2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
maşallah senin oğluna bayılıyorum valla kız güzeli gibi.çok canlar yakacak ilerde:)

sağol canım benim bu topiğin bütün bebişleri birbirinden tatlı hepsine ağzım açık bakıyorum:16::16:

Kızlar sizlerle vedalaşmaya geldim...
Nerdeyse bir aydır herkesin doğum yapmasını bekliyordum bu satırları yazabilmek için...Ama anladığım kadarıyla haziran annelerinden doğum yapmayan kalmadı...
28 gün önce 11 haziranda bebeğim melek oldu:(
Saat 9.09 da dünyaya gelen kızım ancak 6 saat hayatta kalabildi...
Otopsi sonuçlarına göre dünyada sadece 7 kez görülmüş olan akciğerle ilgili bir yapısal eksiklikle geldi meleğim...
Ve kordon kesildikten sonra sadece 6 saat tutunabildi hayata...
Bu satırları o kadar zor yazıyorum ki...ama sizlere de veda etmeden gitmek istemedim...ne de olsa 9 ay boyunca birbirimize dertlerimizi anlattık..sizlerden çok güzel destekler aldım...hepinize çok teşekkür ederim....
Kendinize ve bebeklerinize nooolur çok iyi bakın.
Hepsine sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum...ve herbirinin o güzel yanaklarından öpüyorum...

ayy canım benim yeni duydum ya daha önce böyle bişeyden bahsetmemişitin
allahım sabır veersin daha önce 2 bebek kaybım oldu 2 ayı geçmedi ikiside seni çok ii anlıyorum
ne desekte fayda yok ama unutmaki seni cennettin kapısında bekleyecek ve seni almadan gitmeyecek bi meleğin olacak:54::54:
rabbim eşine ve sana sabır versin kendine ii bak bizi unutma arada bir uğra
inşallah en yakın zamanda toparlanırsın sağlıklı sıhatlı ewladını kucağına alırsın:43::43::43:

ben emzik kullanmak istemiyorum bebişime vermemek için de elimden geleni yapıyorum ilk zamanlar ne olur ne olmaz diye almıştım bi tane çok nadir ağlama krizine girip de bende yorulmuşsam uykuya geçesi için 1-2 kere kullanmışımdır ama eşim ve ailesi emzik bebeğin süsüymüş bebek ağlamayacak mış emip uyuması gerekiyomuş bende işime gücüme bakacakmışım ( bebeğe kayın valide bakacağı için çalışırken sanırım zora gelmek istemiyo ama ben 1 yaşına kadar çalışmıycam inş ) vıdı vıdı yediler beynimi ben görmeden ağzına tutuşturuyolar kopuyo kavga
eşim dün akşam yine ağlarken versene diyo ben tek başıma günlerdir bakıyorum bebeğe gayette mutluyuz şikayet etmiyorum da benmi çok safım yoksa siz mi çok akıllısınız dedim
HAKSIZ MIYIM AMA ZAHMETSİZ HEMEN ÇOCUK BÜYÜYECEK OLLLLDU :20::20::20::20:

ayy bende emzik delisiyim belki doğru değildir ama eşin ve ailesi gibi düşünüyorum:9::9: çok yakıştırıyorum bebişlereee:16:
bizimkide hiç sewmiyor tiksiniyor:19:

selam kizlar.. dogumdan sonar sizdede hemoroit olustumu..Bende oldu cok kotu bisiiymiss ,, cok agriyo kaniyo ..kayisi erik yiyiroum bi nebze iyi geliyoo tamamen nasil geecirim .ve dogumdan sonar olan hemoroit gecermi .?.birde gogusm ucu fena agriyo catlamiss biri oglum ilk emmerken cok agriyo cok derin bir agrriii bu :(( yarin ogluma 40 gun olcak inslhh ..bugun oglum azda olsa raHAT nedenini suna bagliyorumm Sabah aksam bi kasik zeytin yagi ve arkasinda su veriyom sanki faydasini gordumm ..ama ikinmasi var cokda olmasa bu bile beni sevindirdii ..bebegim rahatsa bende rhat oluyorum..oglumu her sevdigimde her emzirdigimde annecim aklima geliyoo ..:) aahhh anacimm neler yapmisiz sana diyorumm icimdenn :1: kizlarr oglumun derisin alti sari aglarken bariz belli oluyoo doctor butun testleri yaptii biraz varmis sarilikk 6 haftaya gecer dedii sut sariligi sanirim ..nnette arastirdim uyumma emmeme gibi belirtileri varmis oglumda oyle bisi gozlemleyemdim normal 2 saate bi uyaniyo yaramazliklarini yapip uyuyorr ..sizin bebeklerde bole bisi oldumu ... 6 haftalik olcak ama hala bu deri alti sarisi var napmam lazim sizce.. tekrar doktora goturmeliyim sanirim

bedede çıktı ya çok kötü saatlerce sızlıyor ishal olmama rağmen çok acılı oluyor:5::5:
seftali yaprağına zeytin sarıp yiyince çok ii geliyormuş ben deniyecem sanada tavsiye ederim:ssz::ssz:

