cok yaramazlar cokkk
Gobek oyuntusu gerekli bisey degil bezi bi kat kivirsin..Canım bende 4 aylık bebeği olan bi yakınıma sordum önce molfix almış kesinlikle alma prima al Ben şimdi onu kullanıyorum dedi ama ben şimdi ilk göbek bağı olacak ya ondan mı molfix alsam diye düşünüyorum
Pess nöbet mi yazmıs birde...Sen uyarmasan hamile demez tutturudu nöbeti.Simdi yeni torba yasayla hamileliğin son 3 ve hamilelikten sonraki 1 yıl nöbet veremiyorlar eskiden doğumdan sonra 6 aya kadardı.kuzularımız yoruluyor annesi biz konuştukça
ben bol bol sınıfta oturuyorum çocuklardan sonra sonra çıkmaya çalışıyorum sınıftan ben
canım benim müdür bana nöbet yazmış geçen hafta
söylediğimde hocam sizin oldu mu o kadar dedi
halbuki nöbeti yazdığı hafta 32. hafta çalışabilir raporunu vermiştim çok alem insanlar var canım yaa
Evet canım biliyorum da daha mı rahat olur diye düşünmüştüm şimdi o sorunu aştığımıza göre prima mı molfix mi peki :)Gobek oyuntusu gerekli bisey degil bezi bi kat kivirsin..
Pess nöbet mi yazmıs birde...Sen uyarmasan hamile demez tutturudu nöbeti.Simdi yeni torba yasayla hamileliğin son 3 ve hamilelikten sonraki 1 yıl nöbet veremiyorlar eskiden doğumdan sonra 6 aya kadardı.
Prima premium care aldım ben canım molfixi yegenmde kullanmştık hep kaçırıyodu helede geceleri çocuk yazık ıslak kalıyoduEvet canım biliyorum da daha mı rahat olur diye düşünmüştüm şimdi o sorunu aştığımıza göre prima mı molfix mi peki :)
Ben israil mallari almadigim icin molfix aldim ama bi paket insallah allerjik bi durum gelismezse devam ederim bakalim minik popolar bizi yonlendircek :)Evet canım biliyorum da daha mı rahat olur diye düşüederimm şimdi o sorunu aştığımıza göre prima mı molfix mi peki :)
Şu göbek oyuntulu özelliği cezbetti beni daha sonra prima almayı düşünüyorum ama ilk doğduğunda prima kullansam göbeğini rahatsız eder mi acaba
Saol canım prima ile başlayalım bakalım bebiş sever inşallah:)canım burda daha önce konuşulmuştu bez hakkında bende o yüzden molfix aldım ama açtım paketi baktım göbek bağı oyuntusu öyle aman aman bişey değil ayrıcalık katmıyor sanki.molfix biter bitmez primaya geçicem bende,etrafımdaki herkesde prima çok fazla koku yapıyor diyor ama aslında iyi bişey demek ki yapısı bebeğin teninin hava alması için uygun.
deneme yanılma yöntemiyle bulacağız hangi markanın iyi olduğunu.huggies içinse şöyle bir şey söyliyeyim erkek bebekler çin olanını kullanmışlardı abimler onunda sadece önü şişiyomuş mecburen her işediğinde değiştiriyolarmış nerdeyse.eltimde bimden jenny&willy di galiba yanlış yazmadıysam onu kullanıyor 1 yaşından beri ,oda her markayı denemiş biri olarak hem ekonımik olduğunu hemde pişik yapmadığını söylüyor.
Demi ya okuyunca bende bir tuhaf oldum tırnakları uzuyormus minik ellerinin kendini çizebilirmisbugünkü hamilelik takvimin çok tatlı yaaa yerim onların tırnaklarını bennn
Demi ya okuyunca bende bir tuhaf oldum tırnakları uzuyormus minik ellerinin kendini çizebilirmisEllik takmıycam kescem tırnaklarını dokunmak isterim ben kuzum da bana dokunsun emerken tutuyorlarya çok hosuma gidiyor sanki alıp kaçacak baskası
selamlar
geceyı yıne hastanede gecırdık bugun taburcu olduk
cok sukur kı dogum gerceklesmedı tutabıldıgımız kadar tutacagız.
nıdılat yuklemesı yapıyoruz kramplarım agrılarım ıcın magnezyum kullanmaya basladık
bızdfe durumlar boyle
dogum yapan kımse oldumu uzun zamandır gıremıyorum
Kızlar pipi pedi diye birsey var duydunuz mu bilmiyorum erkek bebekler için altını açınca pipisinin üstüne konuluyor.Bende bilmiyordum oğlu olan bir arkadasımda fazla varmıs bana da getirdi saolsun.
Demi ya okuyunca bende bir tuhaf oldum tırnakları uzuyormus minik ellerinin kendini çizebilirmisEllik takmıycam kescem tırnaklarını dokunmak isterim ben kuzum da bana dokunsun emerken tutuyorlarya çok hosuma gidiyor sanki alıp kaçacak baskası
Ben e bebektrn islak mendil aldim baby me marka icinde var kucuk kulah gibi penye bi parca pipipedmis
Ben hiç duymadım canım nasıl binp acaba..Resmini ekleyebilir misin?
Ayy çok komik ya onu bile düşünmüşlerBen e bebektrn islak mendil aldim baby me marka icinde var kucuk kulah gibi penye bi parca pipipedmis
doğum 30 ekim görünüyor neden öyle erken dedi doktor. benim de 1 kasım doktor 15 ekimden sonra olabilir dedi.selamlar
geceyı yıne hastanede gecırdık bugun taburcu olduk
cok sukur kı dogum gerceklesmedı tutabıldıgımız kadar tutacagız.
nıdılat yuklemesı yapıyoruz kramplarım agrılarım ıcın magnezyum kullanmaya basladık
bızdfe durumlar boyle
dogum yapan kımse oldumu uzun zamandır gıremıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?