2014 Kasım Anneleri

biraz önce milliyette okudum kulak enfeksiyonu belirtilerinden gece ağlaması
olabilir yani git bi göster

biraz önce milliyette okudum kulak enfeksiyonu belirtilerinden gece ağlaması
olabilir yani git bi göster

Tamam canım...
Ben de diyorum ki bir yeri ağrısa neden hep gece olsun gündüz de olur diyorum ama her şey bildiğimiz gibi olmuyor işte..
Bakalım doktor ne diyecek yarın..

Evet cnm kök dişler sıkıntılıymış
çok zor çıkarmış zorlanmadan çok çıkarslar bari
yaa...inş.diştendir cnmm

Arkadaslar gebelikten sonra tetanoz aşısı olmuştuk. Seneye tekrar gel demişlerdi. Gidip yaptırdım. Sizler de unutmayin

3 doz değilmiydi ben okadar yaptrdım başka demediler bana
ama bilemedim şimdi..

İnşallah canım..
Bizim oğlanın işleri ters zaten..
Önce üstekiler tamamlandı şimdi de en geriden çıkarıyordur yani..

Canım aşı normalde 5 doz...
Dozuna göre etkinlik süresi artıyor..
Ben de iki doz vurulup bırakmıştım..
Üşendiğimden gitmedim kaldı öyle..

Aynen cnm 5 doz hatta seneye yine gidicem işte oyle dediler

Keşke öyle bir komşum olsa daha yan dairede oturan komşumla bile tanışamadım herkes çalişıyor maalesef...artık hastalık gibi durumlarda da rapor yada izin alırım o halde bende bırakıp gidemem.

valla bana dediler mi hiç hatırlamıorum ya
sormak lazım ozaman sağlık ocağına bi.
sanırsam 3 doz oldum ben hamileyken 2 birde çocuğun 9.ay aşısında mı
yanlış mı hatırlıorum bilmiorum ama..

Keşke öyle bir komşum olsa daha yan dairede oturan komşumla bile tanışamadım herkes çalişıyor maalesef...artık hastalık gibi durumlarda da rapor yada izin alırım o halde bende bırakıp gidemem.
oyle olur mecbur kalirsan yapacak birsey yok bizde izin esimle dönüşümlü aliyoruz genelde kimse olmayınca.zor oluyor surekli bir kisi alsa da olmuyor

Tamam canım...
Ben de diyorum ki bir yeri ağrısa neden hep gece olsun gündüz de olur diyorum ama her şey bildiğimiz gibi olmuyor işte..
Canim ben kardeslerimden hatırlıyorum öyle gece uyanir ağlarlardi. Doktor 'gece teroru' demisti. Bu yaslarda mi baslio bilmiyorum. Ama bir arastir bence onuda...

Arkadaslar gebelikten sonra tetanoz aşısı olmuştuk. Seneye tekrar gel demişlerdi. Gidip yaptırdım. Sizler de unutmayin
Ben hiç hatırlamıyorum ama iki kere yaptırmıştım
Tamam canım...
Hastalık gece azar derler ama bilmiyorumki

İnşallah canım bakalım...
Biz de yarın sabah götüreceğiz..
Bu gece nasıl geçecek bir düzelme olacak mı bakacağım artık..
Size de çok geçmiş olsun...
Pericim benim oğlan da 2 gecedir çığlık atarak uyanıyor . Bikaç dakika ağlayıp uyuyor ama sabaha kadar mizirdaniyor. Ben de dişe yorum ilk başta ama bilemiyorum.

sürekli olmuyorsa rüyada görüyor olabilirlr benim kızımda bazen öyle bazen sayıkladığıda oluyor

Kizlar ben lego almak istiyorum kizima internetten almak istiyorum var mi site ve marka oneriniz sadece kucuk parcalar olmasin disarida baktiklarimda kucuk parcalarda var ondan dolayi hala alamadim

Ii aksamlr kizlar komsumun 25 gunluk bebegi bronsit olmus varmi bi tavsiyenz acaba cook uzuluyr arkadasm bende uzuldm valla bendede bronst var kotu yanii bilirim sikntsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…