2014 Kasım Anneleri

Ilki 8 ayda oldu diye ikinci de öyle olacak diye bişey yok benimde ilki 7 ayda oldu ama ikinciyi hiç beklemiyodum bile. Dikkat etmekte fayda var :)

hmm evet kontrol diye hevesle gidiosun kötü sonuçla karşılaşıosun.
bizim arkadaşında öle oldu kalbi durdu 2 ay sonra tekrar hamile kaldı
şimdi 5 aylık kısmet yani hatta şey dedik ilklerde bu ara moda oldu hep kötü bitio falan die.inşallah canım dilediğimiz istediğimiz 2.lerimizde gelir.

Ilki 8 ayda oldu diye ikinci de öyle olacak diye bişey yok benimde ilki 7 ayda oldu ama ikinciyi hiç beklemiyodum bile. Dikkat etmekte fayda var :)

benm bi taraf tüpüm yok ya ondan belki die düşünürorum ama
herkesde bi kere oldu artık olur sen dikkat et diee söylüyolar sürekli
işte kısmet istediğimiz zamanda inşallah rabbim fazla bekletmez..

m

merhaba isisya gelen misafiri geri çevirmek olurmu hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim onu sana verirse ardındanda elbet bi kolaylık gösterecektir.kalbini ferah tut
Gelen bir misafiri geri cevirmek degil benimkisi... ortada misafir yok çünkü. Bu sadece acil bir korunma yöntemi. Geri cevirmek olarak bakacaksak hepimiz korundugumuza göre hepimiz misafirleri geri çeviriyoruz demektir...

Gelen bir misafiri geri cevirmek degil benimkisi... ortada misafir yok çünkü. Bu sadece acil bir korunma yöntemi. Geri cevirmek olarak bakacaksak hepimiz korundugumuza göre hepimiz misafirleri geri çeviriyoruz demektir...

Bu ertesi gün hapini kullaninca kesin mi oluyor etkisi? Yine de bi ihtimal var mi

Kabul etmesi iyi olmuş bazen akraba da olsa güveniyor insan kV güvenip baktiramam mesela görumcemin çocuklarını dövüyordu...Yabancı da olsa iş merhamette bitiyor ablanizda saolun halden anlayan biri demek ki...ben telefonu ele geçirdikçe giriyorum eren maşallah fırsat vermiyor

kesinlikle hakliisn bencede Allah merhametli insan cikarsin karsimiza sahsen kendi annemiz bile olsa cocuga bakmak sabirli olmak bir meZiyet herkes yapamayabiliyor

kesinlikle hakliisn bencede Allah merhametli insan cikarsin karsimiza sahsen kendi annemiz bile olsa cocuga bakmak sabirli olmak bir meZiyet herkes yapamayabiliyor
Amin canımcım...sen nasılsın bu arada yeni bakıcı ayarlayacaktin halledebildin mi?

Günaydın arkadaşlar...
Bu 3. gece oldu...
Hep aynı saatte uyanıyor ağlayarak 02:30 gibi...
05:30'a kadar yapmadığım şey kalmıyor ama yok memnun olmuyor uyumuyor susmuyor...
İlk defa böyle bir şey yaşıyoruz şaşkınım..
Gündüz hiçbir sıkıntısı yok gece ne oluyor oğluma...

günaydın cnmm..
alla alla ne olduki acaba öle insan anlamda veremiyor.
bizde evvelsi gün çok uyandık ama ağlamıo ama mızır mızır dı sürekli
ogün mesela akşam ben pek bişey yedirmemiştim acaba açmı dedim dünde
yoğurt yedirdim gündüz yememiş die rahattı emmeye kalktı 1 2 okadar.
acaba sizin sıkıntınız ne ki..

sen çocuğu bekletme doktora götür canım kulağında iltihap falan vardır
yada yeni diş yerleri oluşuyodur
götür bi baksın doktora

Bilmiyorum canım çok sıkkın ya...
İlk defa oluyor böyle...
Aradım şimdi uyuyordu verdiğimde..
Komşum "ne tam derin uyuyor ne kalkıyor yerine bırakıyorum ağlıyor dönüp duruyor ayağıma aldım biraz sallıyorum" dedi...
Nesi var ki

sen çocuğu bekletme doktora götür canım kulağında iltihap falan vardır
yada yeni diş yerleri oluşuyodur
götür bi baksın doktora

Gece yapmadığım kalmadı..
Diş jeli sürdüm, burnunu temizledim, süt verdim, altını değiştirdim yok hiçbir şekilde memnun edemedim..
Sürekli huzursuz...
Randevu alayım da götürelim yarın gerçekten bir sıkıntısı var belli ki yavrumun..

Bir de başını çok kaşıyor..
Arkasını üstünü vs.. Gece çok yaptı onu nedense...

Bir de başını çok kaşıyor..
Arkasını üstünü vs.. Gece çok yaptı onu nedense...

götür cnm bencede bi sıkıntısı olmasa öle yaparmı yavrumm.
komşuında beşiği var dimi onun.dişleridir bencede bi götür sen
için rahat etsinn.

götür cnm bencede bi sıkıntısı olmasa öle yaparmı yavrumm.
komşuında beşiği var dimi onun.dişleridir bencede bi götür sen
için rahat etsinn.

Randevu aldım yarın sabah götüreceğiz bakalım...
Şimdi aradım kalkmış kahvaltısını yapıyormuş..
Şimdilik durumu iyi normal dedi ama bilmiyorum...
Gece diş jelini sürerken üstten sol kök dişinin orası bana kabarık geldi ama emin de değilim damak sonuçta..
Kök dişleri çıkarırken böyle çok mu zorlanıyorlar?
İnşallah dişten olsun da..

Arkadaslar gebelikten sonra tetanoz aşısı olmuştuk. Seneye tekrar gel demişlerdi. Gidip yaptırdım. Sizler de unutmayin

canım geçmiş olsun. geçmiş olsun oğluşa. bir kaç gündür kızımda sürekli ağlayarak uyanıyor, huysuzlanıyor. sürekli kulagını kaşıyor bende eşime söyledim şimdi doktora götürcek. bazen dişi kulak sanıyormus cocuklar inşallah öyle bişeydir.

İnşallah canım bakalım...
Biz de yarın sabah götüreceğiz..
Bu gece nasıl geçecek bir düzelme olacak mı bakacağım artık..
Size de çok geçmiş olsun...

Amin canımcım...sen nasılsın bu arada yeni bakıcı ayarlayacaktin halledebildin mi?
cok sukur iyiyim canim simdilik devam cok iyi birisi seviyorum kadını sıkıntı evi uzak birazda yasli gelmekde zorlanıyor kis sartlarinda ALLAH dan kar tatili falan olduda izin almak zorunda kalmadiim bakallim nolacak seneye gelecekmi bilmiyorum hayirlisi artik senin kres isi mantikli ama aklindada bulunsun krese yollasan bile bir komsu falan arada idare edebilcek birisi olsun krese gidince atiyorum hasta oluyor gitmek istemiyor hep sen izin almaak zorunda kalacaksin o yuzden birinin olmasi iyi olur boyle durumda gelebilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…