2014 Kasım Anneleri

çok geçmiş olsun karaciğerinden olmadığına sevindim açıkcası.abimin eşi karaciğer enzimleri çok yükseldiği için erken doğum yaptı.o da sürekli kaşınıyordu çok zor bi durum gerçekten Allah sabır versin

teşekkür ederim canım,sanırım yapılmıyor hatta çoğunda ilaç bile verilemiyormuş...bakalım inşallah yazdığı jel iyi gelir de rahatlarım....Allah'ım kimseyi çağresiz bırakmasın...

çok teşekkür ederim,tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu,geceleri çok zorluyor kaşıntı olayı,benimkisi böyleyse onunkisi kim bilir ne kadar şiddetliydi...çok zor Allah'ım kimseye vermesin...

çok teşekkür ederim,tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu,geceleri çok zorluyor kaşıntı olayı,benimkisi böyleyse onunkisi kim bilir ne kadar şiddetliydi...çok zor Allah'ım kimseye vermesin...

nöbetleşe kaşıyorlardı valla,klima sürekli üzerine doğru açıktı,elinde de buz sürüyordu her yerine .
aralıkta olacaktı doğumu eylülde doğum yaptı ama bugün 1 yaşında yeğenim

nöbetleşe kaşıyorlardı valla,klima sürekli üzerine doğru açıktı,elinde de buz sürüyordu her yerine .
aralıkta olacaktı doğumu eylülde doğum yaptı ama bugün 1 yaşında yeğenim

evet bende dün gece biraz buz torbası koydum rahatladım,en son sabah 5 te iki tane havlu ıslattım onları sardım bacaklarıma öyle uykuya dalmışım canım...
Allah evlatlarını bağışlasın,maşallah

lilipit korkma ablacm bana da çok baskı yapıyo bebeğim.burda wc yazısını okuduğum zaman bile etkilenip hızla gider oldum psikolojik oldu durum. kasılma konusunda da telaşa kapılma hemen artık kasılma son aylar olacak ve alışmamz lazım şiddetini ve sıklığını takip altında tutmak önemli olan . aklini içini ferah tutmaya çalış Allahın izni ile her şey yolunda inşallah :)

Doğar doğmaz bende takarım canım zaten elleri ve ayakları soğuk oluyormus bebeklerin üsümesin.emzirirken birde banyo yaptırırken tutmak isterim bebekler içinde o anlar güven duygusu için önemliymis.Seni emzirirken düsündüm bi an birini doyur ohh demeden diğerini alırsın herhalde emzirme yastığı sart sana.

Çok tatlııı Nasıl bir bağımlılıksa yazık ya

yaa kızlar benim yaklaşık bir haftadır karnımın bittiği alt bölgemde bacaklarıma doğru yayılan bir ağrı var, özellikle yürürken oluyor, sizlerde de var mı? normal mi? otururken yatarken bir sorun yok, doktoruma sorsam çok aciliyetli değil gibi geliyor ama yürrken de hakikaten zorluyor

Çok geçmiş olsun canım karacigerden kaynaklanmaması gerçekten sevindirici bunada şükür diyelim ozaman değilmi

duygum17
ablacm normaldr vücut dengesini kuramıyor artık ağırlığın çoğu bahsettigin o bölgede,o yüzden baldır bacağa kadar iniyor olabilir ağrı. yürüyüş zorluğu bu yüzden çekiyoruz tahminim senin de mi aşağıda plesentan ?

rüyada eşinin seni aldattığını görüyosan kız bebeğin olcak derler hamilelere :)

Eheee ikimizin de kız. Olabiler yaniiiii :)

Hahaha film gibi rüya! Gebertirim o kızı.
Yalnız aklıma şener şen'in filmi geldi ; tükür oğlum babanın yüzüne hahah

Ayy ne heyecanlı . Maşallah hepinize Allah sağlıklı gününde ve bi avazda doğurmayı nasip etsin . Benim gibi sabırsızlarada zaman çabuk geçsin :)))

Sağol canım sana da hayırlı doğumlar.. Biz de senin gibi 28. haftalarda gün geçer mi acaba diyoduk ama o kdr çabuk geçiyo ki ne ara doğuma yaklaştık anlamadık. :)

Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun.
Allah şifa versin inş. Bende de kaşınmalar var. Böyle karıncalanma gibi.. Sanki üstümde bişey geziyo. Sende nasıl oluyor? Çok mu şiddetli?
Beni çok çok aşırı rahatsız etmiyo ama hoş da diil yani. Merak ettim yaa

canım cok cok cok geçmiş olsun Allah seni ve bebgini korusun cok seviindim başka bir durum olmadığına bugun iiyice dinlen olur mu jelinide sürmeyi ihmal etme

canım ben aksini duydum hep ilk aylarımda da bol boool yedim.. çok yediğimden olsa gerek bir ay ara vermiştim şimdi tekrar başlayacağım..

yok canım aşağıda taşımıyorum ben, bugüne kadar normaldi ama ağrım doktor kontrolünden sonra başladı, inşallah normaldir canım

Oyy ablasinin minik kuzusu cok sagol eve geldim simdi uzandim hala kasiliyor karnim ama asagida hisettigim aciliyor gibi his kayboldu, sende yazmissin ya kafasi gobek deligine baski yapiyor diye, bnmkininde kafasi asagida ondan cok baski yapio bunun idrarimi tutamadim hic 20 dk da bir gittim hep gecede oyleydi,

Demek olacak bundan sonra boyle

Rahatladimmm ya

kızlar bebek asagıya cok baskı yapıor durmadan wc gıdıyrm, kasılmalarım var uzun zamandır
belımde agrıyor ısteyım hala, babam alıcak benı eve gıdecez korkuyorum
geçmiş olsun canım anam noldu nazara mı geliyor kasımın güzel annişleri Allah korusun hepinizi sana da cok geçmiş olsun lilipitim eve gidince dinlen uzan ama ağrın cok acil olursa acile git olur mu canım inşallah gerek bile kalmaz dinlenince gecer

Gececek gibi cnm simdi yatyrm ama karnim hep kasilmis halde, nedense ben hep cumalari kotu oluyrm ve karnim buyuyo akabinde:) bnm oglan yerimdar diyor galiba :))

Cok sagolll cnmmm

Aksiyonlu gunler bizi bekliyr :) hafta sayiyoruz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…