2014 Kasım Anneleri

Ayy çok komik ya onu bile düşünmüşler Hey Allahım neler var. O zaman ebebeğin Mağazası'nda vardır. Ondan almalıyım bence
evet kızlar erkek bebekler bezini açınca fiskiye gibi yapabiliyorlarmış :) o yüzden bezini açınca hemen değişmek yerine azcık üzerinde tutacakmışsın çok şaşırmıştım. bi de o pipipedmi ne ondan var

doğum 30 ekim görünüyor neden öyle erken dedi doktor. benim de 1 kasım doktor 15 ekimden sonra olabilir dedi.

cnm benım ıkızlerım olacak nasıpse
30, haftadan berı sureklı acıle gıdıyorum serum ve nıdılat yuklemesı ıle durduruyorlar
tutabıldıgımız kadar tutacagız

30, haftadan berı sureklı acıle gıdıyorum serum ve nıdılat yuklemesı ıle durduruyorlar
kolay gelsin cnm inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın, ikiz bebekler çok tatlı oluyor umarım tadını çıkara çıkara bakarsın bebişlerine

inşallah seni üzmez bebişlerin biraz daha sabrederler kilocukları alırlar.
ama ne güzel ki 32.haftayı atlatmışsınız

benim eşim de bana hurma aldı. hamilelerin yemesi gerekiyormuş. yiyoruz bakalım artık, faydası muhakkak vardır

pegasusunicorn
senin ekonomik dediğin o jelly markalı bez bim de satılıyor. benim akrabam eczanesine o marka bezden getirtiyo bim den toptan alıp. çok iyi satışlar eczane de ve alanlar memnun demişti bende denemeyi düşünüyorum

Ayy buna çok güldüm, yavrum kıyamam 1 kere baksa yetecek ona bile razı.Yerim o kızı ben

Öncelikle çok geçmiş olsun ,ben de yaşıyorum aynı sorunu ama çok fazla değil.Şimdilik geçici bir çözüm buldum bebe yağıyla masaj yap kaşınan yerlerine zaten masaj yaparken yavaş yavaş kaşıntısı da diniyor, kızarıklığı geçiyor bi süre sonra.Umarım işe yarar sende de.

KIZLAR HEPİNİZE TEKER TEKER ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,NE MUTLU BANA Kİ BENİ MERAK EDİP GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAZMIŞSINIZ,İNANIN GÖZLERİM DOLDU O KADAR ÇOK BİLDİRİMİ GÖRÜNCE......

SİZE YAZDIKTAN SONRA EVDEN ÇIKTIM O ARA SEKRETERİ İLE GÖRÜŞEBİLDİM VE DURUMU ANLATTIM,O ESNADA DOKTORUM MÜSAİT OLMADIĞINDAN SEKRETERİ BANA DÖNÜŞ YAPACAĞINI BİLDİRDİ,BEN HALİ HAZIRDA ZATEN EVDEN ÇIKMIŞTIM VE BEKLİYORDUM...

HER NEYSE BENİ HEMEN HASTANEYE ÇAĞIRDILAR TAHLİLLER İÇİN,DOKTORUMUN İLK ŞÜPHESİ KARACİĞERDEN GELEBİLECEĞİ İDİ...

KANIMI VERDİM VE BEKLEMEYE KOYULDUM...

ALLAH'A BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ KARACİĞERLERİMDEN DEĞİLMİŞ,BU KAŞINTI ÇOĞU GEBE DE OLABİLİYORMUŞ VE GENELDE 32 İLE 36 HAFTALAR ARASINDA ÇIKIYORMUŞ,DOKTORUM SENİN DURUMUN YİNE İYİ SENDEN ÇOK DAHA KÖTÜLERİ OLUYOR VE EĞER KARACİĞERİNDEN KAYNAKLANSAYDI HASTANEYE YATIŞINI YAPMAMIZ GEREKİRDİ DEDİ..

İÇİM BİR FERAHLADI,KAŞINTIM HALEN DEVAM EDİYOR,JEL YAZDI YİNE...EĞER DEVAM EDERSE TEKRAR GEL DEDİ BANA...CİLDİYEYE YÖNLENDİRMEDİ....... ACABA GİTSEM Mİ KENDİM DİYE DÜŞÜNMEDİM DEĞİL....

HER NEYSE Kİ CİDDİ BİR DURUM GÖZÜKMÜYOR AMA ARA ARA YİNE DE KAN VERİCEKMİŞİM TAKİP ALTINDA ALINDIM...

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR

İYİ Kİ VARSINIZ.....

canım bence doktorunu arama direk git..
alerji olabilir başka birşey olabilir..

cnm ben nette okumustum bunun adı gebelık kolestazı mı oyle bırsey

gecmıs olsun

Geçmiş olsun canım birşey çıkmaz inş sıkma canını dualarımız seninle dikkat et kendine ve bebişe

Tekrar geçmiş olsun. İnşallah önemsiz bir şeydir. İyi haberlerini bekliyoruz.

Hadi inş allah önemli bir şey değildir. Gelip geçer hemencecik.

Maş allah bebişine.

canım cok geçmiş olsun Allah yavrunu ve seni korusun inşallah iyi haberleriniz bekliyoruz

Çok geçmis olsun canım belki birseye alerjin vardır hemen kötü düsünme güzel haberlerini bekliyoruz.

Uzun zamandır bakmıyordum sayfalara o yüzden ikizlerin olacağını bilmiyordum yeni gördüm ,maşallah çok tatlı.İsimlerini düşündünüz mü?

bakalım deneme yanılma yöntemiyle bulucaz bebişimizin popişine en iyi gelen markayı.
bende deneyeceğim mutlaka o bezi ama ilk başlarda değil

Çok teşekkür ederim canım,benimkisi böyle pütür pütür ele geliyor senin de öyle mi canım?
bir kaşımaya başladığımda bir daha kanatasaya kadar kan oturasaya kadar kaşıyorum maalesef...
doktorum jel yazdı yine onu kullanıcam..geçmezse zaten cildiyeye giderim hemen

canım geçmiş olsun yaaa..
hamilelikten önce bir kere bana olmuştu öyle bir şey..hayvanat bahçesine gitmiştik..
sanırım orda bir şey ısırdı her yerim kızarıp kabarmıştı akşama..
annem anti-histaminikli bir iğne yaptı hemen geçti..
ama o iğneye kadar ne çektim bir ben bilirim..
hamilelikte yapılmıyor olabilir tabi alerji iğneleri falan bilemiyorum...
doktorun da jel vermiş zaten kullan bakalım inşallah iyi gelir...

Kızlar göbek deliğimin çevresi bi kaç gündür morumsu bi renk bazen de kıpkırmızı oluyordu geçen gün derisi kalktı pul pul. bugün dr a sordum benim sıpa sırtını tam göbek deliğimin oraya dayamis baskı yapıyor oraya bak dedi gösterdi usg den gördüm.kafası aşağıda olduğu için sık idrara çıkıyorsun dedi ayrıca kasık sancısı da kafası baskı yaptığı için oluyormus. oğlumn yüzünü de gördüm profil süper yuvarlak yüzlü olacak oğlum saclari bile oluşmuş Rabbime emanet kuzum benim <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…