2014 Kasım Anneleri

Ayy cok komikler bunlar ya pazarliga bak sen..benim esimde diyo simdi temizlige basliyorum bitene kadar sakin konusma.. Cunku hep soyleniyorum orasi olmadi burasi olmadi

Ayy çok komikler ya benimkide aynı valla bide stres yapıyo begenmeynce kızıyo falan bi doğursaydın diyodur artık içinden çünkü 3. Aydan beti nerdeyse evi hep o süpürüyo temzliyo

hahahah kendi kocamı gördüm resmen

Bende 8 aylık diyince acıyan gözlerle baktı bana. Allah cahiller den korusun bizi sağdan soldn duyduklarıyla geçinip gidiyolar. Bana zevk almazsn altına yaparsın diyince siz normal doğum mu yaptınız diye sordum hayır dedi o zaman ne konuşuyosun bacım diyesim geldi

hahahahah e bide normal yapmadan mı söylemiş bunları delinin zoruna bak maksat korkutmak olsun işte

Hahahahaha ay valla güldürdü beni bu yazdığın. Acaba öyle mi oluyor? Benim ilk hamilelilğim bilmiyorum. Ama ben de vajinanın bir daha eskisi gibi olmadığını duymuştum birinden. :))
Anneme anlattım annem normal doğum yaptı. Olur mu hiç öyle şey asıl normal doğum doğal olduğu için daha sağlıklı oluyosun ve o kısım kendini yeniliyo dedi benim de ilk doğumum bakalım kendimiz yaşayıp görcez artık

oyyy bide sen güldürme bu gün erken doğurmazsam daha da doğurmamnormal doğurmamıs ya koppardın beni

iivíceochtivet vbamarvar bbébenben iilíleilk ddodogdogssílimfigiúrdoimhnedoiminicdogumumu
Ben yapicam nasip olursa ilk dogumumda epiural normal idi

Gerçekten öyle hamile kaldığımdan beri bin türlü kötü doğum hikayesi dinledim bir sürü düşük hikayesi doğum sonrası depresyonları ama takmıyorum canım . Hiç korkmuyorum şu an da sancım başlasa hazırım bir an önce onu kucağıma almak istiyorum ve onunla çok mutlu olcağımıza inanıyorum kim ne derse desin amaan

ahh kardeş bizimkine de aynı söyleye söyleye şu gün bugün ama günahını almayayım çok yardımcı oluyo elimi işe sürdürmüyo birde ev temizliği daha sık olsa ayy çok şeymi istiyoruz ne

Hahaha anlatırken gözlerni açarak anlatıyodu kendisi anlattıkça bidaha korkuyo sanki
canımcım yazını okudum ve şook oldum bütün ailem normal doğum yaptı bende yaptım inş bunuda öyle istiyorum yok kardeş yoook ya öyle birşey anneannem bile maşallahı var kadının ohh rahat hayat sürüyor saçmalamış resmen aaaabanada sarkma olur demişlerdi 2 çocuğum var çok şükür öle bi sorunum yok her gimemde kadın doğuma hep sorar olmuşum ay sarkma var mı die çatlak bazı bayanlar bizide huzursuz ediolar yaa duymamazlıktan gelmek lazım kardeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…