internetten soağn bal kürünü araştır canımMerhaba arkadaşlar umarım bebişler iyidir oğlumun nerdeyse 10 gündür burun akıntısı öksürüğü var geçmedi bi türlü,brz araştrdım sinüzit olablrmiş var mı bu konuda bilgisi tecrübesi olan?
Bi bakayım çok sağol en büyük sıkıntı da bunları vermek ağzından bişe sokmak olay yemekle de arası yok demir şurubu fln verirken de acayip stres oluorum akıtıyorum tutup resmeninternetten soağn bal kürünü araştır canım
Benomkide bayiliyr kuru fasulye pilav ikilisine oglen yedi:))hircinlik hep varda kafasini yere vurma geri atma gecici benimkide yapiyrdu gecti sukur
Benimki simdi banyonun orda duvar kabarmis boyayi kaziyo yiyor ne yapiyrsam unutmuyr bugun biri demir eksikligi olabilir dedi aklimi karistrdi insallh gecicidr buda
Bebisleri hala yurumeyenler naptiniz gelisme varmi.. Bnmki bana bagimlilikdan yurumuo artik bunun farkindaym cunku kucagimdan bes dkk bile inmio artik ellerimden tut yurut bile demio kucaginda gezdir dior bu durum karsisinda cok cagresz kaldim cani isteyince yuruo cunku cok az kaldi diorm ertesi gun gic birsey yok.. Buara herkesn bebeginde bi sinir bi stres bi agit varmis bizde ayni durumdys bu aylar da oluo demekki..
Benimki de tencere çaydanlıklarla oynuyor. Geçen gün oyuncak market arabası aldık, içinde plastik meyveler var. Arabayı aynı günün Akşamı kırdı, meyveleri de yamulttu. Oyuncaklarla oynamıyor malesef.
Merhaba arkadaşlar umarım bebişler iyidir oğlumun nerdeyse 10 gündür burun akıntısı öksürüğü var geçmedi bi türlü,brz araştrdım sinüzit olablrmiş var mı bu konuda bilgisi tecrübesi olan?
İnşallh geçer bu virüs nasıl bişeymiş bende aynı anda hasta oldum bnm de o zmndr akıntı öksrük böyle olmazdı hiç çok inatçı bi nezle.yrn yada cuma götüreyim inş.teşekkürler.bir çok seyleri geçici oluyor bebeklern evet acaip dıkkatlıler naparsak aynısını yapıyor sımarıklar :)
canım benım kzıım yuruyor butun evi geziyor ama istemedgnde asla yurutemıosun sımarıyor bence senınkıde sımarıyor ve cabuk yoruldukları ıcın hıc yurumek ıstemıyorlar gecen markete gttık yuruyerek donuste yurumedı kucagma aldm 10 kg bebe göbeğim düşücekti agırlıktan
a101 den mi aldın bende aldım aynısnı yuzune bıle bakmıo tencere tava kasık en sevdıklerı okadr para verıorm oyuncak alıorm ıh ıh ıstemıo
grip biraz zor geçıo bu yıl sinüzit olmayabilir ama yinede kesin teşhis için bi dr kontrolu sart bi arkdsmn bebegı oyleydı 1 ay gecmedı oksuruk akıntı bronsit baslangıcı olmus bi baktır derim dr a gecmıs olsun smdıden
kızım çok seçici özel bişe yapmıyorum yediklerimden veriyorum ağzını alır bakar bekletir sonra tükürür en gel olamıyorumKızlar bebişlerine kek poça yapan varmı.ben arada yapıp veriyorum tabii şekeri daha az tutup içine meyve katarak.poçayada dereotu maydanoz havuç katiyorum.
