2014 Kasım Anneleri

Çok şükür iste yuvarlanıp gidiyoruz ellerinden öper teyzesi damla nasıl peki sen nasılsın Çalışıyor musun sen

Yok. Can'ım çalışmıyorum daha doğrusu çalışamıyorum çocuma bakacak kimsem yok bizde aynıyız işte full time yaramazlıklara devam 2 yaş sendromu erken başladı bizde çok yoruyor beni sütümde bitti sen ne yaptın sağıyormusun hala

evet malesef ben sandaletler bakmıştım yaz için hiç beğenmedim içleri çok sert spor ayakkabısıda hem terletir hemde hava alması lazım sıcaklarda beğendiğin marka olursa paylaş canım bizde bakalım

Yooo ben 11. Aya kadar anne sütü verdim bitti sonra zaten bende çok bunalmıştım artık
Yaman doğduğundan beri iki yaş sendromunda olduğu için bağımlılık yaptı bende artık Allah Hepimize güç versin işimiz zor

Evet canim ise baslamistim sonra bi 5 ay gitmedim simdi tekrar başladım.. ayni bunlar ya.. büyüdüler iste agir abine diyorum artik aglamak da yakışmıyor:)) Eren konuşuyor mu ay farkiyla

Herkese ii aksamlar bu aralr pek bi sessz buralar perikanadida yok galiba isyanda
Bizimki alt azilarini cikariyr diemi ne cok huysuz hep kucak istyr ayrca aksam 5de yatiyr gece 2de bi uyaniyr sut icyr geri yatyr ama ben uyku arasinda iciriyrum uyanmazsada gece beslnmesi dogru degil ama zayif oldgu icn ne yerse o kar hesabi yapiyrum yanlismi yapiyrum bilemiyrum

iyi akşamlar kızları. Pek sessiz buralara. Afacanlarimiz fırsat vermiyorr.hepiniz iyisinizdir insallahh.

Yusuf'a kilolu değil ama ben gece beklemiyorum. Artık gerek yok ve yiyip uyumasıda iyi değil doktorların dediğine gõre

evet malesef ben sandaletler bakmıştım yaz için hiç beğenmedim içleri çok sert spor ayakkabısıda hem terletir hemde hava alması lazım sıcaklarda beğendiğin marka olursa paylaş canım bizde bakalım
Peki sandaletlerle dūşerse õnū açık olduğu için parmakları acımazmi

ortam sessiz nik değiştirdim arkadaşlar bende perikanadı yok izinemi ayrılacaktı acaba

Iyi geceler arkadaslar nasilsiniz?
Pek ıssız buralar..
Pazartesi ise basliyorum ve kara kara dusunuyorum kac gunlerdir.. Sanki kizim hissetti de daha bir baglandi bana öyle guzel anne diyor ki evi topluyorum mesela baska odaya bir sey birakiyorum hemen acikli bir sekilde anne diyerek pesimden kosuyor icim gidiyor.. Ve tabi duzelmeyen uykularimiz iyice cigirindan cikti uykusuzluktan mahvolsa da uyumamak icin direnip kendini yerlere atiyor bu saatlerde aglayarak uyuyor en son basini yataga gömerek.. Beni neler bekliyor bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun hepimizin..

Ben işe başlayalı 3 hafta oldu oğlum hala ben giderken ağlıyor malesef. Yarım gün çalışıyorum ona rağmen ikimizde çok zorlandık. Ben yokken ağlamıyor ablanın dediğine göre. Bakıcısını seviyor Allah'tan, eve gelir gelmez hemen onu oyuncaklarının yanına götürüyor, yastığını gösteriyor. Senin kızına kim bakacak? Önceden gördüğü biri bakarsa bu kadar zorlanmaz diye düşünüyorum. İnşallah herşey ikiniz içinde hayırlı ve güzel olur.

Adaşım nasılsın Yaman paşa nasıl. Görüşemez olduk..
Nasıl olayım iste bir mücadele içinde geçiyor her gün gündüzleri pek uyumuyor ağlama huyu yeniden başladı kulaklarımı sağır ediyor bugün moralim bozuk yani sen nasılsın peki Eren nasıl

Annem bakacak canim cok şükür ama annem de biraz rahatsiz surekli bana gel git yapacak biraz da onu dusunuyorum cok.. Kizim duruyor anneannesiyle ama bir odada beni gormesin anne anne diye seslenip aramaya basliyor.. Ya da bazi islerim oldugunda anneme birakmistim cok agliyor pesimden.. Kiyamam kuzucuklara ya.. Senin kuzunun da bakicisiyla anlasabildigine sevindim canim masallah onlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…