2014 Kasım Anneleri

Mama sandalyesinden konuşulmuş. Ablam 2 çocuğunu da Baby2 go sallanan mama sandalyesi ile büyüttü. Evet evde yer kaplıyor ama büyük rahatlık. Ayarlanabilir olduğu için masaya göre yüksekliğini ayarlıyorsun. Diğer zamanlarda da salınca olarak kullandılar. Hatta yeri geldi onda sallanırken uyudular. İstersen sabitliyorsun sallanmıyor. Ama şu anda mama sandalyelerinin sallananlarını üretmiyorlarmış. Yenisini istemiştim ama kaldırdıkları için üretimden oğluşuma pembiş olan ablamın mama sandalyesini kullanacağım. Kılıf dikip pembeliğinden kurtulmak istiyorum sadece

Adı da Erenmis bak hınzıra beyazinciyle oğluslarımızın adası bizimkiler de böyle mi olacak acaba

benimde mutfak sandalyesinin kumaşları çıkabiliyo yıkanabiliyo yani..
ya mama sandalyeleri çok pahalı benim gördüklerim..ve bi yaştan sonra oturtamazsın ki onlara...

mama sandalyesi benim iyiki almışım dediğim ve hala daha parasına acımadıgım bebek ürünlerinden kızlar. benım kızım cok hareketli asla yerınde duramayan bı cocuk ve eğer mama sandalyesi olmasaydı evde hıcbır ış yemek dahi yapamazdım. onu sandalyeye bağlayıp önüne oyalanacağı şeyler koyup temizlik yemek vs yapardım. gelıp yardım edebilecek kımsem yoktu ya da cocugu takip edecek. 1.5 yaşından sonra bende normal sandalyeye oturttum ama o kadar kullandıgım sureye bıle değer. diğer turlu ozellıkle 6 aylık donemden sonra yemek yerken vs cocuk sureklı ya kucakta kalıyor ya da yer de mınderde o da durursa. misafir geldiğinde de cok işime yaradı cocugamı bakacaksın, hizmet mi edeceksin önüne bişeyler koyunca oyalanıyordu sandalye de guvenli bir şekilde. bez olanlarda mantıklı ama bence cocuk masadan aşağıda kalacağı ıcın sıkılr belli bı donemden sonra ev gezmeleri için mantıklı geldi bana. bızımle sofraya oturması olayına gelınce o cocugun yapısına da bağlı bence ben o kadar oturttugum halde su an 3.5 yaşına yaklaşmasına rağmen tutamıyorum masada oturamıyor cocuk. ya ınıyor ya ayakta duruyor :))

Kızlar pipi pedi diye birsey var duydunuz mu bilmiyorum erkek bebekler için altını açınca pipisinin üstüne konuluyor.Bende bilmiyordum oğlu olan bir arkadasımda fazla varmıs bana da getirdi saolsun.
evet ben gördüm geçen gün butik bebe ya da unnadoda vardı, çok komik yaa

allah allah. düşüye yol açtığını hiç duymamıştım. ramazanda o kadar çok yedim ki anlatamam.

canım kendi kişisel fikrim ben tehlikeli olduğunu düşünmüyorum..hatta ben düşük riskimden sonra yemeye başladım sancılarımı azalttı eşim her akşam zorla yedirdi bir tane..hurma yediğim zaman çok rahat uyumaya başladım..son günlerde evde kalmadı eşimde bulamadı uykusuz geceler geçiriyorum malesef..
bir de şu var Peygamber Efendimiz zamanında dışlanan müslümanların tek yiyeceği hurma ve suymuş o zaman hamileler ne yapıyomuş...
tabi bunlar benim fikrim...

allah allah. düşüye yol açtığını hiç duymamıştım. ramazanda o kadar çok yedim ki anlatamam.
Hurmanın erken doğuma sebeb olduğunu ama çok yenirse duymuştum ne kadar doğru bilmem fakat son zamanlarda yenirse doğumu kolaylaştırdığını biliyorum..yalnız bu bildiğimiz basit hurmalardan değil özel bi hurma adını hatırlamıyorum kilosu 90-100 tl civarı

Ben uzun süredir, Mayıs ayından beri filan sanırım, her gün bir tane yiyorum. Hatta bir ara her gün üç tane yiyordum.

Yani canın çok çok çektiyse bir tanecik yesen bişey olmaz sanırım, tecrübe ettim.

Canım fikir yönünden çok sey düsünülebilir haklısın ama isin birde bilimsel boyutu olunca riske atamıyor insan.Esim demese belki bende bu mantıkla bakardım ama bitkisel çayları ve hurmayı bastan yasakladı bana risklerini anlatarak doktorumuz aynı zamanda babamız olduğu için bilgisine de birikimine de güveniyorum.Sağdan soldan edinilmis bir bilgi olmadığı için bildiğimi paylastım kimsenin üzülmesini istemem.

yok canım eşin doktorsa bişey diyemem tabi
zaten herkesin bünyesi bir değil bana iyi gelen bişey sana iyi gelmeyebilir rahatsız edebilir veya tam tersi...

Canım sende olmaz da baskasında olabilir sonuçta bilimsel olarak arastırması yapılmıs ve bu bulguya rastlanmıs.

yok canım eşin doktorsa bişey diyemem tabi
zaten herkesin bünyesi bir değil bana iyi gelen bişey sana iyi gelmeyebilir rahatsız edebilir veya tam tersi...
Evet doktor olmasa çok bocalardım eminim asımı tahlillerimi evde yaptı hep saolsun yönlendiriyor beni akrabalar uzakta olunca tecrübesinden yararlanacak kimse yok haliyle... o da olmasa ne yapardım

Kızlar ilk başta bu bebek bezini molfixin göbek oyuntulusından mı alayım priminin yok böyle bişeyi yoksa direk prima mı alayım

Adı da Erenmis bak hınzıra beyazinciyle oğluslarımızın adası bizimkiler de böyle mi olacak acaba
Sevimliliği, yakışıklılığı benzesin de 6 ay-2 yaş arası hiç benzemesin. 2 yaş sendromunu 6. ayında girdi resmen.
Ama tanıdığım tüm Erenler çok afacan, çok zeki ve çok ama çok yaramaz SAğlıkla kucaklarımıza alırız inş Allah. Ondan sonra yaramazlıkları bile güzel gelir bize
Ayy ne komikmiş sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…