- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Esim ameliyat teknisyeni derece olarak uzmanlasti ozel sektordu sinavla mertebe atlattilr ondan yani ortepedi ameliyat teknisyeniEşin hangi kurumda canım dereceyle iki katı nasıl arttıki keşke bizimkide artsa biz daha yeniyiz maaşlarımızı etkilemedi verilen derece.Dörtlerde etkiliyor maaşı oda yüz ikiyüzlira
Onunki bizimkinden farklıymış canım o kadro değişikliği gibi birşeyler olmuş galiba oğliş uğurlu gelmiş okh..Esim ameliyat teknisyeni derece olarak uzmanlasti ozel sektordu sinavla mertebe atlattilr ondan yani ortepedi ameliyat teknisyeni
Âmin Allah hepimizin yardımcısı olsun. Işe başlayalı 4. Hafta oldu, neredeyse 1 ay olacak hala ağlıyor ya, inşallah biran önce alışırAllah yardımcın olsun ama merak etme zamanla o ağlamaları da bırakacak inşallah. ben ekimden beri çalışıyorum artık kızım arkasının dönüp bakmıyor bana bile :)
hayırlı olsun canım. Gözün aydın
hoş geldin canım evet öyleyiz hamile kaldığımızı öğrendiğimizden bu yana.Bazen giremiyoruz ama
Atamana cok sevindim canım demek ayrıca meslektaşmışız da. Annenin bakması avantaj olmuş insan ilk başta cok vicdan yapıyor ama birçok mesleğe göre saat açısından iyiyiz. Dilerim herşey gonlunce olurAnnem bakacak canim cok şükür ama annem de biraz rahatsiz surekli bana gel git yapacak biraz da onu dusunuyorum cok.. Kizim duruyor anneannesiyle ama bir odada beni gormesin anne anne diye seslenip aramaya basliyor.. Ya da bazi islerim oldugunda anneme birakmistim cok agliyor pesimden.. Kiyamam kuzucuklara ya.. Senin kuzunun da bakicisiyla anlasabildigine sevindim canim masallah onlara..
Oğlum istediği olmayinca kafasını dolaba vuruyor ağlıyor . gormezden geliyorum ilgisini başka şeye çekiyorum ama korkutuyor bu davranışlar böyle olan var mı inşallah dönemseldir en sevmediğim çocuk davranışı
Oğlum istediği olmayinca kafasını dolaba vuruyor ağlıyor . gormezden geliyorum ilgisini başka şeye çekiyorum ama korkutuyor bu davranışlar böyle olan var mı inşallah dönemseldir en sevmediğim çocuk davranışı
Kızlar kahvaltı konusunda çok sıkıntı çekiyoruz. Yumurtayı Ağzına koymuyor, peynir de yemiyor. Krep, pankek hepsini denedim, bir lokma alıp bırakıyor. Resmen ağzını kilitliyor.Sadece süt içmek istiyor. Napıcam bilmiyorum, kahvaltılık önerileriniz var mı?
maşallah allah rızkınızı daha cok arttırsın inşallah bol kazanclar dilerimEsim ameliyat teknisyeni derece olarak uzmanlasti ozel sektordu sinavla mertebe atlattilr ondan yani ortepedi ameliyat teknisyeni
Benim oğlum da aynı canım yere kapanıp alnını vuruyor, dolap varsa dolaba vuruyor, ablasıyla oyuncak kavgası yapıyorlar otururken geriye atıyor kendını sinirden düşüyor. Umarım düzelirler diyorumOğlum istediği olmayinca kafasını dolaba vuruyor ağlıyor . gormezden geliyorum ilgisini başka şeye çekiyorum ama korkutuyor bu davranışlar böyle olan var mı inşallah dönemseldir en sevmediğim çocuk davranışı
Eren de duvara ya da Kapıya vuruyordu Önceden daha çok yapıyordu, şimdi yere yüzüstü Yatıp bağırabildiği kadar bağırarak ağlıyor malesef. O vurma işi geçicidir inşallah. Bir de bizimkinin en sevmediğim huyu, elinde ne varsa bize atıyor. Mesela kumanda, ahşap oyuncaklar ne varsa bana, Babasına, tv ye atıyorçok canım sıkılıyor bu duruma.Bazen oyuna çeviriyor, gülerek yaptığı zamanda oluyor.
