2014 Kasım Anneleri

Kizlar ben lego almak istiyorum kizima internetten almak istiyorum var mi site ve marka oneriniz sadece kucuk parcalar olmasin disarida baktiklarimda kucuk parcalarda var ondan dolayi hala alamadim

Dede oyuncak (Fentoys) marka Lego var bizde bi incele istersen
Bize de doğum gününde pilsanın 60 Parçalı Mega boy legosu hediye geldi ama Eren'in hiç ilgisini çekmiyor. Anca yaptığım kuleleri deviriyor. Yamanın dikkatini çekti mi legolar? Sanırım oynamaları için daha erken.

Yaman ın en çok ilgilisini çeken şey legolar baya üst üste dizip kule yapıyor ama yanlış koyarsa Eğer sinirden hepsini deviriyor

Ii aksamlr kizlar komsumun 25 gunluk bebegi bronsit olmus varmi bi tavsiyenz acaba cook uzuluyr arkadasm bende uzuldm valla bendede bronst var kotu yanii bilirim sikntsini
Doktorun uygun gördüğü ilaç tedavisini alacak başka bir çaresi yok evin ısı nemine dikkat etsin çok terletecek şekilde giydirmesin

merhaba kızlar bende geçtiğimiz yaz a 101 e gelen el arabalı legolardan almıştım içinde küçük parçaları var ama ben onları ayırdım büyük parçaları ve arabasıyla oynuyo.
kaplumbağa bul tak da güzel
fiyat olarak da çok uygundu ikisi de.
bi de evcilik oyuncaklarından bulaşık sepeti gelmiş ama kalmamış alamadım.

Yaman ın en çok ilgilisini çeken şey legolar baya üst üste dizip kule yapıyor ama yanlış koyarsa Eğer sinirden hepsini deviriyor

benim kızımın da ilgisini çekiyo legolar baya oyalanıyo.
neşeli kuleler galiba onlara da bayılıyo 4 tanesini biliyo büyükten küçüğe koyabiliyo sonra deviriyo yapamayınca.

Horozun nasil canim.. ya benimki mi hareketli benim hicbirsey yapmama izin vermiyor ikinciyi düşünmeye vakit bulamıyorum bile
bu arada cok ozledim forumu işe de başladım hergün agitlar yakiyoruz ana oğul
Horozum iyi teyzesi gölge gibi peşimde ne duruyor nede oturuyor:)ikinciyi ben de düşünmüyorum eren 2 yaşına gelmeden...sen işe başlayalı epey oldu diye biliyorum Allah yardımcın olsun.Ağır abim nasıl neler yapıyor?

Gunaydin kizlar valla psikojikmn mi hastayim diyemi bilmiyorum ama midem bulaniyor hatta dun gece kustm bile en son ki adetimide hatirlam iyrum insallh bise yoktur dua edin (

Mobilya mağazasında çalışan arkadaşlar vardı galiba hangi markaların mağazasıydı acaba salon takımı alacaktımda fikir almak isterdim

Bayanlar miniklere nasıl ayakkabılar giydiriyorsunuz benim kız minnak ayaklı 18 numara giyiyor tabanlı ayakkabılar 19 numaradan başlıyor bende spor ilk adım ayakkabılarından giydiriyorum incecik Tabanı olanlardan ama sokakta yürürken sanki ayağına bişiler batacakmış gibi geliyor malum sokaklarımız çok temiz olduğu için yerlerde ne ararsan var

ayak numaranız küçükmüş zaten ayakkabı bulmak problem bebeklere benim kızımın ayağı 23 ona rağmen zor buldum bitane lacoste

ayak numaranız küçükmüş zaten ayakkabı bulmak problem bebeklere benim kızımın ayağı 23 ona rağmen zor buldum bitane lacoste
Evet hem bulması zor hem çok pahalı şimdi bi şekilde spor ayakkabıyla idare ediyoruz ama yazın ne yapacağız Inşallah ayaklarımız biraz büyürde açık sandalet tarzında ayakkabı bulabiliriz spor ayakkabılarla şimdi bile ayaklarımız terliyor su gibi oluyor çorabı bizim gibi küçük ayaklarıda düşünseler iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…