster benim bu arabayı dikkate almamın nedeni hafiflik:Kumaşlı 6,9 kg, kumaşsız 4,9 kg.Tek elle kapanması.Sepetinin ve bebeğin oturacağı kısmın geniş olması. Mutlaka ki bagaja sığması. Alman malı, hafif olmasına rağmen içine anne oturarak test etmiş sağlam.Maxi Cosi ve Cybex marka ana kucaklarıyla uyumlu. Kumasın tamamı çıkarılıp yıkanabiliyor ve diğer tüm standart özellikler var. 3 teker olmasına rağmen denge ve yön sorunu yok.Aşağıdaki linkte de internet satış fiyatlarının listesi mevcut.
İlgilendiğim diğer arabaları sık kullanılanlarımdan buldukça gönderirim.
en ucuz Trends For Kids Buggster S Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da

ya ikizlerimiz vardı neredeler onlar ne yapıyolar cinsiyetleri bellimi :) nasıllar ki acaba merak ettim bayadır aklımdalar aa niki bilmediğim için sadece böyle kalmış aklım da

ben hamile kaldıgımdan beri belki arastırıyorum :) concord neo goruntu ve konfor olarak en icime sinen, ama dediğim gibi cok agır duruyor. kullananlar yer kapladıgından (hatta bazı bagajlara sıgmıyormus tekerleri cıkarmadan) 13-14 kg lerden bahsediyorlar 1 yasında cocuk 10 kilo olsa 25 kiloyu 55 kilo (insallah dogumdan sonra kiloları verirsem :)) itmem ya da kucagımla cocukla toplarlamam imkansiz gibi. Ama concord icinde ana kucagı da dahil bugaboo'dan ucuz da, bi de ayak koyma yeri ve önde emniyet barı var, bunlar bugaboo da yok. Kararsızım cok..

Şimdilik ekleyebildiklerim bunlar listem uzun henüz eleme yapmamıştım.
Tavsiyeler üzerine aldıgım seceneklerdi. Eleme yaptığımdaki listeyi de paylaşırım daha sonra

Haftasonu concord neo ya bakmıştım alış veriş merkezinde. Sürüşü çok rahat.Dönemeçlerde falan çok rahat döndü,normal yürür gibi sürüyorsun ekstra bir güç istemiyor. Benim arabamın bagajı küçük ve ona rağmen eşim sığar dedi. Tam yatıyor, puseti var. Bence bunu da değerlendir derim. Yakınında bir alışveriş merkezi varsa ve fırsatın varsa akşam hemen uğrayıp deneyebilirsin bence.

tesekkurler canım, hemen her yerde concord neo surmuslugum var, ama agırlıgı gozumu korkutan

Merhabalar güzel anne adayları
eee malum 3 ay bitti miskinlik gitti bilgisayar başında sabahtan akşama oturmuyorum artık çok enerjiğim çok
Arada bi mahsunluk çöküyo böyle dokansalar ağlıcak gibi oluyorum durduk yere ama genel olarak bi sıkıntı yok çok şükür Takip edebildiğim kadarıyla bebişler de çok iyi maşallah. Cinsiyetler de öğrenildi genel olarak Açık ara erkekler önde kızlar kara borsa olucak herhalde

Hamilelikte sigara tüketimi konusu gündem olmuş (kusura bakmayın biraz geriden takip ediyorum :26:)Hiç sigara içmeyen hatta kokusuna bile dayanamayan bir insan olarak tabiki içenlerin halinden anlayamam Eminim bırakmak çok zordur sonuçta bağımlılık :18: Ama sadece şunu bilmenizi isterim siz sigara içtiğinizide karnınızdaki bebeğiniz boğulacak gibi oluyo ve bir daha o zehirli duman gelecek mi diye sürekli bir huzursuzluk yaşıyo Bunu o minnacık santimlerle ölçülen size muhtaç canlıya yaşatmayın lütfen Çok zordur eminim ama en azından hamilelik ve emzirme sürecinde ara verin Belki bu şekilde tamamen kurtulursunuz bu zehirli alışkanlıktan Bırakan annelerin de önünde saygıyla eğiliyorum

Başka gündeme gelen bir konu da doğum sonrasında bebeğimizin hayatımızı kısatlayacağı endişesi :18: Tabiki hayatımız değişecek ama bunu kısatlama olarak görmek yanlış bence Dünyanın en güzel hediyesini alacağız hayatımızdaki önceliğimiz tabiki o olacak Ama bu kendimize ait hiç bir zamanımız olmayacak demek değil bu konuda endişe duymak bile gereksiz bence (Ben mi çok rahatım bilemedim) Hayatın her merhalesinin ayrı güzellikleri olduğunu düşünürsek bunların tadına varabiliriz diye düşünüyorum Örneğin bekarlık hayatımızla evlilik hayatımız arasında hiç mi fark yok? Tabi ki var ama çok güzel artılar kattı hayatımıza evliliğimiz e tabi bazı artı sorumluluklar da katmadı değil Ama değmedi mi sevdiğimiz insanla aynı evi paylaşmaya? Bence değdi. Çocuk için de aynı şey geçerli bence Onun da bize getirdiği artı sorumluluklar olacak fakat getirdiği güzelliklerin yanında lafı bile olmayacak bence Hayat bana bulunduğum şartlarda mutlu olmayı öğretti çok şükür o yüzden bu konuda çok rahatım bebeğimi kucağıma alacağım günü hayal ediyorum ve ondan sonraki süreç için duyduğum tek endişe çocuğumu güzel bir şekilde terbiye edebilmem :44: bunun dışında içim çok rahat

