- 27 Ağustos 2012
- 787
- 833
- 208
Ayni aci bende de var ama benim ki vajinal[QUOTE="peaceofmind, post: 37017324, member: 40734iGeçmiş olsun
Sanırım bahsettiğin ağrı bende de var, ama seninki daha şiddetli galiba. Özellikle oturduğum yerden ilk ayağa kalktığımda ve sabah yataktan kalkarken çok feci oluyor. İki bacağımın birleştiği yer ağrıyor. Dururken ağrı yok, hareket edince oluyor, ama kasık ağrısı değil, sancı hiç değil. Böyle anlamsız bi ağrı
Sıraya koyuyorum bir gün yemek yapıyorum bir gün temizlik birgün çamaşır ve ütü günlerini şaşırtmıyorum yoksa toparlıyamıyorum çalışmıyorum her sabah 66 yı 20 geçede kalkıyorum çocuklar evden çıkmadan yataklar toplanır bulaşıklar yıkanır yemek ne yapılacaksa malzemeler hhazırlanılır sonra evden çıkılır çamaşır da aynı şekilde evim devamlı toplu olur aldıkları şeyleri yerine koydukları için evim dağınık olmaz asla teyzesi büyük oğlum 16 yaşında küçük olan 10 yaşında ne kadar zorlandığımı görüyorlar Allah onlardan razı olsun babalarını hiç sorma ama alıştırana kadar canım çıktı ama şimdi düzene girdi yavrularımSana bişe sorucam arkadaşım..Ütüi çocukla ev hayatını nasıl organize ediyorsun? Çalışıyor muydun ? tam hatırlamıyorum kusura bakma. Birda hamilelik zor olmuyor mu?
Ben kendimi çok yetersiz hissediyorum. Ben de bir tane olduğu halde o evin işini bitiremiyorum. Çamaşırı , ütüsü, yemeği, bulaşığı, okulu, evin temizliği vs. Ölüyorum.. Bir çok işi hafta içi yapmaya çalışıyorum ama yinede evim hiç derli toplu tertemiz ev olamadı. bir taraftan yaparken öbür taraftan batıyor..
nasılsınız kızlar? ben 32.haftaya kadar çok şükür sorunsuz bir hamilelik yaşadım, ne bulantı, ne kusma, ne ağrı, ne sancı, ne kramp ve bunları da çok lazımmış gibi heryerde anlattımama 2 haftadır, tam yerini de nasıl tarif edeyim bilmiyorum alt bölgemde bacaklarıma doğru bir ağrı var ve yürürken, kalkarken çokkk acı çekiyorum, elimle dokunduğumda ağrıyan bölge yok, bir şişlik vb durum yok, ama hafiflemiyor da hiç!!!yok böyle bir ağrı yalnız ve hareket etmekten korkar oldum, iznimi de daha başlatmadım mümkün olduğunca bacaklarımı sandalyeye uzatıyorum ama yine de artık zorlanmaya başladım, kasık ağrısı desem değil, alttan vaj. dan da gelmiyor, fazlasıyla su içiyorum, idrar yaparken yanma yok, zor dayanıyorum kızlar, doktor kontrolüm çarşamba günü, sizler yaşadınız mı böyle bir durum? ne olabilir acaba? 
Kızlar ben bu ağrıyı çoktandır çekiyorum hatta buraya da yazmıstım otursum kalkısım hatta yatakda dönmem bile kısıtlandı bu ağrı yüzünden.Doktoruma söyledim idrar tahlili yapıldı birsey çıkmadı doktorumun söylediğine göre rahim ve bacak arasındaki kas rahim genisleyip büyüdükçe geriliyormus bu ağrı da ondanmıs tam olarak ağrıyan yeri de ondan kestiremiyoruz.Magnezyumu ihmal etme dedi içiyoruz ama geçici rahatlama sağlıyor.Geçmiş olsun
Sanırım bahsettiğin ağrı bende de var, ama seninki daha şiddetli galiba. Özellikle oturduğum yerden ilk ayağa kalktığımda ve sabah yataktan kalkarken çok feci oluyor. İki bacağımın birleştiği yer ağrıyor. Dururken ağrı yok, hareket edince oluyor, ama kasık ağrısı değil, sancı hiç değil. Böyle anlamsız bi ağrı
Ben yaşamadım Allah yardımcın olsun canımnasılsınız kızlar? ben 32.haftaya kadar çok şükür sorunsuz bir hamilelik yaşadım, ne bulantı, ne kusma, ne ağrı, ne sancı, ne kramp ve bunları da çok lazımmış gibi heryerde anlattımama 2 haftadır, tam yerini de nasıl tarif edeyim bilmiyorum alt bölgemde bacaklarıma doğru bir ağrı var ve yürürken, kalkarken çokkk acı çekiyorum, elimle dokunduğumda ağrıyan bölge yok, bir şişlik vb durum yok, ama hafiflemiyor da hiç!!!yok böyle bir ağrı yalnız ve hareket etmekten korkar oldum, iznimi de daha başlatmadım mümkün olduğunca bacaklarımı sandalyeye uzatıyorum ama yine de artık zorlanmaya başladım, kasık ağrısı desem değil, alttan vaj. dan da gelmiyor, fazlasıyla su içiyorum, idrar yaparken yanma yok, zor dayanıyorum kızlar, doktor kontrolüm çarşamba günü, sizler yaşadınız mı böyle bir durum? ne olabilir acaba? 
