cok sagol canim benim Rabbim hepimizin gonlune göre versin insallah..
cok sagol canim mutlulugumu paylasan arkadaslara cok tesekkurler.. Ozelden yazacagim sureci sana canim..
herşeyden yesin istiyorum ama.kuru fasülye pilav ver akşam sabah yer :)
Benomkide bayiliyr kuru fasulye pilav ikilisine oglen yedi:))hircinlik hep varda kafasini yere vurma geri atma gecici benimkide yapiyrdu gecti sukurkuru fasulye-pilav mı sevıo ay masallah olsun onlarda şifalı...
et falan sevıomu
Hayırlı olsun efsunum çok sevindim canim.Ogretmenlik canim.. yok yasadigim ile 3saat uzakliktaki ile atandim ama orda goreve eylulde basliyoruz.. Stajyer ogretmenlik cikti bu sene duymussundur belki yarim donem kendi yasadigim ildeyim..
Ben de merak ediyorum işe gidiyor olsaydı illaki bakardı bi şekilde @perikanadı meraktayızperikanadi ile Görüşen var mi arkadaşlar ben Endişe ettim baya
Ben de sana yazacaktım nerelerde görünmüyor diye gezmelerde misin nerelerdesinperikanadi ile Görüşen var mi arkadaşlar ben Endişe ettim baya
Benim ki de haşlarsam beyazını yemiyor başka şekillerde veriyorum mesela kaşar peyniri ile tavada iyice karıştırıp pişiriyorum.Menemen de 2 domates ve biberi rendeleyip yapıyorum içine de yumurta öyle yiyor.ben diğer kahvaltılikları yediremiyordum hazır kumanya kahvaltıliklardan aldık hepsini bitirdi ķüçük kutuları hoşuna gitti sanırım dene isterse belki işe yarar.afiyet olsun yarasın paşamaKızlar kahvaltı konusunda çok sıkıntı çekiyoruz. Yumurtayı Ağzına koymuyor, peynir de yemiyor. Krep, pankek hepsini denedim, bir lokma alıp bırakıyor. Resmen ağzını kilitliyor.Sadece süt içmek istiyor. Napıcam bilmiyorum, kahvaltılık önerileriniz var mı?
Veletle uğraşıyoruz işte evi ilaçlattık iki gündür kvdeye gidip geldim günler birbirinin aynısını geçip gidiyor sen Napıyorsun Eren nasılBen de sana yazacaktım nerelerde görünmüyor diye gezmelerde misin nerelerdesin
BiZde mamaya devam ediyoruz arada aptamil çocuk sütü içiyorGünaydın hatunlar.
Mama içen bebekler süte geçiş yaptıklarmı. Biz hala sabah kalkınca 210 cc akşamda yatmadan önce 210 cc mama içiyoruz.
Sizde durumlar nasıl.
Birde kızlar aylık gönderilen aktivite kutularına üye oldum.bir bakın derim
adım adım sitesinden
Ne güzel ben bu konuda pek becerikli değilim.BiZde mamaya devam ediyoruz arada aptamil çocuk sütü içiyor
Aktivite kutularının hepsini bende araştırdım belki işe başlayınca üye olurum şimdilik kendim aktivite yaptırıyorum
Yaptırdıklarından örnek atabilirsiniz.BiZde mamaya devam ediyoruz arada aptamil çocuk sütü içiyor
Aktivite kutularının hepsini bende araştırdım belki işe başlayınca üye olurum şimdilik kendim aktivite yaptırıyorum
Tamam gun içinde yaptıklarımdan atmaya çalışıcam aktivite kutularının örneklerine bakıp onlardanda yapmaya çalışıyorum arada ama yamanda çok katılmıyor oyunlara daha çok koşturmacalı oyunları seviyor oyun hamuru ve boyaları hala yemek istiyor şu oral dönem bitse daha rahat ederizYaptırdıklarından örnek atabilirsiniz.
Bizimki herşeyi ağzına alıyor o ýüzden pek fazla çeşit yapamıyoruz biz.bi kaç denemem oldu interneten bakıp yaptım.ama bu konuda fazla iyi değiliz.
Benim cesaret edip alamadım mesela boyalardan.yusufla çok fazla katılmıyorum. Tencere caydanliktan hala vazgeçmedi. Kapaklarını açip kapiyorrTamam gun içinde yaptıklarımdan atmaya çalışıcam aktivite kutularının örneklerine bakıp onlardanda yapmaya çalışıyorum arada ama yamanda çok katılmıyor oyunlara daha çok koşturmacalı oyunları seviyor oyun hamuru ve boyaları hala yemek istiyor şu oral dönem bitse daha rahat ederiz
Benim ki de haşlarsam beyazını yemiyor başka şekillerde veriyorum mesela kaşar peyniri ile tavada iyice karıştırıp pişiriyorum.Menemen de 2 domates ve biberi rendeleyip yapıyorum içine de yumurta öyle yiyor.ben diğer kahvaltılikları yediremiyordum hazır kumanya kahvaltıliklardan aldık hepsini bitirdi ķüçük kutuları hoşuna gitti sanırım dene isterse belki işe yarar.afiyet olsun yarasın paşama
Benimki de tencere çaydanlıklarla oynuyor. Geçen gün oyuncak market arabası aldık, içinde plastik meyveler var. Arabayı aynı günün Akşamı kırdı, meyveleri de yamulttu. Oyuncaklarla oynamıyor malesef.Benim cesaret edip alamadım mesela boyalardan.yusufla çok fazla katılmıyorum. Tencere caydanliktan hala vazgeçmedi. Kapaklarını açip kapiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?