2014 Kasım Anneleri

Hetkese mutlu pazarlr olsn insllh
Kizlar oglum ayak pRmk arasina hic dokundurtmuyr gidiklanmiyr agliyr dokununca temizletmiyr neden acaba bebekliginden beri boyle ozamnda buzerdi ayagini

Nasıl olayım iste bir mücadele içinde geçiyor her gün gündüzleri pek uyumuyor ağlama huyu yeniden başladı kulaklarımı sağır ediyor bugün moralim bozuk yani sen nasılsın peki Eren nasıl
Bizimki sinirlenince kendini yere atiyorrr, kafasını ağzını yere vuruyor bu sefer canı acıdı diye ağlıyor.piskopata bağlıyorr.
Korkutuyor beni bu hareketleri.inşallah düzelirr

Evet canim ise baslamistim sonra bi 5 ay gitmedim simdi tekrar başladım.. ayni bunlar ya.. büyüdüler iste agir abine diyorum artik aglamak da yakışmıyor:)) Eren konuşuyor mu ay farkiyla
Aynıyız canım bariz cümleleri yok hadi gel git gibi kısa şeyler abur cubur birşeyler diyor arada anlaşılmayan...fena müzik hastası dinleyip söylemeye çaĺışınca da komik oluyor.

Aaa efsuncuum atandın mı yoksa...

Eski nickin neydi taniyamadik kiii
tubiş2014 tü canım
zorlanıyoruz ama elimizden birşey gelmiyor bütün annelerin ortak sorunu
anneyi görmezse duruyorlar aslında anne varken yaramazlar

Aaa efsuncuum atandın mı yoksa...
Evet canim cok şükür eylulu beklerken subat surpriz oldu :)
tubiş2014 tü canım

zorlanıyoruz ama elimizden birşey gelmiyor bütün annelerin ortak sorunu
anneyi görmezse duruyorlar aslında anne varken yaramazlar
aynen oyle aslinda.. Annem sen yokken cok uslu sana yaptiklarini bana yapmiyor hic diyor..

Evet canim cok şükür eylulu beklerken subat surpriz oldu :)
aynen oyle aslinda.. Annem sen yokken cok uslu sana yaptiklarini bana yapmiyor hic diyor..
kızın uğurlu gelmiş annesi öğretmenlikmi yaşadığın ilemi atandın benimde annem bakıyor sen yokken biz gayet iyiyiz diyor beni görüncede napacağını nasıl eziyet çıkaracağını şaşıyor

Ogretmenlik canim.. yok yasadigim ile 3saat uzakliktaki ile atandim ama orda goreve eylulde basliyoruz.. Stajyer ogretmenlik cikti bu sene duymussundur belki yarim donem kendi yasadigim ildeyim..

Ogretmenlik canim.. yok yasadigim ile 3saat uzakliktaki ile atandim ama orda goreve eylulde basliyoruz.. Stajyer ogretmenlik cikti bu sene duymussundur belki yarim donem kendi yasadigim ildeyim..
aa hayirli olsun cok sevindim ya ne guzel uzak biryerde olmamış minigin ugur getirdi sana bak ne guzel:)

oh oh ne güzel kızın uğurlu gelmiş üç saat çok uzak değil biz normal memur olduğumuz için öğretmenliğin şartlarını pek bilmiyorum canım hayırlı uğurlu olsun inşallah

Nasıl olayım iste bir mücadele içinde geçiyor her gün gündüzleri pek uyumuyor ağlama huyu yeniden başladı kulaklarımı sağır ediyor bugün moralim bozuk yani sen nasılsın peki Eren nasıl
Eren de gündüz çok az uyuyormuş gerçekten de hafta sonu gündüz sadece 40 dk uyudu. Önceden öyle değildi en azından 1,5 saat uyuyordu. Ağlama huyu bi ara geçmişti işe başladığımdan beri tekrar başladı. En sıkıntısı da kahvaltımız, yumurta yemiyor, peynir yemiyor deli oluyorum artık. Bakıcımız ereni süt içmeye alıştırdı Sağolsun. Gündüz ben gelene kadar uyanınca Pınar'ın çocuk Devam Sütünden veriyor. Önceden ben denedim içmemişti. Sma mama veriyordum artık gerek kalmıyor. Süt dışarıda da rahat olur. Yazın dışarıda bile olsak hemen içir geç. Bugün yine pazartesi, araya haftasonu girdiğinden mi bilmiyorum işe giderken yine çok ağlayacak

Inşallah zamanla alışırlar da düzene girer herşey. Bu arada atandığına çok sevindim hayırlı olsun, Rabbim hayırlı merhametli insanlarla karşılaştırsın

Allah yardımcın olsun ama merak etme zamanla o ağlamaları da bırakacak inşallah. ben ekimden beri çalışıyorum artık kızım arkasının dönüp bakmıyor bana bile :)
hayırlı olsun canım. Gözün aydın

merhaba ne güzel kalabalık ve baya aktif bir grup sanırım yeni keşfettim ama geç oldu baya cogunuz dogumdan beri berabersiniz sanırım bende sohbetinize katılmak isterim mümkünse
hoş geldin canım evet öyleyiz hamile kaldığımızı öğrendiğimizden bu yana.Bazen giremiyoruz ama

Efsunkar hayirli olsn canm benimde esim derece atladi maasi 2 kati oldu cook iyi oldu bizim icnde mevlam kismetlerini gonderiyr kuzularin nasil dert ediyordum olunca nasil olack die
Oldu daha rahata kavustuk valla:)

Efsunkar hayirli olsn canm benimde esim derece atladi maasi 2 kati oldu cook iyi oldu bizim icnde mevlam kismetlerini gonderiyr kuzularin nasil dert ediyordum olunca nasil olack die
Oldu daha rahata kavustuk valla:)
Eşin hangi kurumda canım dereceyle iki katı nasıl arttıki keşke bizimkide artsa biz daha yeniyiz maaşlarımızı etkilemedi verilen derece.Dörtlerde etkiliyor maaşı oda yüz ikiyüzlira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…