maşallah senin oğluna bayılıyorum valla kız güzeli gibi.çok canlar yakacak ilerde:)
sağol canım benim bu topiğin bütün bebişleri birbirinden tatlı hepsine ağzım açık bakıyorum

Kızlar sizlerle vedalaşmaya geldim...
Nerdeyse bir aydır herkesin doğum yapmasını bekliyordum bu satırları yazabilmek için...Ama anladığım kadarıyla haziran annelerinden doğum yapmayan kalmadı...
28 gün önce 11 haziranda bebeğim melek oldu
Saat 9.09 da dünyaya gelen kızım ancak 6 saat hayatta kalabildi...
Otopsi sonuçlarına göre dünyada sadece 7 kez görülmüş olan akciğerle ilgili bir yapısal eksiklikle geldi meleğim...
Ve kordon kesildikten sonra sadece 6 saat tutunabildi hayata...
Bu satırları o kadar zor yazıyorum ki...ama sizlere de veda etmeden gitmek istemedim...ne de olsa 9 ay boyunca birbirimize dertlerimizi anlattık..sizlerden çok güzel destekler aldım...hepinize çok teşekkür ederim....
Kendinize ve bebeklerinize nooolur çok iyi bakın.
Hepsine sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum...ve herbirinin o güzel yanaklarından öpüyorum...
ayy canım benim yeni duydum ya daha önce böyle bişeyden bahsetmemişitin
allahım sabır veersin daha önce 2 bebek kaybım oldu 2 ayı geçmedi ikiside seni çok ii anlıyorum
ne desekte fayda yok ama unutmaki seni cennettin kapısında bekleyecek ve seni almadan gitmeyecek bi meleğin olacak

rabbim eşine ve sana sabır versin kendine ii bak bizi unutma arada bir uğra
inşallah en yakın zamanda toparlanırsın sağlıklı sıhatlı ewladını kucağına alırsın

ben emzik kullanmak istemiyorum bebişime vermemek için de elimden geleni yapıyorum ilk zamanlar ne olur ne olmaz diye almıştım bi tane çok nadir ağlama krizine girip de bende yorulmuşsam uykuya geçesi için 1-2 kere kullanmışımdır ama eşim ve ailesi emzik bebeğin süsüymüş bebek ağlamayacak mış emip uyuması gerekiyomuş bende işime gücüme bakacakmışım ( bebeğe kayın valide bakacağı için çalışırken sanırım zora gelmek istemiyo ama ben 1 yaşına kadar çalışmıycam inş ) vıdı vıdı yediler beynimi ben görmeden ağzına tutuşturuyolar kopuyo kavga
eşim dün akşam yine ağlarken versene diyo ben tek başıma günlerdir bakıyorum bebeğe gayette mutluyuz şikayet etmiyorum da benmi çok safım yoksa siz mi çok akıllısınız dedim
HAKSIZ MIYIM AMA ZAHMETSİZ HEMEN ÇOCUK BÜYÜYECEK OLLLLDU![]()
ayy bende emzik delisiyim belki doğru değildir ama eşin ve ailesi gibi düşünüyorum

bizimkide hiç sewmiyor tiksiniyor

selam kizlar.. dogumdan sonar sizdede hemoroit olustumu..Bende oldu cok kotu bisiiymiss ,, cok agriyo kaniyo ..kayisi erik yiyiroum bi nebze iyi geliyoo tamamen nasil geecirim .ve dogumdan sonar olan hemoroit gecermi .?.birde gogusm ucu fena agriyo catlamiss biri oglum ilk emmerken cok agriyo cok derin bir agrriii bu( yarin ogluma 40 gun olcak inslhh ..bugun oglum azda olsa raHAT nedenini suna bagliyorumm Sabah aksam bi kasik zeytin yagi ve arkasinda su veriyom sanki faydasini gordumm ..ama ikinmasi var cokda olmasa bu bile beni sevindirdii ..bebegim rahatsa bende rhat oluyorum..oglumu her sevdigimde her emzirdigimde annecim aklima geliyoo ..:) aahhh anacimm neler yapmisiz sana diyorumm icimdenn
kizlarr oglumun derisin alti sari aglarken bariz belli oluyoo doctor butun testleri yaptii biraz varmis sarilikk 6 haftaya gecer dedii sut sariligi sanirim ..nnette arastirdim uyumma emmeme gibi belirtileri varmis oglumda oyle bisi gozlemleyemdim normal 2 saate bi uyaniyo yaramazliklarini yapip uyuyorr ..sizin bebeklerde bole bisi oldumu ... 6 haftalik olcak ama hala bu deri alti sarisi var napmam lazim sizce.. tekrar doktora goturmeliyim sanirim
bedede çıktı ya çok kötü saatlerce sızlıyor ishal olmama rağmen çok acılı oluyor

seftali yaprağına zeytin sarıp yiyince çok ii geliyormuş ben deniyecem sanada tavsiye ederim