Nerdeyse bir aydır herkesin doğum yapmasını bekliyordum bu satırları yazabilmek için...Ama anladığım kadarıyla haziran annelerinden doğum yapmayan kalmadı...
Otopsi sonuçlarına göre dünyada sadece 7 kez görülmüş olan akciğerle ilgili bir yapısal eksiklikle geldi meleğim...
Bu satırları o kadar zor yazıyorum ki...ama sizlere de veda etmeden gitmek istemedim...ne de olsa 9 ay boyunca birbirimize dertlerimizi anlattık..sizlerden çok güzel destekler aldım...hepinize çok teşekkür ederim....
Hepsine sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum...ve herbirinin o güzel yanaklarından öpüyorum...

Canımm cok üzüldüm:(( Basiniz sagolsun..
Sozun bittigi yer,bogazim düğümlendi:14:
Allahım yar ve yardımcınız olsun..

selam kizlar.. dogumdan sonar sizdede hemoroit olustumu..Bende oldu cok kotu bisiiymiss ,, cok agriyo kaniyo ..kayisi erik yiyiroum bi nebze iyi geliyoo tamamen nasil geecirim .ve dogumdan sonar olan hemoroit gecermi .?.birde gogusm ucu fena agriyo catlamiss biri oglum ilk emmerken cok agriyo cok derin bir agrriii bu :(( yarin ogluma 40 gun olcak inslhh ..bugun oglum azda olsa raHAT nedenini suna bagliyorumm Sabah aksam bi kasik zeytin yagi ve arkasinda su veriyom sanki faydasini gordumm ..ama ikinmasi var cokda olmasa bu bile beni sevindirdii ..bebegim rahatsa bende rhat oluyorum..oglumu her sevdigimde her emzirdigimde annecim aklima geliyoo ..:) aahhh anacimm neler yapmisiz sana diyorumm icimdenn :1: kizlarr oglumun derisin alti sari aglarken bariz belli oluyoo doctor butun testleri yaptii biraz varmis sarilikk 6 haftaya gecer dedii sut sariligi sanirim ..nnette arastirdim uyumma emmeme gibi belirtileri varmis oglumda oyle bisi gozlemleyemdim normal 2 saate bi uyaniyo yaramazliklarini yapip uyuyorr ..sizin bebeklerde bole bisi oldumu ... 6 haftalik olcak ama hala bu deri alti sarisi var napmam lazim sizce.. tekrar doktora goturmeliyim sanirim

canım hemoroid bendede olmuştu doktor bir krem yazdı onunla geçti çok şükür göğüslerin içinde susam yağı mucize gibi geldi göğsüme bir ay boyunca çok çektim gçğüs ağrısından Allaha şükür bişeyim kalmadı a101 mağazasına susam yağı gelmişti onu aldım kullandım ama bura okumuştum tahin alıp onun üstündeki yağı da sürersen iyi gelir geçmiş olsun

canım bizimde bebişimiz 22 günlük.Dr her emzirmeden sonra 30cc mama ver dedi.Sadece akşamları 1 defa 60cc mama ver dedi ama onu verince bebeğim çıkarıyor fazla geliyor.O yüzden ben onuda 30 cc veriyorum.Bugün tartıya gittik.4 günde 200 gram almış :52: çoook sevindik. Meme+mamayı genelde 2-3 saatte bir verdiğim için aç kalmıyor yavrum...

Sezeryan oldum ama doktor dikisime surecegim merhem disinda ilac vermedi. demir hapima devam ediyorum sadece.

