kızlar bu akşam randevum vardı.Allah'a şükür herşey yolundaymışkaç gündür boşuna evham yapmışım.bebikim sessiz sessiz büyüyomuş anasının karnında işte bebikimin çirkin fotosu
Eki Görüntüle 588939
ve doktorumuz %80 KIZdedi en iyi sonucu 20. haftada görürüz dedi.bazen testisler karında oluyormuş sonra iniyormuş.2hafta sonra dahada netleşir dedi.tekrar çağırdı.şimdilik prensesim diye seviyorum.gönlüm istiyorki değişmesin sanırım sizin doktorlarınıza göre benimki daha temkinli yaklaşıyor,17. haftadayım bende anlamadım:44:
Sağol canım;
Ben anlamıyorum zaten bu testlere göre çocuklar büyük oranda sağlıklı oluyorsa testin anlamı kalmıyor ki, o zaman engelli ya da rahatsızlığı olan çocuklar nasıl doğuyor ya da testlere güvenerek nasıl karar alabiliriz.
Bu ülkede engelli bir çocuğa bakamayacak maddi ve manevi imkanı olmayan pek çok aile var.
Ya da bir çocuk için her şeyini verebilecek insanlar..
Sağlam çocukları almaya çalışıyorlar, sağlıksız olanlar yine de doğuyor, çünkü bu testlerde sorun çıkmamasına rağmen sağlıksız doğanlar da var.
ne kadar lierac. ben şimdiden çok şiştim. kullanmam lazım. ben çabuk çatlarım zaten :) pahalı diye krem alamamıştım. yağ falanda kullanamıyorum
kızlar bu akşam randevum vardı.Allah'a şükür herşey yolundaymışkaç gündür boşuna evham yapmışım.bebikim sessiz sessiz büyüyomuş anasının karnında işte bebikimin çirkin fotosu
Eki Görüntüle 588939
ve doktorumuz %80 KIZdedi en iyi sonucu 20. haftada görürüz dedi.bazen testisler karında oluyormuş sonra iniyormuş.2hafta sonra dahada netleşir dedi.tekrar çağırdı.şimdilik prensesim diye seviyorum.gönlüm istiyorki değişmesin sanırım sizin doktorlarınıza göre benimki daha temkinli yaklaşıyor,17. haftadayım bende anlamadım:44:
yasasin cok sevindim degismez artik :) ya kuzu o cok tatli kizima arkadas geliyor
Eki Görüntüle 588939
Günaydın kızlar
oyy bi prenses daha mııı ne güzel yaaa
Babamız bizi dün akşam aradı kızıma bişey aldım çabuk gel dedi bende bi heycanlı gittim meğer bir meyveden almış (adı yazmıyım aşeren olmasın şimdi) ben çok seviyorum diye ama sana almadım kızıma aldım diyoo Oturdum hepsini yedim sonrada rejime girecem diyorumm aman yarasın kıcımaaaa oohhhhh
kızlar öle eşim arayınca bi tuhaf oldum kızıma bişey aldım diyince nasıl mutlu oldum anlatamam ilk bebeğimiz yaa bunları ilk kez yaşıyoruz ne güzel anlar anne baba olmak bu dünyada yaşanabilicek en büyük mutluluklardan biri sanırım
siz eşiniz ilk kez kızım yada oğlum diyince ne hissettiniz
minikkusa bende genetik bozukluk var
kac tane doktor gezdim hepsi saglikli cocuk
olma ihtimalimin % 20 olduğunu söylediler
bazıları % 10 bile dedi
ben tevekkül ettim allah'a sığındım tup bebek denedik
çok şükür tuttu inşallah bebeğim sagliklidir
çok zor bununla yasamak ama allah'a güvenmek ona sığınmak
o kadar guzel ki simdi soğukkanlı ol ve elini karnına koyup ya musavvir cek bol bol
ayetel kursu oku zaten 3 hafta sonra renkli ayrıntılı ultrasona gireceğiz
insallah onmasa sıkıntı çıkmayacak yavrularını saglikli inşallah
Eki Görüntüle 588939
Kızlar ben bu ultrasyon resimlerinden hiç bişey anlamıyorum tokoyayyın oğluşunu hiç seçemedim mnsroz un kızının tam olarak şeklinide anlayamıyorum görme özürlümüyüm neyim :44::44:
3'lü teste gittiğim gün 16+5 yani 17.haftanın içindeydim.
