2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım beşiğini çok beğendim nereden aldın?indirimli fiyatı mı 420?? :34:

Yok indirimsiz fiyatı 420, indirimli 300 civarına geliyor ama sen 420 ödeyeceksin, 120 lirayada mothercare den indirimde olmayan birşeyler alabilirsin..Ben 120 liralık çeki mama sandalyesi alırken kullanmayı düşünüyorum..Beşiği alırken şiltesinde(yatağında) kullanabilirsiniz dediler yatağıda orda 350 tl ydi ama ben yatağı işbirden aldım hem fiyatıda daha uygundu 266 tl ye yatağını aldım, birde lasteks olduğu için yatak hava alıyor ve bebek rahatça uyuyor...

kızlar kafama takılan bişey var. fikri olan yazsın lütfen... bu beşik bize amcamızın hediyesi.ama içinde yatagı yok ve ben bu beşiğe uygun yatağı nasıl bulucam anlamadım. resmen oval bir yatak almam lazım ama piyasa da öyle bir yatak olduğunu sanmıyorum. ne yapsam sizce... annem de diyor ki içine yün yatak yaparız.ama yün yatak da inişli yokuşlu olucak çocuk rahatsız olmaz mı ??

Bu tarz beşikler içinde yatak satılıyor aslında.. Amcanıza bir sor nerden almışlar, muhakkak yatağıda satılıyordur orada..

Bu tarz beşikler içinde yatak satılıyor aslında.. Amcanıza bir sor nerden almışlar, muhakkak yatağıda satılıyordur orada..

yok hayatım kaynım bu beşiği üretici fabrikasından almış.yatak olmuyormuş onlarda illaki vardır ama ben koçtaşa falan baktım orada yoktu.

yok hayatım kaynım bu beşiği üretici fabrikasından almış.yatak olmuyormuş onlarda illaki vardır ama ben koçtaşa falan baktım orada yoktu.

Sitelerden araştırdımda pek yokmuş.. Bak aklıma ne geldi şu mahalle arasındaki yorgancılara bir sorsan, ölçü versen yaparlar diye düşünüyorum.. Yün olsun daha sağlıklı sonuçta..

kızlar dün iş yerinden arkadaşım mail attı bana senin için bunları aldık isim yerlerine emir ata yazdırıyorlarmış begenmedigin bişey varsa

söyle degiştirelim diye,
bende hepsi çok güzel degiştirmenize gerek yok tşk ederim dedim :49: yanlız şu kapı süsünden daha önce hiç görmedim sizce nasıl, söylesem degiştirseler mi acaba:26:

Eklentiler

• $_MG_1124.webp
    $_MG_1124.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $_MG_1074.webp
    $_MG_1074.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $_MG_5157_KM_.webp
    $_MG_5157_KM_.webp
    10 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar bebek şekeri için fikir olması amacıyla şu siteye bir bakmanızı tavsiye ederim..
Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri

benim annemin dükkanı var ben ona yaptırdım bütün herşeyimi. bebek şekeri sepeti lohusa seti altın yastığı kapı süsü hepsini yaptırdım. isteyen olursa çok çok uygun fiyata size de yaptırabilirim.modellerden örnekler gönderirim kızlar.ben şekerlerimi 100 adet karışık yaptırdım. her modelden koydum yani.bunlarda bir kaç örnek ;
$sepet1.webp

Eklentiler

• $şeker1.webp
    $şeker1.webp
    6 KB · Görüntüleme: 26
  • $şeker2.webp
    $şeker2.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $şeker8.webp
    $şeker8.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $şeker9.webp
    $şeker9.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $şeker 3.webp
    $şeker 3.webp
    4 KB · Görüntüleme: 29
  • $şeker 4.webp
    $şeker 4.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $şeker 6.webp
    $şeker 6.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $şeker 7.webp
    $şeker 7.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $şeker 10.webp
    $şeker 10.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $lohusa setim.webp
    $lohusa setim.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 23
  • $altın yastığım.webp
    $altın yastığım.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 40
kızlar dün iş yerinden arkadaşım mail attı bana senin için bunları aldık isim yerlerine emir ata yazdırıyorlarmış begenmedigin bişey varsa

söyle degiştirelim diye,
bende hepsi çok güzel degiştirmenize gerek yok tşk ederim dedim :49: yanlız şu kapı süsünden daha önce hiç görmedim sizce nasıl, söylesem degiştirseler mi acaba:26:

hepsi cok guzel canm cok begendım, kapı sussude hem farklı hem guzel dıgerlerı cok demode oldu artık bn kapı susu dusunmuyodum ama senınkı guzelmıs
bu arada bende emir koymayı dusunuyorummm
ama emirler cok yaramaz oluyolarmıs dıye duydummmmm :26:
hic inanmazdım aslında boyle seylere ama hamilelik pskolojisinden midir nedir supheye dustum:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kafama takılan bişey var. fikri olan yazsın lütfen... bu beşik bize amcamızın hediyesi.ama içinde yatagı yok ve ben bu beşiğe uygun yatağı nasıl bulucam anlamadım. resmen oval bir yatak almam lazım ama piyasa da öyle bir yatak olduğunu sanmıyorum. ne yapsam sizce... annem de diyor ki içine yün yatak yaparız.ama yün yatak da inişli yokuşlu olucak çocuk rahatsız olmaz mı ??

canım bebekler için pamuk yatak öneriyorlar
bizimde saraylı beşiğimiz var onun içinde aynı böyle oval sünger var ama biz yine pamuk yatak yaptırıcaz
ayrıca odasındaki beşiğinde yatağı mevcut ama yine ince bir pamuk yatak yaptırmayı düşünüyorum
ilk olarak hassas oluyorlar sağlık açısından öneriliyormuş

sende ölçülerini alıp ilk kullanımlık olucağı için pamuk yatak yaptırabilirsin

canım bebekler için pamuk yatak öneriyorlar
bizimde saraylı beşiğimiz var onun içinde aynı böyle oval sünger var ama biz yine pamuk yatak yaptırıcaz
ayrıca odasındaki beşiğinde yatağı mevcut ama yine ince bir pamuk yatak yaptırmayı düşünüyorum
ilk olarak hassas oluyorlar sağlık açısından öneriliyormuş

sende ölçülerini alıp ilk kullanımlık olucağı için pamuk yatak yaptırabilirsin

evet doğru söylüyorsun. aslında iyi fikir. pamuk hem daha yumuşak olur yün sanki biraz sert kalır gibi... en iyisi bir yorgancı bulmak.

Günaydın kızlarr

Şimdi doktordan geldimm kızım kordonundan kurtulmuş çok şükür 1165 gr ıolmş:nazar:
Ama elleri ile kendini öyle bir sarıp sırtını dönmüşki foto bile alamadık hiç bişey göremedik ya :1:

oyyyyyyyy masallah
o kadar olmus mu ya
ay ne guzel
dun sankı 2 gr falan yazıodu hamılelık takvımınde

kızlar bir şey soraacağım size ben kraftın oyun parkını almak istiyorum...Hani iç kenarlarına da boydan boya birşey yerleştiriyoruz ya adı ne bilmyorum onlar nevresim takımlarının içinde oluyor mu

ben değil de dedesi almış sağolsun :) kundak battaniyesine kadar yıkadım valla napıyım öyle kaldırmak sinmedi içime :) ütüleyip kaldırırım yerine bizim bebişlerin ne zaman geleceği belli değil ki canım ya hazır olsun her şey istedim. h.hanede giyeceğim pijamalarımı bile yıkadım deli miyim neyim bilmem :52:

sabırsız hamarat annesin cicim :1: iyi yapmışsın iyi:9:
nurgu tsk ederim cnm senin mesajini gorene kadar cok uzulmustum benim kizimin resmine kimse yorum yapmamis diye
Sevindirdin beni saol. Bu aylarda niye resim.verilmesinki sacma demis aablanin doktoru hcte korkunc gelmez bize
Herhali guzel gelir.
Hem zaten biz cok fazla goremiyozki bebisimizi ben iki aydir gormemistim simdi resmini vermese kafayi yerdim.

rica ederim canım kızçenin güzelliğine yorum yapılmayacak gibi değil maşallah:nazar:valla ben öle hatırlıyorum ablam resim istiyodu dr. da yok görmemen daha iii diyomuş vermiyodu:1:
vardır bi bildiği çok yakın oluyolar ya galiba ondan:26:

Kanserden Ölen Bir Kadının, ölmedne önce yazdıkları;

Daha önce de okumuşsunuzdur ama hamilelik kısmı için hatırlamakta fayda var...

"Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim.
Ben olmadığım zaman her şey
kötüye gidecek, diye düşünmezdim..

... Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım..
... Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim..
Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..

Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer. Yerler leke olacak diye korkmazdım.. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım..

Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim..

Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum..
TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım..

Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.. Bu o kadar nadir bir olay ki.. Mucize gibi bir şey..

Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim.. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim..

Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..

Dikkatle bak.. Gerçekten gör.. Yaşa.. Vazgeçme..
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç..
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi..

Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım..
Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için
şükredin..

Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor..
Umarım her gününüzü değerlendirirsiniz.."

şükürleeeer olsuun:43: :43: :43: :43: allahım sağlıklı günler yaşamayı nasip etsin ailemizle:14: :14:

ah kızlar minikim mesanemin üstünde zıplıyor resmen şöyle kendimi sallasam pozisyon değiştirir mi :30: yaklaşık bi saattir aynı noktayı tepikliyo tuvalate kaç kere gittim sayamadım bileee :25::25:

yok anam yok ne kaçması bide inatlaşıyolar şimdiden oğluşum sağ tarafıma toplanıyo karnım sağ taarafa doğru sivriliyo
bende elimle ittiriyorum sallıyorum oda bana vuruyo''rahatımı bozma'' dercesine:52: :52:

Günaydın kızlar, bizde minik yavrumuza bu mobilya takımını aldık.. Mayıs sonu gibi gelecek.. Hepiniz aldıklarınızı iyi günlerde kullansın İnşAllah.. Sağlıkla..

bizde bu takımı aldık kızımız için 2 hafta sonra geliyor. siz kaça aldınız takımı? bebişinizle iyi günlerde kullanın odanızı inşallah :)

benim annemin dükkanı var ben ona yaptırdım bütün herşeyimi. bebek şekeri sepeti lohusa seti altın yastığı kapı süsü hepsini yaptırdım. isteyen olursa çok çok uygun fiyata size de yaptırabilirim.modellerden örnekler gönderirim kızlar.ben şekerlerimi 100 adet karışık yaptırdım. her modelden koydum yani.bunlarda bir kaç örnek ;
Eki Görüntüle 650285

Çok güzelmiş süslü püslü.. Bakalım ben şu aralar araştırıyorum..

hepsi cok guzel canm cok begendım, kapı sussude hem farklı hem guzel dıgerlerı cok demode oldu artık bn kapı susu dusunmuyodum ama senınkı guzelmıs
bu arada bende emir koymayı dusunuyorummm
ama emirler cok yaramaz oluyolarmıs dıye duydummmmm :26:
hic inanmazdım aslında boyle seylere ama hamilelik pskolojisinden midir nedir supheye dustum:26:

evt onlarda farklı olsun diye düşünmüşler bana da farklı geldi ama ne bilim güzel yaa, olmazsa hastane kapısına asar foto çekeriz :9: canım emir ismi çok fazla var ama bizim babiş koyduu emir olsun dedi, bende olmasın demedim yanına ata yıda ben ekledim :32: ben bu isim olursa böyle olur yada şu isim olursa şöyle olur gibi şeylere pek inanmıyorum :49: sonuçta bebekde olsalar belli bir karakterle doguyorlar, aile sosyal çevre bakan kişiye göre de hareket etmeye başlıyorlar.. çok şımartılırsa şımarık ve yaramaz, çok serbest bırakılırsa hereketli yerinde durmayan, her dedigi yapılırsa laftan anlamayan gibi...
bizde görücez bakalımm,nasıl olacaklarr :16:

bende de bambu yatak var oval biçimde... içinde sünger vardı ölçüsüne göre kesilmiş bizde üztüne yün döşek yaptırdık. yün daha iyidir bence denemekte fayda var

evet doğru söylüyorsun. aslında iyi fikir. pamuk hem daha yumuşak olur yün sanki biraz sert kalır gibi... en iyisi bir yorgancı bulmak.

benim ananede ilk duyunca pamuk yatağı olurmu yün olsun dedi
anane belki alerji yapar yün sert olur olmaz pamuk yaptrcam dedim
ooo sizde eskiden bebekler nereye yatırırsak orada uyuyordu şimdi çıktı bunlar dedi:1:

artık yün yatak denilince aklıma bu gelicek :1:

Back
X