• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kişiden kişiye değişebilir elbette. Benim demek istediğim "Eğer canın çok istiyorsa, kıvranıyorsan, nefsini bir tane ile köreltebilrsin"di.
Ayy bunu bende duymuştum ama yiyorum ya napiym çok seviyorum ve çokta güzel bi nimet:-) hele doğum yaklaşsın vurcam hurmanın gözüne:-)

Kişiden kişiye değişebilir elbette. Benim demek istediğim "Eğer canın çok istiyorsa, kıvranıyorsan, nefsini bir tane ile köreltebilrsin"di.
Söylemek istediğini anladım canım sen beni düsündüğün için diyorsun canım çekti diye...İste bizde durumlar biraz farklı 6 sene sonra olunca bebek riskli ne olursa olsun uzak durmaya çalısıyoruz.Yoksa 1 taneden birsey olmayabilirdi belki...

Söylemek istediğini anladım canım sen beni düsündüğün için diyorsun canım çekti diye...İste bizde durumlar biraz farklı 6 sene sonra olunca bebek riskli ne olursa olsun uzak durmaya çalısıyoruz.Yoksa 1 taneden birsey olmayabilirdi belki...

Olsun olsun, sen için nasıl rahat edicekse öyle yap bence :) Sonra içine kurt düşer ay dokundu mu aman dokunacak mı diye, stres olup da gerilirsen üzülürüm. Boşver, az kaldı son haftalarda ya da doğumdan sonra gönlünce yersin :)

merak ediyorumda karnımızdaki minik canavarların kaburgalarımızı kırma ihtimali var mı:KK53: kendimi araba park etmeye çalışan acemi insanlara bağıran yaslı amcalar gibi hissediyorum habire istem dışı karnıma dönüp hoppp hoppppp tamam diyorum:KK53:

merak ediyorumda karnımızdaki minik canavarların kaburgalarımızı kırma ihtimali var mı:KK53: kendimi araba park etmeye çalışan acemi insanlara bağıran yaslı amcalar gibi hissediyorum habire istem dışı karnıma dönüp hoppp hoppppp tamam diyorum:KK53:
:KK70::KK70::KK70:

Şu göbek oyuntulu özelliği cezbetti beni daha sonra prima almayı düşünüyorum ama ilk doğduğunda prima kullansam göbeğini rahatsız eder mi acaba
Tecrübeli bir anne prima alıp göbeği düşene kadar üst kısmını katlayıp kullandığını söylemişti. Ben Prima aldım.

Canım bende 4 aylık bebeği olan bi yakınıma sordum önce molfix almış kesinlikle alma prima al Ben şimdi onu kullanıyorum dedi ama ben şimdi ilk göbek bağı olacak ya ondan mı molfix alsam diye düşünüyorum
Göbek bağına engel değil ki bezler. Bağladıktan sonra kıvırabiliyorsun göbeğine gelmiyor o çok önemli değil benim için pisik yada sızdırma olayı varsa o siıkıntı molfix iyi diye duydum hep primanın da beyazı iyi demisti kullananlar ama israil malı diye prima yerine molfix alırım diyordum.

Göbek bağına engel değil ki bezler. Bağladıktan sonra kıvırabiliyorsun göbeğine gelmiyor o çok önemli değil benim için pisik yada sızdırma olayı varsa o siıkıntı molfix iyi diye duydum hep primanın da beyazı iyi demisti kullananlar ama israil malı diye prima yerine molfix alırım diyordum.
Anladım canım yine de kıvırınca rahatsız olacaklarmış gibi gelmişti ama doğru söylüyorsun şimdiye kadar bezler göbek oyuntulumuydu:)
Molfix sızdırıyor mu bilmiyorum ama e bebekte yorumlarda molfix pişik yaptı primaya geçtim şimdi pişik sorunum yok gibi yazılar okudum bilmiyorum be kadr doğru

Anladım canım yine de kıvırınca rahatsız olacaklarmış gibi gelmişti ama doğru söylüyorsun şimdiye kadar bezler göbek oyuntulumuydu:)
Molfix sızdırıyor mu bilmiyorum ama e bebekte yorumlarda molfix pişik yaptı primaya geçtim şimdi pişik sorunum yok gibi yazılar okudum bilmiyorum be kadr doğru
Yorumlar kafamı karıstırıyor benim zaten normalde de kararsız biriyimdir.Sanırım biz bu bez olayını deneme yanılmayla çözücez en iyisi az alıp memnun kaldığınlala yola devam etmek:KK66:

Aynen canım onlar zaten hep enerjik ve heyecanlı merdvn inip çıkarken korkuyorum birde koridorda kosturuyorlar o zamnlr çok tehlikeli bizim için ayakta fazla kalmıyorum yüksek ses bile etkiliyor bebisi bilmem sende dikkat ettin mi benim ki kıpır kıpır oluyor sınıfa konusurken ne anlıyorsa :KK48:.Allah yardımcımız olsun da kazasız belasız atlatalım su süreci.
kuzularımız yoruluyor annesi biz konuştukça:KK19:
ben bol bol sınıfta oturuyorum çocuklardan sonra sonra çıkmaya çalışıyorum sınıftan ben
canım benim müdür bana nöbet yazmış geçen hafta
söylediğimde hocam sizin oldu mu o kadar dedi
halbuki nöbeti yazdığı hafta 32. hafta çalışabilir raporunu vermiştim çok alem insanlar var canım yaa:KK11:

hahahaha bende benzer tepkiler veriyorum :KK70:
üstümde bir kere sörf yapan bebek resimli thsirtüm vardı benimkiler kudurdu hiştt tamam sakin olun dedim..
kardeşim diyoki hem sörf yapan bebek resimli şey giyip kudurtuyosun hem de durdurmaya çalışıyosun yazık napsınlar diyo :KK48:

Yorumlar kafamı karıstırıyor benim zaten normalde de kararsız biriyimdir.Sanırım biz bu bez olayını deneme yanılmayla çözücez en iyisi az alıp memnun kaldığınlala yola devam etmek:KK66:
Evet canım bencede öyle yapmak mantıklı:)ben zaten şimdilik bir paket alıcam memnun kalırsam bitince devam ederim..
Bir de senin dediğin gibi İsrail malına da para vermek istemiyorum ama kaliteli olanı da bebişe almak istiyor insan :)

hahahaha bende benzer tepkiler veriyorum :KK70:
üstümde bir kere sörf yapan bebek resimli thsirtüm vardı benimkiler kudurdu hiştt tamam sakin olun dedim..
kardeşim diyoki hem sörf yapan bebek resimli şey giyip kudurtuyosun hem de durdurmaya çalışıyosun yazık napsınlar diyo :KK48:
cokkk güldüm zeyim ya:KK53::KK48:
kıyamam ben ikisinede biri başlayınca ötekini de teşvik ediyor kıskırtıyor demekki:KK19::KK48: bence onlar kardeş kardeş tshirtün sevinci yasamıslar annesi:KK48:

Back
X