Kizlar hangi mamayi kullaniyorsunuz? Ben aptamil kullaniyordum bugun hemsire hanim bebelac tavsiye etti. Seker oranindan dolayi kati gidaya gecisim daha kolay olurmus

Iki ya da uc gunde bir bebegin acligina gore 30 ya da 60 cc veriyorum. Aptamil icin bana da sekerli dediler. Ek gidaya gecince bebek sekerli gidalara yoneliyormus

ben 2-3saatte bir 30-40cc veriorum önce meme sonra mama.sütüm yetmiyor her seferinde yırtınarak ağlıyor oğluşkom.çok mu veriorum mamayı acaba?

bende doğum yaptım ilk hafta hiç sütüm gelmedi bizde hep 30 cc aptamil verdik şimdide sütün geliyor ama yetmiyor sanırım çünkü oğlum her saat memede ve bırakıp yatağına koyduğumda tekrar ağlıyor tekrar meme veriyorum ama mamaya da devam ediyoruz dr bırak demesine rağmen şimdi 60 cc veriyoruz onun içince 1-2 saat deliksiz uyuyor mamayı bırakamıyoruz ne yapcaz bilmiyorum.mamayı verirken vicdanen çok rahatsız oluyorum kendimi suçlu hissediyorum sütüm az diye içimi bi sıkıntı kaplıyo bu seferde süt tamamen kaçıcak diyede korkuyorum birde üstüne çevredekiler şunu yap bunu yap mama alırsa seni yakında tamamen bırakır vs vs vs iyice sıkıyolar insanın canını

sütüm çoğalsın diye 3 lt su içiyorum humana , still tea kullanıyorum ama yinede sağınca en fazla 30cc-40cc ancak çıkıyor çok moralim bozuluyor bazıları sağıp dolaba bile koyuyor ne güzel ama bende nerdeeeeeee çoookkkkkk canım sıkılıyo çokkkk bu duruma.

gibbi aynı durumdayız canım sağınca 20cc çıkıyor :( sen her seferinde mi 60cc veriyorsun? spring sağol güzelim içim rahatladı.10-20ccde su veriorum günde bi kere.
kızlar anladığım kadarıyla hepimizin durumu oldukça benzer bende 2-3 saatte bir memeden sonra 60ml mama veriyorum bazen 120ml oluyo bir günde 9-10 kez mama vermiş oluyorum 46 günlüğüz mamayı başından beri kesemedim süt çok çok az olduğu için bugünlerde azıcık artmış gibi emdiği zaman ucundan damlıyo ama bu kez sıpam emmiyo memeyi tutmuyo artık ancak uykulu olduğu zaman emzirebiliyorum çok aç olunca hayatta tutmuyo

selam kızlar
cok sukur tekrar gırmek nasıp oldu banada
27 hazıran sa 10:32 de sezaeryan dogum ıle oglumu kucaıma aldım cok sukur
malum ılk gunlwer zor gectı ama hayatımın en guzel gunlerını yasıorm oglumla
sevgı dıyemıorm adına bılemıorm bu ne ama cok ılahı bısey sankı evlat sahıbı olmak
dogum yapan butun arkadaslarımı tebrık ederım allah analı babalı buyutsun

ahaha
benım oglumdA SICRIO GULUo aglıo uyurken endıselenme
kızlar ya ben bısı sorcam
az once sut sagdım cunku oglum memeyı bırakmıo sabahtan aksama kadar tam gozlerını kapıo ama
sureklı huzursuz memeyı cektıım anda uyanıo
az once bu yuzden sut sagdım 60 cc kadar
sutumde varmıs bıberonla onu verdım
sorum su kı 11 gunluk bebek ıcın ne kadar sut sagmalı

hullycim canım gözün aydın Rabbim sizlere bagışlasın inş. bebişinizi sağlıkla bereketle büyütürsüünüz

