şu anda sinirlenmemin sebebi doktorumun bu durumu çok önemsiz bir şekilde atlaması, eşiminde yeniden test olması gerekiyor o zman geçmediyse aşı olması gerek nasıl böyle birşeyi atlar inanamıyorum.
bana tek dediği şy iyi aşı olmana gerek kalmadı, bunu söyledi
ben de 17. haftadayım bende de tık yok, ilk çocukta daha geç hissediliyormuş zaten, bekliyoruz bakalımCanım benim ben 18.haftamın içerisindeyim hatta bebeğim 1 hafta önde yani 19.haftanın içerisinde ben daha yeni yeni bir kaç hareket gördüm :)
Belki de tecrübesizlikten bilmem ama yeni yeni hissediyorum, hissettiklerim de en şiddetli olanlar.. Artık yavaş yavaş bariz birşeyler hissetmeye başlarız.
sakin ol lütfen kendimi biraz daha suçlu hissettim şimdi. bizler her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen anne adaylarıyız ve doktorlarımıza güveniyoruz sözde yaptığı hiç hoş olmamış ama artık yapıcak bişey yok. bak sonuçta bir şekilde karşına çıktı kendine dikkat etmen gerektiği şimdi lütfen sinirlenme
arkadaslar
kardesım yarın almanyaya gidecek orda bugaboo arabaların daha uygun fiyatlı oldugunu arastırdık,eger karar verebilirsem alacak. Yardıma ihtiyacim var.
- evim 2.5 kat merdiven ve asansorum yok. gunduzleri annem yardımcı olacak ama tek basıma da cıkmam gerekebilir.
- Acıbadem'de oturuyorum bilenler bilir genelde yokus, rampa genelde.
- aracım var ama toplu tasıma en azından taxi kullanabilirim
- evim kucuk haliyle cok buyuk ve gereksiz olunca yenisini (baston) alabileceğim yerim yok.
- oyle bag bahce orman gezmesi yapmayız, genelde duz yolda sureceğim.
Haliyle hafif, pratık, bastona gerek kalmayacak ama minimum ozellikleri 5 baglama bandı, kolay acılıp kapanma, suspansiyon gunes gecirmeme, tam yatma, aksesuarları ve cevrilen koltugu ile aklıma bugaboo bee geliyor (biraz ust sınıf bakıorum) ama emin olamıyorum sankı cok basit pazar arabası gibi de o kadar para verilir mi? Muadili concord neo veya orbit var ama onlar da koca tekerleri ile hantal gorunuyor acıp kapayamam tek basıma tasıyamam gibi gelior.Lutfen yardım edin.
arkadaslar
kardesım yarın almanyaya gidecek orda bugaboo arabaların daha uygun fiyatlı oldugunu arastırdık,eger karar verebilirsem alacak. Yardıma ihtiyacim var.
- evim 2.5 kat merdiven ve asansorum yok. gunduzleri annem yardımcı olacak ama tek basıma da cıkmam gerekebilir.
- evim kucuk haliyle cok buyuk ve gereksiz olunca yenisini (baston) alabileceğim yerim yok.
Haliyle hafif, pratık, bastona gerek kalmayacak ama minimum ozellikleri 5 baglama bandı, kolay acılıp kapanma, suspansiyon gunes gecirmeme, tam yatma, aksesuarları ve cevrilen koltugu ile aklıma bugaboo bee geliyor (biraz ust sınıf bakıorum) ama emin olamıyorum sankı cok basit pazar arabası gibi de o kadar para verilir mi? Muadili concord neo veya orbit var ama onlar da koca tekerleri ile hantal gorunuyor acıp kapayamam tek basıma tasıyamam gibi gelior.Lutfen yardım edin.
amin canım inşallah...
ah canım ya,çok geçmiş olsun.inşallah vücudundan atarsın ama en azından durumun farkındasın ve ona göre önlemini alıyorsun.
bende yaklaşık 1,5 sene önce iki göğsümdende ameliyat oldum.en büyüğü yaklaşık 4 cm olan kistler çıkarıldı.ama çoğu içerde halaAllaha şükür patoloji sonuçlarım temiz çıktı ama risk altındayım ve her 6 ayda bir meme ultrasonu çektiriyorum.okadar canım acıyorki,gözlerimden yaş geliyor çekilirken doktor ultrasonda her resim çekip işaretleme yaptığında doktorumun yüzüne bakıyorum korkudan ne dicek diye:18:şuan tekrar test zamanım geldi ama hamile olduğumdan ALLAH korusun bişey çıksa bile müdahale edemezler.onun için doktorumla çektirmeme kararı aldık.Allah beterinden korusun herkesi,ameliyat izlerim hala geçmedi inşallah bebişim beni emerken izlerimi okşaya okşaya geçirir pamuk elleriyle:85:
benim aklıma yatan ve muhtemelen alıcağım
mamas&papas urbo olucak bnmde yerim yok katlanması önemli ve her arabann bagajna sığması, bunada oto koltuğu takılblyor vede 5 noktalı kemeri var, hantal değil çok hafif kolayca taşıması benim içinde önemli ve büyüdüğündede rahatlıkla kullanbilmek
tavsiye edebilirim
arkadaslar
bende bugaboo ve concord neo travel systemi araştırıyorum..bnmde akrabalarım almanyada onlardan isteticem..ama sanırım concord neo ya karar vericem gibi...çünkü kullanış açısından o daha çok içime sindi...evet diğer arabalara göre biraz daha hantal gibi duruyor ama bagaj konusunda yer sıkıntım yok...taşıma olarakta biraz zorlanıcam belki ama bebişin rahatı için concord neo yu düşünüyorum ben.
arkadaslar
Haftasonu concord neo ya bakmıştım alış veriş merkezinde. Sürüşü çok rahat.Dönemeçlerde falan çok rahat döndü,normal yürür gibi sürüyorsun ekstra bir güç istemiyor. Benim arabamın bagajı küçük ve ona rağmen eşim sığar dedi. Tam yatıyor, puseti var. Bence bunu da değerlendir derim. Yakınında bir alışveriş merkezi varsa ve fırsatın varsa akşam hemen uğrayıp deneyebilirsin bence.
Wollex New York Brooklyn Travel Sistem Bebek Arabası / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
en ucuz Hauck Malibu Travel Sistem Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da
en ucuz Chicco I Move Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da
en ucuz Graco Symbio Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da
en ucuz Inglesina Zippy Free All Over Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da
çıkamadım ki daha dışarı. alışveriş için yani. yılbaşı günü gideyim diorum ama o zamana kadar da napcam bilmiorum. iç camaşırıda sıkıo aslında. hamile çamaşırı diye mi alıosunuz
canım ben gidiyorum bezmialeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?