canım psikolojik olmasın şu anda izin almak kafanda olduğu için yaşyor olabilirsin.beyin oyun oynuyor sanırım seninle..
yatak odasında değil kanepede falan uyumayı dene..
bende yatak odasında uyurken belim ağrıo salonda oturma odasınd açalışma odasında sert yerlerde daha rahat ediyorum..
ama bugün bende 3,5 ta uyandım fakat iyiyim sıkıntım yok
Günaydın canım. Sersem gibi oluyor insan. Bebişim böbreğime baskı yaptığından beri sürekli sola yatmak zorundayım. Alışana kadar çok uykusuz gece geçirdim birde ertesi gün işe gelmek o halde hepten yıpratıcı oluyor. Sabırlar diliyorum sana,kendime,çalışan çalışmayan tüm hamişlere
Günaydın kuzum.
Ay yerim yemesine de şurda vermişim 800 gr onu da bi poğaça yicem diye almayım dedim. Bu ay doktorumu şaşırtmak istiyorum.
Hahhahahahhahahahh! Koptummmmmmm
Kızlar kızlar Nst sonucunu aldik şükür hersey yolunda :) bir MASALLAH alalim benim oğluma :)
Banada uykudan uyanmak ölüm gibi geliyor. Bebek olunca naparım bilmiyorum uykuyu severim
Eki Görüntüle 1250604 Yaaa fikrinize ihtiyacım var. Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama şu an saçımı kestirmeye karar verdim. Doğum fotoğrafçımız olacak, yıpranmış saçlarımla poz vermek istemiyorum.
Aşağıdaki fotoda sol taraftaki son hali. Sağ taraftaki gibi kestirmek istiyorum ama hafif katlarım var. Ya zaten gebelik planlıyorum diye saçları koyu renge boyattım hala alışamadım doğumdan sonra hemen sarıya döncem ama doğumda en azından kesimle biraz kurtarabilirim diye şey ettim.
Hadi bana bi akıl verin. Napıyım sizce?
Bu arada çirkinliğimden ötürü sorry canlarım :)
Aynen canım ya her gttiğimzde soruyolar isim düşündnzmü diye en sonda dediler babanın ismini koymycakmsn diye eşimde yok biz kendimiz bi isim bulcaz dedi şimdide neyse 1 tane siz bulun diğerinide biz koyalım diyo ya sinir bozucu:-(bu isim konusunu dünde biz konuştuk. bana anlamsız bir baskı gibi geliyor büyüklerinin ismini koymak. koymak istemediğini söylesen hemen tepkiler başlıyor. oysaki onlar da zamanında anne-baba olmuş. aynı durumda kalsalar ne yaparlardı acaba, böyle ısrar etmemek lazım. sen de çift isim koyarsın birini söylersin , hem de
kafan rahat eder
Kızlar kızlar Nst sonucunu aldik şükür hersey yolunda :) bir MASALLAH alalim benim oğluma :)
Eki Görüntüle 1250604 Yaaa fikrinize ihtiyacım var. Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama şu an saçımı kestirmeye karar verdim. Doğum fotoğrafçımız olacak, yıpranmış saçlarımla poz vermek istemiyorum.
Aşağıdaki fotoda sol taraftaki son hali. Sağ taraftaki gibi kestirmek istiyorum ama hafif katlarım var. Ya zaten gebelik planlıyorum diye saçları koyu renge boyattım hala alışamadım doğumdan sonra hemen sarıya döncem ama doğumda en azından kesimle biraz kurtarabilirim diye şey ettim.
Valla öyle oluyormuş gözlerimle şahit oldum :)
Çok da kakalı olur diyorlar diye ekliyim de bayılll bi orda :) hahahha
benimde yok sadece gördüm resmini vermedi doktorKocaman maşallah suphanallah yavruna
Bir ben göremedim kuzumu böyle renklide.. Bir tane bile fotomuz yok... İçimde kalan bir o olacak..