Kızlar ben bu ağrıyı çoktandır çekiyorum hatta buraya da yazmıstım otursum kalkısım hatta yatakda dönmem bile kısıtlandı bu ağrı yüzünden.Doktoruma söyledim idrar tahlili yapıldı birsey çıkmadı doktorumun söylediğine göre rahim ve bacak arasındaki kas rahim genisleyip büyüdükçe geriliyormus bu ağrı da ondanmıs tam olarak ağrıyan yeri de ondan kestiremiyoruz.Magnezyumu ihmal etme dedi içiyoruz ama geçici rahatlama sağlıyor.
Kızlar ben bu ağrıyı çoktandır çekiyorum hatta buraya da yazmıstım otursum kalkısım hatta yatakda dönmem bile kısıtlandı bu ağrı yüzünden.Doktoruma söyledim idrar tahlili yapıldı birsey çıkmadı doktorumun söylediğine göre rahim ve bacak arasındaki kas rahim genisleyip büyüdükçe geriliyormus bu ağrı da ondanmıs tam olarak ağrıyan yeri de ondan kestiremiyoruz.Magnezyumu ihmal etme dedi içiyoruz ama geçici rahatlama sağlıyor.
Ben de bi ara uzun zaman çektim geçmişti yine başladı bende de... Ama kızlar magnezyum içeren hiç bir ilaç gebeliğin son ayında kullanılmaması gereliyormuş o yüzden ben içmiyorum artık... Çünkü magnezyum sancıyı felan engelliyormuş.. Yani doğumu çok geciktiriyormuş.. Annemden bizzat yaşadık... Artık sancısı gelmeyince mecbur sezeryan oldu ve başka bir doktor demişti bunu...
Kizlaar bugun yine dr a gittim suyum fazla oldugu icin erken dogum riskim varms.suan 31.hafta baslarindayim ciger gelistirici igne verdi bebisin cigerleri gelissin de erken dogarsa sorun yasamasn dye.ama tabi bi suru de yan etkisi var bu ignenin.bi de okuduguma gore 34.haftada cigerler buyuk olcude toparlaniomus szce 3 haftacik sabredip igne yaptrmasam mi.nolur bi yorum :?
inşallah böyle bir durumdur canım, inan elimle her türlü yokluyorum, neresi ağrıyor anlayamıyorum
bana da doktorum magnezyum vermedi canım, bakalım anlatınca ne diyecek, magnezyum ile ilgili bu bilgiyi de sorarım gidince
Ben de bi ara uzun zaman çektim geçmişti yine başladı bende de... Ama kızlar magnezyum içeren hiç bir ilaç gebeliğin son ayında kullanılmaması gereliyormuş o yüzden ben içmiyorum artık... Çünkü magnezyum sancıyı felan engelliyormuş.. Yani doğumu çok geciktiriyormuş.. Annemden bizzat yaşadık... Artık sancısı gelmeyince mecbur sezeryan oldu ve başka bir doktor demişti bunu...