Ultrason ölçümlerine göre bebeğim 18+3 çıktı yani 19. haftanın içinde.
Normalde 5 gün felan önde çıkıyordu..
Bu kadar ileride çıkması normal olabilir mi? Yoksa ölçümde mi bir hata var?
günaydın herkeslere. Hayırlı günler olsun inşallah.
Bizim babamızda salı günü bize bu meyveleri çiçek gibi süsleyip gönderiyorlar ya bonyyfood da falan, işte kocaman çikolatalı meyveler yollamış iş yerime. Karta da kızım ve benim için çok güzel şeyler yazmış. çok duygulandım ve heyecanlandım. Bambaşka bir duygu bu, sanırım tarifi yok.
Eki Görüntüle 588939
Bebeğinin burnuşu pinokyo gibi durmuş, bağdaş kuruşunu yesinler onun. Çok keyfine düşkün bir bebekMinikuss canım. İkili testin riskli mi çıkmıştı doktorun 3lüyü istedi?
Benim doktorum üçlü çok yanıltıcıdır istemiyorum dedi. Çok kişi boşa stres oldu amniyosenteze gitti hiçbir şey çıkmadı dedi. Sıkma boşuna canını.
Bu arada bende doktora gittim. Çektiğim ağrı siyatik ağrısı. Krem veriririm ama kullanmaman daha iyi dayanabiliyorsan dedi. Günde 3 tane minoset alabilirsin dedi. Dinlen bol bol bu haftalarda çok normal dedi.
Ondan çıkıp kadın doğuma gittim. Hiç bilmediğim bir doktora. Ama çok memnun kaldım. Bakırköy Acıbadem'e işi düşenler olursa Alihan Özcan kendisi. Çok sempatik bir doktordu.Cinsiyetimiz 3. bir doktor tarafından onaylandı. Evet erkek.
Aç gittim bağdaş kurmuş uyuyordu. Öksürttü doktor uyandırdı. Pek sinirlendi rahatsız edilince.
Hareketlerini hissediyor musun dedi. Evet ama sürekli değil gün içinde 2-3 kez dedim. Çok normal şu an en kuvvetli hareketlerini hissediyorsun annesi dedi.
15 cm 200 gr olmuş bebişim.
Eki Görüntüle 588755
Sağol canım, Allah hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah..
Günaydın kızlar
oyy bi prenses daha mııı ne güzel yaaa
Babamız bizi dün akşam aradı kızıma bişey aldım çabuk gel dedi bende bi heycanlı gittim meğer bir meyveden almış (adı yazmıyım aşeren olmasın şimdi) ben çok seviyorum diye ama sana almadım kızıma aldım diyoo Oturdum hepsini yedim sonrada rejime girecem diyorumm aman yarasın kıcımaaaa oohhhhh
kızlar öle eşim arayınca bi tuhaf oldum kızıma bişey aldım diyince nasıl mutlu oldum anlatamam ilk bebeğimiz yaa bunları ilk kez yaşıyoruz ne güzel anlar anne baba olmak bu dünyada yaşanabilicek en büyük mutluluklardan biri sanırım
siz eşiniz ilk kez kızım yada oğlum diyince ne hissettiniz
Günaydın herkeslere. Hayırlı günler olsun inşallah.
Bizim babamızda salı günü bize bu meyveleri çiçek gibi süsleyip gönderiyorlar ya bonyyfood da falan, işte kocaman çikolatalı meyveler yollamış iş yerime. Karta da kızım ve benim için çok güzel şeyler yazmış. Çok duygulandım ve heyecanlandım. Bambaşka bir duygu bu, sanırım tarifi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?