2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canımm inşallah bebeğinin sonuçları çok güzel çıkar inşallah bebeğin çooooookkk sağlıklıdır.

canım benim inşallah sağlıklı çıkar bebeğin ve beklerimiz

kızlar yaaaa
uyuyorum geldıgımden berı sıze yazarken kafamı koymustum masaya sımdı esım aradı ole uyandım
bende mı bıtek boyle cok uyku problemı yoksa sızlerde olemısnız

canım bana doktor %99 kız dedi ama ben çevreme senin doktorun gibi %51 kız diyorum yinede erken cinsiyet öğrenmenin emin olamama kaygısı benimkiside :) ben şimdilik hiç kıyafet bakmıyorum ocak ortasından sonra inşallah başlarım diye düşünüyorum.
ben 52 kg ile hamile kaldım geçen hafta 56 kilo çıktım 4 kiloyu nereme aldım bilmiyorum ama :) benim bir arkadaşım vardı ilk çocuğunu doğurdu kiloların veremeden ikinciye hamile kaldı kilonun üstüne yine kilo aldı geçenlerde gördüm tığ gibi olmuştu zamanla mutlaka verilir diye düşünüyorum :)

günaydın kızlar haftası önde olup cinsiyeti belli olanlara nasıl imreniyorum yaa bizim de bi belli olsaydı 16 haftama girince gidicem bakalım inşallah belli olur

senı cook ıyı anlıorm
aynı duyguları paylasıorz
bende 11 ocak da gıdıcem bakalım onada ohooooo daha cok var

kızlar yaaaa
uyuyorum geldıgımden berı sıze yazarken kafamı koymustum masaya sımdı esım aradı ole uyandım
bende mı bıtek boyle cok uyku problemı yoksa sızlerde olemısnız

bende öyleyim hulluycim işe zor geliyorum cumartesi cinsiye öğrenebilirimsen bana kız demiştin kızmı çıkck bakalım

O gördüğün benim kuzenimdir kesin:):)

yasasin cok sevindim degismez artik :) ya kuzu o cok tatli kizima arkadas geliyor

canım saolasın,inşallah değişmez

Amn oturustaki zerafete bakin.... Cok tatli annesi, tam bir prenses. Masallah.

balmondcum çok teşekkür ederim prensesim adına

canım sizden iyi dünür mü bulucazana güzel baba güzelverdim gitti
canım aynen öyle,son bir haftadır paranoyaklaşmıştımsağlıklı olduğunu gördüm dünyalar benim oldu
ağrıların geçmedi demek,acil şifalar diliyorum canım.inşallah bir an önce geçiverir.yeterki onlara bişey olmasın biz şimdiden bütün sıkıntılara katlanıyoruz...

mnsrozcummmm çoook tebrik ederim...maşallah senin güzel kızına
Sağlıkla kucağına da alırsın bebeğini inşallah canım...
Bi de benim kızıma da arkadaş geldi

evet canım saol, sizinkine arkadaş geldi,tahmini doğum tarihlerimizde aynı,cinsiyetlerimizde

acemiperi,zeynoo çok teşekkür ederim kızlar.hepimizin bebişlerine kocaman bir maşallah

aynı tarihte bende gidicem canım
bilmiyorumkii bana hiç öle bi uyarıda bulunmadılar :44:

Birkaç arkadaşımın doktoru radyaloji uzmanı çektiği için kabul etmemiş. Prof.mu doçent mi ne çekmesi gerekiyor falan demiş buna güvenemem diyince başka yere bir daha gidip çektirmek zorunda kalmışlar. o yüzden çelişkide kaldım bende :S benm hastanede 246 tl ye çekiyor sgkl ıya ordakide radyalojiciymiş heralde sorun olmaz muhtemelen doktorumda o hast olduğu için oraya gidicem.

canım okadar para vericeksen madem,bence perinatoloji uzmanına git derim.çünkü ayrıntılı ultrasonun uzmanı onlar.radyoloğa okadar para verme.nerde oturuyor sun?

Kızlar Anadolu yakasında normal doğum yanlısı, muayanesi çok pahalı olmayan , temiz bir hastaneyle çalışan işinde iyi erkek doktor önerir misiniz?Acıbadem vb. hastaneler değil çünkü şirketimiz saolsun doğum paketimizi özel sigortamızdan çıkarmış o yüzden daha makul fiyatları olan temiz bir hastane olsun istiyorum.
Bir tanıdığımız acıbademde ikiz bebek doğurdu bebeklerde bir süre kuvezde kalmış ve bundan 4 sene önce falan 50 bin lira verip çıkmışlar.Bir düşünmek istiyorum, ben şuan perinatoloji doktoruna gidiyorum ama benim perinatolojilik bir durumum yok ve birazda elektriğimin çok tutmadığını hissediyorum yani işinde çok iyi herkes iyi diyor ama benim kafam çok karışık..
Bu arada hastanesinde doğum fiyatlarını öğrenen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…