Kızlar kalça cikigi kontrolune ne zaman goturecegiz

bize doktor 2. ayında tam 60 günlük olunca kalça usgsi yapılacak dedi

ben emzik kullanmak istemiyorum bebişime vermemek için de elimden geleni yapıyorum ilk zamanlar ne olur ne olmaz diye almıştım bi tane çok nadir ağlama krizine girip de bende yorulmuşsam uykuya geçesi için 1-2 kere kullanmışımdır ama eşim ve ailesi emzik bebeğin süsüymüş bebek ağlamayacak mış emip uyuması gerekiyomuş bende işime gücüme bakacakmışım ( bebeğe kayın valide bakacağı için çalışırken sanırım zora gelmek istemiyo ama ben 1 yaşına kadar çalışmıycam inş ) vıdı vıdı yediler beynimi ben görmeden ağzına tutuşturuyolar kopuyo kavga
eşim dün akşam yine ağlarken versene diyo ben tek başıma günlerdir bakıyorum bebeğe gayette mutluyuz şikayet etmiyorum da benmi çok safım yoksa siz mi çok akıllısınız dedim
HAKSIZ MIYIM AMA ZAHMETSİZ HEMEN ÇOCUK BÜYÜYECEK OLLLLDU :20::20::20::20:
canım başta bende senin gibiydim emzik konusunda annem ler tutturmaya çalışırken ağzından atınca mutlu oluyordum şimdi ise tutmasını istiyorum ama geç kaldım..gereksiz gereksiz ağlıo belki emzik tutsaydı emer uyurdu..tabi bilinmez..
ama bebeklerimize bakma konusunda nedense çevremizdeki herkes bizden daha bilgili bize bırakmazlar çocuğumuza istediğimiz gibi bakalım

arkadaşlar oğlum sancıdan duramıyodu kolik diye pışpışlayıp duruyoduk gece uykumuz yoktu karrpuzun çok sancılı gaz yaptığını öğrendim hele de akşam yiyince daha fena oluyo 3 gündür karpuz yemiyorum bebeğim gitti yenisi geldi sanki meğerse oğlum çok usluymuş :nazar::nazar::nazar: yazık bebişlere karpuz yemeyin bir de kiraz :56:

ewe gelen misafirlerin (0-5)yaşındaki kızı ile aramızda geçen diyalog
bebişim ağlayınca odaya koştum acıktığı için ağlıyordu
battaniyeye ellerine saldırıyor emmek için
aldım kucağıma emzirmek için memeye nasıl saldırıyor
küçük kız peşimden gelmiş bu kareyi gördü tabi
yanıma otuırdu bebeği süzüyor
-çokmu acıkmış?? dedi
-evet hemde nasıl baksana şu yaramaza.. dedim
-sütün çikolatalı galiba :)bence ondan çok sewiyor, süt içmeyi.. dedi
-galiba... dedimm:9::9::27:
-bende çikolatalı sütü çok sewiyorum.. dedi
''şimdi emmek istiyorum diye tutturursa ,ne yapaRIM:9: diye düşünmeye başladım:1:''
-yok benim sütüm muzluymuş oğlum muzlu süt sewiyormuş.. dedim:1:
kız caaaz sustu hııımm dedi ve gitti yanımdan:27::27:
ayy süper yaa benm kız neli seviyokii:1:

canım senle aramızda sanırım 2 gün var bizimki 8 i
dün aşımızı olduk 990 gr almış bizim kız
bir kilo olamamış :1:
seninki ne kadar olmuş merak ettim
benmki almış 1kilo canımm ebemiz kilosu falan normal dedi...seninkide iş arada 100 gr var sadece aşk olsun..
allah yardımcın olsun canımm bebeğin öteki dünyada senin meleğinn allahımm sana herşeyin en güzelini nasip etsinn başınız saolsunn...
Kizlar ya oglumun dudagi burus burus hala ya bi de dili beyaz.doktora sordum ikisinin de normal oldugunu soyledi.eger yanaklarinda beyazlik olursa karbonat sur dedi.dudagi icin de normal dedi.ama icim hic rahat degil.
canım korkma benm kızında hala öle merak etme bişi olmaz..

arkadaşlar oğlum sancıdan duramıyodu kolik diye pışpışlayıp duruyoduk gece uykumuz yoktu karrpuzun çok sancılı gaz yaptığını öğrendim hele de akşam yiyince daha fena oluyo 3 gündür karpuz yemiyorum bebeğim gitti yenisi geldi sanki meğerse oğlum çok usluymuş :nazar::nazar::nazar: yazık bebişlere karpuz yemeyin bir de kiraz :56:

ayy iyiki söledin yaa ben acayip yiyorum benim kız ondanmı sat 8den 11e kadar ağlıyoo:26::26:

Kizlar ya oglumun dudagi burus burus hala ya bi de dili beyaz.doktora sordum ikisinin de normal oldugunu soyledi.eger yanaklarinda beyazlik olursa karbonat sur dedi.dudagi icin de normal dedi.ama icim hic rahat degil.

Canım oğlun pamukçuk olmuş galiba. internetten araştır eğer öyleyse dudaklarını falan karbonatlı suyla silebilirsin.Ben de çok fazla bilmiyorum ama araştırırsan sağlık sitelerinde ayrıntılı yazıyodur.