Başka neler yapabiliriz ara öğünlerde
ben vermedim çok aşırı yiyen bir tip değil zaten bikaç lokma yer sevmiyorsa zorlamanın anlamı yokBirsey daha sorayım balık yağı kullanan varmı,varsa iştahına etkisi nasıl hangsini kullanıyosunuz.hiç bişe yemiyo doğru düzgün sebze fln ağzına almıyo balığı da çk denedm yok yok bu yememesi beni geriyo o kdr umutla yap hazırla.hop kafa çevirsin
Benim oğlum bir haftadır yalpalayarak yürümeye çalışıyor ama 10 adım atıyor düşüyor tekrar kalkıyor. Aralarda tutunuyor hala cok dengesiz ama şukur ki düşecegınınanlayıp hemen yere koyıyor ellerini.Bebisleri hala yurumeyenler naptiniz gelisme varmi.. Bnmki bana bagimlilikdan yurumuo artik bunun farkindaym cunku kucagimdan bes dkk bile inmio artik ellerimden tut yurut bile demio kucaginda gezdir dior bu durum karsisinda cok cagresz kaldim cani isteyince yuruo cunku cok az kaldi diorm ertesi gun gic birsey yok.. Buara herkesn bebeginde bi sinir bi stres bi agit varmis bizde ayni durumdys bu aylar da oluo demekki..
kızım yaşına girdiğinde yürüdü oda sürekli düşüyor biryer iyileşir ertesi başka yeri şişer kanar.Kızım küçükken beş altı aylıkken ayaklarına basamıyordu annem kızdı neden bastırmadınız diye bizde hergün bastırmaya çalıştık ben ondanmı acaba diye düşünüyorum aklımızda bulunsun ikinci bebişlerdeBenim oğlum bir haftadır yalpalayarak yürümeye çalışıyor ama 10 adım atıyor düşüyor tekrar kalkıyor. Aralarda tutunuyor hala cok dengesiz ama şukur ki düşecegınınanlayıp hemen yere koyıyor ellerini.
Doktorumuz gecen ay işine gelmediği için yırumuyor demişti. Gercekten de oyle koltuklara cıkıp ınıyor her deliğe giriyor yurumeden de herseyi yapıyor ıhtıyac dıymuyor yurumeye. Bizim cok hareketli bir ablamız var bir de herseyın en tehlikeli ve iileri seviyesini öğreniyor malesef. Dün dudak patladı, bugün kaşı şişti
Zamanı gelince hersey olacak canım bızımkı bir gün baktık ayakta.
Karınca falan mı var...Eren iyi dişleri atağa geçti yine yanlardan çıkıyor hırçın biraz. Yaman'ın buçukları ne alemde:)ben de bdv den özendim dün bir gecelik giyim dedim üşütmüşüm ağrıyor her yerimVeletle uğraşıyoruz işte evi ilaçlattık iki gündür kvdeye gidip geldim günler birbirinin aynısını geçip gidiyor sen Napıyorsun Eren nasıl
hahaKarınca falan mı var...Eren iyi dişleri atağa geçti yine yanlardan çıkıyor hırçın biraz. Yaman'ın buçukları ne alemde:)ben de bdv den özendim dün bir gecelik giyim dedim üşütmüşüm ağrıyor her yerim
Kızlar bebişlerine kek poça yapan varmı.ben arada yapıp veriyorum tabii şekeri daha az tutup içine meyve katarak.poçayada dereotu maydanoz havuç katiyorum.
Ah o günler zaten hiç değişmiyor canım. Biz hergün kriz masasında hararetli tartışmalar yaşıyoruz. P.c : kriz masası =yemek masası :)))Veletle uğraşıyoruz işte evi ilaçlattık iki gündür kvdeye gidip geldim günler birbirinin aynısını geçip gidiyor sen Napıyorsun Eren nasıl
Senin aktivitelerine bayılıyorum ama Erwan Miran dediğin gibi hala oral dönemini yaşıyor. Ben de yapmıyorum o yüzden.Tamam gun içinde yaptıklarımdan atmaya çalışıcam aktivite kutularının örneklerine bakıp onlardanda yapmaya çalışıyorum arada ama yamanda çok katılmıyor oyunlara daha çok koşturmacalı oyunları seviyor oyun hamuru ve boyaları hala yemek istiyor şu oral dönem bitse daha rahat ederiz
Benim oglan tuhaf herhalde. Haslayinca beyazını yiyip sariyi yemiyor.Aynen beyazını ağzından olduğu gibi çıkarıyor. Kaşarlı deneyeyim, Menemen de iyi fikir. Genelde domatesli şeyleri seviyor. Çok sağol arkadaşım
Ben arada irmik süt ve cevizli tatlı yapıyorum canım. İçine de az pekmez koyuyorum seviyor. Ayrıca Sütlaç da çok seviyor. Tuzlulardan ziyade tatliyi daha çok seviyor benim oglum.Kızlar bebişlerine kek poça yapan varmı.ben arada yapıp veriyorum tabii şekeri daha az tutup içine meyve katarak.poçayada dereotu maydanoz havuç katiyorum.
