- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
ilki kürtaj bilmiodum ben canım neden peki kısa sürede hamile kaldıysan
yani istediğinde ne güzel valla genelde engel oluo valla 2.ler nasip artık
bende eşime diorum çünkü oğluşum 8 ay sonra falan geldi 2.belkide olmaz
dio olsun oğlum yeter bana rabbim verirse vermezse hayırlısı dio ölede gerçkten bi tanemiz varya 2.ler için hayırlısı artık.
öle tabi genede hemen yumuşama sen azda olsa tepki bırak gene aklı başına gelsin
öle herşeyde ağza gelenler sölenmiceni bilsin..
Ben istemedim canım...
Kalp atışı için gittiğimizde kalbi atmıyordu..
Bir çok doktora gittik aynı sonuç...
Çok kötü bir durum... Çok ağlamıştım...
Kürtajla aldılar.. Kendi düşmedi..
Perdeyi de dedim ya taa Umut Aras'ın doğumunda haberim oldu..
Doktora sordum ilkinin sebebi olabilir mi diye.. Sanmıyorum dedi...
Bence olabilir ama.. Perdeye tutunduysa beslenemedi gelişemedi diye kendimce kuruyorum..
Bu yüzden inşallah bir daha öyle bir sıkıntı yaşamam...
Ilki 8 ayda oldu diye ikinci de öyle olacak diye bişey yok benimde ilki 7 ayda oldu ama ikinciyi hiç beklemiyodum bile. Dikkat etmekte fayda var :)
Gelen bir misafiri geri cevirmek degil benimkisi... ortada misafir yok çünkü. Bu sadece acil bir korunma yöntemi. Geri cevirmek olarak bakacaksak hepimiz korundugumuza göre hepimiz misafirleri geri çeviriyoruz demektir...m
merhaba isisya gelen misafiri geri çevirmek olurmu hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim onu sana verirse ardındanda elbet bi kolaylık gösterecektir.kalbini ferah tut
Gelen bir misafiri geri cevirmek degil benimkisi... ortada misafir yok çünkü. Bu sadece acil bir korunma yöntemi. Geri cevirmek olarak bakacaksak hepimiz korundugumuza göre hepimiz misafirleri geri çeviriyoruz demektir...
Ilk 12 saat içinde alindiginda etkisi %98 canim... süre geçtikçe etki orani azalıyor.Bu ertesi gün hapini kullaninca kesin mi oluyor etkisi? Yine de bi ihtimal var mi
Öyle mi.... hadi hayirli olsun darısı basima:)Benim kızım olacakmış ama tam kesinlesmedi biraz daha büyüsün kesinlesince pembis alisverislere basliyacam inşallah
@mengur nerelerdesin merak ediyorum seninkini de
Kabul etmesi iyi olmuş bazen akraba da olsa güveniyor insan kV güvenip baktiramam mesela görumcemin çocuklarını dövüyordu...Yabancı da olsa iş merhamette bitiyor ablanizda saolun halden anlayan biri demek ki...ben telefonu ele geçirdikçe giriyorum eren maşallah fırsat vermiyorEvet başta kendi evinde bakacaktı ama başlamadan tekrar konuştum. Uyku düzeni falan bozulmasın bizde daha iyi olur dedim. Sağolsun kabul etti. İnşallah zamanla daha iyi olur, sonuçta şimdi olmasa Eylül'de yine ayrı kalacaktık erenle. Bir şekilde bu ayrılık Yaşanacaktı. Kendi kendimi böyle teselli ediyorum. Herşey onların geleceği için. Adaşımız nasıl, sen de eskisi gibi gelmiyorsun buralara
kesinlikle hakliisn bencede Allah merhametli insan cikarsin karsimiza sahsen kendi annemiz bile olsa cocuga bakmak sabirli olmak bir meZiyet herkes yapamayabiliyorKabul etmesi iyi olmuş bazen akraba da olsa güveniyor insan kV güvenip baktiramam mesela görumcemin çocuklarını dövüyordu...Yabancı da olsa iş merhamette bitiyor ablanizda saolun halden anlayan biri demek ki...ben telefonu ele geçirdikçe giriyorum eren maşallah fırsat vermiyor
Amin canımcım...sen nasılsın bu arada yeni bakıcı ayarlayacaktin halledebildin mi?kesinlikle hakliisn bencede Allah merhametli insan cikarsin karsimiza sahsen kendi annemiz bile olsa cocuga bakmak sabirli olmak bir meZiyet herkes yapamayabiliyor
Günaydın arkadaşlar...