Sut pompasi avent ekektrikli aldim ise yaramadi...cekim gucu cok az dunya para verdik... lansinoh el pompasi cekimi daha fazla onu deneyince bayagi işe yaradı. . Medela nasil bilmiyorum ama ise baslarken kiralama yapicam... bilginize

ya benimki de avent başta çok iyi çekiyodu sonra bi çalıştırdım çekmiyo napcam bilmiyorum servise göndereyim bari inşallah düzelir :emir_bebek:

Offf Denoze cok uzuldum Allah yardımcısı olsun sabır versin inşallah. Ben 5 kez kaybettiğim için birden o kabusları hatırladım. Çok zor çok. Allahım en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip edip unuttursun bu acıyı. İçim yandııı. Eşimle birbirimize sarılıp nasıl ağlardık o günler geldi aklıma. Ne dense boş. İnşallah birdaha hiç yaşamasın bu acıyı, kimse yaşamasın düşmanım için bile istemem.
Ben Allah'a çok şükür daha iyiyim sadece burnum tıkalı. Süt konusunda da en önemli faktör mutlu olmakmış. Geçen haftasonu biraz moralim bozuldu hemen sütüm azaldı çok korktum. Şimdi mutluluk oyunu oynayıp yiyip içip düzeltmeye çalışıyorum. İki kez buzluktaki sütlerimden vermek zorunda kaldım oda çok zor oldu. 6 çeşit biberon denedim sonunda birini sevdi çok şükür. Yusyuvarlak meme gibi olanı sevdi. benim oğlum çok meme düşkünü. Emzik konusundada zorlamıştı en son aventi sevmişti. Çok seçici bir oğlum var. bu arada Emzik gerçekten çok rahat. Uyanıkken emzikle oyalıyo kendini sürekli meme istemiyor. Kilo konusundada muzdaripim. Çok az kilo almıştım ama aldığım kilolar üzerime yapıştı. Aslında kotlarımı falan rahat giyiyorum ama göbek gitmiyor bi türlü. Giydiklerimi yakıştıramıyorum kendime. Bugün doktorum spora başalayabilirsin dedi hemen başlıcam faydası olur inşallah.

gibbi aynı durumdayız canım sağınca 20cc çıkıyor :( sen her seferinde mi 60cc veriyorsun? spring sağol güzelim içim rahatladı.10-20ccde su veriorum günde bi kere.
Canim sutunu artiracak seylere yonel. Gittikce mamayi azaltirsin. Surekli mama vermek sutu de etkiliyor. Bebgini mutlaka emzir. Biliyorum herkes ayni seyi soyluyor, mama vermek senin de hosuna gitmiuyordur ama inan ki tek cozum emzirmek ve su icmek

selam kızlar
cok sukur tekrar gırmek nasıp oldu banada
27 hazıran sa 10:32 de sezaeryan dogum ıle oglumu kucaıma aldım cok sukur
malum ılk gunlwer zor gectı ama hayatımın en guzel gunlerını yasıorm oglumla
sevgı dıyemıorm adına bılemıorm bu ne ama cok ılahı bısey sankı evlat sahıbı olmak
dogum yapan butun arkadaslarımı tebrık ederım allah analı babalı buyutsun

ahaha
benım oglumdA SICRIO GULUo aglıo uyurken endıselenme
kızlar ya ben bısı sorcam
az once sut sagdım cunku oglum memeyı bırakmıo sabahtan aksama kadar tam gozlerını kapıo ama
sureklı huzursuz memeyı cektıım anda uyanıo
az once bu yuzden sut sagdım 60 cc kadar
sutumde varmıs bıberonla onu verdım
sorum su kı 11 gunluk bebek ıcın ne kadar sut sagmalı
ben de bugun seni soracaktim. gozun aydin canim

Allah sabrini bol versin kelimeler yetersiz su an

Selam arkadaslar
Bölük pörcük bır gecenın ardından gune hızlı basladık oglumla.sımdı tosba gıbı uyusada geceden bu yana canıma okudu afacan :1:

Sıze bı sorum olcak.bız malum Agrı dayız burası gecelerı serın ve gunduzlerı sıcak olmakla bırlıkte bunaltıcı havaya sahıp olmayan bır memleket.sorum su ogluma sapka takmalı mıyım? Ve atlet+bır kat kıyafet yeterlı mı? Gece uyurken penye battanıye ınce mı olur?
Gunduz bıle kucagımıza battanıyesıyle alıyoruz ıkı dakika alsak uzerınden hemen hapsuruyor..durum bu

