aaa nasıl bir şeymiş ki o
Kızlar pipi pedi diye birsey var duydunuz mu bilmiyorum erkek bebekler için altını açınca pipisinin üstüne konuluyor.Bende bilmiyordum oğlu olan bir arkadasımda fazla varmıs bana da getirdi saolsun.
Adı da Erenmis bak hınzıra beyazinciyle oğluslarımızın adası bizimkiler de böyle mi olacak acabaKesinlikle mantıklı. Yeğenimde birebir yaşadım. İlk yeğenim kızdı o yüzden tecrübeliyim alt açmaya nasılsa diye rahat bir şekilde 2. yeğenim erkek olan Eren'imi aldım önüme başladım işlem ama açar açmaz o benden hızlı çıktıÜstüm başım halı malı her yer battı
Birde ilk tuvalete alıştırma dönemlerinde başıma geldi. Aşağıya doğru yaptıran pipisini tutuyormuş ne bileyim.Oturttum klozete yapsın diye bekliyorum bir ıslaklık bende bir de baktım bana doğru yapıyor Eren niye tutmadın dedim. EEE sen tutacaktın dedi
Çok komik şeyler çıkıyor ortaya valla.
benimde mutfak sandalyesinin kumaşları çıkabiliyo yıkanabiliyo yani..
ya mama sandalyeleri çok pahalı benim gördüklerim..ve bi yaştan sonra oturtamazsın ki onlara...
Doğru canım kullanılıyor ama çocuklar oturmuyoki. Benim arkadaşların çocuğuna bakıyorum, inanır mısın oturtamıyolar. Bir de 2 yaşından sonra bence bizimle aynı masaya sandalyeye oturmaya alışsın. Kendi yemeğe çalışsın. Bir de çok yer kaplıyor mama sandalyeleri. Arkadaşımın kızı 1,5 yaşında 1 kez bile oturtamadım diyor. Gerçi bu durum çocuktan çocuğa değişir de şimdiki nesil hareketli, çocukları zaptetmek çok zor. Allah yardımcımız olsun..
Bende çevremden gördüğüm kadarıyla çocuklar seviyor arkadaşımın çocuğu 2 yaşında kullanıyor hatta onsuz da bişey yemiyor ben ilk 1 sene için almayı düşünüyorum sonra bebeğime kalmış bişey isterse oturur :)
evet ben gördüm geçen gün butik bebe ya da unnadoda vardı, çok komik yaa
Kızlar pipi pedi diye birsey var duydunuz mu bilmiyorum erkek bebekler için altını açınca pipisinin üstüne konuluyor.Bende bilmiyordum oğlu olan bir arkadasımda fazla varmıs bana da getirdi saolsun.
allah allah. düşüye yol açtığını hiç duymamıştım. ramazanda o kadar çok yedim ki anlatamam.Canım zeytin yağını bilmem ama hurmanın gebelikte yenmesinin tehlikeli olduğunu biliyorum doğuma yakın yenilebilir ama gebede düsüğe neden oluyor ramazanda yemek için yalvardım ama esim asla yedirmedi sakıncalıymıs.
Canım zeytin yağını bilmem ama hurmanın gebelikte yenmesinin tehlikeli olduğunu biliyorum doğuma yakın yenilebilir ama gebede düsüğe neden oluyor ramazanda yemek için yalvardım ama esim asla yedirmedi sakıncalıymıs.
Hurmanın erken doğuma sebeb olduğunu ama çok yenirse duymuştum ne kadar doğru bilmem fakat son zamanlarda yenirse doğumu kolaylaştırdığını biliyorum..yalnız bu bildiğimiz basit hurmalardan değil özel bi hurma adını hatırlamıyorum kilosu 90-100 tl civarıallah allah. düşüye yol açtığını hiç duymamıştım. ramazanda o kadar çok yedim ki anlatamam.
Canım zeytin yağını bilmem ama hurmanın gebelikte yenmesinin tehlikeli olduğunu biliyorum doğuma yakın yenilebilir ama gebede düsüğe neden oluyor ramazanda yemek için yalvardım ama esim asla yedirmedi sakıncalıymıs.
Canım fikir yönünden çok sey düsünülebilir haklısın ama isin birde bilimsel boyutu olunca riske atamıyor insan.Esim demese belki bende bu mantıkla bakardım ama bitkisel çayları ve hurmayı bastan yasakladı bana risklerini anlatarak doktorumuz aynı zamanda babamız olduğu için bilgisine de birikimine de güveniyorum.Sağdan soldan edinilmis bir bilgi olmadığı için bildiğimi paylastım kimsenin üzülmesini istemem.canım kendi kişisel fikrim ben tehlikeli olduğunu düşünmüyorum..hatta ben düşük riskimden sonra yemeye başladım sancılarımı azalttı eşim her akşam zorla yedirdi bir tane..hurma yediğim zaman çok rahat uyumaya başladım..son günlerde evde kalmadı eşimde bulamadı uykusuz geceler geçiriyorum malesef..
bir de şu var Peygamber Efendimiz zamanında dışlanan müslümanların tek yiyeceği hurma ve suymuş o zaman hamileler ne yapıyomuş...
tabi bunlar benim fikrim...
Canım fikir yönünden çok sey düsünülebilir haklısın ama isin birde bilimsel boyutu olunca riske atamıyor insan.Esim demese belki bende bu mantıkla bakardım ama bitkisel çayları ve hurmayı bastan yasakladı bana risklerini anlatarak doktorumuz aynı zamanda babamız olduğu için bilgisine de birikimine de güveniyorum.Sağdan soldan edinilmis bir bilgi olmadığı için bildiğimi paylastım kimsenin üzülmesini istemem.
Canım sende olmaz da baskasında olabilir sonuçta bilimsel olarak arastırması yapılmıs ve bu bulguya rastlanmıs.Ben uzun süredir, Mayıs ayından beri filan sanırım, her gün bir tane yiyorum. Hatta bir ara her gün üç tane yiyordum.
Yani canın çok çok çektiyse bir tanecik yesen bişey olmaz sanırım, tecrübe ettim.
Evet doktor olmasa çok bocalardım eminim asımı tahlillerimi evde yaptı hep saolsun yönlendiriyor beni akrabalar uzakta olunca tecrübesinden yararlanacak kimse yok haliyle... o da olmasa ne yapardımyok canım eşin doktorsa bişey diyemem tabi
zaten herkesin bünyesi bir değil bana iyi gelen bişey sana iyi gelmeyebilir rahatsız edebilir veya tam tersi...
Sevimliliği, yakışıklılığı benzesin de 6 ay-2 yaş arası hiç benzemesin. 2 yaş sendromunu 6. ayında girdi resmen.Adı da Erenmis bak hınzıra beyazinciyle oğluslarımızın adası bizimkiler de böyle mi olacak acaba
Canım sende olmaz da baskasında olabilir sonuçta bilimsel olarak arastırması yapılmıs ve bu bulguya rastlanmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?