aslında oyuna cevırdıklerı zaman bıle onlara gulemememız lazm bn parmagımı sallayarak kızıyorum eylül hayır kızım diyorum mesela bu sefer o da bana parmak sallayıppp hmmm yapıo snra bırakıo ama her zaman deıl tabı ..dün bana vurdu babası eylül anne cici dedi sonra geldı bana cici yaptı aslında birazcık fazla yönlendrme yapmamız gerekıo sanırım o yanlıs bsy yapınca komık gelıo bana ama gülmemek ıcın caba sarfedıorm gülünce daha cok sımarıo dogrusu nedir ne değildir hiç bilemiyorum
Sanırım yumurtanın tadını sevmiyor. Bende yemem, hamileykende çok az zorla yemişimdir. Inşallah bana çekmemiştir. Bu arada ben öğleden sonra çalıştığım için kahvaltı saatinde oğlumla beraberiz. Bana farklı tarifler lazımbence geçiş dönemindeyiz benimde kızım ıstedıgı olmayınca aglıo ortalıgı bırbırıne katıyor ve koltukta yada yataktaysa kendını geri geri atıo ters bı hareket yapıp boynunu kırıcak diye ödüm patlıyor...bu hani 1,5-3 yas arası sendrom olarak mı adlandırılıyor nedir bu yaslarda cocuklar cok hırcın oluyormus sanırım o dönemdeyize diş çıkarıolar bilmem ne huzursuzluk üstüne huzursuzluk dahada sabırlı olmalıyız sanırım
şey denesen canım bu hani yumurtayı süslüolar ya zeytınden göz iste nebılım havuz agız yumurtadan civciv cıkmıs modeller oluyor ya o sekılde yedırmeyı deneyblrsn krebinde aynı sekılde peynırden göz yapablrsın vs vs bn calısan bir anneyim ve bunları anca haftada 1 yapma ımkanım oluyor senın vaktın varsa yeme ogunlerını eglencelı hale getıreblrsn ona yaptgnı kendınede yap hadı bebegım bak anne once göz yıo sonra senden gorup yapar belki
Bizimki de eliyle kafasına vuruyor ,dolaplara kafasını vuruyor, kendini yere atıyor ağzını yere vuruyor benimde gözüm korkuyor.görmezden gelmeye çalışıyorum ama bazende vurmasın diye kucağıma alıyorum başka şeylerle kafasını dağıtıyorum.Oğlum istediği olmayinca kafasını dolaba vuruyor ağlıyor . gormezden geliyorum ilgisini başka şeye çekiyorum ama korkutuyor bu davranışlar böyle olan var mı inşallah dönemseldir en sevmediğim çocuk davranışı
Evet canim cok şükür eylulu beklerken subat surpriz oldu :)
aynen oyle aslinda.. Annem sen yokken cok uslu sana yaptiklarini bana yapmiyor hic diyor..
Sanırım yumurtanın tadını sevmiyor. Bende yemem, hamileykende çok az zorla yemişimdir. Inşallah bana çekmemiştir. Bu arada ben öğleden sonra çalıştığım için kahvaltı saatinde oğlumla beraberiz. Bana farklı tarifler lazım
Aynen dediğin gibi gülmüyorum aksine çok kızıyorum ama kızgınlığımı da aşırı tepkiyle göstermiyorum. Öyle yapınca daha da hırçınlaşıyor, tekrar sinirli bir şekilde atıyor. Dikkatini başka yöne Çekme işi bizde etki göstermiyor. O an yapacağını yaptırmasakta en fazla 5 dk sonra yine yapıyor, yapacağı şey aklında kalıyor, unutmuyor sadece erteliyor sıpa
Sanırım yumurtanın tadını sevmiyor. Bende yemem, hamileykende çok az zorla yemişimdir. Inşallah bana çekmemiştir. Bu arada ben öğleden sonra çalıştığım için kahvaltı saatinde oğlumla beraberiz. Bana farklı tarifler lazım
Bizimki de eliyle kafasına vuruyor ,dolaplara kafasını vuruyor, kendini yere atıyor ağzını yere vuruyor benimde gözüm korkuyor.görmezden gelmeye çalışıyorum ama bazende vurmasın diye kucağıma alıyorum başka şeylerle kafasını dağıtıyorum.
benim kızım da yumurtayı sevmiyor kahvaltıda ne yedireceğimi şaşırıyorum. geçen gün mısır unuyla peynirli birşey yaptım kuymak mı mıhlamamı neyse.onu biraz yedi.taze peynirdi eridi anlamadı içinde peynir olduğunu.dene istersen.
evet gülme güldüğümzde dahada abartıolar dıkkatını malesef cekemıosun eylül de oyle aman yarabbım yapacagnı yapacak bıde annemler bakıo gunduz halam var babanem kız kardesm babam okadr kalabalıkta ılgı cok ve acaip sımarık smdıdenbasım dertte malesefff ... ve akran sevmıo yasıtlarını yada kendınden 1-2 yas buyukler varsa ortamda saldırıo tırmalamak ıstıo mıncıklamak ıstıo suratını nıe ole bılemıorm
yumurtanın tadını sevmıo olablr dogru saglıklı kekler pankekler ne bıllım o tarz seyler yapablrsn sonucta onlarada yumurta grıo vıtamını ordan alır dırek yedıremıosan baska yol yok malesef yada sevdgı sebze varsa onla omlet yapablrsn
ah yavrularm yaaa onlarında ısı zor cıddenogrenmek ıstıolar bsylerı ama yanlıs yaptklarnda mecbur mudahale edıorz şöyle bir pedagog a denk gelsek burda bızı yonlendrse ne guzel olurdu
bak o da guzel bir yöntem onuyedıyse ara ara yapablrsn
cok sagol canim benim Rabbim hepimizin gonlune göre versin insallah..Atamana cok sevindim canım demek ayrıca meslektaşmışız da. Annenin bakması avantaj olmuş insan ilk başta cok vicdan yapıyor ama birçok mesleğe göre saat açısından iyiyiz. Dilerim herşey gonlunce olur
cok sagol canim mutlulugumu paylasan arkadaslara cok tesekkurler.. Ozelden yazacagim sureci sana canim..merhaba efsunkar atanmana çok sevindim hayırlı olsun.bende okul öncesi öğretmeniyim bizim okula da stajyer öğretmen geldi de neler yapıcaksınız bu dönem nasıl geçicek beni bilgilendirir misin daha doğru yol almak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?