Bu 3. gece oldu...
Hep aynı saatte uyanıyor ağlayarak 02:30 gibi...
05:30'a kadar yapmadığım şey kalmıyor ama yok memnun olmuyor uyumuyor susmuyor...
İlk defa böyle bir şey yaşıyoruz şaşkınım..
Gündüz hiçbir sıkıntısı yok gece ne oluyor oğluma...
sen çocuğu bekletme doktora götür canım kulağında iltihap falan vardırGünaydın arkadaşlar...
Bu 3. gece oldu...
05:30'a kadar yapmadığım şey kalmıyor ama yok memnun olmuyor uyumuyor susmuyor...
günaydın cnmm..
alla alla ne olduki acaba öle insan anlamda veremiyor.
bizde evvelsi gün çok uyandık ama ağlamıo ama mızır mızır dı sürekli
ogün mesela akşam ben pek bişey yedirmemiştim acaba açmı dedim dünde
yoğurt yedirdim gündüz yememiş die rahattı emmeye kalktı 1 2 okadar.
acaba sizin sıkıntınız ne ki..
sen çocuğu bekletme doktora götür canım kulağında iltihap falan vardır
yada yeni diş yerleri oluşuyodur
götür bi baksın doktora
Bilmiyorum canım çok sıkkın ya...
İlk defa oluyor böyle...
Aradım şimdi uyuyordu verdiğimde..
Komşum "ne tam derin uyuyor ne kalkıyor yerine bırakıyorum ağlıyor dönüp duruyor ayağıma aldım biraz sallıyorum" dedi...
Nesi var ki
Gece yapmadığım kalmadı..
Diş jeli sürdüm, burnunu temizledim, süt verdim, altını değiştirdim yok hiçbir şekilde memnun edemedim..
Sürekli huzursuz...
Randevu alayım da götürelim yarın gerçekten bir sıkıntısı var belli ki yavrumun..
Bir de başını çok kaşıyor..
Arkasını üstünü vs.. Gece çok yaptı onu nedense...
götür cnm bencede bi sıkıntısı olmasa öle yaparmı yavrumm.
komşuında beşiği var dimi onun.dişleridir bencede bi götür sen
için rahat etsinn.
canım geçmiş olsun. geçmiş olsun oğluşa. bir kaç gündür kızımda sürekli ağlayarak uyanıyor, huysuzlanıyor. sürekli kulagını kaşıyor bende eşime söyledim şimdi doktora götürcek. bazen dişi kulak sanıyormus cocuklar inşallah öyle bişeydir.Günaydın arkadaşlar...
Bu 3. gece oldu...
canım geçmiş olsun. geçmiş olsun oğluşa. bir kaç gündür kızımda sürekli ağlayarak uyanıyor, huysuzlanıyor. sürekli kulagını kaşıyor bende eşime söyledim şimdi doktora götürcek. bazen dişi kulak sanıyormus cocuklar inşallah öyle bişeydir.
cok sukur iyiyim canim simdilik devam cok iyi birisi seviyorum kadını sıkıntı evi uzak birazda yasli gelmekde zorlanıyor kis sartlarinda ALLAH dan kar tatili falan olduda izin almak zorunda kalmadiim bakallim nolacak seneye gelecekmi bilmiyorum hayirlisi artik senin kres isi mantikli ama aklindada bulunsun krese yollasan bile bir komsu falan arada idare edebilcek birisi olsun krese gidince atiyorum hasta oluyor gitmek istemiyor hep sen izin almaak zorunda kalacaksin o yuzden birinin olmasi iyi olur boyle durumda gelebilecekAmin canımcım...sen nasılsın bu arada yeni bakıcı ayarlayacaktin halledebildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?