ama teyzesi bak nasıl rencide oldu şimdi oğluşum.Koca kafasını yuvarlak gözünü tek eliyle kapattığı yüzünü ve bağdaş kurmuş bagetlerini nasıl göremezsin.
Benim eşimde anlayamıyor diğer ultrason fotoğraflarından. Bunda biraz daha benzetebildi çok şükür.
Minikuss ben bugün üçlü testimin sonuçlarının çok normal olduğunu öğrendim. AFP değerim çok yüksekti, ama tek başına anlam taşımıyormuş bu yükseklik, aklınızda olsun. Ben de senin gibi bin pişman oldum üçlü yaptırdığıma. İnşallah sen de güzel haberler alıp rahatlarsın canım
Bebeğinin burnuşu pinokyo gibi durmuş, bağdaş kuruşunu yesinler onun. Çok keyfine düşkün bir bebek
Msnroz Senin tatlı bebeşin de çok güzel
Benim ultrason resimlerini görseniz feleğiniz şaşar, karman çormanBen de böyle resimler istiyorum
Ben sigaranin mutfakta vs icilmesiyle ilgil problemi olan kisiyim sanirim :) dolayisiyla buna yazmak ihtiyaci hissettim, yalniz tabii ki bi atak seklinde cevap degil bu sakin boyle yazinca yanlis anlasilma olmasin.
Simdik bana kalirsa icen kisiler bunu farkedemiyor, alamiyor bu dumani kokuyu... Orada icince aynen senin gibi diger odalarda hicbirsey olmadigini dusunuyorlar... Belki dumanalti olmuyoruz tabiki ama sonucta sigaranin pis kokusu heryere siniyor. Ben hijyen konusunda zerre kadar takintisi olmayan biriyim. Bizim de cocuklugumuz daglarda taslarda toprakla gecmistir. Ailemden gordugum yasam bu sekilde, her haftasonu piknikte, en ufacik bir kisitlama olmadan buyuduk. Ama bu cooooook farkli birsey. Verdigin ornekler de yine bundan cok cok uzak. Bir de benim evmde icilmiyor. Ben icmiyorum, esim icmiyor, arkadaslarim cmiyor. Tek tuk icen biri geldiginde de rica ediyorum, bizde icilmedigini soyleyip izin vermiyorum. Neden bir baskasi, bebu kadar dikkat ederken gelip bebgimi zehirlesin ki. İlerde allah korusun bir problem, en ugacik bir problem olsa, ve cocugum bana dese ki neden izin verdin soyleyebilirdin, ne diyecegim diye dusunuyorum ve cok dokunuyor acikcasi... En azindan benim acimdan boyle, benim de hassasiyetm bu konuda...
Uzmanlardan bahsetmissiniz ama sigara icilen ortamda ne kadar radyasyon oldugu konulu arastirmalardan bahsetmemisiz. Bnu da ben soylemis olaym. Halde. Simdi ben kayinvalideme gidicem mesela ama surekli sigara icilen yer ve full radyasyon diyorlar. Ne olacak yani...gidiyoruz mecburen bir sekilde, onlar da animda icmeyerek baayardimci oluyorlar kendilerince. Ama herkesin duzeni kendine, elden birsey gelmez bu konuda... Benm derdim karsmdakinin de bana ayni saygiyi gostermesi...
Bir de canimcm ben aska asla sigara icenlerin tm hayatini yargilamiyorum, oyle anlasilmissa smdiden ozur dilerim cunku hic oye grencsiniz gibi birsey solemedim. Yalniz hayatinizin sigarali olan kisminin da igrenc olma olmama konusunda cok olmlu oldugunu bana kalirsa kimse iddia edemez, etmesin de bence. Ama herkesin hayai tercihleri kendine. Beni balamaz, beni de ilgilendirmez. Yalniz benm hayatm da bana ait olsun, gasp edilmesin ozgur irademle yaptigim bu secim. Benim derdim bu...
