2014 Kasım Anneleri

kuru fasulye-pilav mı sevıo ay masallah olsun onlarda şifalı...

et falan sevıomu
Benomkide bayiliyr kuru fasulye pilav ikilisine oglen yedi:))hircinlik hep varda kafasini yere vurma geri atma gecici benimkide yapiyrdu gecti sukur
Benimki simdi banyonun orda duvar kabarmis boyayi kaziyo yiyor ne yapiyrsam unutmuyr bugun biri demir eksikligi olabilir dedi aklimi karistrdi insallh gecicidr buda

Bebisleri hala yurumeyenler naptiniz gelisme varmi.. Bnmki bana bagimlilikdan yurumuo artik bunun farkindaym cunku kucagimdan bes dkk bile inmio artik ellerimden tut yurut bile demio kucaginda gezdir dior bu durum karsisinda cok cagresz kaldim cani isteyince yuruo cunku cok az kaldi diorm ertesi gun gic birsey yok.. Buara herkesn bebeginde bi sinir bi stres bi agit varmis bizde ayni durumdys bu aylar da oluo demekki..

Istahsiz bi bebek gelisato cok cok iyidi bianda neoldu bilmiom surekli kilo kaybedior bide ustune 6 azi disi ayni anda geliorms resmen gozumun onunde erio gun ve gun herkes belji halsizdir ondan yurumuo diorlar onuda gec olur diorm bu sefer bitmes tukenmes aglamalari oyyy.. artik tum dugumler cozulsn istiormm hangi birini dusunecem hangisine uzulecm sasirdim tukenmislik sendorumuna girdim resmn eskiden bebekleri ardi ardina dogurur kendi kendilerne buyurlerms simdiki sipalar neden bole suc bizlerdemi

Benim ki de haşlarsam beyazını yemiyor başka şekillerde veriyorum mesela kaşar peyniri ile tavada iyice karıştırıp pişiriyorum.Menemen de 2 domates ve biberi rendeleyip yapıyorum içine de yumurta öyle yiyor.ben diğer kahvaltılikları yediremiyordum hazır kumanya kahvaltıliklardan aldık hepsini bitirdi ķüçük kutuları hoşuna gitti sanırım dene isterse belki işe yarar.afiyet olsun yarasın paşama

Günaydın hatunlar.
Mama içen bebekler süte geçiş yaptıklarmı. Biz hala sabah kalkınca 210 cc akşamda yatmadan önce 210 cc mama içiyoruz.
Sizde durumlar nasıl.

Birde kızlar aylık gönderilen aktivite kutularına üye oldum.bir bakın derim
adım adım sitesinden

BiZde mamaya devam ediyoruz arada aptamil çocuk sütü içiyor
Aktivite kutularının hepsini bende araştırdım belki işe başlayınca üye olurum şimdilik kendim aktivite yaptırıyorum

Aktivite kutularının hepsini bende araştırdım belki işe başlayınca üye olurum şimdilik kendim aktivite yaptırıyorum
Ne güzel ben bu konuda pek becerikli değilim.

Yaptırdıklarından örnek atabilirsiniz.

Bizimki herşeyi ağzına alıyor o ýüzden pek fazla çeşit yapamıyoruz biz.bi kaç denemem oldu interneten bakıp yaptım.ama bu konuda fazla iyi değiliz.

Yaptırdıklarından örnek atabilirsiniz.

Bizimki herşeyi ağzına alıyor o ýüzden pek fazla çeşit yapamıyoruz biz.bi kaç denemem oldu interneten bakıp yaptım.ama bu konuda fazla iyi değiliz.
Tamam gun içinde yaptıklarımdan atmaya çalışıcam aktivite kutularının örneklerine bakıp onlardanda yapmaya çalışıyorum arada ama yamanda çok katılmıyor oyunlara daha çok koşturmacalı oyunları seviyor oyun hamuru ve boyaları hala yemek istiyor şu oral dönem bitse daha rahat ederiz

Benim cesaret edip alamadım mesela boyalardan.yusufla çok fazla katılmıyorum. Tencere caydanliktan hala vazgeçmedi. Kapaklarını açip kapiyorr

Aynen beyazını ağzından olduğu gibi çıkarıyor. Kaşarlı deneyeyim, Menemen de iyi fikir. Genelde domatesli şeyleri seviyor. Çok sağol arkadaşım

Benim cesaret edip alamadım mesela boyalardan.yusufla çok fazla katılmıyorum. Tencere caydanliktan hala vazgeçmedi. Kapaklarını açip kapiyorr
Benimki de tencere çaydanlıklarla oynuyor. Geçen gün oyuncak market arabası aldık, içinde plastik meyveler var. Arabayı aynı günün Akşamı kırdı, meyveleri de yamulttu. Oyuncaklarla oynamıyor malesef.

Merhaba arkadaşlar umarım bebişler iyidir oğlumun nerdeyse 10 gündür burun akıntısı öksürüğü var geçmedi bi türlü,brz araştrdım sinüzit olablrmiş var mı bu konuda bilgisi tecrübesi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…