Ben kalkıyorum da, sonrasında dengede durup yürümekte zorlanıyorum.. zor günler bizi bekliyor, artık bunun daha çok farkındayım. Annelik kolay değil derlerdi de, daha şimdiden bunu anlamak bazen ürkütüyor gerçekten. sadece bu uykusuzluğun insanı çok değişik etkilediğini fark ettim, ve her an her yerde uyuyabilir potansiyele sahibim. O yüzden asla bebeğimi yatakta yatarak emzirmeyeceğim. Annem özellikle bu konu da uyardı beni. Oturarak emzirmek en güvenli yol olacak.
ben sol dıyrm :)Eki Görüntüle 1250604 Yaaa fikrinize ihtiyacım var. Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama şu an saçımı kestirmeye karar verdim. Doğum fotoğrafçımız olacak, yıpranmış saçlarımla poz vermek istemiyorum.
yağız Talha güzel cnmKızlar ya biz oğluşa bi isim bulamadık daha aslında bulmuştuk ama vazgeçtik sonra şimdide yok çocuğumun bi ismi fikir verin bana aslında iki isim var aklımda ama hangisi daha güzel acaba yiğithan veya yağız talha sizce?
kimseye sormak zorunda değilsin dinimizce anne ve babanın hakkıdır eşinle diren benceAynen canım ya her gttiğimzde soruyolar isim düşündnzmü diye en sonda dediler babanın ismini koymycakmsn diye eşimde yok biz kendimiz bi isim bulcaz dedi şimdide neyse 1 tane siz bulun diğerinide biz koyalım diyo ya sinir bozucu:-(
oyyyy maşallah kuzuya annesiKızlar kızlar Nst sonucunu aldik şükür hersey yolunda :) bir MASALLAH alalim benim oğluma :)
Aynen canım ya her gttiğimzde soruyolar isim düşündnzmü diye en sonda dediler babanın ismini koymycakmsn diye eşimde yok biz kendimiz bi isim bulcaz dedi şimdide neyse 1 tane siz bulun diğerinide biz koyalım diyo ya sinir bozucu:-(
bence sagdakı sac seklın cok hos cnm cok da guzelsın maşallah hıc kendıne hakaret etmeEki Görüntüle 1250604 Yaaa fikrinize ihtiyacım var. Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama şu an saçımı kestirmeye karar verdim. Doğum fotoğrafçımız olacak, yıpranmış saçlarımla poz vermek istemiyorum.
canım ben de hamileliğimin başından beri günde beş tane fln yiyordum çok yediğimden olsa gerek bir aydır ara vermiştim şimdi tekrar başlamıştım ama burda arkadaşlar sancı yapar dediler ki iki gün önce üç tane yemiştim baya bi yalancı sancı çektim dikkat et bence ben son haftalarda yemeyi planlıyorum artık..hurma yemek sakıncalı mı anlamadım konusu açılmış yine. ben her gün yiyorum 3.aydan başladım yemeye sonra ara verdim şimdi tekrar başladım
zeyycim bizim de bugün 16.30 da randevumuzYarın 4.30 da randevumuz varrrrrr oleyyy inşallah kilo almıştır minnoşlar
isyancım ben iki buçuk aydır enfeksiyonla uğraşıyorum iki kez antibiyotik kullandım resmen ve yine tahlil yaptırdım lökosit hiç bu kadar fazla çıkmamıştıCanım benim 20 li haftalarda çıktı enfeksiyon ve ağrı geçmedi o yüzden tekrarladıkça ağrı yapılıp bakılıyor..ilkinde idrar testi temiz çıktı ama kültürde göründü enfeksiyon..o yüzden ikisinide yapıyor dokyorum
Ben saç konusunda acayip geri kafalıyım. Son halini gösteren fotoğraftaki saçların uzun uzun çok güzel bence :) Böyle kalsa da olur :)
Off onunda etkisi var büyük ihtimal, izni haketmişken ne diye çalışıyorum düşüncesi var sanırım bilinçaltımda.
