yaklaşık saat 5 ten beri çektiğim baş ağrısı yeni yeni azaldıgözlerimi açamadım ağrıdan,hiç bişey yiyemedim.ilaçta almadım bi baş ağrısına dayanamıyoruz,Allahım kimseye hastalık vermesin.amin...
Umarım işine yarar canım, eğer bunların içinden beğenemezseniz diğerlerini de gönderirim. Evet haklısın canlı hali çok önemli benimde internetten beğendiğim ama görün
ce vazgeçtiğim bir araba olmuştu.
amin yaa.gecmis olsun.
yaklaşık saat 5 ten beri çektiğim baş ağrısı yeni yeni azaldıgözlerimi açamadım ağrıdan,hiç bişey yiyemedim.ilaçta almadım bi baş ağrısına dayanamıyoruz,Allahım kimseye hastalık vermesin.amin...
geçmiş olsun canım baş ağrısı diyip geçmemek lazım insanın kafasını duvara vurası bile geliyor bazen
kızlar biyerde okumuştum bebegın 7 yada 8 haftalık fln ultrason fotografnda bebek yuvarlaksa kız fasulye gbıyse goruntu erkek oluyomus szce dogruluk payı varmıdır bnm fasulye gbı merak ettm :)
kızlar herkes bebişini hissediyor mu? ben ne zaman hissedicem ya(( 17. haftamdayım tık yok imreniyom hissedenlere
canım çok saol.aynen canım ya,kafamı koparıp atasım geldi.baş ağrısından çıkarıcaktım bir arazor tuttum kendimi arada bir vuruyor böyle,ama dünyam kararıyor ilaç almakta istemiyorum ama yarın doktoruma danışıcam artık...
şimdi eklediğin bebek arabalarını incelicem tek tek.devamı varsa onlarıda paylaşırsan sevinirim canım
hanımlar özelde 3lü test ne kadr yada fakülte de ücretsizmi yarın yani bu sabah fakülteye gidicm ücretsizmi yapıyr devlete bağlıya ..devlet ücretsiz yapıyo blyrmda fakültede tereddütteym açıkçası yinede sorurum da bileniniz varsa söylesn lütfen tşklr?
cvp vereblck kimse yokmu(
cvp vereblck kimse yokmu(
Canim hastaneden hastaneye değişir benim gittiğim yerin yarısını sigorta karşılıyordu ikili testi 95tl ye yaptırdım
Canim hastaneden hastaneye değişir benim gittiğim yerin yarısını sigorta karşılıyordu ikili testi 95tl ye yaptırdım
tşklr cnm..özelde yaptırdın galiba..fakülteyi merak ediyrm da..
ben 65 e yaptırdım özel silivri kolan hastanesinde :)
Desene biz zarardayiz:))
Kizlar birşey sorudan doktorum 11. Ve 13 haftalarda bebeğimin cinsiyetini erkek dedi 14. Haftada ise kiz dedi ve ben hala emin olamıyorum içimden hep erkek geçiyordu doktor kiz demesine rağmen hala baba erkekmiş gibi geliyor öyle hissediyorum ve Bursalı arkadaslara bakıyorum cogu arkadas benim haftalarımda cinsiyetini ogrenememis doktor cok mü erken söyledi tekrar degişebilme ihtimali olabilir mı ben kilo hiç almadım hatta 3 4 kilo verdim kalça ve bel bölgesi inceldi bile diyebilirim karnın aşağı doğru sivri fazla şişmedi
Ben bugün sabahtan beri sol bacak ağrısı çekiyorum. Diz kapağımdan aşağısı kopuyor resmen. Misafirlikteydim ve bütün gün bacağım yukarda oturdum. Ama geçmiyor. Minoset önümde içsem mi dayanabilir miyim diye gidip geliyorum.
Utanmasam çocuk gibi ağlıcam oturup.Eşim masaj yaptı azaldı yarım saat geçti yine başladı. Şİmdi de sol omzum başladı. Ya gece sürekli yan yattığım için tuttu bu ağrı ya da ben hasta oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?