Zeyyyno cugum dedigm gibi sana boyle agresifce yazilmis bir cevap degil bu... Tekrar belirtmek istedm cunku bazen istemesek de alinan akadaslarimiz olor. Malum donemimizden oturu:) yeniden belirteyim istedim. Bunlar benim sigaraya, sigara icen ama ocmeyenleri onemsemeen kimselere karsi bakisim... Kusura bakilmasin lutfen
günaydın kızlar
minikkuş:herşeyin yolunda gitmesi için dualarımız hep seninle , umarım bir problem yoktur , ama ikili iyi çıkmışken 3'lüyü neden istemiş anlamadım.bende salı günü tarama için gittim ama kan vermedim doktorum genel bir değerlendirme yapıp açıklamalarda bulundu benim doktorum da riskli gebelik uzmanlarından.dilersen bilgilerini seninle paylaşabilir.
Bizde salı günü kontrole gittik büyümüş kızımmm!!15cm 160 gr olmuş maşallah.bizimde cinsiyet ikili de kızdı hala kız yani kızım olucak kesin artık nil'imiz geliyor bizimde :)bu da benm kızımEki Görüntüle 589333
Zeynom bende küçüklük fotografımı aldım elime ona bakıp dUruyorum
Kızım bana benzesin diye
maşallah kızına canım benimm maşallah
kızlar 4 boyutlu ultrasyonu sordum 300 tl dediler cd de veriyolarmış acaba devlet hastaneleri yapıyomu :44: ümraniyedeki ağitim araştırma mesela :44:
emin olmamakla birlikte Zeynep Kamil'de var diye duymuştum.
hafzak;
evet bende zeynep kamil de olduğunu duydum.
ama randevu almaya kalkarsam allah bilir kaçgün sonraya randevu verirler bana şimdiAyaktan hasta alıyolar mı acaba yaa uğraşmıyım gidiyim hastanemde yaptırıyım
geniş kapsamlı ultrasyonla 4 boyutlunun farkı ne kızlar :44::44:
günaydın kızlarhaftası önde olup cinsiyeti belli olanlara nasıl imreniyorum yaa bizim de bi belli olsaydı 16 haftama girince gidicem bakalım inşallah belli olur
Eki Görüntüle 589346
bu da benim bebişimmm:) çok kıskandık bebişlerinizi biz de koyduk resmimizi ama burda bebişim küçük daha 13+1 şimdi daha da büyüdük biz
Maşallah bebişine cinsiyeti belli mi?
doğum tarihlerimiz seninle aynıben cinsiyeti 13. haftamda öğrendim dr %99 ama yinede erken öğrendim diye emin olamıyorum ki
günaydınnnnn hanımlarrrrr bebişlerrrrDD
15inde detaylı ultrason için gidicem fiyat araştıyorum da 200 den başlıyor 400 e kadar gidiyor. Yalnız bazen radyoloji uzmanının çektiklerini doktorlar kabul etmiyormuş diye duydum bir farkı var mı acaba ?
aynı tarihte bende gidicem canımgünaydınnnnn hanımlarrrrr bebişlerrrr :ddd
15inde detaylı ultrason için gidicem fiyat araştıyorum da 200 den başlıyor 400 e kadar gidiyor. Yalnız bazen radyoloji uzmanının çektiklerini doktorlar kabul etmiyormuş diye duydum bir farkı var mı acaba ?
Sağolun kızlar;
Ben de şimdiden araştırmaya başladım iyi bir Perinatolog bulmak için buaradan giden arkadaslarda vardı.. Onların secimlerini de değerlendirebilirim.
Zaten artık gebeliğim riskli kabul edildiği için riskli gebelik uzmanına devam etmem lazım. Çünkü sonradan sonuc negatife dönsede riskli sayılıyormuş..
Evet bir yerde para tuzağı gereksiz riskler, testler vs vs ama işte insanın içi rahat etmeyince gözden çıkarıyor herşeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?