Aynen işte öyle sersem gibi dolanıyorum iş yerinde
Canım ya yüzme gibi bir şansın varsa bence denemelisin, ben eşimle beraber spor salonunda ki yüzme havuzuna başlamıştım, hiç fark etmedim ama 3 kilo vermişim. Doktorumda şaşırdı. İnan yüzme hem kilo vermek için ideal hemde bebek ve senin için faydalı.
Ayy maşallhhhhhne büyük bir mucize taşıyoruz içimizde
Ben kalkıyorum da, sonrasında dengede durup yürümekte zorlanıyorum.. zor günler bizi bekliyor, artık bunun daha çok farkındayım. Annelik kolay değil derlerdi de, daha şimdiden bunu anlamak bazen ürkütüyor gerçekten. sadece bu uykusuzluğun insanı çok değişik etkilediğini fark ettim, ve her an her yerde uyuyabilir potansiyele sahibim. O yüzden asla bebeğimi yatakta yatarak emzirmeyeceğim. Annem özellikle bu konu da uyardı beni. Oturarak emzirmek en güvenli yol olacak.
ilk olarak hiçte çirkin görünmüyorsun, gayette güzelsin kendine haksızlık etme, ikincisi ise bende saçlarını kestirmelisin çok hoş duruyor o şekilde.
ayy canımm ne kadar güzell yaa maşallahhh..hokka gibi bir burnu var maşallahh
canım bende bu şekilde de çok güzelsinn..
ama kestircem diyorsan önler biraz uzun arkalar daha kısa olan bob modelini deneyebilirsin sana yakışır ama öle çok kısada değil bu boylarda olsun..
annuvvv yahuu kızım netttin seennn..hem çenesiz hem çok kakalı yandımm bennn
ben sol dıyrm :)
ayrıca cok tatlısın, yuzunde cok tatlı bı ıfade var, kalbının guzellegı yuzune yansımıs derler ya, oyle bı tıpın var. senı gorsem bu kız cok ıyı bırıne benzıyor derım
bence sagdakı sac seklın cok hos cnm cok da guzelsın maşallah hıc kendıne hakaret etme
Yaa sorma bende eylul annelerini okuyunca icim karariyor..Arkadaşlar,
Hani şimdi biz çok heyecanlıyız, gün sayıyoruz, mutlu bir bekleyişimiz var ya... Eylül annelerini okudum azıcık, içim karardı benimSanki böyle çok mutlu bir olayı bekleyip bekleyip sonra beklentinin tersine gayet mutsuz günlere geçmişler gibi. Çok endişe ediyorum böyle olur diye, moralim bozuluyor. Zaten aşırı duygusalım, kuş uçsa gözümden yaş akıyor. Doğum sonrası için mutluluk ve heyecan karışımı bişeyler olur derken, onları okuyunca karamsar ve üzgün bir ruh haline girdim.
İnşallah çok zor olmaz o günler. Korktum ben.
Yok tatlım benim dediğim bizim kullandığımız gibi bi yastık değil eğimli düz sırtına kadar olan sert bişeycnm ya gecen ben bır yazı okumusum heryerde herseyı okudugumdan kıtapda mı okudum nette mı okudum bılmıyorum ama orada bebeklere yastık kullanmayın yazıyordu. yenıdogan ıcın tabı bu dedıgım
Yaa sorma bende eylul annelerini okuyunca icim karariyor..insallah bizler cabuk atlatiriz...
neyseki eşin yanında. şimdi yok deyince de hassas oldukları için bu konuda kötü oluyorlar.dediğim gibi çift isim kullanıp tekini söyleyebilirsin en iyi ihtimalleAynen canım ya her gttiğimzde soruyolar isim düşündnzmü diye en sonda dediler babanın ismini koymycakmsn diye eşimde yok biz kendimiz bi isim bulcaz dedi şimdide neyse 1 tane siz bulun diğerinide biz koyalım diyo ya sinir bozucu:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?