Bdv nedir???hahaalemsinyaa zaten sen ve efsunkar yuzunden bende bakiyorum oraya artik bağımlılık yapiyor cidden psikolojisi bozulur insanın ya arada frenliyorum kendimi bakmiyim diye:)
Kızlar napiosunuuuuuz....? Ben çok mutluyum adet oldum şükür ohh :)
Yok cnm ilk değilde bir kaza gelmişti başımızaAh o günler zaten hiç değişmiyor canım. Biz hergün kriz masasında hararetli tartışmalar yaşıyoruz. P.c : kriz masası =yemek masası :)))
Senin aktivitelerine bayılıyorum ama Erwan Miran dediğin gibi hala oral dönemini yaşıyor. Ben de yapmıyorum o yüzden.
Benim oglan tuhaf herhalde. Haslayinca beyazını yiyip sariyi yemiyor.
Ben arada irmik süt ve cevizli tatlı yapıyorum canım. İçine de az pekmez koyuyorum seviyor. Ayrıca Sütlaç da çok seviyor. Tuzlulardan ziyade tatliyi daha çok seviyor benim oglum.
Bdv nedir???
Gözün aydın canım. Doğumdan beri ilk kez mi oldun.
AyYy iyi güldürdün gece gece giy kız giy arada iyi oluyor bdv de millet giyiyormuymuş okumuyorum oralarıKarınca falan mı var...Eren iyi dişleri atağa geçti yine yanlardan çıkıyor hırçın biraz. Yaman'ın buçukları ne alemde:)ben de bdv den özendim dün bir gecelik giyim dedim üşütmüşüm ağrıyor her yerim
Bende sana bayılıyorum güzel kısss aman bunlara ne aktivite yapacaksın zaten Tazmanya canavarı gibi bağıra çağıra evde dana gibi koşuyor ancaAh o günler zaten hiç değişmiyor canım. Biz hergün kriz masasında hararetli tartışmalar yaşıyoruz. P.c : kriz masası =yemek masası :)))
Senin aktivitelerine bayılıyorum ama Erwan Miran dediğin gibi hala oral dönemini yaşıyor. Ben de yapmıyorum o yüzden.
Benim oglan tuhaf herhalde. Haslayinca beyazını yiyip sariyi yemiyor.
Ben arada irmik süt ve cevizli tatlı yapıyorum canım. İçine de az pekmez koyuyorum seviyor. Ayrıca Sütlaç da çok seviyor. Tuzlulardan ziyade tatliyi daha çok seviyor benim oglum.
Bdv nedir???
Gözün aydın canım. Doğumdan beri ilk kez mi oldun.
O zman tam gözün aydın. Bi tanıdığımız var oğlu bizim çocuklarla yasit ve kadın 6 aylik hamile. Üstelik çocuk uyumuyormus. Çok zor olur böyle durumda.Yok cnm ilk değilde bir kaza gelmişti başımıza
Sağol canım. Al benden de o kadar vallahi kap kacakla oynuyor. Bu arada biz kreşe basladik:) 3 hafta oluyor. Her gün gitmiyor haftada bikaç defa ve 2 3 saatliğine. Maksat çocuklarla oynasın. Yabani oldu evde Kaptan Mağara Adami:))Bende sana bayılıyorum güzel kısss aman bunlara ne aktivite yapacaksın zaten Tazmanya canavarı gibi bağıra çağıra evde dana gibi koşuyor anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?