2014 Kasım Anneleri

Of ebebekten paşama oyuncaklar aldım, sepete koydum hepsini. Adres bilgilerini güncelleyin diyo ya. Güncelliyorum yine olmuyo..

bugün alacaktım ama çok kararsız kaldım.ben tek yıkarkende zorlanmam filesiz ama tek başıma bebiş yıkamışlığım çoktur
hangisi daha sağlıklı ona karar veremedim

Bize file mantikli geldi cnim ben osekilde aldim zaten ilk 3ay kullanirim.daha somra kucagimda yikamayi dusunuyorum ablam.osekilde yapmsti cok guzel.oluyo bebek iicnde kendimde yikarim daha rahat olur diye dusunuyorum.sunger hic dusunmedim.bile

Nefes darlığı bende yaşıyodum ama esas son 2-3 gündür tam manasıyla bebekler kasılırken nefessiz kalmaya başladım..Özellikle geceleri çok kötü oluyo

bugün de bu gece de kastı kendini taş gibi oluyor
zaten uyku yok nefes almakta zorlanıyorum gece olsun hiç istemiyorum valla

Ayy çok güldüm. Benim eşimi anlatmışsın. Bugün cidden kızdım. Adamın temizlik yapmak cidden ruhunda yok. Annesi hiç bişey yaptırmamış. Hep önüne gelmiş herşey, hala da öyle..

Valla bi surat yaptım. Ne oldu Hayatım diyo, canın neye sıkkın:)) baya bi konuşmadım. Sonra şu evin haline bak ya dedim, tamam yaparız diyo. Ayy yaparız kelimesinden nefret ediyorum.. Yapamam dese daha iyi, beklemem en azından. Sonra beni üzgün görünce. Aldı süpürgeyi eline:)) bütün odalar mı diyo bide..

Ayy çok güldüm. Benim eşimi anlatmışsın. Bugün cidden kızdım. Adamın temizlik yapmak cidden ruhunda yok. Annesi hiç bişey yaptırmamış. Hep önüne gelmiş herşey, hala da öyle..
Öyle böyle derken yola getircez artık bizim gttikçe yükümüz artıyor kadınlar olarak ev,is,çocuk derken hersey para kazanmak onların gözünde.Sorsan hayat müsterek nedense bizim evde bu sadece maas günleri öyle diğer günler o evin erkeği ben kadını.Erenim bir doğsun hakkından gelecek babasının

Netten alısveris yapmadığım için bilemiyorum silip tekrar yazsan adres bilgilerini kabul eder belki

Bende öyle diyorum Erenim bi gelsin, o annesine yardım eder. Erkek adam temizlik mi yapar diyor ya. Valla dedim yardım etsin annesine, ilerde de eşine eder. Oğluna iş yaptırmazmış beyefendi. Bu gidişle bizim bir de kız çocuğa ihtiyacımız var sanırım arkadaşım.. Bu arada çok denedim olmuyo, sinirden kapattım Sayfayı. Yarın tekrar almaya çalışırım

Bu arada dünden beri diş ağrım tuttu yine. Ilaç içmemek için çok direndim ama ne yazık ki 1 saat önce minoset içtim aradan 1 saat geçti süt içtim, yanında Bisküvi yedim. Midem allak bullaktır şimdi..

O muhabbet bu aralar bizde de var hatta 2. çocuğa yer yapıyor babamız o kız istiyormus da ben erkek yapmısım o yüzden kız çocuk hakkı varmıs bideİnsallah Erenlermizin ardından birde kızlarımız olur.Hayırlı evlat nasip etsin Rabbim.

Yine mi...Geçmis olsun.senin bir formülün vardı deneseydin iyi geliyor demistin

Aminn inşallah canım sağlıklı, hayırlı cimcimelerde nasip etsin Rabbim. Isteyen herkese tabiki.. Kız çocuk hakkıymış bak seennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…