Hani doğum Hikayesi mi dedin nerde zaten önüme çıkan yeni doğum yapmışlara bir sürü soru sorasım geliyo sanki ilk çocuğum ama gerçekten bu ilk gibi yaaminnnnnnnnnn
Ya soylesen de birsey degismezdi anlamaz ki boyleleri.. ilk kez sana soylememistir heralde hadi sen şaşkınlıktan cevap dahi verememussin de hic mi agzinin payını veren olmadi sanki o kadina bu zamana kadar. . Ne Insanlar var.. yazik..Demeliydim de işte... böyle insanları gördükçe ders çıkarıyorum kendime. Çocuğumu yetiştirirken daha dikkatli olmam gerektiğini düşünüyorum bu konuşma şekli edepsizliği aileden görmemiş olmaktan yetiştirlşten kaynaklanıyo
Ya ben her türlü uyuyamıyorum yaa uykuyu özledim
Hani doğum Hikayesi mi dedin nerde zaten önüme çıkan yeni doğum yapmışlara bir sürü soru sorasım geliyo sanki ilk çocuğum ama gerçekten bu ilk gibi ya
Ben dün gece salonda yatmaya başladım çok rahat uyudum sabah namazına kadar umarım bir gecelik olmamıştır bu durum...
Tv karşısında sızdım bir nevi...dene istersen..
kızlar hepinize iyi geceler ben ılık sütümü içtim birazdan uyuklarım
Canım çok haklısın ben deseydim değişen bişey olmazdı huylu huyundn vazgeçer mi onu yetiştiren aileye yazık. Halimize bin şükür en azından nerde ne konuşçağımızı biliyoruzYa soylesen de birsey degismezdi anlamaz ki boyleleri.. ilk kez sana soylememistir heralde hadi sen şaşkınlıktan cevap dahi verememussin de hic mi agzinin payını veren olmadi sanki o kadina bu zamana kadar. . Ne Insanlar var.. yazik..
ben her gece ordayım canım olmayınca olmuyor işte inşallah seninki daimi olur
çünkü yatamıyorum yatsam nefes alamıyorum ayakta da dolaş dolaş nereye kadar
Nerden bulursun böyle seyleri...hahaha azcık gülelimmm
arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum.bebişlerimizi yıkamak için küvet alıyoruz ya.
fileli model mi aldınız yoksa alt kısmına sünger mi aldınız
bugün mothercare a gittim ordaki kadın mothercare fileyi önermiyor falan dedi
bebek hemşiresi ayşe öner de bebeği suya sokup yıkayın diyor
küvetin yarısını suyla doldurun temas etsin suyla diyo hatta yüzdürün diyor
o zaman file almıyayım mı acaba
zaten tek başıma yıkamam eşimle birlikte yıkarız
fikir lütfen.sünger aşığıda ki resimde ki gibi
Eki Görüntüle 1252542
Ya bende geçen koltuk da dalmışım baktım tatlı olmuş ama bugünlerde eşim den destek güzel oluyo o yüzden gitmek istemiyorumBen dün gece salonda yatmaya başladım çok rahat uyudum sabah namazına kadar umarım bir gecelik olmamıştır bu durum...
Canim.ben fileli aldim ama suyun icine sokarak yikamayinplanliyorim. Fileyi tedbir amacli aldim.tek basima.yikamam gerekirse evde olsun diye sunger almadim
Bende öyle uyuyorum 1 haftadır tv karsısında ve oturur vaziyette bacaklarımı uzatabiliyorum ama tam yatamıyorum.Bu sekil rahat edip uyuıyabildim.Doğum yaklastıkça sanırım hepimiz yatakları terkedip salonlara dökülcezBen dün gece salonda yatmaya başladım çok rahat uyudum sabah namazına kadar umarım bir gecelik olmamıştır bu durum...
arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum.bebişlerimizi yıkamak için küvet alıyoruz ya.
fileli model mi aldınız yoksa alt kısmına sünger mi aldınız
bugün mothercare a gittim ordaki kadın mothercare fileyi önermiyor falan dedi
bebek hemşiresi ayşe öner de bebeği suya sokup yıkayın diyor
küvetin yarısını suyla doldurun temas etsin suyla diyo hatta yüzdürün diyor
o zaman file almıyayım mı acaba
zaten tek başıma yıkamam eşimle birlikte yıkarız
fikir lütfen.sünger aşığıda ki resimde ki gibi
Eki Görüntüle 1252542
iyi geceler Allah rahatlık versinKızlar eşim işten geldi hepinizi öpüyorum iyi geceler umarım rahat bir uyku çekersinizBende inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?