Canım bunun yorumluk bir durumu yok ki doktorun en iyisini bilir öyle bir risk varsa tehlikeye atma sen dayanmak istesen de risk varsa anlamı olmaz.İnsallah zamanı gelinceye kadar yolunda gider hersey.Kizlaar bugun yine dr a gittim suyum fazla oldugu icin erken dogum riskim varms.suan 31.hafta baslarindayim ciger gelistirici igne verdi bebisin cigerleri gelissin de erken dogarsa sorun yasamasn dye.ama tabi bi suru de yan etkisi var bu ignenin.bi de okuduguma gore 34.haftada cigerler buyuk olcude toparlaniomus szce 3 haftacik sabredip igne yaptrmasam mi.nolur bi yorum :?
bebeğin gelişimi ile ilgili bi sıkıntı yapmıyormuş değil mi?
ben her gün hem soda içiyorum bir tane hem de magnezyum içiyorum.
muzda yiyiyorum günde 1 tane.
sancı konusu benim avantajıma gelir o zaman planlı sezeryan olacağım için
Benim bebeğin kafası da 1-2 hafta önden gidiyor ama doktorum henüz bana öyle bişi demedi canım.. Her bebek aynı olur mu standart bir bebek profili olmaz dedi.. Genetik yatkınlık çok önemli demişti.. Sıkma canını..Kızlar kontrolden geldik. Bebegin basi ve boyu önden gidiyormus. 2.300 falan olmusuz. Başı büyük diye normal dogumda zorlanabilirmisim.
Yarin da NST'ye gireceğiz ve bir sonraki randevu bayramdan sonraya...bizden bu kadar :)
Sıraya koyuyorum bir gün yemek yapıyorum bir gün temizlik birgün çamaşır ve ütü günlerini şaşırtmıyorum yoksa toparlıyamıyorum çalışmıyorum her sabah 66 yı 20 geçede kalkıyorum çocuklar evden çıkmadan yataklar toplanır bulaşıklar yıkanır yemek ne yapılacaksa malzemeler hhazırlanılır sonra evden çıkılır çamaşır da aynı şekilde evim devamlı toplu olur aldıkları şeyleri yerine koydukları için evim dağınık olmaz asla teyzesi büyük oğlum 16 yaşında küçük olan 10 yaşında ne kadar zorlandığımı görüyorlar Allah onlardan razı olsun babalarını hiç sorma ama alıştırana kadar canım çıktı ama şimdi düzene girdi yavrularım
Yok bir sıkıntı olarak söylemedi zaten bunuda ben normal doğumdan korkmaya başlamıştım bu biraz tuz biber oldu :)Benim bebeğin kafası da 1-2 hafta önden gidiyor ama doktorum henüz bana öyle bişi demedi canım.. Her bebek aynı olur mu standart bir bebek profili olmaz dedi.. Genetik yatkınlık çok önemli demişti.. Sıkma canını..
Ne kadara aldın zeyy uyku seti de var mı bebek için ilisti mi gözüne?
Canim daha oncedende yazmistim elma kursu ye cok iyi gelio aktarda yada kuryemiscide bulabilirsin miden yandiginda yada yanmadan once kucuk kucuk tuket cok faydasini gordum ben ve cok sukur simdi hic yanma olmuyohrrgun tuketiyorum hem faydali hemde ii gelio elma kurusu ins sanda faydasi olur bende 3 yastikla yatiyorum ama nefesim tikaniyo oyuzden midem cok rahatladi
Yürüdüğüm an yani bacaklarım hareket ettiğinde ki bu yatakta dönerken bile oluyor bana hazirandan beri hergünüm böyle sancılı benimkinin sebebi plasantanın aşağıda olması ve bebeğin üzerine baskı yapması canımnasılsınız kızlar? ben 32.haftaya kadar çok şükür sorunsuz bir hamilelik yaşadım, ne bulantı, ne kusma, ne ağrı, ne sancı, ne kramp ve bunları da çok lazımmış gibi heryerde anlattımama 2 haftadır, tam yerini de nasıl tarif edeyim bilmiyorum alt bölgemde bacaklarıma doğru bir ağrı var ve yürürken, kalkarken çokkk acı çekiyorum, elimle dokunduğumda ağrıyan bölge yok, bir şişlik vb durum yok, ama hafiflemiyor da hiç!!!yok böyle bir ağrı yalnız ve hareket etmekten korkar oldum, iznimi de daha başlatmadım mümkün olduğunca bacaklarımı sandalyeye uzatıyorum ama yine de artık zorlanmaya başladım, kasık ağrısı desem değil, alttan vaj. dan da gelmiyor, fazlasıyla su içiyorum, idrar yaparken yanma yok, zor dayanıyorum kızlar, doktor kontrolüm çarşamba günü, sizler yaşadınız mı böyle bir durum? ne olabilir acaba? 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?