biraz önce milliyette okudum kulak enfeksiyonu belirtilerinden gece ağlamasıBilmiyorum canım çok sıkkın ya...
İlk defa oluyor böyle...
Aradım şimdi uyuyordu verdiğimde..
Komşum "ne tam derin uyuyor ne kalkıyor yerine bırakıyorum ağlıyor dönüp duruyor ayağıma aldım biraz sallıyorum" dedi...
Nesi var ki
Gece yapmadığım kalmadı..
Diş jeli sürdüm, burnunu temizledim, süt verdim, altını değiştirdim yok hiçbir şekilde memnun edemedim..
Sürekli huzursuz...
Randevu alayım da götürelim yarın gerçekten bir sıkıntısı var belli ki yavrumun..
biraz önce milliyette okudum kulak enfeksiyonu belirtilerinden gece ağlaması
olabilir yani git bi göster
hastalıklarda öyle oluyo ya geceleri beter oluyo insanTamam canım...
Ben de diyorum ki bir yeri ağrısa neden hep gece olsun gündüz de olur diyorum ama her şey bildiğimiz gibi olmuyor işte..
Bakalım doktor ne diyecek yarın..
Randevu aldım yarın sabah götüreceğiz bakalım...
Şimdi aradım kalkmış kahvaltısını yapıyormuş..
Şimdilik durumu iyi normal dedi ama bilmiyorum...
Gece diş jelini sürerken üstten sol kök dişinin orası bana kabarık geldi ama emin de değilim damak sonuçta..
Kök dişleri çıkarırken böyle çok mu zorlanıyorlar?
İnşallah dişten olsun da..
Arkadaslar gebelikten sonra tetanoz aşısı olmuştuk. Seneye tekrar gel demişlerdi. Gidip yaptırdım. Sizler de unutmayin
Evet cnm kök dişler sıkıntılıymış
çok zor çıkarmış zorlanmadan çok çıkarslar bari
yaa...inş.diştendir cnmm
3 doz değilmiydi ben okadar yaptrdım başka demediler bana
ama bilemedim şimdi..
Aynen cnm 5 doz hatta seneye yine gidicem işte oyle dedilerİnşallah canım..
Bizim oğlanın işleri ters zaten..
Önce üstekiler tamamlandı şimdi de en geriden çıkarıyordur yani..
Canım aşı normalde 5 doz...
Dozuna göre etkinlik süresi artıyor..
Ben de iki doz vurulup bırakmıştım..
Üşendiğimden gitmedim kaldı öyle..
Keşke öyle bir komşum olsa daha yan dairede oturan komşumla bile tanışamadım herkes çalişıyor maalesef...artık hastalık gibi durumlarda da rapor yada izin alırım o halde bende bırakıp gidemem.cok sukur iyiyim canim simdilik devam cok iyi birisi seviyorum kadını sıkıntı evi uzak birazda yasli gelmekde zorlanıyor kis sartlarinda ALLAH dan kar tatili falan olduda izin almak zorunda kalmadiim bakallim nolacak seneye gelecekmi bilmiyorum hayirlisi artik senin kres isi mantikli ama aklindada bulunsun krese yollasan bile bir komsu falan arada idare edebilcek birisi olsun krese gidince atiyorum hasta oluyor gitmek istemiyor hep sen izin almaak zorunda kalacaksin o yuzden birinin olmasi iyi olur boyle durumda gelebilecek
İnşallah canım..
Bizim oğlanın işleri ters zaten..
Önce üstekiler tamamlandı şimdi de en geriden çıkarıyordur yani..
Canım aşı normalde 5 doz...
Dozuna göre etkinlik süresi artıyor..
Ben de iki doz vurulup bırakmıştım..
Üşendiğimden gitmedim kaldı öyle..
oyle olur mecbur kalirsan yapacak birsey yok bizde izin esimle dönüşümlü aliyoruz genelde kimse olmayınca.zor oluyor surekli bir kisi alsa da olmuyorKeşke öyle bir komşum olsa daha yan dairede oturan komşumla bile tanışamadım herkes çalişıyor maalesef...artık hastalık gibi durumlarda da rapor yada izin alırım o halde bende bırakıp gidemem.
Canim ben kardeslerimden hatırlıyorum öyle gece uyanir ağlarlardi. Doktor 'gece teroru' demisti. Bu yaslarda mi baslio bilmiyorum. Ama bir arastir bence onuda...Tamam canım...
Ben de diyorum ki bir yeri ağrısa neden hep gece olsun gündüz de olur diyorum ama her şey bildiğimiz gibi olmuyor işte..
Ben hiç hatırlamıyorum ama iki kere yaptırmıştımArkadaslar gebelikten sonra tetanoz aşısı olmuştuk. Seneye tekrar gel demişlerdi. Gidip yaptırdım. Sizler de unutmayin
Hastalık gece azar derler ama bilmiyorumkiTamam canım...
Pericim benim oğlan da 2 gecedir çığlık atarak uyanıyor . Bikaç dakika ağlayıp uyuyor ama sabaha kadar mizirdaniyor. Ben de dişe yorum ilk başta ama bilemiyorum.İnşallah canım bakalım...
Biz de yarın sabah götüreceğiz..
Bu gece nasıl geçecek bir düzelme olacak mı bakacağım artık..
Size de çok geçmiş olsun...
Dede oyuncak (Fentoys) marka Lego var bizde bi incele istersenKizlar ben lego almak istiyorum kizima internetten almak istiyorum var mi site ve marka oneriniz sadece kucuk parcalar olmasin disarida baktiklarimda kucuk parcalarda var ondan dolayi hala alamadim
Iyi oldu buDede oyuncak (Fentoys) marka Lego var bizde bi incele istersen
Horozun nasil canim.. ya benimki mi hareketli benim hicbirsey yapmama izin vermiyor ikinciyi düşünmeye vakit bulamıyorum bileÖyle mi.... hadi hayirli olsun darısı basima:)
sagol can sen.aldiysan incelemeye gerek yok:)Dede oyuncak (Fentoys) marka Lego var bizde bi incele istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?