Gelelim bebek arabasınaaaaaa ben şu: Chicco CT 02 İkili Set - e-bebek.com modele baktım Birebir bu model olmasa da bunun gibi bişey düşünüyorum inşallah Kullananlar cicco'dan çok memnunlarmış o yüzden bu markada karar kıldım Travel sistemin de yeterli olduğunu düşündüm çünkü daha sonra baston almayı düşünüyorum En az 3 çocuk düşündüğüm için sağlam bir araba istiyorum ki ilkine kullanıp atmayayım diğerleri de kullanabilesinler :13: Biraz büyükmüş ama bizim arabanın bagajı derya deniz zaten gurbette olduğumuz için sürekli valizler yolculuklar araba alırken ilk dikkat ettiğimiz şey bagajı Bi de sizlerden yorum alayım doğru bir model mi seçmişim sizce ?

şimdi kalkıp doktora gidiyorum çok heyecanlandım çikolatamı da yedim bebişim hareketlensin cinsiyetini göstersin diye hem .. inş. herşey yolundadır ve artık yatmama gerek kalmamıştır.. 10 gündür yataktayım çok bunaldım.. hepinizi öpüyorum...

evet canım dikişsiz bel lastiği yok ama çok rahat hiç bir şey giymiyormuşum gibi hissediyorum..

canım ben gidiyorum bezmialeme

tatlım memnun musun gebe polikliniğinden randevu aldım cuma günü için bir doç. vardı.. her zaman gittiğin de farklı doktora denk geliyorsun sanırım.. biraz bilgilendirir misin beni acaba tüm testleri yapıyorlar mı ?

Merhabalar güzel anne adayları
eee malum 3 ay bitti miskinlik gitti bilgisayar başında sabahtan akşama oturmuyorum artık çok enerjiğim çok
Arada bi mahsunluk çöküyo böyle dokansalar ağlıcak gibi oluyorum durduk yere ama genel olarak bi sıkıntı yok çok şükür Takip edebildiğim kadarıyla bebişler de çok iyi maşallah. Cinsiyetler de öğrenildi genel olarak Açık ara erkekler önde kızlar kara borsa olucak herhalde

Hamilelikte sigara tüketimi konusu gündem olmuş (kusura bakmayın biraz geriden takip ediyorum :26:)Hiç sigara içmeyen hatta kokusuna bile dayanamayan bir insan olarak tabiki içenlerin halinden anlayamam Eminim bırakmak çok zordur sonuçta bağımlılık :18: Ama sadece şunu bilmenizi isterim siz sigara içtiğinizide karnınızdaki bebeğiniz boğulacak gibi oluyo ve bir daha o zehirli duman gelecek mi diye sürekli bir huzursuzluk yaşıyo Bunu o minnacık santimlerle ölçülen size muhtaç canlıya yaşatmayın lütfen Çok zordur eminim ama en azından hamilelik ve emzirme sürecinde ara verin Belki bu şekilde tamamen kurtulursunuz bu zehirli alışkanlıktan Bırakan annelerin de önünde saygıyla eğiliyorum

Başka gündeme gelen bir konu da doğum sonrasında bebeğimizin hayatımızı kısatlayacağı endişesi :18: Tabiki hayatımız değişecek ama bunu kısatlama olarak görmek yanlış bence Dünyanın en güzel hediyesini alacağız hayatımızdaki önceliğimiz tabiki o olacak Ama bu kendimize ait hiç bir zamanımız olmayacak demek değil bu konuda endişe duymak bile gereksiz bence (Ben mi çok rahatım bilemedim) Hayatın her merhalesinin ayrı güzellikleri olduğunu düşünürsek bunların tadına varabiliriz diye düşünüyorum Örneğin bekarlık hayatımızla evlilik hayatımız arasında hiç mi fark yok? Tabi ki var ama çok güzel artılar kattı hayatımıza evliliğimiz e tabi bazı artı sorumluluklar da katmadı değil Ama değmedi mi sevdiğimiz insanla aynı evi paylaşmaya? Bence değdi. Çocuk için de aynı şey geçerli bence Onun da bize getirdiği artı sorumluluklar olacak fakat getirdiği güzelliklerin yanında lafı bile olmayacak bence Hayat bana bulunduğum şartlarda mutlu olmayı öğretti çok şükür o yüzden bu konuda çok rahatım bebeğimi kucağıma alacağım günü hayal ediyorum ve ondan sonraki süreç için duyduğum tek endişe çocuğumu güzel bir şekilde terbiye edebilmem :44: bunun dışında içim çok rahat

Gelelim bebek arabasınaaaaaa ben şu: Chicco CT 02 İkili Set - e-bebek.com modele baktım Birebir bu model olmasa da bunun gibi bişey düşünüyorum inşallah Kullananlar cicco'dan çok memnunlarmış o yüzden bu markada karar kıldım Travel sistemin de yeterli olduğunu düşündüm çünkü daha sonra baston almayı düşünüyorum En az 3 çocuk düşündüğüm için sağlam bir araba istiyorum ki ilkine kullanıp atmayayım diğerleri de kullanabilesinler :13: Biraz büyükmüş ama bizim arabanın bagajı derya deniz zaten gurbette olduğumuz için sürekli valizler yolculuklar araba alırken ilk dikkat ettiğimiz şey bagajı Bi de sizlerden yorum alayım doğru bir model mi seçmişim sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…