Selam arkadaslar
Bölük pörcük bır gecenın ardından gune hızlı basladık oglumla.sımdı tosba gıbı uyusada geceden bu yana canıma okudu afacan :1:

Sıze bı sorum olcak.bız malum Agrı dayız burası gecelerı serın ve gunduzlerı sıcak olmakla bırlıkte bunaltıcı havaya sahıp olmayan bır memleket.sorum su ogluma sapka takmalı mıyım? Ve atlet+bır kat kıyafet yeterlı mı? Gece uyurken penye battanıye ınce mı olur?
Gunduz bıle kucagımıza battanıyesıyle alıyoruz ıkı dakika alsak uzerınden hemen hapsuruyor..durum bu

canım hapşırması gayet normal üşütmekten değil bence o bebekler burunlarını o şekilde temizliyor.. bence bir derece al ve oda ısısını ölç 26 dereceye kadar yarım kollu badi ve çorap yeterli dedi benim doktorum. ama tabi nemde çok önemli o yüzden dedi ki sen nasıl giyiniyorsan o da öyle giyinmeli hatta senden bir parça daha az üşür dedi.. özellikle erkek bebekler sıcağı hiç sevmezmiş.. bence banyo yaptırınca şapka tak ama normalde takma hayatım.. çok sıcağa alıştırmak da iyi değil bana kalırsa..biz baştan çok giydirdik sarılığını tetiklemişiz bak hala tam geçmedi sarılığı..

canım hapşırması gayet normal üşütmekten değil bence o bebekler burunlarını o şekilde temizliyor.. bence bir derece al ve oda ısısını ölç 26 dereceye kadar yarım kollu badi ve çorap yeterli dedi benim doktorum. ama tabi nemde çok önemli o yüzden dedi ki sen nasıl giyiniyorsan o da öyle giyinmeli hatta senden bir parça daha az üşür dedi.. özellikle erkek bebekler sıcağı hiç sevmezmiş.. bence banyo yaptırınca şapka tak ama normalde takma hayatım.. çok sıcağa alıştırmak da iyi değil bana kalırsa..biz baştan çok giydirdik sarılığını tetiklemişiz bak hala tam geçmedi sarılığı..

Buranın havası dengesız bıraz canım bende o yuzden tedırgın oluyorum zaten korkuyorum cocugu hasta ederm dıye.ben bıle bazen uzun kollu bodylerle usurken kısa kollu daha ınce kıyafetlerle terleyebılıyorum.sanırım benım de dengem kacmıs :1:
Aslında sapkayı bende takmayalım dıyorum ama esım sacını kestı oglum keltos suanda ben cıkarsam da bı bakıyorm esım takmıs :) en ıyısı dedıgın gıbı yapmak yoksa cakısıp durcaz bız boyle.bı derece alalım ortama gore takılırız o zaman

Selam arkadaslar

Canim ben bu konuda cok muzdriptim. Hemsire ve doktora sordum. Odaya dijital bor isi olcer al. 26 derece ve ustu sicaklikta bir kisa kollu citcitli body yeterli. Daha dusuk isida bir sort giydirisin. Benim gibi yapma. Annemle daha cok kucuk usur dediler. Simdi bebgimin yuzu ve boynu harita gibi ufak kirmizi sivilcelerle dolu kac gundur de gecmiyor :43:

Ayrica doktorum bana bebekler sik sik hapsirip hickirir cok normal, usuyor diye dusunme dedi,

Nette arastirma yaparken bebegin usudugunu burnundan, terledigini ensesinden anlarsiniz diye bir sey okumustum. Burun ne kadar dogru bilemiycem ama ben bu yontemle kiyafet giydirip cikarmaya basladim

Forumda Tomrisin emzirme notlarini kim paylasti hatirlamiyorum ama Allah milyon kere razi olsun. Ah aha bunu hamileyken okusaydim bebegim o kadar ac kalmaz ben cildirma boyutuna gelmezdim. Yine de zararin neresinden donersen kar

Bu arada bebegim normal kilosunu almis sutum yetiyormus :52: Tek sorun fazla hassas bir cildi varmis yavrumun. Ilerde basin cok agriyabilir, konak cikabilir, gunde iki uc kez sadece suyla yika, sampuanla cok seyrek yika dedi doktor. Benim minigim banyo sonrasi krulanirken catlarcasina agliiyor ama nasil yapacagim gunde iki uc kez bilmiyorum :43:

Back
X